Er du ny på WordPress? Undgå disse 10 rookie-fejl

Er du ny på WordPress? Undgå disse 10 rookie-fejl

Hvis du er ny på WordPress, har du muligvis allerede opdaget, hvor nemt det er at installere og komme i gang.


Teamet hos Automattic er gået ud af deres måde at gøre installationsprocessen så enkel og brugervenlig som muligt. Nogle webhosts har taget denne enkelhed et skridt videre og tilbyder en installation med et enkelt klik til WordPress-installationer.

Fordi at få dit websted online er så enkelt i disse dage, mange nye ting tages ofte ikke af nye WordPress-brugere. Ved fejlagtigt at forlade disse indstillinger i deres standardtilstand, åbner nye brugere sig for potentielle problemer senere i deres websted.

Lad os se på et par almindelige fejl, du kan undgå, når du opretter dit websted.

1. Navngiv ikke administrationskontoen igen

Dette er en almindelig fejl foretaget af WordPress-brugere og en, der kan få dig i problemer. Hackere bruger næsten altid admin (eller et derivat deraf) som brugerkontonavn, når du prøver at bryde ind på dit websted.

En af de sikreste ting, du kan gøre, er at give din hovedadministrator-konto et andet navn. Det kan være dit navn, navnet på den person, der skal passe på vedligeholdelse af webstedet, eller ethvert andet brugernavn, du kan tænke på.

Bare sørg for, at det ikke er tilfældet admin, administrator, eller et af de standardkontonavne, du ville forvente for denne type brugere.

2. Ikke at ændre tagline fra “Bare et andet WordPress-sted”

Der er temaer, der ikke viser tagline på dit WordPress-sted, og hvis du bruger et af dem, er det let at tro, at du ikke behøver at ændre det. Google indekserer dog tagline på dit websted, uanset om det vises eller ej.

Når du forlader det, er der en åbenlys måde at vise, at du er en WordPress-begynder og kan tiltrække den forkerte type opmærksomhed til dit websted. Det er en enkel ting at ændre i dine indstillinger – du kan finde det under Indstillinger> Generelt.

3. Ikke ændring af din Permalinks-struktur

Dette er en fejl, som jeg har set mange nye WordPress-brugere gøre. Som standard indstiller WordPress permalinkstrukturen til at blive vist som post-ID. Det betyder, at du får et url-link til et indlæg, der er mysitename /? p = 123. Det ser ikke ud for smukt, og det kan forårsage problemer med dit websteds SEO.

Skift i stedet din permalinkstruktur til en, der indeholder postnavnet. Der er nogle få, du kan vælge, men de mest almindelige er Dag og navn og Postnavn. Du finder denne mulighed i Indstillinger> Permalinks.

permalinks

Den første af disse tilføjer datomappestrukturen i din URL og kan være nyttig for de websteder, der posteres hver dag, eller som indeholder nyheder. Det Postnavn struktur er en, du ofte ser på nogle af de mest populære websteder i blogosfæren. Det viser ganske enkelt https: //mysitename.com/post-name/ og er den bedste måde at give dit websted enkle og mindeværdige webadresser.

4. Ikke at slette prøvesiden

Mens de fleste vil fjerne “Hello World!” post og kommenter der kan findes på det, mange mennesker glemmer eller bemærker aldrig den eksempelside, der er oprettet med WordPress-installationen.

Det gør ingen faktisk skade ved at blive der, men Google indekserer det, og det får dig til at ligne en total nybegynder. Den enkle ting at gøre for at undgå problemer er at fjerne siden. Det gør ikke noget for dig, så det har ingen plads på dit udfyldte websted. Slet det.

5. At ikke skabe en stor Om Side

Om-siden fra min nyeste blog, Sund nok.

Det Om side er en af ​​de vigtigste sider på dit websted.

Efter din startside vil det sandsynligvis være den mest besøgte side på dit websted. Det er her, du deler nøjagtigt, hvem du er, og hvad dit websted handler om med dine læsere. Det Om side er grundlæggende i at fortælle din historie og forbinde med læsere for at få dem til at ønske at holde sig rundt og læse dine indlæg.

I disse dage er det meget usædvanligt at finde et websted uden Om siden folk er interesseret i at kende forfatteren eller virksomheden bag webstedet. Det er en nem, effektiv måde at oprette forbindelse til mennesker på, og hvert websted skal have et. Men blot at oprette en er ikke god nok – du skal gøre det store.

6. At ikke give dine læsere en måde at kontakte dig på

Mens vi handler om sider, skal du oprette en, der giver dine læsere en måde at holde kontakten med dig på. Der er mange måder at gøre dette i disse dage.

Du kan være meget åben og inkludere din e-mail-adresse eller et telefonnummer, eller du kan bruge en af ​​de indbyggede kontaktformularer. Sidstnævnte giver dig mulighed for stadig at give dine læsere mulighed for at komme i kontakt, men vil bevare en grad af privatlivets fred.

