En guide til at blive en respektabel WordPress-professional

Professionelle tjener mest penge, har mest indflydelse og har det generelt godt. De klarer sig også godt, når de står over for udfordringer, da de er dygtige og dermed mere tillid til deres evner. De er creme de la creme, og alle (læs klienter) vil have et stykke af deres ærlighed. Fordele gør det stort og er som et resultat misundelsen af ​​de millioner, der ikke foretager nedskæringen. Med alle disse dejlige ting, der er klar til at tage, hvorfor er det ikke nogen, der ønsker at blive den go-to person inden for deres ekspertise?


WordPress har åbnet mange veje for sit stadigt voksende samfund. Ved at demokratisere webpublicering giver platformen dig muligheden for at blive en respektabel professionel, uanset om du er en forfatter (eller blogger), konsulent, supportrepræsentant, designer eller udvikler bare for at nævne nogle få.

Forudsat at du er klar til at gøre en indsats og lære, er det muligt at blive en respektabel WordPress-professionel og vil sandsynligvis ikke tage y-e-e-e-ars af praksis og gentagelse, som mange ville have du tror på. Vi kan ikke glemme stedet for praksis og gentagelse i komprimering eller konsolidering af erhvervet viden, men hvis du lægger dit sind til det, at blive en respektabel WordPress-pro vil det ikke tage så lang tid.

Du behøver heller ikke være Albert Einstein; Hvis du kan forstå denne guide og have en gnist af passion for WordPress, er du god til at gå. Glem dine akademiske anerkendelser og sådan noget i et minut. Alt dette og mere vil vi afsløre i dagens indlæg. Nyd helt til slut, og lad os gøre en respektabel WordPress-professional ud af dig! Lang introduktion he? Nå, det er tilladt at afvige fra normen en gang imellem, noget du måske vil huske, når du arbejder hårdt for at blive en top WordPress-ekspert.

Først en kort historielektion …

Studerende

… der afslører, at du ikke har brug for år for at tjene dine striber og blive WordPress-ekspert. Jeg mødte og blev forelsket i WordPress for aldre siden, hvis du kunne kalde 2008 for aldre siden :). Eftermiddagen var lys og klar, da solstråler rev gennem en klar Nairobi-himmel. Hun (WordPress) var smuk og kom med tilsyneladende ubegrænsede muligheder allerede da.

Jeg prøvede det (fordi ‘hende’ ville lyde helligt i denne sammenhæng) på en .wordpress.com underdomæne og blev straks tilsluttet efter installation af et tema og offentliggørelse af mit første indlæg. Nogensinde. Jeg havde uudforskede drømme om webudvikling og publicering, og jeg kunne ikke have fundet WordPress på et bedre tidspunkt. Åh, nostalgi.

Hurtigt frem seks (6) år …

WordPress kræver et par af mine selvhostede WordPress-websteder, herunder et par bo på underdomæner. Derudover installerede jeg WordPress lokalt (på min pc), så jeg kunne lege med det hver gang. Jeg tænker på WordPress-temaer, plugins, tilføjelser og et par andre ting og deler det, jeg lærer. Uanset hvad jeg siger, eller hvor meget jeg protesterer, er der et par dejlige mennesker, der stadig insisterer på at kalde mig WordPress-ekspert. Jeg synes altid, de er alt for venlige, for jeg er bare et igangværende arbejde.

Seks (6) år og stadig et igangværende arbejde? Hvad fortæller du os ikke? Nå … jeg har involveret mig mere med WordPress mere i de sidste tolv (12) måneder end i de foregående fem år. Mellem dig og mig tror jeg, at mit engagement med WordPress i det sidste år er nøjagtigt, hvad der har folk, der synger “WordPress Expert” til min ære i gaderne i Nairobi og videre. Det er klart, jeg bare drømmer om at synge, men du skulle se et grin på mit ansigt, som om jeg ville elske, at det skulle ske ��

Den tilsyneladende forfængelighed i den foregående erklæring er chokerende, men lektionen, du skal lære, er at du kan tjene dine striber og stige til den mest eftertragtede WordPress PRO-status på under to (2) år. Øvelse tog mig fra komplet nybegynder til “Hej, du fortæller mig, du er WordPress-ekspert” i en periode på cirka femten (15) måneder. Jeg er stadig ved det.

