E-mail-marketing til WordPress Plus Easy Plugins for at komme i gang

E-mail-marketing til WordPress Plus Easy Plugins for at komme i gang

Hvis du simpelt hen efter de bedste e-mail-marketingtjenester til WordPress, opfordrer vi dig venligst til at rulle længere nede og imødekomme dine behov. Men hvis du gerne vil lære mere om e-mail-marketing og hvordan du kan få det til at fungere til dit WordPress-sted, opfordrer vi dig til at sluge dette indlæg sektion for sektion.


I dag lærer vi et par ting. Vi vil berøre hvorfor e-mail-markedsføring klipper, hvordan du kan fordoble din indsats og til sidst opdage de mest populære e-mail-marketingtjenester til vores mest elskede platform, gode WordPress. Med andre ord, du får de bedste e-mailmarkedsføringstips, -tjenester og plugins, som er okey dokey.

Parat? Fantastisk, lad os tango.

Hvorfor e-mail-marketing?

E-mail-marketing involverer simpelthen læsere, der abonnerer på din adresseliste for regelmæssige opdateringer. Når du udgiver et indlæg eller har et produkt eller noget godt at dele, sender du en eksplosion til dine læsere. Der er ikke meget til det, bare at sende en masse e-mails til dine potentielle købere. Nemmere sagt end gjort.

Under alle omstændigheder, hvorfor skulle du endda overveje at bruge e-mail-marketing? Hvad får e-mail-marketing til at krydse? Glemme e-mail-marketingtjenester et øjeblik, er e-mail-marketing din tid og penge værd? Hvad er profferne? Og er der ulemper?

Fordele ved e-mail-marketing

Lad os først se på det positive ved e-mail-marketing.

Det er personligt

Det er lettere at oprette forbindelse og tillid via e-mail end nogen anden form for markedsføring, og det kræver ikke raketvidenskab at dechiffrere dette. For det første landes e-mail i prospektets indbakke, hvor du kan etablere direkte kontakt med din målgruppe.

Præcis målretning

Du har en en-til-en-samtale med en person, der nød fornøjelsen af ​​at udfylde din formular og bekræfte deres abonnement. Denne type person viser en vis alvorlig interesse for det, du tilbyder. Denne person vil sandsynligvis købe fra dig, og du kan nå dem tilfældigt via e-mail.

Brugersegmentering

E-mail giver dig mulighed for at segmentere din målgruppe. Da e-mail-abonnenter åbenlyst er mennesker, der har interesser i din virksomhed, ved du nøjagtigt, hvad hver brugergruppe kan lide. Med denne form for information kan du oprette meget relevant indhold og produkter til de bedste resultater.

Du ejer din adresseliste

Du ejer din adresseliste på måder, du ikke kan eje, siger, lide på din Facebook-side. Din indflydelse på disse tredjepartsplatforme er begrænset til deres politikker, hvilket betyder, at en lille ændring i disse politikker kan føre til store tab på din ende. Du ejer din adresseliste, og det er et stort aktiv, fortæller jeg dig. Plus sociale mediesider kommer og går, men e-mail lever videre.

Masser af muligheder

Nogle e-mail-marketingtjenester leveres med utrolige muligheder, såsom den berømte Exit-Intent-funktion i OptinMonster, som giver dig mulighed for at fange udsigter, ligesom de er ved at opgive dit websted. Husk, at de fleste mennesker, der forlader dit websted, aldrig kommer tilbage, men e-mail-marketing løser dette problem.

E-mail-marketing er billig

E-mail-marketingtjenester er temmelig billige i dag, hvor de fleste tilbyder gratis planer, der hjælper dig med at slå jorden i gang. MailChimp tilbyder for eksempel en evigt fri plan, der giver dig mulighed for at sende 12.000 e-mails om måneden til 2k-abonnenter. Hvis du starter et non-profit eller på et stramt budget, er dette gode nyheder. Det er trods alt ikke størrelsen, men kvaliteten på din mailingliste, der betyder noget.

