Fantastiske anvendelser til kraftfulde WordPress Slider Plugins

Fantastiske anvendelser til kraftfulde WordPress Slider Plugins

Der er mange elementer, du kan integrere på dit websted for at øge brugerengagement og forbedre dit indholds levering. Imidlertid er et ofte overset element – skyderen – det, der kan have størst indflydelse på design og funktionalitet.


Sliders er bærbare lysbilledshows, der kan udføre mange opgaver (såsom visning af din fotograferingsportefølje eller fremvisning af virksomhedsudtalelser). Når det bruges korrekt, kan du oprette en engagerende, interaktiv oplevelse for dit websteds besøgende.

I dette indlæg diskuterer vi, hvad en skyder er, og hvorfor du skal bruge den. Vi viser dig derefter, hvordan du vælger den bedste WordPress-skyder til dine behov, samt fire fantastiske måder at bruge det på dit websted. Lad os komme igang!

Hvad en glider er (og hvorfor du skal bruge en på dit websted)

Samlet WordPress-tema (rejseblogdemo)

Diasshows bruges på forskellige websteder på mange måder – inklusive i Total Travel blog-demoen, hvor en skyder bruges til at fremvise artikler.

En skyder er et interaktivt lysbilledshow, der bruges på websteder til en række forskellige opgaver, og selvom de normalt er mediatunge, er du ikke begrænset til blot at cykle rundt i en række billeder eller videoer. Der er desuden en række fordele ved at bruge skyderne. For eksempel kan de:

 • Opdel dit websteds indhold.
 • Engagere dit websteds besøgende.
 • Gør det muligt at levere information på en let, fordøjelig måde.

Kort sagt er et glideres hovedopgave at forbedre den måde, besøgende interagerer med dit indhold. Dette er sandt, uanset om indholdet er visuelt (f.eks. Med billeder og videoer) eller ikke (inklusive skriftligt indhold, såsom vidnesbyrd).

Sådan vælges den bedste WordPress-glider til dine behov

Gliderne er ikke alle gjort lige, så det er vigtigt at beslutte, hvilken der bedst passer til dine behov. Hver har sine egne unikke funktioner, der gør den velegnet til forskellige formål. Nogle af de mere populære skyderfunktioner inkluderer:

 • Understøttelse af slideshow i fuld bredde.
 • Træk-og-slip-omarrangering af dine lysbilleder.
 • Indbyggede widgets og kortkoder.
 • Konfigurationsindstillinger (såsom overgangs- og hastighedseffekter).
 • Multimediesupport (inklusive videoer, GIF’er, HTML og mere).

De nøjagtige funktioner varierer efter skyderen. For eksempel er Slider Revolution (som starter ved $ 25) kendt for sine overgange fra slide-to-slide og add-ons til plugin. Dette gør det til et godt valg til meget kreative slideshows. Plus det er bundet med mange premium WordPress-temaer, inklusive Total. Meta skyderen (gratis og premium) er populær for sin smarte billedbeskæring og muligheden for at integrere Youtube-videoer i dias.

Smart Slider 3 (også med gratis og betalte planer) indeholder også mange af de ovennævnte funktioner, såvel som top-notch support og over 100 forudbyggede dias:

Eksempler på siden Slider 3 med skyderen

Du vil opdage, at de fleste skyderier tilbyder masser af fleksibilitet og kraft, selvom den rigtige mulighed afhænger af dine behov og forventet brug. Med det i tankerne, lad os se på nogle af de unikke situationer, som du måske finder en skyderen er ideel til.

4 Fantastiske anvendelser til et kraftigt skyderen Plugin

For at give dig noget inspiration vil dette afsnit tilbyde dig fire fantastiske anvendelser til et kraftfuldt skyderen plugin. Vi vil også give dig nogle nyttige råd om, hvordan du implementerer hver metode optimalt. Lad os dykke ind!

1. Vis visuelle elementer med en billedskyder

Er et eksempel på en billedskyder

En billedskyder er en mulighed for at dele fantastiske billeder.

Som navnet antyder viser en billedskyder en samling stillfotografier. Disse skydere er fremragende til let at vise visuelle elementer, f.eks. En portefølje eller rejsealbum. Mens billedskyvere er en enkel måde at vise dine visuelle elementer på, skal du passe på at være sikker på, at du implementerer dem godt:

 • Brug kun billeder i høj opløsning. Kort sagt, jo højere opløsning af dine billeder, jo større er opfattelsen af ​​kvalitet. Med det i tankerne kan du finde mange gratis stockbilleder online.
 • Optimer dine billeder. Med gratis værktøjer såsom TinyPNG, du kan sikre, at dine sider indlæses hurtigt, og at dine billeder tager lidt plads på din server, alt uden at det påvirker kvaliteten. Du kan også bruge denne billedoptimeringsvejledning til yderligere at perfektionere dine billeder.

