Enkle løsninger til at oprette en WordPress Knowledge Base

Enkle løsninger til at oprette en WordPress Knowledge Base

Et omfattende vidensgrundlag kan gøre meget for at forbedre din virksomhed, både internt og som en vigtig del af din kundeserviceanstrengelse. Hvis du overvejer at tilføje et til dit websted, kan du dog være dig selv lidt overvældet af udsigterne.


Takket være den overflod af fordele, en videnbase giver, er der mange tilgængelige løsninger, der kan hjælpe dig. Disse værktøjer gør det muligt for dig at oprette en omfattende og organiseret informationskilde til din virksomhed (og måske endda hele din branche). Plus, de bedste får dig hurtigt i gang.

I denne artikel taler vi om, hvorfor en videnbase kan være vigtig for dit WordPress-sted. Derefter dækker vi vores yndlingsløsninger og diskuterer, hvad hver især gør bedst. Lad os komme igang!

Hvorfor en vidensbase er en værdifuld tilføjelse til dit websted

HubSpot-videnbasen

Det HubSpot-videnbase inkluderer ofte stillede spørgsmål, brugervejledninger, produktdokumentation og mere.

En vidensbase er en ressource, der giver dine besøgende, kunder og kunder dine oplysninger om din virksomhed og tilbud. Du er sandsynligvis bekendt med et par populære formater, der bruges som vidensbaser, f.eks. Ofte stillede spørgsmål og wikier.

Hvis du driver en virksomhed, er vedligeholdelse af en omfattende videnbase en fremragende måde at give dine kunder den information og support, de har brug for. Dette værktøj giver dog mange andre fordele for dig og dit publikum, uanset hvilken type websted du kører. For eksempel en videnbase:

 • Sænker supportomkostninger og sparer tid. Med flere oplysninger tilgængelige på dit websted (til kunder, ansatte eller medlemmer af samfundet), bruger du mindre tid på at uddele supportopkald og e-mails.
 • Tilbyder konsekvent support til besøgende. Dit publikum kan fortsætte med at vende tilbage til dit vidensgrundlag, når behovet opstår.
 • Etablerer dig som en professionel brancheautoritet. Jo flere oplysninger du kan give, jo mere kyndig vises du for dem inden for din branche.
 • Hjælper dig med at rangere højere i søgemaskinerne. Ved at besvare branchespørgsmål på dit websted kan du forbedre din placering takket være alt dette værdifulde indhold.

Videnbaser kan fungere som en nyttig ressource for dine klienter, bloglæsere eller uanset publikum, du betjener. Derudover kan de være en praktisk måde at dele information internt med teammedlemmer og medarbejdere. Uanset om du er interesseret i at opbygge en ekstern eller intern videnbase (eller begge dele!), Lad os undersøge nogle løsninger, der vil gøre jobbet lettere.

Nu hvor du har en bedre forståelse af den værdi, en videnbase tilbyder, så lad os se på fem enkle, men kraftfulde løsninger, du kan begynde at bruge på dit WordPress-sted lige nu.

1. WP Knowledgebase (gratis)

WP Knowledgebase-plugin

WP Knowledgebase er et brugervenligt plugin, der giver dig funktionalitet, fleksibilitet og personalisering. Hvis du leder efter en traditionel type løsning, er WP Knowledgebase dit svar!

Når det kommer til enkelhed, er dette plugin et fremragende valg. Det tilbyder meget i vejen for bekvemmelighed – inklusive forudsigelig tekst og integrerede brødkrummer – gør din videnbase nem at installere og bruge. Derudover kan du tilpasse dens præsentation, inkorporere (eller deaktivere) brugerkommentarer og endda bruge en træk-og-slip-builder til enkel artikelorganisation.

En af de bedste ting ved dette plugin er måske 100% gratis, så du kan installere det på dit WordPress-sted og begynde at bruge det med det samme.

2. KnowAll

WordPress KnowAll-temaet

KnowAll er et premium videnbase tema udviklet af HeroThemes, og har et rent og sammenhængende look. Dette tema er et godt valg for alle, der leder efter en altomfattende videnbase-løsning til deres websted eller e-handel.

Med KnowAll kan du omdanne dit websted til en stærk vidensbase, der indeholder featured artikler, svar på ofte stillede spørgsmål og relaterede indholdsforslag. Der er også en fleksibel søgefunktion, der gør det nemt for besøgende at finde, hvad de har brug for. Desuden kan du endda spore, hvor nyttige dine artikler er, gennem analyse og artikelfeedback.

