En simpel plan for øget engagement i din WordPress-blog

Den gennemsnitlige blogger har en tendens til at have en besættelse af trafik og mere specifikt at få mere af den. Mængde er nøglen, ikke? Måske, men jeg foretrækker ofte at skyde efter den lavthængende frugt ved at forbedre kvalitet af trafik til mine websteder. Dette kan gøres på to måder:


 1. Tiltræk mere relevant trafik (dvs. personer, der er mere tilbøjelige til at engagere sig i dit indhold)
 2. Gør et bedre job med at ”sælge” din blog til nye besøgende

I dette indlæg vil jeg fokusere på den anden metode for de to, hvor skønheden er, at du ikke behøver at arbejde for at tiltrække mere trafik – du skal bare optimere det, du allerede har. I en verden, der er besat af mængde, er begrebet forbedring af det, du allerede har, ofte vildt ikke værdsat.

Jeg dækkede for nylig, hvordan man opretter links på din WordPress-blog for øget engagement (dvs. sandsynligheden for, at en given besøgende holder sig rundt), og i dette indlæg tager jeg i virkeligheden strategien et skridt videre ved at tilbyde dig en plan, som du kan øge med “bloggenes” klæbrighed. Dette bør have en direkte fordelagtig effekt på dine abonnementsrater og værdi pr. besøgende (hvis din blog er indtægtsgenereret).

Lad os komme igang!

Sektioner af dit websted, der øger engagementet

Blåtrykket er opdelt i de fire sektioner, som de fleste WordPress-blogs består af:

 1. Header og navigationslinje
 2. Indhold
 3. Sidebar
 4. Sidefod

Hver sektion har en rolle at spille med hensyn til enten at holde en besøgende på dit websted eller konvertere dem til en abonnent eller køber, og jeg vil forklare, hvordan du skal optimere hver enkelt til den maksimale fordelagtige virkning.

Det første trin er at læse mit forrige indlæg om oprettelse af links og sikre, at dit websted er korrekt konfigureret for at maksimere læserværdien. Kort sagt, intet link skal fjerne folk fra siden, de læser (uanset om et link, som de klikker på, er internt eller eksternt), medmindre du kan være sikker på, at de er færdig med den side..

Med det sagt, lad os slå på!

1. Header og Navigation Bar

Det første spørgsmål, du har brug for at stille, er, “Går mit websted testen til fjernelse af header?” Denne test (høflighed af Derek Halpern) er enkel – bare forestil dig, at header og tagline fjernes fra din startside og spørg dig selv, om en ny besøgende stadig kan finde ud af, hvad dit websted handler om.

Hvis svaret er nej, skal du sandsynligvis prøve at gøre det mere indlysende. Mens det er indlysende du, nye besøgende har normalt brug for at få beskeden rammet hjem. En af de bedste måder at gøre dette på er at have en funktionsboks – enten direkte under din header og navigation eller helt øverst i dit indholdsfelt. Her er et godt eksempel på en funktionsboks, takket være Smart Passive Income:

Skærmbillede af hjemmesiden for Smart Passive Income.

Selvom funktionsfeltet i sig selv ikke forklarer, hvad webstedet handler om, giver det et direkte link til en fuldstændig forklaring. Det skiller sig ud på siden og opfordrer straks nye besøgende til at grave videre ind på webstedet.

Jeg anbefaler, at alle blogs har en funktionsboks – enten som den ovenfor (indbygget i hovedindholdsboksen) eller en version i fuld bredde som denne fra Social Triggers:

Et skærmbillede af Social Triggers-hjemmesiden.

Når du har fundet ud af, hvordan du skal implementere en funktionsboks på dit websted, skal du henvende dig til din navigationslinje. Generelt skal dine links begrænses til ikke mere end følgende:

 • Hjem
 • Om
 • Start her
 • Kontakt
 • Abonner splash side (hvis relevant)
 • Produktside (hvis relevant)
 • Ansæt mig (hvis relevant)

Naturligvis kan din kilometertal variere, men det altoverskyggende princip er, at linkene på din navigationslinje enten skal pege på sider med høj trafik, der hjælper folk med at lære dit websted bedre at kende eller konvertere dem til en abonnent eller kunde. Alt andet er overflødigt og reducerer mere sandsynligt engagement end har en gavnlig indvirkning.

2. Indhold

Når det kommer til en bestemt side eller indlæg på dit websted, skal dit fokus være på, hvad du kan gøre for at holde besøgende engageret. Jeg anbefaler, at du gør dette ved at overvælde dem med indholdsmuligheder (men på en god måde). I en perfekt verden kan din besøgende ikke hjælpe med at have flere faner åbne, når de gennemser dit indhold og klikker på relaterede links og tilknyttet indhold.

