Enkle WooCommerce-tip for at gøre din butik endnu bedre

I disse dage behøver det ikke at være en drøm at starte din egen online butik. Takket være WordPress kan enhver bygge en online butik med WooCommerce. Det er hurtigt, forholdsvis nemt, og du kan oprette et professionelt websted, der skal sælge dine produkter uden at bruge et ton penge. Hvad mere er, med disse enkle WooCommerce-tip behøver du ikke engang at ansætte en designer for at gøre din butik fantastisk.


I dette indlæg får du hurtige og enkle tip til WooCommerce, som du kan bruge i dag. For at gøre en lang historie kort skal vi fortælle dig, hvordan du forbedrer din WooCommerce-butik. Er du klar til at se de nemme WooCommerce-tip, vi har til dig? Lad os begynde!

Tip nr. 1: Overvej navigationen på din WooCommerce Store

Fra starten anbefaler vi, at du flader navigationen på dit websted. Hvad betyder dette, og hvorfor er det så vigtigt? En flad webstedsarkitektur forkorter antallet af klik, som en kunde skal udføre for at nå deres ønskede destination, og det er en temmelig populær model. Besøg bare populære online butikker såsom ASOS eller West Elm for at se, hvad vi mener – de viser tydeligt links til deres mest populære sider plus ethvert nyt eller meget relevant indhold (som salg eller produkter med begrænset udgave).

Ved hjælp af denne udfladede, kondenserede menustruktur reduceres antallet af klik mellem hjemmesiden og det dybeste lag (eller kundens destinationsside) kraftigt. Som et resultat finder en besøgende i din online shop let den nødvendige side. Hvad mere er, denne navigationsmodel er en fantastisk måde at forbedre din SEO da den gør dit websted lettere for søgemaskinebots at gennemgå også.

Lad os forestille os den næste situation for at illustrere, hvordan alt fungerer. For eksempel skal din kunde udføre 10 klik, før han finder en bestemt side. Det er meget klik, og det vil sandsynligvis tage ganske lang tid. En besøgende kan give op og forlade dit websted for at finde et mere praktisk alternativ. På den anden side bruger bots fra Google (og andre kendte søgemaskiner) kun en begrænset tid på dine sider. Ubestrideligt vil du have dem til at se så mange af dine sider som muligt og helst dine bedste (dem, du virkelig ønsker at rangere for). Både kunder og bots vil kunne åbne de nødvendige sider med få klik takket være flad arkitektur. Du kan se på Woostroid-temaet designet af TemplateMonster som et eksempel.

Enkle WooCommerce-tip: Woostroid flad menu

Info & DownloadSe demoen

Demonstrationen med hovedtema viser tydeligt en let at navigere i menuen såvel som sektioner for nye produkter og populære sider (som f.eks. Sko af Zara, jakker og en gratis forsendelsesfremme). Bemærk, hvordan en besøgende kan åbne de mest populære sektioner med et enkelt klik.

Tip nr. 2: Gør produkterne synlige med kategorier og underkategorier

Når det kommer til WooCommerce-tip er dette en så enkel, men effektiv en. Du vil blive chokeret! En af de mest almindelige fejl, folk begår, når de designer en WooCommerce-butik, at de glemmer at tilføje kategorier og underkategorier. Når en kunde besøger din butik, er det meget sandsynligt, at de vil sortere varer under deres søgning, og kategorier giver dem en hurtig måde at gøre det på. Derudover kan du bruge underkategorierne til at indsnævre resultater yderligere.

Så hvorfor har du brug for kategorisider? Den første store grund er SEO. Jo mere specifikke sider du har med nøgleord med lang hale, desto mere sandsynligt er det, at nye kunder opdager dig i søgemaskiner som Google eller Bing. Så selvom det er fantastisk at have en “kjoler” -kategori, tilføjer du underkategorier til “Lille sorte kjoler” og “Coachella Ready Festival Kjoler” giver du endnu bedre odds på ranglisten.

