Den bedste WordPress-hosting til dit websted

Den bedste WordPress-hosting til dit websted

WordPress er den bedste måde at opbygge din hjemmeside på, men før du endda kan komme i gang med temaer og plugins skal du finde den bedste WordPress hosting til dit websted. Dette kan være hårdt. Der er hundreder af virksomheder, der overtræder planer, der i et øjeblik alle ser temmelig darn ud. Men ikke alle hosting er ens, og der er nogle nøglefaktorer, som du vil overveje, når du beslutter, hvem der er den bedste WordPress-hosting til dit websted, især.


I dette indlæg viser vi dig, hvordan du vælger den plan, der er bedst egnet til dit websted, og deler de bedste WordPress-hostingplaner, vi har haft en chance for personligt at teste. Lad os komme igang!

God hostingliste

God hostingliste

Når du leder efter den bedste WordPress-hosting til dit websted er der et par bokse, du vil være i stand til at tjekke ud. At komme lige til punktet, ethvert webhostingfirma, der er værd at deres salt, har følgende:

 • PHP version 7+
 • MySQL version 5.6+
 • HTTPS support
 • WordPress 1-klik installation eller forinstalleret (hvis administreret)
 • Indbygget cache *
 • Uptime-garanti
 • Support til e-mail, chat eller telefon

De første tre på listen lyder muligvis en smule fremmed for dig, medmindre du er en udvikler, eller hvis du har købt hosting før. For at holde det enkelt bruger hostingfirmaer servere (som ligner mega-computere) til at levere deres hosting-planer. Disse servere skal være i stand til at installere den nyeste version af WordPress uden problemer, hvilket ifølge WordPress.org er i øjeblikket op til PHP 7.2 og MySQL 5.6.

WordPress anbefaler også HTTPS og det gør vi også. Et godt hostingfirma vil enten sælge premium SSL-certifikater eller give dig mulighed for at bruge en gratis tredjepartsservice som Let’s Encrypt for at sikre, at bloglæsere sikkert får adgang til dit websted.

Vi anbefaler stærkt at vælge en vært, der enten er fuldt styret (hvor WordPress er forinstalleret og vedligeholdes for dig), eller som tilbyder nem 1-klik installation. Mens du helt sikkert kan installere WordPress manuelt på en hostingplan, anbefaler vi det virkelig kun, hvis du er erfaren udvikler.

Endelig vil gode hostingfirmaer tilbyde garanteret oppetid og toppen af ​​linjestøtten. Uptime-garantier garanterer dig generelt, at 99,9% eller mere af tiden, dit websted vil være i gang, hvilket efterlader en brøkdel af tiden med serveropdateringer. Og støtte er virkelig nøglen. Hvis du nogensinde har et hostingproblem, vil du være i stand til at få fat i nogen. Gode ​​hostingfirmaer har et par nemme måder for dig at komme i kontakt med en supportteknologi.

Typer af WordPress Hosting

Typer af WordPress Hosting

Når det kommer til hosting er der ingen mangel på muligheder. Der er planer med alle forskellige navne fra alle slags virksomheder, men her er en hurtig oversigt over de mest almindelige typer WordPress-hosting, som du måske vil overveje, når du prøver at finde den bedste WordPress-hosting til dit websted.

Delt WordPress-hosting

Den mest almindelige og typisk den mest overkommelige, delte hosting kombinerer flere brugerkonti på en server. Dette betyder, at du “deler” ressourcer som båndbredde og hukommelse med andre brugere. Delt hosting er perfekt til nye bloggere, da du sandsynligvis ikke har brug for et væld af ressourcer, når du først kommer i gang, og du kan altid skalere op til en større plan eller tilføje ressourcer senere.

Når det drejer sig om at køre WordPress er delt hosting ofte mere end i stand til at levere den kræft, du har brug for. Installation af WordPress er også typisk temmelig let, da de fleste delte hostingudbydere tilbyder en “1-klik” installationsproces. Vælg bare WordPress, når du tilmelder dig, og du er klar til at begynde at blogge næsten øjeblikkeligt.

