Enkelt råd til at finde og leje en WordPress-temaudvikler

Hvis du har kørt et eget websted i nogen tid, er der en meget god chance for, at du begynder at tænke på at oprette et tilpasset tema, der skiller sig ud fra mængden. Mens premium-temaer og rammer vil tage dig langt, er der intet som at have et tema udviklet til dine nøjagtige krav.


Du har muligvis tænket med et tema for at få det til at se ud som du vil, men der er næsten altid noget, der bare ikke er helt rigtigt. De tilpasninger, du foretager til et eksisterende tema, vil næsten aldrig få dit websted til at se nøjagtigt ud, som du vil.

Problemet er ofte, at du er for travlt med at køre webstedet. Du har ikke tid eller tålmodighed til at lære at kode eller foretage disse ændringer på egen hånd. I stedet for at blive fanget af udviklingsaspektet ved WordPress, hvorfor ikke tage den fornuftige tilgang og ansætte dig selv en WordPress-temaudvikler til at opbygge et tilpasset tema til dig?

Beslutninger om at tage, inden du ansætter en udvikler

Der er et par ting, du skal tage stilling til, inden du begynder at kigge efter en udvikler til at oprette dit brugerdefinerede tema.

For det første: Du er nødt til at beslutte, om du vil finde nogen til begge design og udvikle dit tema, eller om du vil opdele dette job i dets to forskellige dele.

Ikke alle udviklere vil gennemføre den komplette proces med en temadannelse. Det er langt mere sandsynligt for en udvikler at tage en PSD-fil af det færdige design og skabe et fungerende tema ud fra det.

Jeg vil anbefale dig at opdele projektet i de separate design- og udviklingsstadier. Dette giver dig mulighed for at finde mennesker, der specialiserer sig i hvert aspekt. Du kan samarbejde med en designer for at oprette dit temas look ned til den mindste detalje, hvor de kan tilbyde konstruktive og dygtige råd.

Når du har afsluttet temas design, kan det derefter overføres til en udvikler, hvis eneste fokus er at omdanne dette design til et fungerende tema. Dette frigør dem fra alle designbeslutninger og diskussioner til at koncentrere sig om, hvad de er bedst til.

For det andet, og sandsynligvis vigtigst, er du nødt til at vide, hvad du vil have fra et nyt tema. Der er ingen grund til at gå ind på dette uden en klar idé om, hvordan du ønsker, at dit websted skal se ud og fungere.

Detaljerne kan ændre sig, når du diskuterer temaet med en designer, men det centrale udseende, design og funktionalitetsvalg for webstedet skal være klart i dit sind helt fra begyndelsen.

Finde temaudviklere

Når du har en komplet PSD-fil til webstedsdesignet, kan du nu begynde at lede efter nogen, der sætter det hele sammen for dig.

Der er flere steder, du kan gå for at finde en udvikler til at udføre arbejdet. Et af de bedste steder at begynde er at faktisk spørge den designer, du arbejdede med, om de kan anbefale nogen.

Det er meget almindeligt, at designere og udviklere samarbejder og anbefaler hinanden til klienter. Hvis din designer har nogen, de har tillid til at gøre et godt stykke arbejde, er det bestemt værd at tale med dem. De er muligvis ikke ideelle for dig at arbejde sammen med, men da de allerede kommer med en anbefaling fra en, du har tillid til, kan du springe over flere potentielle forhindringer.

En anden mulighed for at finde en udvikler er at bruge et af de budgivende websteder, f.eks oDesk. Eller du kan prøve Envatos seneste servicebaserede websted Envato Studio. Disse sider er ikke gode til at finde udviklere af høj kvalitet, da de fleste mennesker efterlader dem, når de bygger en anstændig portefølje af arbejde. Dog kan du finde en ny udvikler, der er opsat på at opbygge en portefølje og vil gøre arbejdet langt billigere, end du ville forvente andre steder. Personligt ville jeg undgå denne mulighed, men hvis du arbejder på et lille budget, kan det være en god løsning for dig.