Enkle WooCommerce-tip: Butiksindehaverkategorier & underkategorier

Info & DownloadSe demoen

Den anden grund er for dine kunder. Lad os sige, at du har en WooCommerce-butik, der sælger bøger. Det er unødvendigt at sige, at folk bare ikke ved, hvad de vil have. Undertiden åbner en besøgende din kategori “Noveller” og ser de mest populære produkter. De bliver dog nødt til at rulle gennem alle dine sider, hvis du ikke har kategorier og underkategorier for at hjælpe dem med at gennemse din beholdning.

Som du kan se i Shopkeeper WordPress-temademono ovenfor, er det en god måde at sikre, at kunder og bots gennemlæser din butik ved at bruge underkategorier og inkludere dem i en letlæselig megamenu. Så glem ikke relevante søgeord, og brug derefter til din fordel, når du opretter dine kategorier (bemærk: hvis dit tema ikke inkluderer megamenuestøtte, kan du tilføje dem med Ubermenu-plugin).

Tip nr. 3: Føj Live Search til WooCommerce

I et forsøg på at gøre det nemt for dine kunder at finde nøjagtigt, hvad de ønsker, anbefaler vi også at bruge Live Search. Med det vil udsigterne være i stand til at se de mest populære og relevante søgeresultater på dit eCommerce-site i realtid, hvilket fremskynder online-shoppingprocessen.

Simple WooCommerce-tip: ShoppyStore Ajax Live Search

Info & DownloadSe demoen

Du kan også tilføje disse funktioner til ethvert websted, der bruger WooCommerce produktsøgning udvidelse, eller ved at vælge et tema, der allerede indeholder denne funktion som ShoppyStore-temaet. Hvis du går til deres demo, kan du prøve det. Hvis du bare skriver et par bogstaver i søgefeltet, vises de matchende butikresultater automatisk. Jo mere du skriver, jo mere indsnævret bliver resultaterne.

Tip nr. 4: Opret dine egne unikke produktbeskrivelser

Hvad mere er, skal du oprette et virkelig unikt indhold uden kopi-indsættelse. I sidste ende er duplikatindhold en anden almindelig fejl, som brugerne gør, mens de bygger deres WooCommerce-butikker.

Det er meget nemt at bare kopiere og indsætte indhold fra en produktside til en anden. Der er endda plugins, der forbinder din WooCommerce-butik til din Amazon Associates-konto for at automatisere processen. Så fristende som dette kan være gøre dit bedste for at undgå det. Du finder ud af, at dine sider vil have en meget bedre chance for at snagge en top søgerangering, hvis du skriver dine egne unikke beskrivelser.

YITH WooCommerce Featured Video Gratis WordPress Plugin

Tilsvarende kan du sikre dig, at dine produktsider skiller sig ud endnu mere, hvis du tilføjer brugerdefinerede billeder eller medier. Hvis du bruger noget som gratis YITH WooCommerce Featured Video plugin du kan endda tilføje tilpassede videoer til dit produktgalleri. Bare film din egen video, upload den til YouTube eller Vimeo og tilføj den til din produktside ved hjælp af plugin-indstillingerne.

Tip nr. 5: Husk at forbedre internt link til indhold

Intern linking har altid været et must-have for enhver vindende online forretning. Tanken er, at besøgende på dit websted læser en blogartikel og klikker på linkene til andre relaterede indlæg. Men i dag taler vi specifikt om WooCommerce-websteder, og dette er en anden almindelig fejltagelse af e-handelsejere. Det er en skam, da det er super let at tilføje interne links i din butik!

WooCommerce Upsells og Cross-Sells

WooCommerce inkluderer indbyggede muligheder for at føje Upsells og Cross-sells til dine produkter. Opsalg vil blive anbefalet på produktsiden som et relateret produkt som noget kunden også kan lide (eksempel: på en rød kjole kan du måske sælge en dyrere rød kjole). Krydsalg vises på indkøbssiden som komplementære produkter (eksempel: hvis en kunde tilføjede en badedragt til deres indkøbskurv, kan det være en god idé at tilføje solbriller).