Cloud WordPress Hosting

Cloud-hosting tilbyder brugerne individuelle virtuelle servere, der er vært på “skyen”, som i dette tilfælde er et netværk af servere over hele kloden. Fordelen ved cloud-hosting er, at (i teorien) dit websted aldrig vil gå ned, da serverne på et givet tidspunkt skal være i gang et eller andet sted i verden. Cloud-hosting er også berømt for sin skalerbarhed, da det er meget let at tilføje flere ressourcer på efterspørgsel, efterhånden som du har brug for dem.

Vi vil anbefale cloud-hosting til teknisk kyndige folk, der vil administrere deres egne serverindstillinger, men der er virksomheder, der tilbyder administreret cloud-hosting, hvilket også gør det til en levedygtig mulighed for nye bloggere. Fordi det er skalerbart, er det en fantastisk mulighed for sociale netværk, billeddeling eller virale indholdstypesider, der kan have svingende trafik eller store / sporadiske burst.

 VPS Hosting til WordPress

VPS står for virtuel privat server og er, når et hostingfirma bruger software til at opdele en fysisk server digitalt i flere individuelle virtuelle servere. Dette er en mere overkommelig mulighed for at have din egen server, skønt den kræver avancerede tekniske færdigheder for at fungere, mens du har kontrol over dine virtuelle serverindstillinger.

For mellemstore blogs eller virksomheder er VPS en god mulighed. Bare husk, at du skal installere WordPress manuelt på din server og administrere alle dine serverindstillinger. Af denne grund anbefaler vi at bruge tid på at lære om servere eller ansætte en specialist.

Dedikeret serverhosting

En dedikeret server er din egen, fristående server, som du kan leje hos et hostingfirma. De opretholder den fysiske server for dig, men alle indstillinger og software er i dine hænder. Det er dyrere, men du har 100% kontrol og du bruger 100% af serverens ressourcer, hvilket gør det til det bedste valg for en stor blog, et websted eller en virksomhed.

I lighed med VPS anbefaler vi stærkt, at du ansætter en professionel til at styre din dedikerede server eller bruge en hel del tid på at lære om de forskellige indstillinger, software og kodesprog for korrekt at betjene en server. Dette er ikke en anbefalet hostingindstilling for begyndere.

Administreret WordPress Hosting

Administreret WordPress Hosting er den letteste (og efter vores mening bedste) måde at være vært for et WordPress-websted. Med administreret hosting optimerer hostingfirmaet din server fuldt ud til WordPress og de administrerer alle opdateringer og indstillinger.

Mest administreret WordPress-hosting er baseret på en delt eller cloud-platform, der gør det til en fantastisk pasform for bloggere, små virksomheder, online-porteføljer osv. Dog tilbyder gode hostingfirmaer fuldt styrede dedikerede serverplaner til store websteder og virksomheder (hvilket er det, vi bruger til WPExplorer).

Hvilken hosting skal du vælge?

Overvej først formål af dit websted. En blog versus en e-handel butik vil have meget forskellige hosting behov. Blogs, personlige porteføljer eller små professionelle websteder er typisk lette med mindre behov for en enorm hostingplan. Alternativt har e-handel, katalog eller sociale websteder brug for en masse ressourcer og derfor en større, dyrere hostingplan.

Overvej dine. Langs de samme linjer som vores første punkt indhold. Et websted med en side klarer sig fint på en lille, delt hostingplan. Et forretningsvirksomhedswebsted med hundreder af sider, en aktiv blog og et privat medarbejdernetværk vil sandsynligvis gøre det bedst med en dedikeret server.

Til sidst din Trafik vil spille en betydelig rolle i dine hostingbehov. Et nyt websted vil tage nogen tid at opbygge en efterfølgende og vokse regelmæssig trafik. Medmindre du allerede har etableret en stor tilstedeværelse på et andet netværk eller websted for sociale medier, kan du sandsynligvis starte i den lave ende med din hostingplan og skalere op eller opgradere, efterhånden som dit websted vokser.

Enkel sammenligning af top WordPress-hostingfirmaer

Mens mange hostingfirmaer tilbyder lignende funktioner, er ikke to hostingfirmaer nøjagtigt ens. Hver vært tilbyder specialiserede hostingplaner, og alle de hostingfirmaer, vi anbefaler, er fremragende til WordPress. Fortsæt med at læse for at lære om vores valg til den bedste WordPress-hosting og for at finde ud af, hvad der passer godt til dine behov.