Du kan tænke på billedskyvere som en kedelig og overbrugt applikation. Brug af smukke billeder i høj kvalitet vil imidlertid fange dine læsere og styrke den oplevelse, de har på dit websted.

2. Vis frem kundevurderinger med en karuselskyder

Jeg er et eksempel på en karruselskyder

En karruselskyder muliggør problemfri integration af vidnesbyrd og andre indholdsuddrag.

En karruselskyder er en, der fungerer på en løkke. Da vidnesbyrd har en tendens til at være kort, tilbyder en karruselslider den bedste måde at levere disse uddrag af indhold til dit websteds besøgende. For at gøre det mest effektivt, ønsker du imidlertid at udføre disse tip:

 • Brug en manuel karrusel. Ikke alle læser med samme hastighed. Som sådan er det bedst at lade dine besøgende beslutte, hvornår de skal gå til den næste udtalelse i skyderen.
 • Inkluder fremtrædende knapper. Dette gør det nemt for dine læsere at flytte mellem hvert vidnesbyrd.

Den bedste ting ved en karruselskyder er, at den giver en opfattelse af mængde. Mens du arbejder på at opbygge vidnesbyrd til din virksomhed, kan du stadig stolt vise dem, du har, uden at påvirke dit sociale bevis negativt..

3. Vis frem dit bedste arbejde med en porteføljeslider

Er et eksempel på en porteføljeskyder

Du kan bruge en porteføljeskyder til fotografering, videografi eller endda ikke-visuelt indhold.

Kort sagt er en porteføljeskyder en, der giver dig mulighed for at vise dit arbejde. Det er bygget med det formål at fremvise forskellige medieelementer, hvilket gør det ideelt til at fremhæve de forskellige aspekter af dine tjenester. Naturligvis bør din største bekymring kun være at vise dit allerbedste arbejde. Der er dog et andet tip at overveje:

 • Inkorporere links til ikke-visuelt indhold. Ikke alle porteføljestykker vil være visuelle (især hvis du er forfatter eller blogger). Du kan dog stadig bruge visuelle elementer (f.eks. Skærmbilleder af dit arbejde) i skyderen og inkorporere links til det aktuelle projekt. Dette øger interaktiviteten på dit websted.

Brug af en porteføljeskyder betyder, at der ikke er nogen grænse for det arbejde, du kan dele med besøgende. Dette er fantastisk til din virksomhed – især hvis dine medier er mangesidede – og det tilføjer også et unikt touch til dit websted.

4. Opret interaktivt indhold med en parallax-skyder

Er et eksempel på en parallax-glider

Brug parallax-skyder til at skabe en spændende oplevelse for besøgende.

Parallakseffekten er en, hvor baggrundsbilledet tilsyneladende bevæger sig i 3D. Ved at anvende denne effekt kan du tilbyde dybde til et ellers statisk websted og oprette interaktivt og engagerende indhold. Derudover vil det henlede de besøgende opmærksomhed, så det hjælper med at engagere dem. Hvis du gerne vil oprette den mest interaktive oplevelse for dine besøgende, er her nogle tip, du skal huske på:

 • Vælg din stil. Disse inkluderer skyderen, rulle, mus og 3D. Hver vil have indflydelse på, hvordan din skyder indlæses og vises, så det er vigtigt at få det rigtigt.
 • Vælg dit billede omhyggeligt. Billeder med negativ plads er ideelle til at undgå rod, ligesom billeder der skalerer godt på mindre skærme.

Naturligvis ønsker du ikke, at din webside skal være overvældende for besøgende. Det betyder, at du begrænser din brug af parallax-skydere og ideelt holder dig til en forekomst pr. Side.


Mens skyderne har deres kritikere, er der ingen tvivl om, at de er ideelle til en række forskellige applikationer. Med tilføjelsen af ​​komplekse effekter (såsom rulning af parallax) og en tilsyneladende utallig række applikationer (såsom visning af dit eget arbejde eller virksomhedsudtalelser), kan brugen af ​​en skyder forbedre dit websteds funktionalitet markant.

Har du spørgsmål om at vælge den bedste WordPress-skyder til dit websted? Hvad ser du efter i en WordPress-skyder? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map