Den høje pris af gratis WordPress-plugins

Høj pris på gratis WordPress-plugins

Hvad WordPress angår, blogger to af mine foretrukne ting – åbenbart – og udvider kerneprogrammet ved hjælp af plugins.


Ja, jeg har arbejdet med temaer og endda bygget et par webapplikationer oven på platformen, men jeg kommer ofte tilbage til at arbejde med plugins. De er slags lignende apps til WordPress, ikke?

Og lige nu er der et vanvittigt strejf til at oprette apps til forskellige platforme: det være sig iOS, Android, Mac, Windows og enhver anden større platform, du kan forestille dig – WordPress inkluderet.

Men ligesom det er med bygningen hvad som helst, bygning til WordPress præsenterer sit sæt udfordringer. Hvis du er interesseret i at komme i bygning af plugins især for sjov, så her er en oversigt over, hvad du kan forvente.

Hvad man kan forvente at opbygge gratis WordPress-plugins

Udviklingsprocessen er meget forskellig fra at bygge software til enhver anden ramme eller platform:

 • Du har det centrale applikationslag – det vil sige WordPress – og dets sæt API’er
 • Du har afhængigheder – det vil sige din JavaScript, stilark og eventuelle tredjepartsbiblioteker
 • Og du har et sæt kodningsstandarder
 • …og mere

Men den vigtige ting at bemærke er, at hvis du lige starter med dette, eller hvis du kommer fra en anden platform, et sprog eller et samfund, er det bare fordi du vil tilbyde dit plugin gratis ikke nødvendigvis betyder, at du får at udvikle det som det vilde vest.

Hver gang du sender et plugin til WordPress Plugin Repository, kontrolleres din kodebase specifikt, før den bliver godkendt.

Dette er en fantastisk måde at sikre et vist kvalitetsniveau for, hvad der stilles til rådighed gennem WordPress-arkivet, ikke?

Men der er en undtagelse!

Jeg sagde, at du ikke kunne udvikle dig, som om det var det vilde vest, men sandheden er, at hvis du planlægger at frigive den på din egen blog, på din egen side eller uanset hvilken anden ejendom du måtte eje, så er du praktisk taget frit at bygge det, som du finder passende.

Sagen er, at med tiden er folk blevet lidt forsigtige med at bruge gratis WordPress-temaer og WordPress-plugins, der ikke er hostet af en velrenommeret kilde, eller som ikke er premium på grund af deres mangel på kvalitet.

Det er ikke nødvendigvis, at funktionssættet er dårligt, det er, at kodekvaliteten er dårlig og ofte resulterer i alt for mange hacks, kompatibilitetsproblemer eller generelle problemer med brugeroplevelsen. Selvom dit arbejde kan ikke resultere i dette, er det sandsynligvis at udvikle dette omdømme, simpelthen på grund af det omdømme, at denne type arbejde er udviklet.

Så gør dig selv en tjeneste og få en gratis revision fra WordPress.org plugin-evalueringsteam. Du har intet andet end kvalitet at vinde på dette.

Frit tilgængelige værktøjer

Hvis du desuden ønsker at frigive et gratis plugin og er forpligtet til at følge retningslinjerne for at arbejde med bedste praksis, tilbyder WordPress-plugin-arkivet en række gratis værktøjer, du kan bruge til at understøtte dit plugin.

wordpress-arkiv

Bortset fra kildekontrol får du også:

 • En hjemmeside til plugin
 • Plugin er indekseret og søgbart fra WordPress-dashboardet
 • Hjemmesiden til depotet indeholder et gratis supportforum, så du kan støtte dine brugere
 • Et klassificeringssystem for andre til at rapportere, hvor meget de kan lide (eller ikke lide) dit arbejde
 • Installations instruktioner
 • En måde at styre ofte stillede spørgsmål på
 • Statistik over hvor mange mennesker der kører hvilken version af dit arbejde
 • …og mere

Sød, ret?