Prisen for dette alt-i-ett-tema er $ 149, som inkluderer et års opdateringer og premium support. KnowAll inkorporerer også HeroTemas egne Heroic Knowledge Base plugin, for mere omfattende funktionalitet.

3. Yada Wiki (gratis)

Yada Wiki WordPress-plugin

Som navnet antyder er Yada Wiki en wiki-stil plugin, der giver dig mulighed for at opbygge en videnbase fuld af sammenhængende links og artikler i fuld længde. Når denne ressource er på plads, kan du nemt henvise dine kunder og klienter til den for at få svar på alle deres spørgsmål.

Yada Wiki giver dig næsten alle de værktøjer, du har brug for for at opbygge en omfattende videnbase, der er let for brugere at navigere. Du kan tilføje wiki-indlæg og opbevare dem i et separat afsnit på dit websted, eller bruge wiki-layout på hele dit websted.

Bedst af alt, Yada Wiki er absolut gratis at bruge. Der er ingen premium-tilføjelser eller udvidelser, hvilket yderligere forstærker denne plugins enkelhed.

4. Ultimate FAQ (Freemium)

Det ultimative FAQ WordPress-plugin

Ultimate FAQ er et spørgsmål-og-svar-plugin, der sigter mod at gøre det nemt for besøgende på webstedet at lære mere om dit indhold, produkter og andre tilbud.

Med en række stylingindstillinger og en kortkode, der giver dig mulighed for at tilføje ofte stillede spørgsmål næsten overalt på dit websted, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå med dette plugin. Faktisk integreres Ultimate FAQ endda med WooCommerce, så du kan tilføje ofte stillede spørgsmål til produktsider!

Basispluginet, der tilbydes via WordPress-plugin-biblioteket, er gratis. Imidlertid a præmie opgradering giver yderligere stylingsmuligheder, ofte sendte FAQ-spørgsmål fra brugerne og meget mere i vejen for funktionalitet.

5. Flatbase ($ 49)

WordPress Flatbase-tema

Info & DownloadSe demoen

Flatbase er et andet vidensbase WordPress-tema, der giver dig mulighed for at omdanne dit websted til en informationskilde for dine besøgende og kunder.

Sammen med at muliggøre oprettelsen af ​​en omfattende videnbase hjælper Flatbase dig også med at integrere en FAQ på dit websted. Derudover kan du tilføje et community supportforum takket være tematets kompatibilitet med bbPress plugin. Disse samfundsfokuserede funktioner gør det til et solidt valg for webstedsejere med et stærkt følgende.

Den enkelte webstedslicens er $ 49, og dette inkluderer fremtidige opdateringer og seks måneders support. For at udvide supporten til et år kan du betale et ekstra gebyr.

6. HelpieWP

Helpie - WordPress Knowledge Base-plugin | Wiki

HelpieWP er din go-to plugin, hvis du har brug for at gemme, organisere og lære mest muligt ud af dit viden system. Plugin er fantastisk til:

 • Websteder, der har brug for dokumentation
 • WooCommerce-websteder
 • Websteder med kunder / medlemsområder og
 • Til oprettelse af wiki-websteder

Hvis du bygger en seriøs vidensbase, er søgning det vigtigste værktøj til din vidensbase. En kraftfuld søgning gør det nemt for dine brugere at finde de mest relevante oplysninger fra et stort lager af viden. Det er grunden til HelpieWP, devs har lavet et helt nyt søgeredskab til at inkorporere alle de kvaliteter, der gør søgningen kraftfuld og enkel at bruge:

 • Prioritering af indhold og vægtning
 • Delvis søgeordsmatch
 • Live søgningshastighed

HelpieWP giver dig mulighed for at oprette en stærk videnbase med dynamisk indsigt i dine brugere. Dette hjælper med at reducere kundesupportbilletter, identificere problematiske områder i dokumentationen og forbedre dit brugervenhedsindeks.

Du kan bruge frontend-redigeringsfunktionerne, herunder begrænse frontend-redigeringsfunktionen til bestemte brugerroller (sig forfattere, redaktører og administratorer) og bruge HelpieWP som et fuldt ud wiki-system. Der er utallige måder at bruge denne funktion til at forbedre oplevelsen for dine brugere.