En anden enkel, men alligevel effektiv mulighed er at foretage en Google-søgning efter WordPress-udviklere i dit område. Det kan virkelig være så enkelt. Du vil finde et væld af mennesker, der er i stand til at udføre arbejdet, og at bruge nogen lokalt kan være en bedre mulighed for dig end nogen i et andet land.

Den lokale mulighed giver dig potentielt mulighed for at møde personen eller i det mindste tale med ham over telefonen med regelmæssige intervaller under projektet. Det er muligt, at du muligvis ikke finder den mest talentfulde udvikler til jobbet, hvis du bruger nogen lokal, men det kan opvejes af din evne til at have en diskussion ansigt til ansigt med dem. Det afhænger virkelig af, hvad der gør dig mest komfortabel, når du kører projektet.

Valg af din temaudvikler

Når du har et udvalg af udviklere, bliver du nødt til at beslutte, hvordan du reducerer det valg til den person, du vil arbejde med.

Du skal sørge for, at de er i stand til at udføre arbejdet og er lette at arbejde med. Den hurtigste måde at gøre det på er at se på deres hjemmeside. En udviklers websted skal se professionel ud og imponere dig. Hvis de har et dårligt websted, hvorfor skulle du stole på dem til at gøre et godt stykke arbejde med dit?

Du skal være i stand til at finde en portefølje af tidligere klienter på deres websted og ideelt set kundevurderinger. Det er langt nemmere at stole på nogen, der har bevist, at de kan udføre jobbet og har flere klienter, der anbefaler dem.

Det er ikke at sige, at en udvikler, der ikke har disse ting er ikke noget godt. Det er simpelthen meget lettere at ansætte nogen, der har adresseret dine indledende spørgsmål om kompetence, før du selv spørger dem.

Indstilling af projektretningslinjer og kontrakt

Når du har besluttet din udvikler, skal du definere projektet og eventuelle milepæle skriftligt. Start aldrig et job som dette uden en kontrakt og gebyraftale på plads. Nogensinde.

Det er en god ide at redegøre for visse ting skriftligt, inden du begynder, så både du og udvikleren ved, hvad der forventes af hver af jer.

Der er et par ting, du skal inkludere i de retningslinjer og kontrakter, du har.

 • Det fulde gebyr for projektet, og hvordan dette gebyr fordeler sig (forskud / milepæle / osv.)
 • Test og revisionskrav til temaet, før det går live
 • At projektet er arbejde til leje, og at al ophavsret bevares af dig
 • Metoder og kommunikationsfrekvens (e-mail / telefon / personligt)
 • Anslået tid til projektets færdiggørelse

Der kan være andre ting, der er specifikke for dig eller specifikke for udvikleren, der skal indsættes i kontrakten. Hvad du skal huske er, at dette er en forretningsaftale, og du skal gøre den så specifik eller så afslappet, som du har brug for, for at den skal være.


At finde og arbejde med en god udvikler behøver ikke være et vanskeligt eller besværligt udsyn. Der er tusinder af gode udviklere derude. Du vil arbejde med en talentfuld, men mere end det, du vil arbejde med en, der er pålidelig og en fornøjelse at håndtere.

Uanset hvor talentfuld en udvikler er, hvis de ikke kan overholde en frist, eller de er forfærdelige at arbejde med, vil du fortryde at bruge dem.

Når du finder en udvikler, der gør et godt stykke arbejde og fungerer godt med dig, skal du holde dig med dem til andre projekter. Anbefal dem til dine venner og andre mennesker i dit netværk, når de leder efter udviklere. Hvis du kan opbygge et godt forhold til nogen, vil de sandsynligvis gå det ekstra skridt for at hjælpe dig, hvilket kun kan gøre deres arbejde bedre.

Har du haft et tilpasset tema bygget til dit websted? Hvordan fandt du en udvikler, og hvilke råd og anbefalinger har du til processen? Vi vil meget gerne høre om det i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map