Når du rejser for at blive en respektabel WordPress-professional, skal du huske, at WordPress er drevet af en filosofi, eller rettere en ånd af samarbejde og ikke konkurrence. Dette lyder muligvis selvmodsigende, hvis du vil blive en respektabel WordPress-professional til at vende tabellerne på jobmarkedet. Nå, konkurrenceevne i alle aspekter af livet vil altid være der – det går ingen steder. Hvad jeg mener er, at det vil bryde nøjagtigt nul (0) knogler i din krop for at give tilbage til WordPress-samfundet. Se ikke bare for at berige dig selv langs den monetære tangens, dejen kommer til sidst. Bliv en respektabel WordPress-professional til at hjælpe andre WordPress-brugere først. Nok chitchat, lad os se, hvordan du kan blive en respektabel WordPress-professionel!

Hvordan man bliver en respektabel WordPress-professional

Indisk forretningskvinde med bærbar computer

Kan du ikke vente med at blive WordPress-professional? Dette afsnit er dedikeret til dig. Jeg har sammensat en kæmpe liste over de bedste tip, jeg kunne finde, for at hjælpe dig med at springe fra nybegynder til professionel.

Bliv en ivrig WordPress-bruger

Så du ikke det komme, he? Hvordan bliver du en proff ved noget, du aldrig har brugt? Ved du, hvor meget du kan lære om et produkt, der prøver det? Undskyld at sprænge din boble, men du kan ikke blive WordPress-pro (en respektabel) ved kun at læse; du skal være involveret – du skal bruge platformen og udforske dens enorme muligheder.

Den nemmeste rute til at mestre WordPress er at dykke lige i. Må ikke se fra sidelinjen, det er meget sjovere at blive involveret. Installer WordPress og invester tid i at lære, hvordan platformen fungerer. Test et par WordPress-temaer og plugins, og fortsæt.

Kør en blog (om noget virkelig) og oplev WordPress fra en brugers perspektiv. Det er så let at bruge, WordPress, du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du lærer rebene. Det være sig at skrive, designe, udvikle eller hjælpe andre, finde en måde at bruge WordPress på. Når du først kan hjælpe den næste person med at komme rundt i WordPress, er det tid til at fokusere din indsats på en specialitet.

Specialisere

Uanset hvad du gør, eller hvem du beder til, kan du aldrig blive den bedste til alt. Det er menneskeligt umuligt at “jackle alle handler.” Dette giver dig en anden lukrativ mulighed: specialisering. Hvis du har en evne til at skrive, men ikke kan kode for at redde dit liv, vil du anspore virkelig godt som en professionel WordPress-blogger. Mange professionelle bloggere (f.eks. Tom Ewer) har skabt karrierer omkring blogging og WordPress. Er Tom en respektabel WordPress-professionel? Du ved at han er. En enorm del af mit bloggarbejde består af WordPress-relaterede projekter. Elsker jeg det? Du ved det. Råb til AJ Clarke, Kyla og jer alle for al den fantastiske support.

Hvis du er en front-end-udvikler, kan du gå til WordPress-tema, som involverer at udvikle alt mellem temaer og rammer. Hvis du er en kode-junkie, kan du udvikle back-end, dable i temaer og plugins og kigge under hætten på WordPress. At prøve mange specialiteter på samme tid er dårligt styret, og betyder kun at beherske ingen, hvilket fører til frustration nede på linjen. Det betyder ikke, at du skal glemme dine lidenskaber for at blive en respektabel WordPress-professionel. Nej. Du kan altid mestre den ene specialitet først og gå videre til den næste.

