Facebook-tip og -tricks til at arbejde med dets magi til dit WordPress-sted

Med over 1,7 milliarder aktive brugere, Facebook kan være en stærk platform til at nå nye kunder og lede målrettet trafik til dit websted. Det er dog ikke så simpelt som bare at placere indhold på Facebook og håbe på det bedste.


Facebook er i konstant forandring, og virksomhedsejere skal holde sig ajour for at udnytte sin magt effektivt. Heldigvis er der flere gennemprøvede og effektive strategier, du kan implementere for at sikre, at du nyder den bredest mulige rækkevidde.

I denne artikel skal vi se på syv strategier, du kan bruge til at maksimere effekten af ​​din indsats på Facebook.

Tip nr. 1: Opret en Facebook-profil og virksomhedsside

Okay, så dette er et oplagt skridt for mange af jer. Sandheden er imidlertid, at masser af mennesker endnu ikke har vovet sig ind i Facebook-verdenen. Fra april 2015 kun 41% af amerikanske små virksomheder brugte Facebook til markedsføring. Derudover bruger mange små virksomhedsejere deres personlige profil snarere end en dedikeret virksomhedsside til at annoncere på Facebook på trods af de mange fordele ved at bruge en virksomhedsside.

Vores Facebook-virksomhedsside (klik for at se og lide!)

Vores Facebook-virksomhedsside (klik for at se og lide!)

Hvis du ikke allerede har oprettet en virksomhedsside nu (skal du også oprette en konto, hvis du ikke allerede har en).

Tip nr. 2: Føj sociale dele og følg-knapper til dit websted

Reach er et udtryk, der henviser til antallet af Facebook-nyhedsfeeds, hvor dit indhold vises, efter at det er sendt. Mens rækkevidden af ​​dine indlæg bestemmes af komplekse Facebook-algoritmer, er der masser af ting, du kan gøre for at hjælpe med at øge din rækkevidde.

En åbenlys måde at øge din rækkevidde er at have flere mennesker som din side. Gør det nemt for dine læsere at kunne lide din Facebook-side (og andre konti på sociale medier) ved at tilføje sociale følgeknapper til dit websted. Det gør vi ved at vise en dedikeret Facebook-widget i sidepanelet (se bare til højre for dette indlæg).

Hvis du ikke ønsker at bruge en stor widget, kan du i stedet tilføje en Facebook-følgeknap sammen med en række andre sociale medieknapper. Der er masser af muligheder tilgængelige direkte fra Facebook, eller du kan bruge et plugin (se nedenfor for forslag).

Ud over at tilføje ny tilhænger er en anden måde at øge rækkevidde at tilskynde besøgende til at dele dig indhold i deres profiler med sociale delingsknapper. Du kan inkludere tilpassede knapper forskellige steder på indlæg, sider og billedsider.

Slutningen af ​​et WPExplorer-blogindlæg, der viser rulleknapper i siden af ​​indlægget og statiske knapper i bunden af ​​indlægget

Vi har rulleknapper i siden af ​​indlæg og statiske knapper i bunden af ​​indlæg

Der er masser af plugins tilgængelige for at hjælpe dig med at tilføje knapper på sociale medier og følge. To populære indstillinger inkluderer Jetpack-deling (inkluderet i Jetpack-pluginet) og SumoMe Share-app (inkluderet i SumoMe-pluginet). Der er også masser af premiumindstillinger som Monarch og Easy WordPress Social Sidebar.

Tip nr. 3: Opsæt dit websted til at blive sendt automatisk til Facebook

Opsætning af dit websted til automatisk at poste til Facebook sparer dig tid og besvær med at logge ind på Facebook og oprette poster manuelt. Dette kan gøres på en række forskellige måder, herunder gennem Jetpack’s modul til publicering eller gennem plugins som Facebook Auto Public.

Hvis du allerede har Jetpack installeret, skal du gå til dit Dashboard Jet pakke > Indstillinger > Engagement > offentliggøre > Konfigurer dine Publicize-indstillinger. Her kan du oprette forbindelse til Facebook og andre sociale mediekonti, så hver gang du offentliggør nyt indhold deles det automatisk på Facebook og videre.

Jetpack Publicer indstillingsskærmen i WordPress

Jetpack Publicer indstillingsskærmen i WordPress

Tip nr. 4: Føj åbne grafiske metatags til dit websted

Hvis du ønsker, at dit indhold skal se godt ud, når det deles på Facebook, skal du tilføje Åbn graf (OG) -koder til dit webstedsmarkering. Tilføjelse af OG-tags giver dig mulighed for at tage kontrol over, hvordan dit indhold vises ved at identificere de forskellige dele af dit indhold, såsom titel, beskrivelse og billede:

WPExplorer-blog-link er klar til at blive sendt til Facebook med billedet, titlen og beskrivelsen mærket

Sådan bruger Facebook Open Graph-tags for at få indlæg til at se godt ud

Du kan tilføje OG-tags manuelt eller gå på det på den lette måde med et plugin som Yoast SEO.

Tip nr. 5: Deltag i og opret grupper på Facebook

Din Facebook-tilstedeværelse behøver ikke være begrænset til din personlige profil og virksomhedsside. At være med og bidrage til Facebook-grupper, der er relevante for din virksomhed, er en måde at oprette nye forbindelser og generere kundeemner på. Der er mange strategier, du kan anvende, når det kommer til at bruge Facebook-grupper; bare sørg for at læse gruppens regler og følge den generelle Facebook-etikette.

Du kan også overveje at oprette din egen gruppe. Dette har potentialet til at hjælpe dig med at etablere dig selv som en autoritetsfigur i dit forretningsområde og giver dig kontrol over nøjagtigt, hvad der sker inden for gruppen. En vigtig ulempe ved styringen af ​​en Facebook-gruppe er, at den kan blive tidskrævende, så det er vigtigt at løbende evaluere nøjagtigt, hvad du får til gengæld for din tid.

Tip nr. 6: Brug Facebook-annoncer

Du kunne måske tro, at reklame på en så stor platform som Facebook ville være meget dyr. Du kan dog komme i gang Facebook-annoncer til en meget beskeden pris og implementere meget målrettede kampagner baseret på ting som alder, placering og interesser.

Facebook-annoncer målretningsindstillinger skærm

Facebook-annoncer målretningsmuligheder

Selvfølgelig er det stadig op til dig at sikre dig, at dine annoncer er effektive, og at du målretter dem korrekt. Facebook-annoncer er blevet et kraftfuldt og populært marketingværktøj. Som et resultat er der masser af gode ressourcer til rådighed for at hjælpe dig med at oprette og forfine reklamekampagner.

Tip nr. 7: Hold dig opdateret med Facebook’s opdateringer

Facebook-landskabet ændrer sig konstant, så det er vigtigt at holde sig ajour med, hvad der sker. Efterhånden som Facebook udvikler sig, kan nogle strategier blive mindre effektive eller endda forældede, mens nye muligheder opstår.

Abonnere på Facebook Nyheder og andre nyheder på sociale medier som Social Media Examiner og Social Media Today. På den måde vil du aldrig gå glip af en mulighed for at udvide din Facebook-rækkevidde.


Facebook tilbyder en enorm pulje af potentielle kunder til din virksomhed. Men med så mange virksomheder, der kæmper for opmærksomheden fra Facebook-brugere, er det let at gå tabt i havet af profiler, sider og indlæg. For at få Facebook til at fungere som sin magi for dit websted kan du anvende disse dokumenterede strategier!

Hvilke strategier har du fundet for at være de mest effektive til at føre trafik fra Facebook til dit websted? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map