Let at opsætte

Det er relativt let at konfigurere e-mail-marketing, din mor behøver ikke hjælpe dig. De fleste e-mail-marketingtjenester tilbyder det bedste miljø til at oprette, administrere og sende et enormt antal e-mails til enhver tid. De tilbyder drag and drop-formularer og nyhedsbrevbuildere, der lægger så meget magt i dine hænder.

Analytics

Du kan samle masser af oplysninger om dine kundeemner med tilmeldingsformularer og undersøgelser. Du behøver ikke os for at fortælle dig, hvor værdifulde disse oplysninger er. Derudover kan du nemt spore dine e-mails, hvilket betyder, at du ved nøjagtigt, hvad der fungerer, og hvad der fejler. Du kan endda downloade rapporter, når og så videre.

Spare tid

For det første er opsætning af e-mail-marketingtjenester hurtig. Udfyld bare en kort formular og tryk på knappen Send, så har du det godt. For det andet kan du oprette en e-mail-marketingmeddelelse på en time og sende den til hele verden på få minutter. Din konkurrence ser dig ikke komme.

A / B-test

De fleste e-mail-marketingtjenester tilbyder A / B-test, som blot involverer at sende to varianter af en e-mail til dine kundeemner og måle, hvordan de reagerer på hver enkelt. At få feedback ved hjælp af e-mail er øjeblikkelig, hvilket betyder, at du kan foretage ændringer i realtid til din marketingmeddelelse for at få maksimal effekt.

Ulemper ved e-mail-marketing

Nu til ulempen. Så fantastisk som e-mail-marketing kan være, at der er et par bekymringer, du måtte have.

Pålidelighed

Mens e-mail har store konverteringsfrekvenser, er der – desværre – modtagere, der sletter din e-mail, før de læser. Kom nu, du gør sandsynligvis den samme ting, hvad med marketingfirmaer, der oversvømmer din indbakke regelmæssigt. Du skal ikke bekymre dig om at overveje e-mail har en gennemsnitlig åben sats på 25%.

Spam

Brug af en bulk-e-mail-marketingtjeneste betyder, at din god meningsfulde og legitime e-mail kan ende i spam-mappen, hvor den skrumper og dør. Hvis du står over for dette problem, kan du bede potentielle kunder om at tilføje din e-mail til deres adressebog.

Sådan superopkræves din e-mail-marketingkampagne

Det sker, at vi er ret travlt. Jeg mener, vi sender for mange e-mails hver eneste effektive dag. Ifølge Mashable er netizens over hele kloden send over 145 milliarder e-mails om dagen! Det er en svimlende figur, hvor jeg står. Virkelig er det svimlende et antal i betragtning af at der er omkring 7 milliarder af os.

145 milliarder e-mails pr. Dag ?! Hvis du undrer dig over, hvordan du vil skille sig ud i denne konkurrence om halsudbrud, er den næste sektion udelukkende dedikeret til dig.

Få den rigtige e-mail-marketingtjeneste

Det siger sig selv, at hvis du har brug for at skille dig ud, har du brug for det bedste af e-mail-marketingtjenester. Den e-mail-marketingtjeneste, du vælger, afhænger af dine personlige præferencer, men her er et par tip uanset.

Ting at se på inkluderer kvaliteten af ​​support, funktioner, priser, en god track record og brugervenlighed. Som vi lige sagde, dine behov betyder også noget. For eksempel, hvis du har en lille liste, måske et par hundrede abonnenter, er du bedre stillet med en service, der tilbyder en gratis plan.

Skriv store overskrifter

Uanset hvad du er vant til, spiller overskrifter på enhver publikation, ikke kun e-mail, kun en rolle og én rolle. Markedsførere bruger overskrifter for at få opmærksomhed, og praksis har været i brug siden umindelige tider. Tag f.eks en aviskiosk, det er overskrifterne, der fanger de forbipasserendes opmærksomhed.

Opret overskrifter, der øger din e-mail-open rate, når du taler om marketing. Opret overskrifter, som udsigterne ikke kan vente med at åbne, ligesom du gav dine mest populære indlæg de bedste overskrifter. Hold overskriften klar, kortfattet og vag – den slags vage, der fremkalder nysgerrighed.

