En ultimativ guide til WordPress Multisite

WordPress er ligesom et cynosure paradigme blandt forskellige Content Management System (CMS) platforme. Brug og fordel af denne bestemte genre har altid været efterspurgt. Ikke desto mindre er det en lille forretning, medium eller en individuel håndtering; alle er den eneste iværksætter af denne type. Det er markant, at en attribut er blevet opmuntret i WordPress-systemet, som motiverer en bruger til at udføre Multisite-allokering på sit samme brugernavn eller domæne. Denne specifikke påstand har ført til en ny æra af webstedsudvikling, hvor enhver teknisk-besat og en lægmandsbruger nyder gennemførligheden.


Den tildelte funktion kaldes WordPress Multisite. I denne artikel begynder vi med en oversigt over WordPress Multisite, hvorfor du muligvis har brug for det, hvordan du aktiverer multisite support i WordPress og de forskellige fordele ved at bruge multisite til din WordPress installation. Lad os begynde!

WordPress Multisite Oversigt

Multisite er en avanceret algoritme inden for WordPress-platformen, der blev introduceret i 2010, som giver brugeren mulighed for at oprette flere konti til blogging eller relaterede sider. På grund af denne alsidige funktion kan du nemt oprette mere end 1000 blogs inden for en WordPress-installation. Endvidere kan en sammenlægning af forskellige websteder for store virksomheder administreres retligt ved at drage fordel af dette karakteristiske system. Forskellige tilbehør til indhold, der muligvis administreres her, inkluderer sociale netværk, blogging-indhold, flere underdomænesedskrivninger og så videre.

Inden for en server er alt tilladt; siden 2010 har der været visse ændringer i terminologien, der er fremhævet nedenfor for brugernes viden:

 • WordPress MU, som tidligere var kendt som Multisite eller MS kaldes nu WordPress med Multisitet aktiveret
 • Blog er kendt som et websted (det vil sige en blog, som en bruger kan bruge til tilmelding)
 • EN webstedet kaldes netværk (det vil sige en klynge blogs understøttet af farsbloggen, hvor registreringer udføres). En installation af flere steder har kun et netværk, medmindre en bruger bruger et specielt plugin, der muliggør mere end et netværk
 • Webstedsadministrator kaldes Super Admin, der henvender sig til adgangen til alt via komplet netværk
 • Dashboard til netværksadministrator er kendt som en nøgleændring med frigivelsen af ​​WordPress 3.1, Super Admin-feltet flyttes til et uafhængigt instrumentbræt. Dette område er tilgængeligt ved at klikke på fanen Netværksadministrator præsenteret på WordPress admin bar
 • Dashboard til webstedadministrator er det WordPress admin-område, som regelmæssige besøgende og brugere ser, og hvor al standard WordPress-funktionalitet let kan nås

Den næste sektion af dette indhold fremhæver det grundlæggende krav til en WordPress Multisite. Generelt er der to slags scenarier, hvor en bruger kræver flere websteder for sit domæne, såsom:

 1. Inviterer offentligt til værtsstederne: En multisite-konto kan bestemt oprettes af en person uden nogen kamp med hjælp fra administrator. Og “blogs” eller sub-sites vil være vært enten på site.com/new-site eller new-site.site.com (undermapper eller underdomæner) afhængigt af dine indstillinger / opsætning.
 2. Hosting af en intern kæde af netværk: I denne kategori opretter en lille eller en stor skala deres Multisite-login på WordPress-platform for at udføre den samme opgave som indholdsstyring. Masser af websteder igangsættes gennem en WordPress-installation, der gør den komplette proces brugervenlig og risikofri. For eksempel kan en skole, der har forskellige grene, kræve en Multisite-platform til at give deres serviceindhold og for at holde det opdateret.

Sådan aktiveres WordPress Multisite

Det tredje aspekt af denne artikel understreger et vigtigt punkt: hvordan aktiveres WordPress Multisite? En kort konnotation af tildeling af en Multisite perkoleres, hvilket er beskrevet i de følgende seks trin.

Trin 1: Opret en ny WordPress-installation, der selv er vært

Dette er det første skridt hen imod rejsen for at tillade en Multisite på dit netværk (hvis du ikke allerede har WordPress installeret). Derfor, hvis du allerede har en WordPress-installation, kan du stadig konvertere den til en multisite, bare sørg for at deaktivere (hvis kun midlertidigt) alle dine aktive plugins for at forhindre eventuelle konflikter (du kan altid reagere dem, når det multisite netværk er opsat).

Trin 2: Aktivér Multisite

For at autorisere netværksopsætningsmenufunktionen skal du først aktivere Multisite i filen wp-config.php. For at gøre dette åbner du din wp-config.php fil og indsætter følgende kode ovenfor, hvor den viser / siger ”Det er alt, stop med at redigere! God blogging ”:

/ * Multisite * /
definere ('WP_ALLOW_MULTISITE', sandt);

Når dette er gjort, skal du logge ind på dit WordPress-betjeningspanel, eller hvis du allerede var logget ind, opdater siden for at fortsætte til de næste trin.