Simple WooCommerce-tip: Noir-relaterede produkter

Info & DownloadSe demoen

Derudover inkluderer nogle WordPress-temaer fuldt designede produktsider, der hjælper dig med at fremvise dine butiksprodukter. Noir WordPress-temaet er et godt eksempel. Temaet viser automatisk relaterede produkter fra samme kategori. Derudover kan du tilføje WooCommerce-widgets til din sidebjælke for at få vist de bedst bedømte varer, som dine kunder også måske er interesseret.

Du kan endda tage det et skridt videre og tilføje en WooCommerce-prissammenligning plugin. Denne skal-have-funktion hjælper besøgende med at sammenligne flere produkter med hovedfunktionerne. Dette betyder, at der er flere chancer for, at gæsten i din WooCommerce-butik vil købe noget (eller flere ting).

Bortset fra at hjælpe med at øge dine konverteringer ved at lokke kunder til at se flere sider, er intern sammenkobling også god til SEO. Ved hjælp af intern linking kan du føre søgemaskinsbots til at finde flere sider, der gennemsøger dybere ind på det WooCommerce-sted, du har bygget. Glem bare ikke at opdatere indholdet i din WooCommerce-butik, hvis du tilføjer link til manuelt. Statistikker viser, at der er næsten 40% websteder, der har problemer med ødelagte links, hvilket ofte skyldes fjernelse af linkede produkter.

Tip nr. 6: Sørg for, at dine anmeldelser er rigtige

Vi har dækket mere end halvdelen af ​​vores WooCommerce-tip, men denne er meget vigtig. I dag er socialt bevis en enorm faktor for, hvorvidt en kunde køber en bestemt vare eller ej, og en af ​​de mest kraftfulde former for socialt bevis er anmeldelser. Helst mange positive. Men når en potentiel kunde ser åbenlyst falske anmeldelser af et produkt, kan det være off put. Du har bestemt set produkter med tvivlsomme anmeldelser? Det er bare for perfekt formuleret (eller det modsatte – forvirrende brudt) for at være sandt?

Simple WooCommerce-tip: verificerede anmeldelser

Sørg for, at brugerne kan stole på de anmeldelser, der er offentliggjort i din butik ved at verificere anmeldelser. En nem måde at gøre dette på er at markere afkrydsningsfeltet under WooCommerce> Indstillinger> Produkter, så kun faktiske “verificerede ejere”, der har købt produktet fra din butik og registreret en konto, kan efterlade en anmeldelse. Eller du kan installere et plugin som TrustedSite anmeldelser så en tredjepart kan anmode om og dyrlæge anmeldelser. På denne måde indsamler du ikke kun autentiske, virkelige anmeldelser, men du har mange af dem.

Tip nr. 7: Hvad med sider, der ikke er på lager?

Det er overflødigt at sige, at hvert e-handelswebsted løber til det heldige problem med produkter, der løber tør for lager. Hvis det kun er i et par dage, er det sandsynligvis ikke et stort problem, men hvad hvis du ved, at det vil vare måneder, indtil du kan genindlæse? I en lignende situation kan du måske fjerne varer, du ikke ønsker at sælge mere. Disse grunde kan være forskellige, men i sidste ende har du det samme spørgsmål. Hvad skal du gøre med produktsiderne for udsolgt eller fjernet udstyr? Logisk set ønsker du at slette dem. du ønsker ikke at skuffe dine kunder, men vær ikke hastig! Der er en anden mulighed.

Du skal vide, at hvis du sletter produkter, der ikke er på lager, reduceres antallet af sider med placering på dit websted. Dette betyder, at du også reducerer synligheden af ​​din WooCommerce-butik. Hvad nu, hvis der en dag bliver varen tilgængelig igen?

Enkle WooCommerce-tip: Yoast SEO-omdirigeringer til produkter, der ikke er på lager

I stedet anbefaler vi, at du omdirigerer siden med out-of-stock-produktet til en anden, men lignende. Som et resultat vil du både tilbyde dine varer og beholde muligheden for at aktivere den gamle side igen, hvis det er nødvendigt. Den nemmeste måde, vi har fundet på at omdirigere sider, er med en SEO-plugin. Hvis du bruger Yoast SEO denne mulighed er tilgængelig fra dit WordPress-dashboard under SEO> Omdirigeringer. Hvis du mener, at produktet er væk for godt, skal du bruge en permanent 301-omdirigering, men hvis du mener, det bare er et spørgsmål om et par dage eller uger, kan en midlertidig 307-omdirigering muligvis være bedre.