Jeg er greenhorn, jeg har ikke design / udvikling færdigheder og jeg kan ikke starte en virksomhed med mine ikke-eksisterende blogging færdigheder? Betyder det, at jeg er dømt? Er der håb om, at jeg nogensinde kunne blive en respektabel WordPress-professional? Svaret på ovennævnte selvvindende spørgsmål er et rungende Ja! Selvfølgelig, hvis du gerne vil opbygge en karriere, der designer / udvikler til WordPress, bliver du nødt til at lære programmeringssprog som HTML, CSS, JavaScript og PHP. Du vil også gerne lære et par ting om MySQL-databaser. For at opbygge en karriere som top WordPress-blogger skal du lære kunsten at blogge og SEO blandt andre emner om online marketing. Når alt kommer til alt er der ikke født nogen, som alle ved; vi lever alle og lærer undervejs. Alt i alt skal du specialisere dig, fordi:

 • Du bliver hurtigere en respektabel WordPress-professionel ved at koncentrere din indsats på en enkelt specialitet
 • Det hårde ledninger lærte færdigheder i din hjerne
 • At være en jack i alle handler vil forårsage mere skade end godt med hensyn til nedsat produktivitet og en tyndere bankbalance
 • Du kan blive en top WordPress-udvikler og stadig blogge om de ting, du lærer
 • Du kan blive en top WordPress blogger og stadig hjælpe andre i supportfora
 • Og så videre og så videre

Bliv det bedste, du kan være i en specialitet og måneskin i andre specialiteter, som du ønsker. Jeg har haft kunder til at kontakte mig om WordPress-udvikling via mit blogporteføljewebsted. Jeg kunne have hjulpet, men mine WordPress-udviklingsevner var stadig i spædbarnet dengang. Følg dine lidenskaber, når du specialiserer dig, fordi du bestemt ikke ønsker at sidde fast i en karriere, du ikke elsker, især med WordPress, der tilbyder så mange opfyldende muligheder. Specialisering vil også hjælpe dig med at spare en masse tid, hvilket fører os til vores næste punkt.

Tidsadministration

tidsadministration

Uanset om du holder nede på 9 til 5 eller freelance, skal du have et godt greb om din tid. Det er en sjælden ressource, og jo bedre du administrerer den, jo mere produktiv bliver du som professionel. Top WordPress-fagfolk (og andre respektable fagfolk generelt) står for deres tid. Tid er penge, går hverdagen og hvis du spilder sekunderne i dit liv, skal du lige så godt instruere banken om at overtage dit hjem.

At blive en respektabel WordPress-professional involverer læring, og læring tager tid, og det er tid, du skal oprette i din tidsplan. Når du har tjent dine striber, vil kunderne elske dine nye farver, hvilket betyder, at din plade vil være fuld næsten hele tiden. Hvis tiden undgår dig, kommer du ikke under dine kunders forventninger. Dette er dårligt for dit ry og din banksaldo. Vælg de rigtige klienter (dem, der respekterer din tid), og planlæg din tid omkring dit liv, så vil du være i orden.

Du bliver også nødt til at afsætte tid til pauser og afslapning. Alt arbejde og intet spil gør Jack til en kedelig dreng husker? Du ønsker ikke at være en kedelig WordPress-professionel nu? Skab tid til træning, familieforpligtelser og selvreflektion.

Arbejd hårdt, leg hårdt. – Wiz K.

Uddann dig selv

Det er opmuntrende, at du læser denne guide, fordi det betyder, at du er på vej i den rigtige retning, hvad angår at blive en respektabel WordPress-professionel. Bortset fra at uddanne dig selv er den konventionelle måde at tilegne sig faglige færdigheder. Ikke sikker på dine kodning, blogging eller endda kommunikationsevner? Det er tid til at lære. Du behøver ikke engang at forlade dit hus, du kan lære alt, hvad du vil om WordPress online. Søgning i Google er et godt sted at starte, men her er et par ressourcer til at komme i gang:

Uddannelse af andre

Kan du huske, hvad vi sagde om filosofien, der styrer WordPress? Hjælp andre. Uddannelse af andre hjælper stadig. På samme tid er den bedste måde at lære noget at undervise andre på. Med andre ord, når du lærer andre, hvad du lærer, gør du:

 • Udvid dine egne færdigheder
 • Få yderligere færdigheder gennem interaktion
 • Få flere klienter
 • Giv grundlæggende tilbage til WordPress-samfundet
 • Byg indflydelse
 • Tjen automatisk titlen WordPress Expert

Start en blog, og del, hvad du lærer om WordPress med verden. John eller Jane Doe et sted på kloden finder din blog, og hvis dine tip er gode, er du på vej til at blive en WordPress-stjerne. Haha. Se på dig, og tænk at det hele kommer så let :).