Tilføj et opkald til handling (CTA)

Når vi taler om klarhed, bør du også overveje at tilføje klare og relevante CTA’er til dine e-mails og tilføje udsigterne længere nede i din salgstragt. Uanset om du har brug for abonnenten for at vende tilbage til dit websted, deltage i en konkurrence, købe nogle af dine fantastiske ting eller gøre hvad som helst, er en CTA din bedste chance for at lukke aftalen.

Du kan endda linke din CTA til en speciel destinationsside bare fordi mulighederne er uendelige her. Ifølge Matt Carter fra Unbounce, “Jo klarere CTA, desto mere sandsynligt er det, at din abonnent bliver drevet længere nede på din salgstragt.”

Placer dine opt-in-formularer strategisk

De fleste begyndere er skyldige i denne. Hvis du ikke placerer dine tilmeldingsformularer strategisk, vil du have svært ved at fange den gyldne gås, så vidt e-mailmarketing går. Med utallige integrationsmetoder, inklusive en række e-mail-marketing-plugins til WordPress, har du de værktøjer, du har brug for.

Berømte er pop-up tilmeldingsformularer, der udløser næsten den besøgende forlader dit websted. Det er påtrængende, men ganske effektivt, når brugere rapporterer op til 469% stigning i e-mail-konverteringsfrekvens. OptinMonster er en af ​​de førende e-mail-marketingtjenester, der tilbyder denne Exit-Intent-funktion blandt andre opt-in-muligheder.

Tilpas din e-mail

Du er ikke en bot, og du er heller ikke dine abonnenter. Du kan øge din e-mail-marketingindsats ved blot at tilpasse dine beskeder. Ifølge Robert Cialdini, fyren bag De seks principper for indflydelse, folk er mere tilbøjelige til at købe fra dig, hvis de kan lide dig.

Ligesom hvordan du bruger en forbløffende webstedsdesign og målrettet indhold til at tale direkte med dine webbesøgere, så prøv at personalisere alle de meddelelser, du sender til dine abonnenter. Da du ved, hvem dine abonnenter er, og de ting, de kan lide, kan du skrive personlige e-mails, der har mest indflydelse.

Et eksempel på dette punkt: Jeg bad engang abonnenter om at nævne deres største smerter, da de tilmeldte sig, og jeg blev glædeligt overrasket over svarene, og mere så tilbagemeldingen jeg indsamlede let. Derefter skrev jeg e-mails, der adresserede disse smertepunkter, og du kan gætte, hvad der skete med mine åbne satser ��

Brugte den samme feedback til at omdesigne mit websted såvel som indhold, hvilket øger mine konverteringer ti gange.

Bland e-mail-indhold

Du kan ikke risikere at komme over som den spammy fyr, der søger at tjene en bukke, dog nødvendig, selvom det betød at bombardere abonnenter med tilbud, tilbud og flere tilbud. Det er hvad det er vigtigt at have en gennemtænkt e-mail-marketingstrategi, der informerer hele din marketingproces.

Hvis det ikke giver mening, skal du bare stræbe efter at skrive meget informative e-mails med det lejlighedsvise produktomtale. Dine e-mails skal være en udvidelse af indholdet på dit websted, men bedre. At tilbyde stor værdi via dine e-mails vil øge dine åbne satser og i sidste ende dine konverteringsfrekvenser. Du vil også have en bedre chance for at undgå spam-mappen.

Test, skyl og gentag

I slutningen af ​​dagen skal du altid huske at teste dine metoder til at sætte en finger på, hvad der fungerer, og hvad der ikke er. På denne måde kan du udjævne problemer, der kvæler livet ud af din e-mail-marketingindsats. Du vil tydeligvis holde dig til de ting, der fungerer, og begrave, hvad der ikke er.

Nu hvor du har de tip, du har brug for, for at skubbe din e-mail-marketingstrategi fremad, hvad med at se på de bedste e-mail-marketingtjenester til WordPress?

5 populære e-mail-marketingtjenester til WordPress

Følgende e-mail-marketingtjenester fungerer med WordPress. Dette betyder bare, at der er utallige WordPress-plugins, der giver dig mulighed for at integrere nogen af ​​disse tjenester med dit websted på få minutter. Vi begynder med min personlige favorit.