Tip nr. 8: Fremskynd din WooCommerce-butik

Sikkert, du gjorde et godt stykke arbejde for at konfigurere dit eCommerce-websted. Stadig har du brug for det for at arbejde så hurtigt som muligt af mange grunde. For det første gør det din SEO bedre. Søgemaskiner som Google tager sider med indlæsning i betragtning. Det er mere sandsynligt, at en side, der indlæses i et sekund eller to, rangerer højere end en side, der tager tredive. For det andet vil i dag selv en 5-sekunders forsinkelse få dine kunder til at forlade, og det er den største bidragyder til en øget afvisningsprocent.

For at fremskynde dit websted skal du først teste din sides hastighed i Googles PageSpeed ​​Insights eller med et andet gratis værktøj. Dette viser dig lastetiden for den side, du indtastede, samt giver flere forslag til at fremskynde den.

Følg derefter forslagene! Det er muligt, at du blot har brug for at optimere billeder. Mange butiksejere begår fejlen ved at uploade enorme billeder i høj kvalitet. Selvom disse ser godt ud, tager de aldre at indlæse, især for mobilbrugere. Vælg i stedet en rimelig billedstørrelse, gør den til en JPEG og kør den gennem en billedoptimering. Brug derefter et CDN til at hjælpe dit indhold med at indlæse hurtigere (her er vores foretrukne gratis CDN-tjenester til WordPress).

Tip nr. 9: Tilføj nyttige funktioner med plugins

Mens vi anbefaler, at du vælger et topklasse lydhør WooCommerce-tema til at begynde med ved vi, at det måske ikke er muligt at finde en perfekt pasform. Men rol ikke – der er en nem løsning at have din drøm WooCommerce butik.

New York eCommerce WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Vælg først et tema, der ligner det, du vil have din butik til. Fortrinsvis et tema med indbyggede stylingindstillinger. For eksempel inkluderer New York-temaet fuld WooCommerce-support plus det kommer med front-end point og klik-stylingindstillinger (takket være den inkluderede Yellow Pencil CSS-editor). På denne måde kan du let finjustere skrifttyper og farver uden at skulle lære noget kodesprog.

Dernæst skal du tjekke denne liste over de bedste WooCommerce-udvidelser og tilføjelser for at tilføje et par flere funktioner, du måske ønsker eller har brug for til din butik.

WooCommerce Checkout Manager

F.eks. Ønsker du måske at tilføje flere indstillinger til din kasseside. I dette tilfælde et specifikt plugin som WooCommerce Checkout Manager er et godt valg. Med dette plugin installeret kan du tilpasse din kasseside ved at fjerne eller tilføje tilpassede felter. Plugin giver dig også mulighed for at tilføje tilpassede gebyrer (baseret på procenter, enkeltfelter eller endda multi-afkrydsningsfelter), betingede felter, fil uploads og e-mail meddelelser.

Men det er kun et specifikt eksempel. Uanset hvad dine behov er, er chancerne for, at der er et plugin til de funktioner, du ønsker. Tilføj medlemskab, rabatter, henvisninger, uendelig rulning og mere. Blot ikke vild med at installere for mange plugins – ofte kan du finde et plugin med flere funktioner, du vil have, og jo mindre plugins har du, jo mindre er chancerne for en konflikt (men det er bare vores råd).

Eventuelle andre WooCommerce-tip?

Dette var alle WooCommerce-tip, der helt sikkert hjælper dig med at oprette en forunderlig WooCommerce-butik. Som du kan se, er de ikke for komplicerede, og du kan helt sikkert håndtere dem, selv uden erfaring med websidebyggelse. Så kom i gang og gør dit e-handelswebsted bedre i dag!

Men inden du rejser, har du spørgsmål eller andre WooCommerce-tip at tilføje? Vi vil meget gerne høre fra dig i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector