Det ultimative WordPress rejse værktøjssæt til at køre din blog, mens du er væk

Den ultimative WordPress rejse værktøjssæt

Sommeren er måske officielt forbi, men det betyder ikke, at du stadig ikke kan tage en ferie. vi har alle brug for en pause af og til. Men før du tager af sted på et weekendeventyr (krydstogt, road trip eller endda en WordCamp måske?), Skal du få dit webstedsopsætning til at tage sig af sig selv.


Der er et par skridt, du kan tage for at få dit WordPress-websted klar til at tage sig af sig selv, og heldige for dig er de alle superenkle og kan være klar til at gå i den tid det tager dig at vente på dig Uber. Her er de bogstavelige AABCs før du går.

A er til automatisk deling

Når du er ude af kontoret, skal du være travlt med at hygge dig med socialt samvær, sightseeing, sportsbegivenheder, natur, cocktail-timer og meget mere. Dette betyder, at du sandsynligvis ikke har tid til at hoppe på din telefon eller bærbar computer for at opdatere dine Twitter- eller Facebook-sider. Glem ikke at dele på sociale medier ved at installere en auto-plakat.

Bufferplanlagt social deling

En service, vi virkelig kan lide, er Buffer. Buffer automatiseret social deling gør det super nemt at indtaste og planlægge alle dine sociale medieindlæg til Twitter, Facebook, LinkedIn og Instagram i forvejen. Du kan endda bruge den gratis WordPress til buffer plugin til at integrere Buffer med dit WordPress-sted. Med dette plugin kan du aktivere en mulighed for automatisk at dele dine nye indlæg, når de offentliggøres, så alt hvad du skal gøre er at planlægge et par nye artikler, inden du rejser på rejsen.

Genoplive Old Post WordPress Plugin

En anden stor mulighed er Genoplive Old Post Pro. Dette freemium-plugin genanvender dit gamle indhold og deler det igen til dig. Bare installer plugin, fortæl det, hvor ofte du vil have det, og lad det gøre det er noget. Du kan se en komplet guide til brug af alle Revive Old Post-plugin-funktioner på vores blog. Og hvis du vil have mere, tilbyder ThemeIsle en premium-version af plugin, der tilføjer muligheder for tilpasning af dine tweets og delte, muligheden for at spore og se klik med Google Analytics-integration, muligheder for at dele dine indlæg flere gange, stort set hver social platform du kan tænke på og mere.

A er også til advarsler

Da du vil være ude med eventyr, vil du sandsynligvis ikke være på dit websted hele dagen som normalt (i det mindste håber vi, at du ikke arbejder og udforsker på samme tid). Gør dig selv en fordel, og opsæt et par advarsler på dit websted for at give dig besked om vigtige begivenheder. Hvis du vil være væk give

JetPack til WordPress

Hvis du allerede bruger den populære (og gratis) Jetpack WordPress-plugin der er nyttige meddelelser indbygget lige i, du skal blot aktivere og konfigurere dem. Den første er JetPack Monitor modul, der kontrollerer dit websted hvert 5. minut for at sikre, at det er i gang. Hvis der ændres din status for oppetid, modtager du en e-mail med “dårlige nyheder” (eller en “god nyhed”, når dit websted er sikkerhedskopi). Det andet modul, du skal overveje, er JetPack-underretninger. Dette modul sender dig en push-meddelelse, når du får en ny kommentar eller lignende. Bare aktiver modulet og installer den gratis WordPress-app til iOS eller Android på din telefon for at få dine meddelelser til dine fingerspidser.