Bluehost: Affordable Shared WordPress Hosting

Bluehost Web Hosting

Bluehost er en af ​​de største spillere inden for hosting og af en grund – de tilbyder overkommelige hostingplaner med masser af ressourcer, god support og nogle ekstra frynsegoder, som enhver ny webstedsejer vil elske. Bluehost tilbyder et gratis domænenavn, gratis SSL, gratis e-mail-konti og bonusmarkedsføringstilbud (som $ 200 i markedsføringstilbud for plus- og prime-brugere). Bedst af alt, deres planer er nogle af de mest overkommelige muligheder – plus de tilbyder en enorm 63% rabat for WPExplorer-læsere, så hvad skal man ikke elske?

Lær mere om Bluehost

Cloudways: Cloud Hosting Made Easy

Cloudways Web Hosting

Cloud-hosting er en fleksibel måde at være vært for dit websted på, men for nogle brugere, der manuelt installerer WordPress på AWS, Digital Ocean eller Azure, er det deres tekniske kapacitet. Det er her Cloudways kommer ind. Cloudways understøtter AWS, Google Cloud, Digital Ocean, Linode og Vultr cloud hosting platforme. Vælg bare din favorit, vælg WordPress som dit CMS og lad Cloudways håndtere konfigurationsprocessen for dig. Den bedste del af Cloudways er, hvor nemt det er at bruge. Oprettelse og vedligeholdelse af din egen cloud-server kan være tidskrævende, men med Cloudways-interface har du dedikerede ressourcer (CPU, RAM, IP, opbevaring) ved dine fingerspidser. Funktioner inkluderer 1-klik på WordPress-installation, kloning af websteder, sikkerhedskopieringer, skalering (RAM & opbevaring), iscenesættelse, flere databaser, plus masser af fantastiske addons (e-mail, konsol, overvågning osv.).

Lær mere om Cloudways

Media Temple: Shared, Managed & VPS Hosting

Media Temple: Shared, Managed & VPS Hosting

Media Temple er et imponerende hostingfirma, der tilbyder en række hostingprodukter, der helt sikkert imødekommer ethvert websteds behov. De tilbyder alt fra delt hosting til bloggere, administreret WordPress-hosting for dem, der ser alvorligt med deres indhold, VPS for fagfolk og endda dedikerede forretningsplaner, der har brug for de ekstra ressourcer. Alle Media Temple’s planer er optimeret og fungerer fantastisk med WordPress. Derudover tilbyder de ekstra funktioner som SSD-opbevaring, skalerbare ressourcer, Malware-scanning, e-mail-adresser, top-of-line-hardware og det bedste af alle 24/7 premium support.

Lær mere om medietempel

Kinsta: Administreret WordPress Cloud Hosting

Kinsta: Administreret WordPress Cloud Hosting

Kinsta er ikke kun endnu et administreret WordPress-hostingfirma. De tilbyder fuldt styret og optimeret Google cloud-hosting, så du som kunde får alle fordelene ved skyen (hurtig, sikker hosting med næsten ingen nedetid) konfigureret til perfekt understøttelse af WordPress. Derudover er Kinsta bemandet af WordPress-eksperter, der er klar til at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte støde på, når du kører dit WordPress-sted på deres sky-servere. Har du et spørgsmål om at bruge dit Kinsta betjeningspanel? Brug for rådgivning om skalering af din hostingplan? Ikke sikker på, hvordan du øger din hukommelsesgrænse? Bare spørg! Andre bemærkelsesværdige hostingfunktioner inkluderer gratis SSL, gratis CDN, daglige sikkerhedskopier og endda gratis migrering.

Lær mere om Kinsta

WP Engine: Premium administreret WordPress Hosting

WP Engine: Premium administreret WordPress Hosting

Når det kommer til at vælge det bedste WordPress-hosting til dit WordPress-websted, anbefaler vi stærkt WP Engine. De tilbyder kun administrerede WordPress-hostingplaner og er gode til, hvad de gør. Specifikt er hele deres hostingplatform bygget oven på line tech. De har oprettet et optimeret miljø til WordPress drevet af brugerdefinerede designet og kodede regler, så deres servere kan evaluere browseranmodninger, balance serverbelastning og integreret EverCache til ressourceskalering efter behov. Grundlæggende betyder alt dette, at dit websted kan køre perfekt med maksimal ydeevne, uden at du behøver at administrere noget serverrelateret. WP Engine tilbyder også professionel support fra WordPress-eksperter, 24/7. Så selvom du har brug for lidt hjælp på en søndag, er der hjælp inden for rækkevidde. Andre værtsfunktioner inkluderer iscenesættelsesmiljøer, gratis SSL-mulighed, WordPress-multisite, PHP7-support og endda en indbygget CDN (til Pro og højere planer).