Trin 3: Installation af et netværk

Ovenstående trin autoriserer netværksopsætningselementet i din værktøjsmenu, så du kan gennemse til administrator / værktøjer / netværksopsætning i dit WordPress-dashboard, hvor du finder den nye side “Opret et netværk af WordPress-websteder”, så du kan indstille tingene.

Wordpress Multisite opsætning

Billedet ovenfor er til en lokal værtinstallation. Du ser, at du får valget af underdomæner og undermapper (ofte tilbydes valget ikke, når eksisterende serverindstillinger forbyder dit valg – den lokale installation, der ses ovenfor, bruger et bibliotek). EN underdomæne er en domænebaseret netværksplatform, hvor on-demand-websteder bruges. EN undermappe er en sti, der er baseret på on-demand-websteder. Vælg den, du foretrækker, kan du også konfigurere din netværkskonto igen til at bruge et hvilket som helst valg efter installationen. (Genkonfiguration kan være lidt tussle)

Netværksdetaljerne er som standard udfyldt, men man kan helt sikkert foretage ændringer:

 • Serveradresse: Den domænewebadresse, som en person bruger for at få adgang til deres WordPress-installation
 • Netværkstitel: Titlen på det netværk, man bruger, som en helhed
 • Admin e-mail-adresse: Brugernes e-mail-adresse som superadministrator for netværket

Endelig skal du kontrollere elementerne igen og klikke på installationen!!

Bemærk: Installationssystemet udfører muligvis en check for et jokertildedomæne, når du ikke har konfigureret dem. Ignorér disse slags advarsler, hvis det ikke vedrører dine netværk. Derudover foreslås det altid for begyndere at gå igennem Serverkravet, og inden du opretter en netværksside med information om funktionen til underkort under jokertegn.

Trin 4: Aktivering af netværket

For at aktivere dit netværk skal du bare følge instruktionerne fra WordPress som vist på skærmen fremhævet nedenfor.

Wordpress Multisite

Sikkerhedskopier nu dine tilgængelige wp-config.php og .htaccess-filer, før du foretager følgende redigeringer, bare hvis noget går galt.

1. Tilføj de nedenstående linjer til din wp-config.php-fil:

definere ('MULTISITE', sandt);
definere ('SUBDOMAIN_INSTALL', falsk);
definere ('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'wordpressintegration.com');
definere ('PATH_CURRENT_SITE', '/');
definere ('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
definere ('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);

2. Tilføj de nedenfor nævnte linjer til dine .htaccess-filer:

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]

# tilføj et efterfølgende skråstreg til / wp-admin
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? Wp-admin $ $ 1wp-admin / [R = 301, L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? (Wp- (indhold | admin | inkluderer). *) $ 2 [L]
RewriteRule ^ ([_ 0-9a-zA-Z -] + /)? (. * \. Php) $ $ 2 [L]
Omskrivningsregel. index.php [L]
Bemærk: Hvis du ikke har en .htaccess-fil, skal du oprette den i det samme bibliotek som deres wp-config.php-fil. Og hvis der er en .htaccess-fil, skal du erstatte alle eksisterende WordPress-linjer med disse nye. Sørg for at kopiere koden nøjagtigt, hvordan den er på din skærm på adminpanelet, koden ovenfor er et eksempel, men er muligvis ikke 100% den samme som hvad du har brug for.

Når du har initialiseret og udført disse trin, skal du logge ind igen ved hjælp af det medfølgende link. Man kan rydde browserens cache og cookies for at logge ind.

Trin 5: Netværksadministrationsindstillinger

Nu søger du linket Netværksadministrator i rullemenuen Indstillinger for My Site eller på WordPress admin bar.

WordPress Dashboard

Gennem dette kan man passende og hurtigt ændre netværksadministrator til site admin-dashboard. Dette gøres ved at klikke på muligheden for link til dashboard til et af dine foretrukne websteder under Mine websteder.

Eksempel 4

Trin 6: Administration

Du har oprettet et Multisite Netværk! Der er lidt mere information, du skal gennemgå. Se venligst over Multisite Netværksadministration vejledning oprettet af WordPress for at hjælpe dig med at forstå, hvordan din nye multisiteinstallation fungerer.

Konklusion

WordPress multisite er et fantastisk værktøj med mange fordele. Bare et par af de forskellige fordele ved at have en WordPress Multisite inkluderer:

 • Automatisk oprettelse af blog eller websted for enhver bruger (det være sig individuel, lille eller stor skala)
 • Ubegrænset webstedsudvikling for én bruger
 • Forskellige temaer på forskellige dele af dit websted
 • Brugere har muligheden for at placere widgets, headers, baggrunde og menuer på deres respektive websted uanset deres tema
 • Websteder kan integreres med hinanden eller adskilles
 • Dette komplette system og denne procedure er risikofri og brugerdefineret, hvilket holder en lægmand på absolut lethed

Så i lukningen kan man med sikkerhed sige, at en WordPress Multisite er en bemærkelsesværdig platform, som har gjort det muligt for mange brugere at oprette komplekse websteder af mange årsager. Fortæl os, hvordan den multisite-proces går for dig i kommentarerne herunder. Eller del, hvordan du har brugt multisite til din WordPress-installation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map