MailChimp

bedste e-mail-marketingtjenester til WordPress MailChimp

MailChimp er blandt de bedste e-mail-marketingtjenester, som penge kan købe. Fra deres årsrapport for 2016 sendte MailChimp-kunder over 245 milliarder e-mails alene det år. MailChimp serverer hele verden og gør det let for millioner af WordPress-brugere at sende bulk-e-mail med en omfattende pakke værktøjer.

Nævnte værktøjer hjælper dig med at opbygge din e-mail-marketingkampagne fra bunden af. Det er nemt at oprette en mailingliste som pie, og flere formdesign er blot et klik væk. De tilbyder en hel masse funktioner såvel som integrationer. For eksempel kan du sende automatiske meddelelser til besøgende, der opgiver vogne osv.

Og der er mere …

Der er detaljerede rapporter til din rådighed for at måle virkningen af ​​dine kampagner på abonnenter. Der er så meget, du kan lære af disse rapporter, og endda eksportere eller downloade det samme til fremtidig reference og eftertiden. For eksempel ser du aktiviteter på sociale medier, spore links, kontrollere samtaler og meget mere.

Bare ved, at vi har brug for et indlæg af denne dybde og længde for at gennemgå alt, hvad MailChimp tilbyder til bortkastede priser. Hvis MailChimp lyder som den e-mail-marketingtjeneste, du har brug for, tilbyder virksomheden tre prisplaner:

 • Forever Gratis plan med op til 2.000 abonnenter og 12.000 e-mails pr. Måned
 • Voksende forretningsplan starter ved $ 10 dollars om måneden og
 • Den supermægtige Pro Marketer-plan, der starter ved $ 199 om måneden for den tunge e-mail-afsender

Vælg altid en plan, der fungerer til din virksomhed. MailChimp giver dig mulighed for at sende e-mail fra “dine egne servere” ved at redigere dine DNS-poster, en proces, som supportteamet præciserer klart. Med andre ord ser det ud til, at e-mails kommer fra dit domæne i stedet for MailChimp’s servere.

Du kan altid integrere MailChimp med dit WordPress-websted ved hjælp af en af ​​de metoder, der tilbydes i dit instrumentbræt, men det betyder, at du skal røre kode. For at undgå dette integrerer vi MailChimp med WordPress ved hjælp af et plugin.

Hent MailChimp

MailChimp til WordPress

MailChimp til WordPress

Bare for at få det derude, vil jeg gerne erklære, at MailChimp til WordPress ikke er tilknyttet MailChimp-tjenesten. MailChimp til WordPress-plugin er hjernen til Danny van Kooten, Ibericode, Lap og Harish Chouhan.

Det giver dig mulighed for at linke dit WordPress-sted til din MailChimp-mailingliste. Derudover leveres det med en formularbuilder, som du bedst kan bruge, hvis du er ret bevandret i HTML og CSS. Med et par justeringer kan du dog oprette den form, du kan forestille dig.

Desuden er plugin let at installere, da alt hvad du behøver er en API-nøgle, som er ret let at erhverve. MailChimp til WordPress integreres problemfrit med fantastiske udvidelser og plugins som MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, Kontaktformular 7, BuddyPress, MemberPress og Easy Digital Downloads for blot at nævne nogle få. Du kan yderligere integrere plugin med WP-kommentarer og registreringsformularer.

Du kan tilslutte det gratis MailChimp til WordPress-plugin med den gratis MailChimp-plan og have en komplet e-mail-marketingløsning på mindre end 10 minutter.

Download MailChimp til WordPress

Konstant kontakt

Konstant kontakt

Konstant kontakt starter dig med en 60-dages gratis prøveperiode, der giver dig mulighed for at sende ubegrænset beskeder til 100 abonnenter. Dette er måske ideelt til et lille eksemplarpublikum, såsom mobile app-testere eller små fokusgrupper. Det er også den nemmeste at konfigurere og køre – jeg sendte min første e-mail i 3 trin, tror jeg. Det var så let.

Du bliver nødt til at opgradere til enten E-mail eller E-mail Plus-plan, der koster mellem $ 20 og $ 295 pr. Måned afhængigt af antallet af abonnenter, du har. $ 295 er til 50.000 kontakter med 2 GB weblagring, ubegrænset kampagner, kuponer, undersøgelser, begivenhedsfremme, rapportering og autosvar.

Andre bemærkelsesværdige funktioner …

… Inkluderer værktøjer til opbygning af liste, kontaktadministration, gratis coaching, fantastisk support, arkiver og så videre. Så så jeg de foruddannede skabeloner! Hvilken enorm samling af smukke e-mail-skabeloner. Seriøst er Constant Contact-webstedet lavet til den lille virksomheds person.

Konstant kontakt er ideel til en løsning, hvis du ønsker at holde dig fri fra det overdrevne og påtrængende til fordel for minimalisme. I modsætning til de fleste e-mail-marketingtjenester er Constant Contact helt afslappet. Jeg nød det rene layout og den hjemlige fornemmelse. Der er tilpasset kodning, men e-mail-builder til Drag & Drop vinder, så ja.

Jeg nærmest børstede konstant kontakt først, men yderligere undersøgelser bekræfter nu, at mange e-mail-marketingtjenester kunne låne et blad fra disse fyre. En e-mail-tjeneste af dette kaliber har brug for et tilsvarende WordPress-plugin.

FÅ KONSTANT KONTAKT

Konstante kontaktformularer via MailMunch

Konstante kontaktformularer med MailMunch - WordPress Plugins

… og dagen gemmes. MailMunch, forfatteren bag dette plugin, er et firma, der forenkler e-mail-marketing ved at fokusere på kundes erhvervelse og leadgenerering. Denne e-mail-marketing-plugin er kulminationen på timers hårdt arbejde, Liz Gannes og et e-mail-marketingantøj, der tilbyder spændende funktioner til lave priser.

Dette WordPress-plugin, ligesom Constant Contact, er undervurderet. Jeg var partisk selv, indtil jeg tjekede de tilgængelige funktioner. For at få din appetit til at få tingene i gang kan du opbygge opt-in-formularer ud af denne verden hvad med 5 typer formularer, omkring 20 lokkende temaer, utallige formularfelter og en formularbuilder, der accepterer tilpasset HTML.

Selvfølgelig er de bedste funktioner låst væk i premium-planerne, der starter ved $ 6,30 dollars om måneden. Du har brug for agenturets plan for at nyde hele sættet med funktioner, der koster $ 34,30 pr. Måned. Den gratis plan har to fuldt tilpassede temaer og de grundlæggende funktioner, du har brug for for at begynde at indsamle e-mails.

Opsætning af det hele er ligetil, du bliver færdig om få minutter. Alle de formularer, du opretter ved hjælp af dette plugin, fungerer (jeg skulle vide, jeg testede), og de abonnerer brugere på enhver konstant kontaktliste, du ønsker. Hvis der allerede findes en kontaktperson, opdaterer plugin abonnenten automatisk.

Vi har virkelig brug for en hel gennemgang for at dække alle de andre funktioner, vi ikke har nævnt, herunder en elskværdig brugergrænseflade, detaljeret analyse, autoresponders og en intuitiv e-mail-builder blandt andre. Kort sagt, Constant Contact og dette blygenereringsplugin går godt sammen som brød og smør.

Relateret: De har et andet plugin, the MailMunch WordPress-plugin der integreres med konstant kontakt på en lignende måde.

Download konstante kontaktformularer med MailMunch

AWeber

bedste e-mail-marketingtjenester til WordPress AWeber

El numero dos på vores liste i dag er AWeber, en populær e-mail-marketingtjeneste, der har eksisteret siden 1998. Deres kerneopgave er og er stadig at hjælpe “… små virksomheder og iværksættere med at oprette og sende e-mails, folk elsker…” for at “… forbind med [sagde mennesker] på måder, der vokser deres forretning. ”

For så vidt angår e-mail-marketingtjenester, har AWeber et langvarigt ry for at levere service i verdensklasse til et prissted, der passer til alle overalt. De tjener hundretusinder af marketingfolk fra alle samfundslag, hvilket betyder, at du er i et godt selskab.

