Fantasifulde måder at tilføje kort til WordPress

Fantasifulde måder at tilføje kort til WordPress

De fleste af os tænker på kort simpelthen som en hjælp til at komme fra punkt A til punkt B. Eller som noget, som vi var nødt til at være opmærksomme på i geografiklasse og glemme for evigt efter det. Men for webdesignere kan kort betyde meget mere. Designere kan tilføje kort til WordPress på mange fantasifulde måder at lave slående websteder.


Kort er gået over fra at være kedelige tegninger i din geografiklasse til at være en del af sjove og interaktive hjælpemidler. Kort kan søges, sorteres og filtreres. Geolocation, gadevisninger, værktøjstips, popups, retninger og klyngemarkering er alle nyttige til at tilføje funktioner til dit websted.

Google Maps er vidt brugt på nettet, og i sig selv kommer det chock fyldt med funktioner. Ikke desto mindre kunne du i stedet for at downloade Google Maps og tilføje det til dit websted som sådan, tilpasse det til gavn for dine besøgende. Der er eksterne ressourcer som Snazzy kort som du kan henvende dig til for at style kortene. Du kan også bruge ethvert andet kort, du kan lide.

Der er mange plugins til rådighed for WordPress-websteder for at tilføje værdi til Google maps. Nogle af dem henvises til i denne artikel for at demonstrere de mulige måder, hvorpå kort kan tilføje værdi til dit websted. Hvis du vil vide mere om individuelle plugins, skal du se på vores tidligere indlæg om de bedste kortlægning af plugins til WordPress.

Nogle ideer, du kan bruge, præsenteres her. Ingen af ​​dem er faktiske spilskiftere – de er simpelthen forskellige måder at vise information på. Men når de vedtages af et websted, kan de få fordel hos brugerne og måske endda øge konverteringerne lidt. Lad os se på nogle måder, du kan være nyskabende med kort på dit websted!

1. Føj et kort til dit websted

Lav kort midt på dit websted, og organiser alle oplysninger, der er relateret til dit websted omkring det. Transnationale selskaber, filantropiske organisationer, et netværk af servere, næsten enhver, der har en verdensomspændende tilstedeværelse eller interesser over hele kloden, kan anvende denne tilgang.

På hvert sted skal du vise resultaterne for dette center og teamet bag det. Særlige ting eller vigtige oplysninger kan fremhæves i de ledsagende sagn.

NGO-bistand-map

På billedet kan du se aktiviteter og fremskridt NGO-hjælpekort vises i kortformat på startsiden. NGO Aid Map er et initiativ fra InterAction, en alliance af ikke-statslige organisationer i Washington, D.C. Oplysninger, der vedrører alle organisationens projekter, kan fås ved blot at klikke på markørerne på kortet.

Ved hjælp af et enkelt billede opnår du to formål – at flagre verdensomspændende rækkevidde på dit tøj på den ene side og hjælpe brugere med at forstå den globale karakter af din organisation på den anden side.

MapSVG interaktiv vektor-, Google- og billedkort

MapSVG-plugin: Opret interaktive kort i WordPress

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil tilføje kort til WordPress på din startside, fungerer alle kortlægningsplugin virkelig. Vi kan godt lide MapSVG, fordi det tilbyder masser af fantastiske muligheder, der er pakket i et kraftfuldt plugin (lære mere i vores anmeldelse). Træk kort fra Google, tilpass dine farver, inkluder filtre, tilføj billedkort og mere. Pluskort er nemme at indsætte på din startside ved hjælp af den enkle MapSVG-kortkode.

WP Google Maps Gratis WordPress Plugin

Bedste kortlægning af plugins: WP Google Maps

Leder du efter en gratis mulighed for et fantastisk kort? Prøv WP Google Maps (som i øjeblikket er betroet af 400.000 brugere) giver nemme muligheder for at oprette dine egne Google Maps med tilpasset tema, markører, valgmulighed på fuld skærm, defineret størrelse (bredde, højde, zoom), ruter, polygoner og mere. Når du er klar, er det let at indsætte dit WP Google Map på en hvilken som helst side ved hjælp af den inkluderede widget eller kortkode.

2. Vis rejser på dit websted eller din blog

Rejsesider og blogs kan ikke undvære kort. Brug kort på innovative måder til at tage besøgende med på en virtuel rundvisning på siderne for at hjælpe dem med at beslutte en tur. Eller samle dem ind på en rejse ved at planlægge lokale attraktioner med informationsfyldte legender. Del oplysninger om foretrukne steder eller steder. Måske London Pass, en sightseeing guide til London, kan inspirere dig.

london-turist-attraktioner

Mens du er på tur, kan en turist / rejseblogger bruge et kort til at tilføje fotos til steder, de besøger. Ved at linke billeder til bestemte steder er det nemt at dele din rejse med venner og familie. De kan blot klikke på en markør for at vise billeder taget på det sted.