Del tip, vejledninger og tutorials på din blog, og udvid en hånd i supportfora. Principielt, jo flere mennesker du hjælper, jo mere troværdige bliver du som WordPress-professional. Uddannelse og hjælp andre. Det kaldes at betale frem, og det er effektivt. I øvrigt kan du endda få job fra supportfora, så ja, fortsæt med at uddanne og hjælpe andre brugere. Mere kraft til dig!

Opret forbindelse med andre WordPress-fagfolk

WordCamp-venner

Mens du kan opbygge en rentabel WordPress-virksomhed uden nogensinde at involvere dig i WordPress-samfundet, er der så meget, du kan tjene på at danne gensidigt tilfredsstillende forhold til andre WordPress-fagfolk. For eksempel kan du udvide dine sociale og videncirkler, opbygge et team (eller et netværk) af ligesindede og dygtige fagfolk, lære nye ting ved WordPress-møder, hjælpe med at udsætte flere mennesker i dit umiddelbare samfund for WordPress og så videre.

WordPress-møder er organiseret over hele kloden på forskellige datoer. Omkostningerne ved at deltage er normalt lave, og en enorm procentdel af billetpenge går alligevel til forsyninger og forfriskninger. Checkout the WordCamp Central tidsplan for at se, hvornår man muligvis sker i nærheden af ​​dig. Deltag i lokale møder, og hvis ingen findes, er du velkommen til at gå sammen med andre WordPress-entusiaster i dit samfund og rock verden af ​​WordPress hjemmefra.

Hvis du er den genert type eller foretrækker at se den seneste rate af Games of thrones at deltage i en netværksbegivenhed kan du udnytte kraften i sociale netværk som Twitter, Facebook og LinkedIn for blot at nævne nogle få. Fordelene ved netværk, uanset om det er online eller offline, er temmelig indlysende og kan give dig det brændstof, du har brug for for at nå dine professionelle mål.

Når alt kommer til alt er ingen mand en ø. Vi har alle brug for et supportsystem og meget mere, hvis du er en respektabel WordPress-professionel med behov, der muligvis tvinger dig ud af din komfortzone. Som professionel har du brug for et netværk (eller netværk) af andre fagfolk til at samarbejde om projekter, brainstorm ideer og generelt give professionel og moralsk støtte.

Identificer og udlign dine svagheder …

… ved at forstærke dine styrker. Frygt og svaghed hæmmer alle former for udvikling, hvad enten det er professionelt, personligt eller på anden måde. Dine svagheder både som person og professionel vil sandsynligvis forsinke din overgang til en fuldt blæst WordPress-professional. Din svaghed kan være hvad som helst. Måske er du ikke en tidlig adopter (eller du vedtager bare ikke nye trends, bare fordi du kan lide at holde tingene traditionelle). Måske har du det dårligt at arbejde med teams. Måske dette, måske det – bare identificer, hvad der kan være dine professionelle svagheder og fjern dem.

Hvordan? Ved at styrke dine styrker nægter du dine svagheder chancen for at tage dig ned. Hvis du for eksempel ikke kan arbejde med et team, fordi du er mere velegnet til lederroller, skal du overveje at lede dit eget team i stedet for at prøve at passe ind. Hvis du ikke kan kravle ud af sengen før kl. 11, skal du planlægge vigtige møder om eftermiddagen . Er du en natugle? Jeg siger ikke, at dette er en svaghed. Jeg vil bare have dig til at forstå, at kun du kan kende dine styrker og svagheder. Identificer svaghederne og styrk dine styrker. Gør din ting. Et cetera et cetera.

Frygt. Hvordan overvinder du frygt og bliver den respektable WordPress-professional, du skulle? Du føler frygt men tager handling alligevel. Du kan vælge at spille sikkert og forblive middelmådig eller gå ud af din komfortzone og tage det, du fortjener. Frygt er ikke rigtigt, det er alt sammen i dit hoved. Bange for, at du ikke vil være i stand til at håndtere det øgede ansvar fra en top WordPress-professionel? Det er frygt lige der. Ikke sikker på dine evner endnu? Det er en svaghed lige der.