I funktionsafdelingen betyder AWeber seriøs forretning. Det er fyldt med niceties såsom autoresponders, masser af e-mail-skabeloner, detaljeret analyse, fantastisk kundesupport, en brugervenlig formbygger, integration af sociale medier, en mobil-app, en drag and drop-editor, abonnentsegmentering og listen fortsætter og fortsætter.

Integrering af AWeber er superduper let, og takket være en smuk plugin, kendt som Hustle, kan du gøre det på mindre end 5 minutter. Det er rigtigt, fordi du ikke behøver at bekymre dig om en ting; de tilbyder dig en 30-dages gratis prøveperiode. Planerne spænder mellem $ 19 dollars og $ 149 dollars om måneden, selvom du kan få en tilpasset plan netop til dine behov.

Få AWeber

hustle

Hustle - Pop Ups Slide ins og e-mail opt ins - Plugin Directory - WordPress

Hustle, der er et top-ranking e-mail marketing-plugin til WordPress, hjælper dig med at integrere ikke kun AWeber, men også MailChimp og otte andre e-mail-marketingtjenester. Alt dette gør du fra et brugervenligt admin-dashboard, der er fuld af de bedste muligheder. Igen har du bare brug for en API-nøgle, som er let … du ved, hvordan det går.

Med integration af e-mail-tjenester i fortiden er du fri til at designe opt-in-formularer efter dit hjerte ønsker hvad med 4 foruddefinerede stilarter, ubegrænsede farver, ekstra felter, rammer, figurer og animerede ikoner. Hvis du vil teste dine designkoteletter, har Hustle også mulighed for tilpasset CSS.

Det sidste trin involverer at tilpasse, hvordan dine opt-in-formularer vises og opfører sig på dit websted. Du kan tilføje en formular hvor som helst på dit websted ved hjælp af en kortkode. Oven på det kan du tilføje formularer efter dit indhold eller oprette pop-up- og slide-in-formularer for at øge abonnementerne. Interaktiviteten på denne ting!

Med over 70 000 aktive installationer klarer Hustle by WPMU DEV sig godt efter mange standarder. Tilmeld dig hos AWeber og integrer med Hustle for at starte din e-mail-marketingkampagne i dag. Jo tidligere du starter, jo bedre.

Download trængsel

Mad Mimi

Mad Mimi E-mail-marketing Opret Send og spor HTML-e-mail-nyhedsbreve

Mad Mimi er en smuk ESP med en helt unik tilgang til e-mail-marketing. Men selv med en række funktioner, lykkes disse fyre at gøre det hele let for din ven. Jeg administrerede en mailingliste hos Mad Mimi, og jeg kan ikke klage. Denne yderst kraftfulde service har appellen til en mobilapp.

Alt fra at tilmelde dig, oprette formularer og e-mails såvel som at oprette forbindelse til dine abonnenter er lige så let som A, B, C. Formularbyggeren er fantastisk, med alle de funktioner, du har brug for for at oprette smukke nyhedsbreve uanset begivenhed eller sæson. Du kan endda tilføje formularer til din Facebook-side gratis!

Naturligvis har de en evigt gratis plan, der giver dig mulighed for at gemme 100 kontakter og sende ubegrænset e-mails. Pro-planer koster mellem $ 10 og $ 369 dollars pr. Måned, afhængigt af dine behov. Hver plan har en fantastisk liste over funktioner, der hjælper dig med at køre i en jiffy.

Administrationspanelet er en glæde at arbejde med. Forkæl dig selv med en designoplevelse ud af denne verden med den fantastiske træk-og-slip-bygherre, integrer dine forfremmelser med sociale medier, opret RSS-feeds og administrer dit publikum som en chef med Mad Mimi. Eksporter dine lister let, hvis du gerne vil flytte tingene osv.

Mad Mimi er en af ​​de største e-mail-marketingtjenester, og vi er nødt til at linke det sammen med et af de bedste liste-bygningsprogrammer til WordPress.

