Er du en plugin-hoarder? Sådan ryddes dit WordPress-sted

Er du en plugin-hoarder? Sådan ryddes dit WordPress-sted

Er du en plugin-hoarder? Tænk over det et øjeblik. Til at begynde med lyder det lidt latterligt, og selvfølgelig du er ikke en af ​​dem. Men med hundreder af WordPress “eksperter”, der anbefaler nye plugins hver uge, er det ikke underligt, at nogle websteder og webmastere ender en smule … over-udstyret til den aktuelle opgave. Halvdelen af ​​tiden kommer plugin med forbandede nær en garanti for, at det vil påvirke din bundlinje positivt på en eller anden måde, og hvis det er gratis, kan det være svært at sige nej.


Jeg ville vide, jeg har installeret og prøvet næsten alle sociale delingsplugin der er. Jeg vil hellere ikke indrømme det, men jeg er temmelig sikker på, at jeg gjorde det i håb om, at et publikum ville komme ud af næsten tynd luft med et lille tryk fra det rigtige plugin. Og jeg ved, at jeg heller ikke er den eneste.

De 7 advarselsskilte Du er en WordPress Plugin Hoarder

Hvis nogen af ​​advarselsskiltene ringer til en klokke, er chancerne for, at dit WordPress-sted kan bruge en vis rengøring. Fortsæt med at læse for at se, hvordan du kan fremskynde WordPress ved at fjerne ubrugte plugins.

1. Du har ingen idé om, hvad halvdelen af ​​dine plugins gør

Hele grunden til at have et plugin installeret er faktisk at bruge det, og hvis du ikke kun ikke bruger halvdelen af ​​dine plugins, men ikke engang kan huske, hvad de skulle gøre for dit websted, er dette et dårligt tegn på, at du er muligvis en plugin-hoarder.

2. Du kan ikke opdatere WordPress på grund af dine forældede plugins

Ikke kun forhindrer dette dig i at få adgang til ny funktionalitet fra WordPress-opdateringerne i sig selv, det kan også betyde, at du er nødt til at afstå fra at opdatere plugins eller dit tema, fordi det ikke længere er kompatibelt med din gamle version af WordPress.

3. Du har flere plugins end stykker indhold, og dit websted er mere end et par uger gamle

Ikke altid relevant, men er normalt en god indikation af, at du muligvis er gået lidt over bord.

4. At holde dine plugins opdateret bliver hurtigt et fuldtidsjob, og du har faktisk ansat nogen til at gøre det

I det mindste nu har du nogen om bord, der kan gøre oprydningen for dig, selvom de måske er tilbageholdende, hvis de er klar over, at de reducerer, hvis ikke eliminerer deres arbejdstid fuldstændigt.

5. Du har flere clunky “Heavy-duty” multifunktionelle plugins, som du kun bruger til en eller to funktioner

Nogle gange betyder færre ikke bedre eller hurtigere. Nogle gange er det bedre at få et par lettere plugins gør det samme job.

6. Du har stadig plugins, som du “har handlet til en bedre”

Nogle gange kan det være let at glemme at fjerne det gamle, når det nye og bedre kommer ind. Den gode nyhed er, at så længe de er inaktive, optager de i det mindste kun plads i bagenden. Den dårlige nyhed er, at det tilstopper dit plugin-bibliotek, og at det kan være tegn på en værre og mere skadelig situation.

7. Du har installeret masser af plugins, der “Du vil helt sikkert have brug for en dag”

Selvom dette kan virke rimeligt, er det en meget bedre idé at oprette en beskrivende liste over plugins i Evernote eller et Google-dokument og fortsætte med at teste dem over tid. Hvis du bare har et stykke plugins siddende rundt, er det sandsynligt, at det er alt, hvad de nogensinde vil gøre. Brug dem eller tab dem.

Hvorfor en masse plugins normalt er dårlig (og hvorfor du har brug for at rydde op)

plugin-oprydning

Overskydende plugins kan gøre dit job sværere og mere kompliceret end det skal være. Og selvom der ikke er noget galt i at have en masse nødvendige plugins, bliver det et problem med at have en masse plugins, der indlæser en masse ressourcer. Dette kan bremse dit websteds indlæsningshastighed ved at tilføje ekstra http-anmodninger. Kort sagt, det får browseren til at hoppe gennem ekstra bøjler, før den rent faktisk kan indlæse og vise dit websted, så det indlæses langsommere. Og dit indlæsning langsommere kan have brutale effekter på din bundlinje.