Nøglen til at skabe denne effekt er at have masser af indhold på dit websted og regelmæssigt linke mellem indlæg og sider. Det er dog meget vigtigt, at hvert link er relevant, ellers risikerer du at irritere besøgende. Hvis din blogs fokus er relativt stramt (og det burde være), og du producerer indhold på en sammenhængende basis, skal du ikke have noget problem med at oprette masser af kontekstuelle links i dine nye blogindlæg.

Men du skal ikke bare stoppe med at forbinde. Jeg vil også gerne give et udvalg af relateret indhold nederst i hvert indlæg (ved hjælp af det fremragende Endnu et andet relateret indlæg-plugin (YARPP)) sammen med relaterede tags.

Logoet til endnu et relateret indlæg.

YARPP er en grundpille for de fleste WordPress-websteder, som jeg arbejder på.

Endelig skal hvert indlæg afsluttes med en Call to Action (CTA), der giver besøgende en mulighed for enten at abonnere eller blive kunde. Foretag ikke fejlen ved at antage, at dine besøgende altid vil se CTA i din sidebjælke eller andre steder – bunden af ​​et indlæg er et godt sted at fange deres opmærksomhed. Når alt kommer til alt, hvis de har læst helt til bunden af ​​et indlæg, er de sandsynligvis i en god sindssammenhæng til at tage handling.

3. Sidepanel

Et skærmbillede af sidebjælken Leaving Work Behind.

Min blogs sidefelt.

Sidepanelet er måske den mest misbrugte del af de fleste WordPress-blogs. Det bliver forfærdeligt overbefolket med et stort antal små effekter, der giver meget lidt for brugeren og bidrager endnu mindre til det primære mål for dit mål (dvs. at tiltrække abonnenter og / eller kunder).

Nøglen til yderst sidepanel er, at den er så tyndt befolket som muligt. Kort sagt, jo mindre valg en besøgende har, jo større er chancen for, at de vil gøre det rigtige (dvs. fuldføre en CTA). Du ønsker dog også at sikre, at sidefeltet giver en mulighed for besøgende at lære mere om din blog og udforske yderligere. Med det i tankerne anbefaler jeg, at du inkluderer en kombination af følgende widgets (angivet i ingen særlig rækkefølge):

 • Abonnementsformular
 • Link til produkt (ideelt grafisk)
 • Link til pengesiden (dvs. de sider, der genererer den mest direkte indkomst)
 • En liste over kategorier / tags eller links til ressurssider
 • Sociale medieknapper
 • Et søgefelt
 • En mini bio boks

Til venstre for dette afsnit kan du se et skærmbillede af sidebjælken på min blog, der indeholder alle ovenstående elementer. Hver enkelt giver brugeren en mulighed for at udforske bloggen yderligere, abonnere eller købe. Alle disse handlinger er til gavn for dig.

4. Sidefod

For at være ærlig inkluderer jeg sidefoden mere, fordi det er et element på webstedet, som du ikke rigtig kan ignorere i modsætning til et potentielt arnested for engagement og konverteringspotentiale. Kendsgerningen er, at de fleste mennesker ikke vil være meget opmærksomme på din sidefod, og det har et begrænset potentiale.

Mange sidefødder begrænser sig til blot en copyright-meddelelse, og for at være ærlig ser jeg ikke noget problem med det. Hvis du dog vil tilføje lidt mere oomph til dit websted, kan du udfylde din sidefod med en kombination af de ovennævnte widgets og endnu mere.

WPExplorer’s sidefod er faktisk et godt eksempel på, hvad du kan gøre med en sidefod – hvis en besøgende gør komme til bunden af ​​siden, så det giver en dejlig mulighed for dem at flytte til et andet afsnit af siden:

Et skærmbillede af WPExplorer-sidefoden.

Sidefoden bør være din sidste prioritet, men hvis du har tid, kan du overveje at befolke den med nogle engagementforøgende widgets.

Øget oversigt over blogengagement

Jeg har inkluderet masser af handlingsmæssige rådgivning ovenfor, men det vigtigste er at forstå den grundlæggende begrundelse bag mit råd – at brugeren altid skal præsenteres for masser af kontekstmæssigt relevante muligheder for at udforske webstedet yderligere eller abonnere. Det er nøglen – så længe du husker det, er det usandsynligt, at du går langt forkert, selvom du tager en anden tilgang til den, jeg har anbefalet.

Med det i tankerne ville jeg meget gerne vide, hvilke strategier du anvender for at maksimere engagement og konverteringer på din blog. Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map