iThemes Security Plugin

For lidt mere sikkerhed kan du også prøve det rigtigt navngivne iThemes Security-plugin. Det gratis iThemes Security plugin indeholder et væld af nyttige meddelelsesindstillinger, du kan bruge til at holde dig oppe på dit WordPress-websted. Først og fremmest kan du aktivere lokalt beskyttelse mod brute force samt opsæt en anmeldelse til, når brugere bliver låst fra for mange mislykkede loginforsøg. En anden awesome funktioner er registrering af filændring. Du kan indstille det til at give dig besked, når absolut noget ændres, eller kun når der angives specifikke mapper. Det er op til dig. Men måske er en af ​​de fedeste funktioner i iThemes Security Ude-tilstand mulighed for at deaktivere dit admin-dashboard helt, mens du er væk. Aktiver blot indstillingen, vælg en engangsbegrænsning og vælg derefter start- og slutdatoer for din rejse for at låse andre brugere såvel som angribere ud.

Hvis du opgraderer til Pro, har du også muligheder for at logge brugeraktivitet for at se, hvad dit team har op til, mens du er væk, planlægge malware-scanninger, aktivere tofaktorautentisering eller endda udpege en midlertidig administrator til at tage din plads til en begrænset tid.

B er til sikkerhedskopier

Sørg for, at du har et godt backup-plugin installeret, bare for tilfældet. På denne måde, hvis noget går galt, mens du er væk, er det meget lettere at sætte alt sammen, når du kommer tilbage.

VaultPress til WordPress

Vi bruger VaultPress os selv, og det er uden tvivl et af de bedste backup-plugins til WordPress. Oprettet af teamet hos Automattic, det tager fuld sikkerhedskopiering af dit WordPress-sted dagligt og gemmer de sidste 30 dage værd for dig. Gendannelse af dit websted med en af ​​dine sikkerhedskopier er så let som let som at klikke på et par knapper. Med en pris på kun $ 5 pr. Måned har du ikke råd til ikke at få VaultPress.

C er til indhold

Ligesom du har brug for et par snacks for at holde dig tilbage på en road trip eller lang flyvning, har dine læsere brug for noget at tidevende dem, mens du er væk. Den nemmeste løsning er at planlægge et par indlæg til at offentliggøre, mens du er væk.

WordPress-postplanlægning

Funktioner efter planlægning er indbygget lige i WordPress selv. Så i stedet for at offentliggøre et indlæg, når det er klar til at gå, skal du klikke på rediger-knappen for at vælge den dag og det tidspunkt, du vil have det til at gå op. Klik derefter for at planlægge.

Alternativt, hvis du allerede har en masse postudkast klar, kan du bruge et plugin som Auto Post Scheduler at bulk planlægge dine indlæg for dig. Det har muligheder for at offentliggøre ventende og / eller udkast til indlæg (eller endda genanvende gamle indlæg), at offentliggøre efter dato eller ar tilfældigt og muligheden for at tilpasse tidsforskellen mellem offentliggjorte indlæg. Men virkelig hvis du kun er væk et par dage, vil den indbyggede WordPress-planlægge sandsynligvis fungere helt fint.

Og S er til Swag

Bær din swag

Den sidste bit er at medbringe din egen swag! Du ved aldrig, hvem du skal møde, mens du er ude og omkring. Det er altid en god ide at repræsentere din blog eller virksomhed, uanset om det er med en logo-ed skjorte eller hat, brugerdefinerede klistermærker til uddeling, gratis kuglepenne med dit navn på dem eller nogle gode, gammeldags visitkort (VistaPrint og Zazzle har praktisk taget rabatter hver måned gør disse næsten gratis). Du kan ikke gå galt med lidt selvpromovering.

Nu skal du have det sjovt

Ikke det at arbejde med WordPress ikke er sjovt, det er bare det, at du har fortjent, at du har velfortjent fri. Med disse værktøjer vil du være i stand til at hvile og slappe af ved at vide, at dit WordPress-websted kan håndtere sig selv i et par dage. Bare husk – ENUto-deling, ENlerts, Backups, Content og Slogre. Har du flere tip eller anbefalinger til at holde WordPress kørende, når du ikke er der? Del dine tip i kommentarerne herunder – vi vil meget gerne vide, hvad der fungerer for dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map