Øv (og øv lidt mere)

kode-praksis

Øvelse gør perfekt, praksis gør permanent. Jo mere du praktiserer noget, desto bedre bliver du ved det. Det er den måde, vores hjerner (og kroppe) naturligt er kabelforbundet til at arbejde. Tag for eksempel bodybuildere. Professionelle bodybuildere holder ved det. De træner regelmæssigt og har som et resultat store biceps, abs og alt sammen. De, der ikke er seriøse med bodybuilding, vender ikke tilbage til gymnastiksalen efter et stykke tid, eller måske kun træner, når de er “i humør”. Som et resultat opnår de ikke det resultat, som profferne har opnået. De, der var seriøse med at opbygge muskelmasse, men senere droppede praksis på grund af den ene eller anden grund mistede deres muskelmasse (atrofier) ​​eller blev grusomme.

Tilsvarende vil du fortsætte med at øve. Er du WordPress-designer? Design og design nogle flere. Netwrok (som vi nævnte før) med andre designere på Dribbble. Er du en WordPress-udvikler, er praksis og gentagelse nøglen til at fatte dine evner. Tjek nogle gratis temaer eller Github-lagre at lære af over-kodere. En WordPress-blogger? Det samme gælder – bliv blog og fortsæt – praksis vil gøre dig bedre.

En respektabel WordPress-professionel har erfaringen, der kommer gennem timer og timer med praksis. For et par år siden læste jeg et sted, at det tager ca. 10.000 timers praksis at mestre en handel. Jeg ved ikke, om dette er sandt eller ren baloney, men du får pointen.

Dedikation og udholdenhed går langt

At starte fra bunden lyder let og sjovt, når du lægger den i en sang, Drake, men desværre er det normalt ikke tilfældet. At starte fra bunden er faktisk starter fra bunden, fra vej dernede, og det er en stejl op ad bakke, som mange ikke er forberedt på. At hoppe fra at tjene $ 20 til $ 200 i timen tager en smule planlægning, engagement og udholdenhed.

Du er nødt til at forstå, at der var vil være udfordringer undervejs og dage, der aldrig ser ud til at ende. Du møder muligvis klienter, der får dig til at stille spørgsmålstegn ved dine metoder og endda din egen sundhed. Det er verdens måde, jeg er ked af. Samtidig er intet værd at have (eller blive i vores tilfælde) nogensinde let. Du skal svede for det. Du er nødt til at arbejde hårdt (eller smart, en og samme ting) og holde ud. Du er nødt til at dedikere dig fuldt ud til din valgte sti og aldrig stoppe, selv når du skifter stier. At blive en respektabel WordPress-professional kræver tid og kræfter. Det kan også være nødvendigt, at du investerer penge (i dig selv) i processen. Alle disse ting betyder at ofre på en eller anden måde og kræver udholdenhed.

Bliv en fantastisk person

Tommel op!

Vedtage en behagelig personlighed, hvis du ikke allerede har en. At have en behagelig opførsel går langt, hvis du ønsker at blive en respektabel WordPress-professional. Kan du muligvis tænke hvorfor? I sidste ende vil du ønske, at klienter skal ansætte dig for al den indsats og tid, du tager til at opbygge dine faglige færdigheder.

Mens dine professionelle evner måske taler bøger om dine evner, vil en klient droppe dig med det samme, hvis din personlighed suger. Folk ønsker at arbejde med mennesker, de nyder at være i. Du bliver aldrig den respektable WordPress-professional, du ønsker, hvis din negativitet kan mærkes to planeter væk. Så hvordan bliver du fantastisk?

 • Bliv en god kommunikator – Udvikl dine kommunikationsevner med stærk vægt på lyttefærdigheder
 • Svar på e-mail til tiden
 • Tilfør ærlighed i dine transaktioner – vær ikke snyderi
 • Vær venlig, men påståelig
 • Vær hjælpsom
 • Vis tilbøjelighed til at levere løsninger i modsætning til at forårsage problemer
 • Udvikle en positiv holdning gennem positiv tanke og omgi dig med positiv indflydelse

Kend din kundes behov

At blive en respektabel WordPress-professional er ikke en destination, men en rejse, der aldrig ender, så længe WordPress fortsætter med at vokse (WordPress 4.0 “Benny” er netop faldet tidligere i denne måned forresten, hvilket giver dig masser af nye WordPress-funktioner at lære om).