Lær mere om WP Engine

Pagely: Custom Enterprise Hosting Solutions

Pagely: Custom Enterprise Hosting Solutions

For store virksomheder tilbyder Pagely de bedste tilpassede hosting-løsninger på internettet. Pagely er ikke billigt, men det er en fremragende investering i din virksomhed. Byg på et administreret skysystem, de tilbyder pålidelig og sikker hosting, der let kan skaleres efter din virksomheds behov. Pagely tilbyder imponerende funktioner, herunder dynamisk billedoptimering, avanceret sikkerhed, global CDN, indbygget cache, ydelsesanalyse, HTTP2 og PHP7 support. Dette er ud over WordPress-specifikke funktioner såsom fuldt styrede kerneopdateringer og WP-CLI. På kort tid prissat højere end nogen af ​​de andre værter på denne liste tilbyder Pagely en prestigefyldt service, der er mere end værd at pengene.

Lær mere om pagt

Bemærk, at dette ikke er alle de hostingindstillinger, der er tilgængelige for dig. Tværtimod er dette simpelt en kurateret samling af populære og godt vurderede hostingfirmaer, som vi personligt har haft chancen for at teste.

Hvilket er det bedste WordPress-hosting?

Fordi vi ikke bare kan vælge en, giver vi dig vores top to.

Efter vores mening er WP Engine den bedste WordPress-hosting. Det er det, vi bruger til at være vært for vores websted, og vi har haft en stor oplevelse af at arbejde med dem. De er fuldt styret, har god tid, support er altid hurtig og venlig, og vi har mere end nok ressourcer på vores nuværende plan til at udvide vores forretning.

Bluehost er en tæt løber op efter vores mening, da de passer perfekt til bloggere lige ved at komme i gang. De tilbyder rimelige priser på hostingplaner, der er lette at opsætte, har nok ressourcer til at drive WordPress, og du får nogle bonus frynsegoder som et domænenavn og nogle annoncekreditter til at starte. Det er en temmelig sød aftale for nye bloggere.

Almindelige ofte stillede spørgsmål om hosting

Der er mange spørgsmål, der muligvis kan pop op, når man undersøger hosting. Her er et par hurtige svar på almindelige spørgsmål, som vi ikke dækkede i artiklen ovenfor. Forhåbentlig hjælper dette dig med at tage det rigtige valg, når du vælger den bedste WordPress-hosting til dit websted.

Har du brug for en hostingtjeneste til WordPress?
Ja, for selvhostede WordPress (som findes på WordPress.org) har du absolut brug for en hostingplan. Det er det, der gør det selv-hostet.
Er WordPress en vært?
WordPress tilbyder faktisk deres egen VIP-hosting, men det er temmelig dyrt, og vi vil kun anbefale det til virksomheder, der har behov for en tilpasset tilpasset hosting-løsning (som hvis du ville starte din egen gratis online blogplatform, et WordPress-baseret socialt netværk eller en foto delingssted).
Hvordan er jeg vært for min WordPress-blog?
For at være vært for din egen blog har du brug for en hostingplan, som du køber en månedlig eller årlig basis fra et velrenommeret hostingfirma. Der er hundreder af webhosts, men for det meste tilbyder de lignende planer som delt, sky, VPS, dedikeret eller administreret.
Er der gratis hosting til WordPress?
Ikke rigtig. Der er websteder, der hævder at tilbyde “gratis” hosting, men de tilbyder typisk ringe til ingen ressourcer og er ikke de typer websteder, du vil dele personlige oplysninger med. Det er også muligt, at du tænker på WordPress.com, som er et gratis bloggenetværk som Tumblr. Det er meget forskelligt fra WordPress.org (det er det, vi handler om), og du kan lære mere om forskellene mellem WordPress .ORG og .COM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map