Men her er det, som få mennesker diskuterer eller endda ved, når de kommer ind i dette spil: Hvis du har et plugin, der bliver særlig populært, kan support blive ekstraordinært udfordrende.

Du er en person, der vedligeholder et projekt installeret på tværs af titusinder af blogs, og disse mennesker har alle muligheden for at dele problemer om dit arbejde.

Uanset om du har en forpligtelse til at hjælpe disse mennesker, er et gråt område for mange mennesker. Nogle mennesker siger, at fordi det er gratis, er der ingen forpligtelse; andre siger, at da du har frigivet den, skal du være parat til at støtte den.

Dette er ikke posten til denne debat.

Uanset hvor du falder, undervurder ikke den tid, supporten kan tage. Med henblik herpå opfordrer jeg også jer til at læse et godt indlæg af Chris Lemadifferentiering mellem kunder og brugere.

Et ord om support

Jeg ville være forladt, hvis jeg ikke sørgede for, at jeg understregede aspektet af support nok. Så absolut fantastisk som WordPress-plugin-depotet, det kan avle en masse negative følelser over for et projekt, som du engang startede med at elske, simpelthen på grund af den store mængde af anmodninger, der kommer til support (det være sig funktioner, anmodninger eller ægte bugs ).

Jeg siger ikke at ignorere disse anmodninger – når alt kommer til alt vil nogle mennesker tage sig tid til at rapportere om ting, der kun vil gøre dit arbejde bedre; men hvis folk typisk bliver kompenseret for deres tid, og du bruger en ublu tid på at adressere supportspørgsmål, kan det være tid til at overveje at introducere en slags forretningsmodel i dit plugin.

Selvom det er uden for anvendelsesområdet for dette indlæg, synes jeg, at det er værd at nævne at tilbyde en gratis version af et premium-plugin er en vej at gå. Hvis folk nyder din plugin og finder værdi i det, er de ofte villige til at betale for støtte til det.

“Dit plugin suger!”

En af de største udfordringer ved at styre et produkt er at håndtere det niveau af klager, du måtte modtage.

Sandheden er, mennesker sjældent ringe til kundesupportcentre for at sige “tak” eller for at sige “stort arbejde”, ikke? Jeg mener, hvor ofte gør du det virkelig lad dit mobiltelefonfirma vide, at du er glad for, at du ikke fik et faldende opkald med dit sidste telefonopkald?

Nemlig.

Med henblik herpå er forsendelse af et produkt i enhver kapacitet – inklusive et WordPress-plugin – underlagt dette, så hvis du endnu ikke har udviklet et plugin eller er på randen af ​​at frigive et, skal du være forberedt på klager.

Det er ikke brugerne gør ikke ros plugins, som de bruger. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke skete, men antallet af klager vil ofte langt større end antallet af roser.

Det er simpelthen karakteren af, hvordan mennesker og dermed markedet fungerer.

Jeg tror, ​​vi er alle bygget anderledes, da det vedrører modtagelse af kritik. Nogle mennesker har tyk hud og kan tage den, lade den rulle af ryggen og gå; andre, ikke så meget. Men det er noget der kan blive lært og udviklet over tid.

Så hvis du er i sidstnævnte gruppe, og du lige kommer ind på markedet: vær forberedt, men tag det ikke personligt. Det sker med os alle, og ved risikoen for at lave ordspil bliver ordene fortsat presset :).

Gå nu Byg et plugin

Grundlæggende er dette indlæg en “hvis jeg så vidste, hvad jeg ved nu” om WordPress, så ville jeg have genvej en masse fejl, fejlagtige forsøg og at lære visse lektioner på den hårde måde.

Jeg tror, ​​at alle sætter pris på at lære af andre forhåbentlig dette indlæg har hjulpet med at genvej nogle af de ting, der typisk kommer med at frigive et plugin.

Under alle omstændigheder er tale billig. Gå og bygg noget :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map