Hent Mad Mimi

Trives fører

Thrive fører den ultimative liste Building Plugin til WordPress

Thrive Leads ultimative listebygningsplugin leveres med en 30-dages ydelsesgaranti. Dette betyder bare, at hvis du ikke kan lide Thrive Leads på 30 dage, er du fri til at bede om dine penge tilbage. Det er rigtigt, de tilbyder ikke en gratis version. Thrive-medlemskab koster kun $ 19 dollars om måneden og inkluderer ubegrænset webstedslicenser og alle ThriveThemes-produkter.

De tilbyder tre andre engangsplaner. Du kan gå til en enkelt-site licens, der koster $ 67 bucks, 5-site licensen til $ 97 eller 15-site licens pakken for $ 147 bucks. Valget her afhænger af dine behov, selvom det trives medlemskab lyder bedre.

En anden god tilføjelse til Thrive Leads. Det er netop derfor, jeg anbefaler Thrive-temaer til alle som en løsning til deres online markedsføring. Tak igen Shane! – Gary Kaminski

Funktionslisten strækker sig herfra til månen og tilbage. Vi taler om ting som SmartExit +, SmartLinks, A / B-test, smukke animationer, laserskarp målretning, interaktionsbaserede triggere, enhver opt-in formtype, fantastiske rapporter og utallige integrationer med populære e-mail-marketingtjenester, inklusive Mad Mimi.

Link Thrive fører til Mad Mimi eller næsten enhver e-mail-marketingtjeneste, og du har en effektiv løsning til bygning af listen til din virksomhed, uanset om du er nybegynder, en proff, et agentur eller et stort selskab. Nej, virkelig behøver du ikke gå et andet sted.

Få Thrive Leads

GetResponse

Email Marketing Software GetResponse

GetResponse henter bageste op, sidst på vores liste, men bestemt ikke mindst med hensyn til funktioner og brugervenlighed. Du kan starte med det samme med en 30-dages gratis prøveperiode, uden kreditkort kræves. Efter tilmelding, som involverer SMS-verifikation, ankommer du til et behageligt instrumentbræt.

Her kan du vælge at tilføje kontakter, oprette en formular eller oprette et nyhedsbrev. Bare tre knapper, som er langt fra den omfattende liste over funktioner, temaer og muligheder GetResponse er bedst kendt for. For eksempel kan du kopiere og indsætte, uploade eller importere dine kontakter fra en tredjepartstjeneste som Google Docs, SalesForce og så videre.

Formbyggeren blæser alle andre e-mail-marketingtjenester ud af vandet! Jeg fortsatte med at rulle ned, hvad der syntes som et umuligt antal smukke temaer i flere kategorier og formater. Du kan oprette formularer til en Facebook-kampagne lige så let som du kan oprette en sidebar-opt-in-form.

GetResponse-nyhedsbrev-builder

GetResponse nyhedsbrev Builder ��

Det er ikke slutningen. Formularbuilder leveres med en Color Magic-funktion, der importerer dit websteds farver til at tilpasse og bruge på dine formularer som du vil. Til din rådighed har du 7 List Builder-apps til fast bar, download, exit pop up, rulle, ryst, billedboks og tilmeldingsboksformularer.

Du kan hurtigt opbygge dine formularer ved hjælp af den almindelige HTML-editor, og med alle integrationer GetResponse-pakker, har du sandsynligvis ikke brug for et plugin alligevel. Du kan linke dine formularer til dit WordPress-sted, WooCommerce-butik og Facebook-side blandt andre.

I nyhedsbrevafdelingen kan du enten bruge træk-og-slip eller almindelig HTML-builder til at piske op e-mails, der leverer et ganske stempel. Træk og slip-bygherren skibe med en million og en nyhedsbrevskabelon og flere funktioner, end du nogensinde har brug for.

Få GetResponse

Kontaktformularer af WPForms

Kontaktformular af WPForms - Drag Drop Form Builder til WordPress - WordPress Plugins

Vi parrer GetResponse med kontaktformularer af WPForms, da sidstnævnte er et simpelt, men fuldt udbygget mesterværk ligesom det tidligere. Ved første kig kan du måske afvise dette plugin såvel som GetResponse, men når du først er kommet gennem døren, fejer godbidderne dig fra dine fødder.