Uanset hvad du beslutter at tilføje til siden, skal du i det mindste have en simpel kontaktformular til dine læsere. Hvad angår plugins, er min nummer en anbefaling Kontaktformular 7. Men hvis du vil have flere muligheder, her er vores valg af de bedste WordPress-kontaktformular-plugins.

7. Download af temaer fra ubestridelige kilder

Der er masser af sider derude, der giver dig mulighed for at downloade premium-temaer for ingenting, og du kan måske synes, at det er en god ide at bruge dem. Du har dog ingen idé om, hvad der ellers er tilføjet til disse temaer. Ondsindet kode kan ganske let tilføjes til nogle af de temafiler, der åbner dit websted for hackere og spammere.

Hvis du vil bruge et premium-tema, skal du købe det fra den officielle leverandør. Hvis du ikke ønsker at bruge pengene på et premiumtema i begyndelsen af ​​dit websted, er der tusinder af fremragende temaer derude gratis tilgængelige. Husk for eksempel den blog, som jeg nævnte ovenfor, Sund nok? Det kører på det fantastiske Highwind-tema, som er helt gratis. Og der er mange gode gratis temaer tilgængelige lige her på WPExplorer – bare tjek vores bedste gratis WordPress-temaer.

Installation af et tema fra en upålidelig kilde er ikke værd at de problemer, du uden tvivl vil opleve. Det vil koste dig meget på lang sigt.

8. At ikke holde WordPress opdateret

Der er et almindeligt problem blandt mennesker, der ikke rigtig forstår de tekniske aspekter ved at være vært for en blog. De tror, ​​at hvis du installerer WordPress, er du færdig med det tekniske aspekt, og du kan komme videre med at oprette dit indhold. Desværre er det ikke helt tilfældet.

Automattic forstår problemet og har gjort opdatering af WordPress-installationer til en enkel proces med et enkelt klik, så selv den mest ikke-tekniske person kan udføre dem.

Opdateringer i kernesoftwaren tilslutter sikkerhedshuller og løser problemer, der gled gennem revnerne i udviklingsprocessen. Hvis du ikke opdaterer WordPress, forlader du dit websted sårbart overfor hackere og for muligheden for, at nye plugins eller temaer kan ødelægge dit websted.

9. Ikke foretager regelmæssige sikkerhedskopier af dit websted

Jeg bruger (og elsker) VaultPress op for total ro i sindet.

Der er mange plugins derude, der giver dig mulighed for at oprette sikkerhedskopier af din WordPress-installation og database. De spænder fra enkle plugins, der vil zip indholdet i din database og derefter sende dig filen via e-mail til premium plugins som f.eks VaultPress der gør en komplet sikkerhedskopi af dit websted og giver dig flere gendannelsesindstillinger.

Uanset hvilken metode du vælger, skal du altid sørge for at have en regelmæssig sikkerhedskopi, hvis du oplever problemer.

10. Installation af for mange (crappy) plugins

Jeg har talt om problemerne med installation af plugins før. Med hvert plugin, du installerer, risikerer du at tilføje en belastning på dit websted og bremse siderne for belastningen af ​​siderne, hvis det er et dårligt kodet plugin. Ud over at nedsætte dit websted lægger du dit websteds sikkerhed i hænderne på tredjepartsudviklere med hvert nyt plugin. Du skal sørge for, at du absolut skal have et plugin installeret, før du bruger det.

At have for mange plugins i sig selv forårsager ikke for mange problemer, men det vil for mange “crappy”. Så sørg for at tjekke anmeldelserne af hvert plugin, du installerer, og installere hvert plugin på dit websted 1 for 1, så du kan teste og se, hvordan det påvirker dit websted. Faktisk kan et dårligt kodet plugin få dit websted til at køre langsommere og derefter 50 godt kodede plugins. Bare vær sikker på, at når du tilføjer plugins til dit websted, at du ikke bare dumper dem alle derude uden virkelig at teste dem først, og hvis det er muligt at læse om dem.

WPEngine postede en god artikel om WordPress Plugins Mængde vs kvalitet det er virkelig forklarer alt i detaljer og vil hjælpe dig med yderligere at forstå, hvilke plugins der virkelig kan få dit websted til at gå langsommere.


Ovenstående fejl er almindelige blandt nye WordPress-brugere, men er enkle at undgå. Alt det kræver er en lille tanke og en lille planlægning, før du får dit websted til at leve, og du kan undgå mange af de problemer, som nye brugere ender med at vende ned ad linjen.

Har du andre råd til nye WordPress-brugere? Hvilke enkle fejl gjorde du i begyndelsen af ​​dit websted, som du ønsker, at du kunne gå tilbage og ændre? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map