Hvis dit websted indlæses særligt langsomt, kan du blive hjemsøgt af svimlende afvisningsrater, miste kundernes tillid eller værre, se en direkte indflydelse på dit salg. For eksempel rapporterede Amazon at se et fald i salget på op til 1% pr. 100ms langsommere side indlæst (Kilde: Strangeloop). En anden undersøgelse fandt, at en stigning på 1 sekund i indlæsningstid forårsagede et 7% fald i konverteringer, 13% mindre sidevisninger og 17% mindre kundetilfredshed (Kilde: Tagman). Den gode nyhed er, at dette betyder, at forøgelse af din læshastighed skal vise de modsatte resultater.

Som kort nævnt ovenfor kan plugins også ved et uheld (eller endda ikke så tilfældigt i meget, meget sjældne tilfælde) give sikkerhedshuller, som folk kan misbruge for at få adgang til backend på dit websted.

Den sidste grund er mindre indlysende. At have for mange plugins kan tilbyde dig for mange distraktioner, der tager dit fokus væk fra hvor det skal være. Det kan blive en undskyldning for at bekymre sig over de små ting. Og foruroligelse over de små ting kan forhindre dig i at finde store nye forretningsmuligheder, eller forbedre din kopi til massivt øge dine konverteringer, eller finde tid til netværk og udvide dit publikum.

Sådan declutter du dit WordPress-sted

Heldigvis er det ikke så vanskeligt at rydde op i dine plugins. Du finder ud af, hvilke plugins der faktisk gør en forskel for dit websted, og så slipper du af med resten.

Du kan blive fristet til at spørge: “Hvad er de generelle væsentlige ting?” Svaret er, at der er mange, mange forskellige meninger om netop dette spørgsmål. Og mens nogle mennesker har en tendens til at anbefale en bred vifte af plugins, er andre langt mere minimalistiske og foreslår kun: Analytics, cache for hurtig, sikkerhed, social, SEO og selvfølgelig opt-in.

For mig er et meget vigtigere spørgsmål, hvilke plugins der er essentielle for dig og dit websted specifikt?

Der er mange forskellige slags websteder med mange forskellige slags mål og behov. Det smukke ved WordPress er det er alsidighed og evne til at håndtere en lang række udfordringer gennem plugins, men nogle gange kan det blive mulig for Plugin-hoarder. Så find ud af, hvilke plugins der betyder noget, og kasser resten.

Ideelt set ønsker du kun at beholde plugins, der er nyttige til det mål, du har for dit websted på en meget håndgribelig måde. Plugins, der forbedrer din bundlinje. Selv hvis du kun har en personlig blog, er der normalt et målbart mål derinde et sted, som at få et større publikum. Og for virksomheder, returnere besøgende, brugerengagement, abonnenter og salg. Og så er der selvfølgelig sikkerhed. Da ingen ønsker, at deres websted skal blive kapret i nogen tid.

De plugins, du vil beholde

WordPress PLugins, du skal holde

Plugins til forbedring af sikkerhed

Plugins, der øger sikkerheden på dit websted, reducerer din risiko for fremtidige problemer. Det påvirker din bundlinje på den måde, at du undgår at skulle bruge penge og timer med frustration på at prøve at genvinde kontrol over et websted, der blev kapret på grund af manglende fremsyn.

Kevin skrev for nylig en Hide My WP-anmeldelse, der forklarer, hvordan plugin øger din sikkerhed ved at skjule det faktum, at dit websted kører på WordPress, og Tom skrev også en Security Ninja-plugin-anmeldelse, som du måske også vil tjekke. Disse er begge fremragende plugins, som du måske vil overveje for at holde dit websted sikkert og sikkert.

I øvrigt kan plugins undertiden give sikkerhedshuller for folk at misbruge, så det at have færre overskydende plugins er heller ikke en dårlig idé sikkerhedsmæssigt.

Plugins for at forbedre indlæsningshastigheden

Forbedring af din læshastighed kan hjælpe dig med at reducere afvisningsraterne. Især hvis dit websteds indlæsningshastighed overstiger et par sekunder, kan det være et godt valg at få et cache-plugin. Ikke kun det, vores helt egen Sourav vil endda lede dig gennem, hvordan du opsætter WP Total Cache for optimale resultater (og sørg for at tjekke hele hans guide til WordPress cache-post-serien for at lære mere om, hvordan cache fungerer, og hvordan du kan bruge det for at forbedre dit WordPress-sted).

Som en bonus kan rensning af plugins, der tjener lidt anden funktion end at give dig funktionalitet, du ikke rigtig bruger, også medvirke til at reducere dit websteds indlæsningshastighed.