Du kan også tilføje fotos datovis for at holde en kronologisk oversigt over din rejse – en slags hvor jeg var, hvor jeg vil være optage.

Rejsebloggere kan geotagge deres indlæg, og indlæg kan plottes langs den rute, der er taget. Dette fungerer som en fantastisk rejsedagbog til en tur. Regelmæssige indlæg på bloggen kan holde tilhængere opdateret om de fremskridt, du gør med dine eventyr. Dette er kun et af mange tip til at oprette en fantastisk rejseblog. Men hvis du leder efter et godt plugin med billedstifter, skal du kigge op til nummer 1 – MapSVG og WP Google Maps er begge fantastiske muligheder.

3. Opbevar locator

Hvis du har flere butikker i hele landet eller verdenen, kan du fastlægge dem på et kort med en markør og bruge det som en butikslokalator. Tilføj detaljer for hvert sted i en værktøjstip eller popup, tillad filtrering efter kategorier eller priser eller afstand, og hjælp kunderne med at finde den butik, de har brug for.

Hvis plugin tillader at tilføje klynger til steder, hvor markører er tæt, overfører det til seeren, at han har et valg af butikker, der er tilgængelige for ham på det sted.

levis-store-locator

Ovenstående er et billede af Levi’s Store Locator. Butikken tættest på brugeren kan findes ved at anvende filtre.

Super Store Finder til WordPress

Super Store Finder

Info & DownloadSe demoen

Et af de bedste kortlægningsplugins i denne kategori er helt sikkert Super Store Finder til WordPress. Kort er lydhøre og gør det nemt for kunder at finde dine nærliggende placeringer. Administrationsfunktionerne gør det nemt at administrere butiksplaceringer, meddelelser og indstillinger. Og at opbygge kort er en leg med den inkluderede træk og slip-editor og intuitive tilpasningsmuligheder.

WP Store Locator Gratis WordPress-plugin

Store Locator Plus gratis WordPress-plugin

WP Store Locator inkluderer tilpasningsindstillinger, radiusfiltre og kompatibilitet med plugins til populære oversættelser, så de passer til dine kort til dit land. Leder du efter flere muligheder? Se vores liste over de bedste butikslokal-plugins for en omfattende liste over vores foretrukne kortlægningsplugins i denne niche.

4. Find parkeringspladser

Hvis du har et travlt sted, hvor trafikken er vanvittig tung og parkering svært at finde, kan du prøve at bruge kort på dit websted for at hjælpe brugerne med at finde parkeringspladser lettere. Hvis du planlægger en tur til Disneyland, kortet nedenfor skal hjælpe dig med at finde parkeringspladser let.

parkering-at-disneyland

Føj denne funktion til din kontaktside, og angiv de tilgængelige parkeringsmuligheder omkring din placering. For en detailbutik, stort hospital, underholdningscenter, transportafdeling eller universitet ville tilføjelse af denne funktion være et virkelig tankevækkende touch. Hvis butikken har reserveret parkeringsplads i nærheden, kan det også fremhæves på kortet.

Jeg fandt et plugin – Parkopedia-plugin – i WordPress-arkivet, der kan hjælpe dig med dette, skønt det ikke er blevet opdateret i et par år, så jeg vidner ikke om dets funktion. I stedet kan det være bedre at bruge en mere generel plugin som Mapplic.

Mapplic Custom Interactive Map WordPress Plugin

Tilpasset interaktivt kort WordPress-plugin

Info & DownloadSe demoen

Du kan bruge Mapplic til at oprette et kort til hvad som helst – byguide, lokale skoler og endda parkeringspladser eller indkøbscentre. Vælg mellem 15 indbyggede geografiske kort, eller upload din egen grafik. Dette avancerede plugin tilbyder tilsyneladende ubegrænsede muligheder for at opbygge og tilpasse dine kort med stifter, højdepunkter, billeder, deeplinks, farver og mere.

5. Lav et bibliotek

At lave kort midtpunktet på dit websted fungerer også godt til en lokaliseringsbaseret fortegnelseskatalog. Virksomhedsfortegnelser, fast ejendomslister, næsten enhver klassificeret aktivitet kan anvende dette design. Det anvendte tema skal give dig mulighed for at kontrollere dine egne lister og kortoplysninger gennem brugerdefinerede posttypefunktioner.

vejviser

Plugins som Sabai Directory leveres med fuldt interaktive kort. Du kan tilføje listeoplysninger, der vises, når du holder musen hen over markøren. Søgeresultater kan opdateres, når brugeren trækker kortet, og autofuldførelsesfunktion betyder mindre indtastning af brugeren. Brugeren har altid muligheden for at skifte tilbage til listevisning.