Den automatiske indholdsfortegnelse genererer navigationslinks på siden til de overskrifter, du bruger i din artikel. Dette er utroligt nyttigt, hvis du har et langt stykke indhold, der skal organiseres korrekt og nemt kan navigeres.

HelpieWP fungerer med alle større temaer og plugins. Ja, selv disse sidebygere. Og det er mest vigtigt at vide, at HelpieWPs team yder premium support til alle deres brugere.

7. MinervaKB

MinervaKB Knowledge Base til WordPress

Info & DownloadSe demoen

MinervaKB er et WordPress-videnbase-plugin, der virkelig kan gøre dit supportliv lettere. Fra live-søgning til feedback af artikler, det har alle de funktioner, der hjælper dine kunder med at løse deres problemer hurtigt. Reducer den tid og penge, du bruger på at støtte dine klienter. Og hvis du ser alvorligt på at forbedre din videnbase dagligt, hjælper analysedashboardet, artikelfeedback og ratings. Det integreres endda med Google Analytics, så du kan bruge dine yndlingsværktøjer til at kontrollere din kb-status.

Et andet stort plus er at bruge et plugin vs tema giver dig mulighed for at bruge det inden for dit hovedwebdomæne. Dette kommer dog med en udfordring. Plugin’en skal integreres perfekt med ethvert tema, både i design og funktionalitet. MinervaKB løser dette ved at tilbyde flere foruddefinerede søgekonstruktioner plus masser af fleksible muligheder. Kombiner det med kortkoder til elementer og en letanvendelig sidebygger – du er klar til at gå!

Mens MinervaKB tilbyder mange af de premium-funktioner, der tilbydes af SaaS helpdesk-løsninger, uden månedlige gebyrer. Prisen er også ganske overkommelig for mængden af ​​tilgængelige muligheder. Og fordi det er bygget oven på WordPress, får du den bedste løsning til indholdsredigering ud af boksen, brugt af millioner over hele verden.

8. Heroic FAQ

Heroic FAQ Management

Heroic FAQs er et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje en FAQ-sektion til dit websted. Det indeholder mange funktioner, der gør håndtering af ofte stillede spørgsmål på dit websted hurtigt og nemt. FAQ-builder bruger et træk & slip-interface til ubesværet FAQ-konfiguration. Den innovative FAQ-builder er en ny løsning på at håndtere ofte stillede spørgsmål, så du kan oprette, administrere og redigere flere spørgsmål og svar fra kun en skærm. Ud af kassen kommer det med 5 forudkonfigurerede stilarter og ubegrænset tilpasningspotentiale, der matcher ethvert webstedsudseende eller branding. Dette plugin hjælper med at reducere den tid, du har brugt på at besvare almindelige kundespørgsmål, samtidig med at du øger tilliden til din service og forbedrer dit websteds synlighed. Dette giver dig mere tid til at fokusere på din virksomhed.

For virksomhedsejere kan Heroic ofte stillede spørgsmål hjælpe dig med at øge kundetilfredsheden og kommunikere svar på almindelige spørgsmål på en elegant måde. Plugin indeholder en række muligheder for at præsentere Ofte stillede spørgsmål, herunder et valg af ikoner og ubegrænsede farver. Ofte stillede spørgsmål kan grupperes og vises flere steder på dit websted, hvilket reducerer behovet for at redigere masser af indhold, når du vil opdatere eller ændre en FAQ.

Når der kun er gemt en salgs- eller supportbillet, kunne Heroic FAQ ofte betale for sig selv. Hvis du ikke er helt overbevist, tilbyder HeroTemas 30 dages returret på alle køb. Alle vores heroiske kunder drager fordel af vores dedikerede supportteam, der tilbyder venlig en-til-en-support, når du har brug for det. Heroic FAQs er tilgængelige på tre prispoint afhængigt af antallet af websteder og det krævede supportniveau.


Tilføjelse af en videnbase til dit websted kan være frugtbart for din virksomhed. Ved at dele din viden med dine kunder og tilknyttede virksomheder kan du etablere dig selv som en myndighed og en go-to informationskilde.

I dette indlæg har vi drøftet den værdi, en videnbase kan give mange typer websteder. Vi har også fremhævet et par top videnbase-løsninger og deres nøglefunktioner. Hvilke af disse løsninger interesserer dig mest, og hvorfor? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map