Del automatisk nye WordPress-indlæg til dine sociale konti

Sociale medier er en fantastisk måde at skabe trafik til dit websted på, men at styre hvert sociale netværk til dit websted kan være et tidskrævende job. At gå ind på hver konto og manuelt dele de seneste poster kan tage mere tid end faktisk at skrive og forberede det nye indhold. De fleste moderne websteder er bygget på WordPress.


De fleste af os ved, at WordPress kommer med en masse plugins, der hjælper os med at automatisere social deling, men at bruge disse plugins betyder, at du tilføjer flere scripts og funktioner til din WordPress, der potentielt kan øge indlæsningstiden for webstedet.

Takket være mange onlineværktøjer kan vi faktisk automatisere vores sociale konti og redde os selv fra at manuelt opdatere dem. Hvorfor skal du automatisere dine sociale mediekonti ved hjælp af disse teknikker? Fordelene ved at bruge disse teknikker er rigelige. Nogle af disse fordele er:

 • Mindre plugins på dit websted, mindre brugte serverressourcer. Dette betyder, at dit websted får bedre sideindlæsningstider.
 • Underretninger om mindre opdatering betyder lidt tid investeret i vedligeholdelse af plugin.
 • Minimal tid bruges på at administrere konti på sociale medier.
 • Flere sociale signaler kan hjælpe dig med at rangere bedre organisk i SERP’er.
 • Disse værktøjer giver analyser, så du ved, hvilke indlæg der får virale.

Imponeret? Nå, det vil du være, når du implementerer en af ​​disse teknikker på dit websted. Så her er de tre måder at automatisere social deling af dine WordPress-drevne websteder. Jeg bruger personligt den første metode.

Metode 1: Brug af IFTTT, Buffer og Feedly

Min anbefalede metode til at automatisere social deling er ved at bruge tre gratis webservices: IFTTT, Buffer, og Feedly.

IFTTT er en fantastisk tjeneste, der giver os mulighed for at forbinde forskellige konti og webapplikationer for at automatisere dem. Jeg bruger IFTTT til at automatisere en masse opgaver og generere rapporter og advarsler. Jeg anbefaler det stærkt, og jeg tror, ​​det er bedste GRATIS ting at bruge.

Buffer er en fantastisk webapplikation, der giver dig mulighed for at planlægge indlæg, der skal deles på bestemte tidspunkter. Den grundlæggende version er gratis at bruge med alle de populære sociale netværk som Facebook, LinkedIn og Twitter.

Feedly er en feed-aggregatorsoftware, der indsamler RSS-feeds af ressourcer. Det bedste ved Feedly er, at dets design er meget enkelt og fungerer i meget høje hastigheder.

For at automatisere dine sociale medier skal du først tilmelde dig Feedly, Buffer og IFTTT. Tilføj derefter feedet på dit WordPress-websted til Feedly ved at bruge søgefeltet, der findes øverst til højre. På WordPress-drevne websteder findes et standard RSS-feed på www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Opret en ny samling, og klik på Følg.

Opfølgning AddNewCollection

Gå derefter over til Buffer og log ind for at forbinde de sociale platforme og sider, du vil konfigurere. For at tilføje flere konti skal du muligvis købe “The Awesome Plan”.

bufferapp

Nu kan du forbinde Feedly og Buffer gennem IFTTT ved hjælp af denne tutorial: Hvis feedly derefter tilføjes til buffer. Bekræft dine konti, og vælg den kategori Feedly, du vil automatisere. Det er det! I er alle gode til at gå.

Vælg-kategori-IFTTT

If Feedly Then Add to Buffer af ahsanparwez - IFTTT

Hver gang et nyt indlæg findes i din Websteds-kategori af Feedly, tilføjes dit indlæg til Buffer. Den sidste ting, du skal definere, er, hvor mange gange om dagen, du automatisk vil dele indlæg via Buffer.

Metode 2: Brug af TwitterFeed

twitterfeed er en ligetil 3-trins webtjeneste, der giver dig mulighed for at tilføje blogfeeds og automatisk offentliggøre indlæg på Twitter, Facebook, LinkedIn og App.net.

Først skal du tilføje feedet og titlen på dit blogfeed. Gå derefter til Avanceringsindstillinger, hvor du kan definere opdateringsfrekvens, indhold, post sortering, post præfiks og post eftervoeg.

Twitterfeed-Add

Når du er færdig, skal du vælge dine ønskede sociale medienetværk for at dele indlæg.

Twitterfeed-step2

Metode 3: HootSuite

HootSuite har eksisteret i lang tid. Det er et meget stærkt styringsværktøj på sociale medier, hvor det er meget let at planlægge stillinger til deling på flere sociale konti. Det understøtter Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress og mixi.

Tilmeld dig først en gratis konto på Hootsuite.com og tilføj dine foretrukne sociale mediekonti.

HootSuite-AddAccounts

Naviger derefter til Publisher og tilføj din RSS-feed til din blog.

HootSuite-AddRss

Endelig skal du tilføje AutoSchedule til dine indlæg.

HootSuite - Automatiser

HootSuite er let at konfigurere, og du kan planlægge op til 10 indlæg ad gangen på en enkelt konto. Jeg vil foreslå, at du bruger forskellige HootSuite-konti til forskellige WordPress-websteder.

Tanker

Jeg håber, at du finder disse teknikker nyttige. Hvis du kender til flere tricks og teknikker til at automatisere udgivelse af sociale medier uden plugins, skal du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map