Mange plugins giver dig mulighed for at vise lister i kortvisning. Tilføj 360 ° -billeder til visning af fast ejendomslister. Kortene kan også skræddersys til at passe til lokalt drevne lokale forretningsdirektører.

GeoDirectory Directory Plugin til WordPress (gratis og premium)

GeoDirectory Directory Plugin til WordPress

Når det kommer til at oprette et kortbaseret bibliotek med WordPress, kan du ikke gå galt med GeoDirectory. Du kan få fat i plugin gratis fra WordPress-plugin-oplagringsstedet, komplet med funktioner til oprettelse af et multisitekompatibelt forretningsmappe med drag & drop builder, front-end-indsendelser, 15+ widgets, avanceret søgning, enkle kortkoder og support til som mange placeringer, som du gerne vil tilføje. Ønsker mere? Opgrader til pro og få premium support ud over begivenheder, multi-placering global support, betalte for lister, geolocation, BuddyPress integration, Facebook link og mere.

6. Vis fremadgående begivenheder

Kort kan være en velsignelse for et websted, der udfører begivenheder på tværs af flere steder og spillesteder – det være sig en gala på en lokal skolearrangement eller noget så massivt som OL. Deltagere kan se begivenhederne i kortvisning.

EventON WordPress begivenhedskalender plugin

eventon

Info & DownloadSe demoen

EventON er et stort set standard plugin til at udføre jobbet. Brug det til at vise begivenhedens placeringer og retninger. Brugere kan indtaste adressen for at få rutevejledning. De kan holde styr på en begivenhed og dens placering. Når brugere klikker på en markør på kortet, kan de se titel, sted og tid relateret til begivenhed i infovinduet. Du kan også give et link, hvor besøgende kan købe billetter.

7. Display Logget på brugere

Hvis du kører et medlems- eller abonnementsbaseret websted, hvorfor ikke bruge Google maps til at vise placeringen og densiteten for dine registrerede brugere. Dette er fantastisk, især sociale websteder, såsom dem, der kører på BuddyPress.

bruger-map

Det kan være en god ide at også vise antallet af aktuelt online-loggede brugere. Besøgstæller i realtid fra forskellige regioner, der er synlige for andre brugere, kan få mange flere fra disse regioner til at tilmelde sig. Denne subtile hårde sælg har potentialet til at øge dine abonnementer med et hak eller to.

GEO Min WP gratis WordPress Locator-plugin

GEO Min WP gratis WordPress Locator-plugin

Dette gratis plugin inkluderer masser af geolocation-funktioner til posttyper, nærhedssøgning, aktuel placering og mere. Men vigtigst af alt integreres det problemfrit med BuddyPress og giver brugerne mulighed for at føje deres placering til deres brugerprofil. Brugere kan søge efter medlemmer i nærheden, hvilket gør dette til en fantastisk tilføjelse til medlemsbaserede sociale websteder for mødregrupper, alumni-associerede, løbende grupper og mere.

8. Bonusideer

Den mest indlysende brug for et kort er at tilføje det til kontaktsiden for at vise din placering og vejledningen til at nå dig. Tillad besøgende at bruge deres kortplacering som start- eller slutpunkt for retningen.

Nichewebsteder kan også bruge kort på smarte måder:

 • EN logistik websted eller en leje-en-bil webside eller en der guider turister med lokale attraktioner kan bruge kort til at bestemme afstanden mellem to punkter og kortlægge den korteste rute. Marker områder på kortet, hvor dørlevering foretages. Omkørsler, søgning efter steder langs ruten, steder, hvor en chauffør kan tage en pause, kan alle tegnes til fordel for webstedets brugere.
 • At lave indlæg bloggere kan være mere relatable for læsere, og de kan knytte dem til et sted på kortet. Dette kan gøres ved at knytte kortplaceringer til dine eksisterende kategorier og tags.
 • Forholde sig nyheder knyttet til forskellige steder på et kort. Avis- eller magasinwebsteder bruger ofte kort til at give kontekst til historien, de rapporterer.
 • Taxafirmaer kan give deres kunder mulighed for at beregne billetpris og rute på Google kort.
 • Hvis vejret er din forretning, vejrprognoser og det rådende vejr kan vises på et kort.
 • Et spilwebsted kan indeholde placeringsbaseret screengrabs og videoer for at give spillet en ægte fornemmelse til spilentusiaster.

At afslutte vores fantasifulde var at tilføje kort til WordPress

Så du kan se, at kort ikke behøver at være kedelige kedelige anliggender, der kun henvises til, når du er fortabt. Du kan bruge dem på mange kreative og kreative måder til at tilføje værktøj og verve til dine websteder.

Har du flere eksempler på, hvordan du tilføjer kort til WordPress? Vi vil meget gerne høre om det – lad os bare give en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map