Mens dine forbedrede færdigheder og involvering i samfundet vil tjene dine kunder, er det vigtigt at lære, hvordan man fastholder klienterne. Hvordan holder du dine klienter? Du forstår deres behov. så imødekommer du disse behov ud over kundens forventninger. Derefter gør du det i yderligere tres (60) dage. Klienten vil være glad og gå i seng ved at vide, at de har en professionel på deres team.

Se ikke på, hvad du får fra forholdet (lettere sagt end gjort). Bare koncentrer dig om at give værdi ud over din kundes forventninger. Vil du have folk til at tro, at du er værd at dit salt som WordPress-professional? Du skal ikke fremsætte krav, bevise din måling. At imødekomme behov og overskride forventningerne er hemmeligheden.

Oplad højere priser

penge-on-the-bord

Du vil ikke tro dette, men vidste du, at en persons opfattelse faktisk kan påvirke deres beslutningstagning? Respektable WordPress-fagfolk kræver store penge for deres tjenester. Den slags satser, som et flertal af freelancere ville betragte som ublu. De får stadig de store klienter, selv efter at have øget deres satser. En klient, der ikke havde ”nok” til at betale dig, skal muligvis udskille ti gange mere for den øverste WordPress-professionelle ved siden af. Hvad sker der her? Hvorfor løber klienter væk, når du citerer dine “utroligt konkurrencedygtige” priser? Opfattelse.

Takket være opfattelsen betragtes det, der er meget prissat af højere værdi end dets billigere alternativer. Når du bygger dine færdigheder, vil du uden tvivl ønsker at opkræve priser, der svarer til dine evner. Underoplad aldrig og overoplad ikke. Vær sikker på dine evner, kend din værdi og spørg om dit gebyr. Husk bare, at meget nedsatte priser faktisk kan få kunden til at flygte i den anden retning. Professionel spiller ikke billigt.

Det handler om at være lykkelig

Hvis du er glad for, hvad du gør, vil stigning til professionel status bare være et spørgsmål om tid.

Velsignet er den mand, der udfører sin pligt flittigt i taknemmelighed, for fra sin sved skal der komme lønningerne for arbejde, som hans børns børn skal nyde. – Gamle Maxim

Hvis du er tilfreds med din valgte specialitet, vises det gennem dit arbejde. Den ting, der kaldes lidenskab, spiller en enorm rolle i dette. Ikke et ord mere.

Hold ilden brændende

Vi blev alle skabt (eller udviklet) anderledes. Hver af os tildeles forskellige evner. Måske er du en hurtigere lærer end John Doe. Det kan tage dig et år at begynde at se resultater, men John Doe har muligvis brug for to eller endda tre år for at realisere de samme resultater. Vi er alle forskellige. Pointen er, at du aldrig holder op med at lære uanset hvor “professionel” du føler dig “i din tarm”. Læring stopper aldrig. Periode.

Ok, så lad os sammenfatte. Her er vores tip til at blive en respektabel WordPress-professional:

 • Bliv en ivrig WordPress-bruger
 • Specialisere
 • Uddann dig selv
 • Uddannelse og hjælp andre
 • Opret forbindelse med andre fagfolk
 • Identificer og udlign dine svagheder
 • Øv dig og øv dig lidt mere
 • Dedikation og udholdenhed går langt
 • Bliv fantastisk
 • Kend din kundes behov og overgå forventningerne
 • Oplad højere satser
 • Hold ilden brændende

Flere ressourcer til at blive en respektabel WordPress-professional

Vi ønsker virkelig, at du skal blive den WordPress-ekspert, du vil være, fordi vi har denne opfattelse, at verden ville være et bedre sted med flere fagfolk. For at hjælpe med det samlede vi følgende ekstra ressourcer til din fornøjelse:

Over til dig…

”Vejen er lang, stien er stejl og torner er rundt …”, men at blive en respektabel WordPress-professional er en opnåelig bedrift. Føler du, at vi har udeladt noget afgørende? Du er velkommen til at dele i kommentarfeltet nedenfor!

PS: Vi ønsker dig succes i alle dine bestræbelser ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map