Kontaktformularer fra WPForms har over 90 000 aktive installationer i skrivende stund. Bare installer og aktiver plugin på dit websted. Derefter skal du oprette en formular. Det er her spændingen begynder. Plugin leveres med en intuitiv træk-og-slip-builder, der strømline hele designprocessen.

Og er formbyggeren fyldt med funktioner eller hvad? Det store antal tilgængelige indstillinger i den gratis version får dit hoved til at dreje. Du har dog brug for $ 99 pro-versionen for at integrere med din GetResponse-liste. Den gratis version giver dig kun forbindelse til konstant kontakt.

Med alle de funktioner, du får, inklusive integration med betalingsgateways, lyder det ikke til kontaktformularer fra WPForms Pro-version. Planerne starter på kun $ 39 dollars om året, men husk, at GetResponse kommer med mange andre integrationer.

Download kontaktformularer af WPForms

Bonus: Ninja-pop-ups til WordPress

Ninja-pop-ups til WordPress

Hvis du har været en del af internetmarkedsføringsfællesskabet i nogen tid, har du uden tvivl hørt folk tale om vigtigheden af ​​at oprette en e-mail-marketingliste. Dette giver dig ikke kun mulighed for at udvikle dit forhold til læsere, da du har en måde at kommunikere med dem direkte på, men det beskytter dig også mod eventuelle negative effekter af en Google-algoritmeopdatering – hvis en opdatering efterlader dig at falde ned i SERP’erne, kan du tiltrækker stadig trafik til din blog ved at e-maile din liste, når du udgiver et nyt indlæg. Et målrettet publikum, udvikling af relationer og stabil trafik kan kun være en god ting for din bundlinje.

Hvis du vil udvide din e-mail-liste, er popups en gennemprøvet måde at få en besøgende opmærksomhed på, hvilket sikrer, at de er mere tilbøjelige til at abonnere. Der er etiske overvejelser, men popups har en dokumenteret track record for at vokse e-mail-lister hurtigere.

Ninja Popups til WordPress er et fantastisk plugin til enhver, der ønsker at udvide deres postliste. Plugin understøtter tolv forskellige e-mail-marketingtjenester, herunder AWeber og MailChimp.

Der er en række fantastiske skind inkluderet i plugin, så du kan oprette nogle smukke popups. Med et antal tilpasningsmuligheder (se skærmbillederne nedenfor for en idé om kvaliteten af ​​popups, som plugin er i stand til at oprette) kan du designe en popup i dit eget billede og i overensstemmelse med dit websteds branding. Du kan også oprette popups på flere sider, hvilket er nyttigt, hvis dit publikum er opdelt i meget forskellige interessegrupper.

Pop-ups kan være generende, hvis de er for imponerende, men Ninja Popups-plugin giver dig mulighed for at vælge, hvornår din popup vises. Dette kan være, når en besøgende har nået et vist punkt i artiklen, efter en periode med inaktivitet, eller når besøgende viser en hensigt om at forlade dit websted. Du kan også oprette en A / B-test til at analysere, hvornår dine popups konverteres bedst, og også for at sammenligne to forskellige designs, så du får de bedst mulige resultater. Og hvis du vil have endnu flere skind at vælge imellem, er en temapakke til Ninja Popups tilgængelig.

Hent Ninja-pop-ups


Hvilken enorm guide til verden af ​​e-mail-marketing, men der er så meget, at vi muligvis ikke kunne presse alt i dette indlæg. Der er mange andre e-mail-marketingtjenester til WordPress derude, og lad mig ikke komme i gang med listen med plugins-plugins. Måske er du interesseret i andre e-mail-marketingtip, som vi udeladte.

Jeg er en stor fan af MailChimp og MailChimp til WordPress-plugin, men det er bare mig. Hvilken er din yndlingskombination? Hvilken e-mail-tjenesteudbyder bruger du? Hvis du har et spørgsmål eller et forslag, så fortæl os det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map