Plugins til forbedring af brugerengagement

Forøgelse af brugerengagement er vigtigt, da jo længere nogen holder sig rundt og interagerer med dit websted, jo mere sandsynligt er det, at de faktisk er opmærksomme på din besked og faktisk ender med at blive en del af dit publikum / blive en betalende kunde. Og i løbet af de sidste par år er en stor del af brugerengagement “deling”, og plugins, der hjælper med at øge delingen, hjælper din bundlinje ved at få dig mere trafik. Hvis du leder efter et godt deling af plugin-checkout, er vores liste over de bedste sociale medie-plugins såvel som Toms artikel om, hvordan du gør dit WordPress-websted mere socialt.

Plugins til forbedring af opt-in satser / konverteringspriser

Uanset om det er et plugin, der gør din opt-in-boks faktisk til at konvertere bedre, eller et plugin, der indsamler data om brugeradfærd (naturligvis skal du have data om brugeradfærd for at finde ud af, hvad plugins faktisk gør en forskel), er plugin-plugins naturligvis vigtigt for din bundlinje, og få at blive. Ét plugin, som vi vil anbefale at øge opt-in-satserne, er OptinMonster.

Stort set ethvert plugin, der har mærkbar direkte eller indirekte indflydelse på din bundlinje, er værd at holde. Og ethvert plugin, der bare sidder rundt og gør ingenting, får gå på en lille tur og aldrig komme tilbage.

Sådan måles plugin-effektiviteten og deres virkning på indlæserhastighed

Plugins Effekt Indlæserhastighed

Konfigurer Google analytics eller dit foretrukne analyseværktøj til test af plugins, der skal hjælpe med konverteringsfrekvenser. Hvis du aldrig har testet dine resultater uden dem, og du bare antager, at de har en positiv effekt, skal du gøre det. Test dine konverteringer uden plugin aktiveret. Sørg for, at du giver den en ordentlig kontrolperiode (medmindre der er en meget åbenlyst og smertefuld dukkert i konvertering, i hvilket tilfælde du selvfølgelig bør få den tilbage og køre.) Til analyse af dine sidehastighedshastigheder kan du bruge Pingdom værktøjer eller andre gratis værktøjer kan lide at måle, om et plugin nedsætter dit websted mere end det er værd.

Vigtig: Sørg for, at du indstiller indstillingerne til et specifikt teststed ad gangen, og test din sidehastighed et par gange, før du begynder at deaktivere plugins.

Hvis du har en masse forskellige ting at teste for sidehastighed, kan det være bedst at gøre det i dine mindst travle timer. Og hvis du har et særlig travlt websted, eller du driver en fuldtidsvirksomhed gennem det, kloner det manuelt eller bruger et kloningsplugin ( gratis duplikator-plugin er en god mulighed).

Dette skulle alle være på samme DNS og server, selvfølgelig. Du kan bare oprette den nye blog i et katalognavn “wpclone” på dit websted. Derefter kan du teste hastighederne uden at lade dine besøgende se, at du kører rundt.

For eksempel kan en ting, der kunne ske, være, hvis du har en rigtig klodset opt-in-plugin, der sænker din indlæserhastighed, selvom du øger din opt-in-rate, det kan have en skadelig langtidseffekt for at returnere besøgende, og faktisk, abonnenter.

Og nu … Den faktiske rengøring

Hvis du har en omfattende efterslæb med indhold, har du masser af forældede plugins, eller dine indtægter er afhængige af, at dit websted er oppe, at sikkerhedskopiere dit websted, før du kommer i gang, er en god idé, hvis ikke et absolut must (du kunne f.eks. Brug Backup Buddy).

Nu hvor du har opdaget, hvilke plugins der er nyttige, og hvilke der er ubrugelige (for dig), er det tid til at gøre dine hænder beskidte.

Deaktiver og slet plugins

Heldigvis er selve fjernelsen af ​​plugins meget ligetil. Åbn blot din plugin-fane og kom på arbejde. Deaktiver (hvis ikke allerede gjort) og afinstaller overskydende og uønsket. Medmindre du har nogle meget forældede eller funktionssvigtige plugins, skal alt fjernes, også SQL-data. Så der er ingen ekstra skrubning nødvendigt!

Hvis du stadig læser, og det er lykkedes dig at sile igennem dine plugins og rense papirkurven, er der en ting til, jeg vil råde dig til at gøre. Optimer dit websted yderligere ved at lære at installere og bruge cache-plugins korrekt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map