De værste fejl Freelance WordPress-designere laver

De værste fejl Freelance WordPress-designere laver

Du hader at begå fejl, selvom det er uundgåeligt. Og til tider er det godt at lave fejl, da det er en mulighed for at lære og forbedre. Men hvis du fortsat foretager de samme fejl som enhver anden freelance WordPress-designer, ender du med at give en masse penge på bordet. Nu ønsker du bestemt ikke det.


Det gør vi heller ikke, og derfor fremhæver vi et par ubehagelige fejl, som freelance WordPress-designere laver. Vores mål er at hjælpe dig med at identificere de fejl, der forhindrer din vej til succes. Dermed vil du være begejstret for at undgå fejlene, og hvis det er for sent, skal du foretage de nødvendige ændringer.

Succes består ikke i at aldrig begå fejl, men i aldrig at foretage den samme en anden gang. – George Benard Shaw

Når det er sagt, så lad os vide, hvilke fejl du har gjort ved at opbygge en karriere som freelance WordPress-designer. Del på alle måder såvel de erfaringer, du har lært, og hvordan du undgår fejlene. Hvordan? Brug gjerne kommentarsektionen i slutningen. Men nu, lad os komme i gang!

1. At bide mere end du kan tygge

Freelancer fejl: bid mere end du kan tygge

Er vi ikke alle skyldige i denne? At påtage sig projekt efter projekt indtil pladen er overfyldt, og derefter bom, frist mistet. Nå, freelancere og rush i sidste øjeblik er ikke fremmede. Men alle mislykkes, når du tager for meget arbejde – arbejde, der sandsynligvis ikke påvirker din bundlinie i første omgang.

Ligegyldigt hvor fristende forespørgsler, bare ikke gør det. Slynge ind på dine bedste klienter, og oplad nøjagtigt det, du er værd. Selvfølgelig skal du give værdi, men jeg tror ikke, det er muligt, når du kvæler under et bjerg af arbejde. Anvend en lille teknik kendt som 80/20 Pareto-princippet.

Med andre ord, koncentrer dig om at opbygge din portefølje og derefter fokusere på de 20% af kunderne, der bringer dig 80% af virksomheden. Tager på for meget arbejde er relativt her, afhængigt af hvordan du arbejder. Men at tage for meget for at du ikke kan levere værdi er blot at skyde dig selv i foden.

Det samme gælder for stigninger i arbejdsomfanget. Lad os sige, at klienten ønsker en enkel onlinebutik, hvilket er okay, da du kender din vej rundt WooCommerce. Herefter beder klienten dig om at tilføje en blog på flere sprog. Så du fortsætter med at acceptere mere arbejde, men fristen (og sandsynligvis lønnen) forbliver den samme. Se, hvor jeg skal hen med dette?

I sammendraget, prøv ikke at behage enhver klient, der kommer din vej. Hvis du møder en giftig klient (du let kan se en million kilometer væk), afvis høfligt tilbuddet. Hvis en klient fortsat øger omfanget af det aktuelle projekt, skal du gøre det klart, det vil koste mere tid og penge. Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort, især hvis du opkræver en fast pris.

Alligevel er det bedre at bede om mere tid og penge end at lide omfang krybe i tavshed og de lave vibber, der kommer fra mangler en frist. Også dit omdømme – din største online valuta – hænger på linjen, så bare ikke gør det.

Vigtigste afhentning: Oplad, hvad du er værd. Du må ikke nøjes med jordnødder for at tjene striber / oplevelse. Selvfølgelig skal du arbejde på dine evner og opbygge en stærk portefølje. Derefter ikke engagere alle klienter – gå med 80/20 reglen. Derudover skal du markedsføre din virksomhed smart som Don Draper i Gale mænd. Ikke enhver person er din klient.

2. Glemme om barnets tema

Freelancer fejl: glemme om barnets tema

Mellem dig og mig har jeg en ven – en betalt WordPress-designer, der ansætter mig til små opgaver på et par websteder, han arbejder på. Som du kunne forvente, får jeg administratoradgang, da nogle opgaver inkluderer ændring af temaet og opsætning af demosider. Lang historie kort, min ven bruger ikke WordPress børnetemaer, og det bryder mit hjerte.

Så da han ansat mig for nylig for at ændre et tema, oprettede jeg et barn-tema til det nye tema, og han var ingen af ​​de klogere. Men jeg fortalte ham alt om det, og nu kan han ikke få nok af temaer for børn. Men det er ikke grunden til, at vi er her på dette tidspunkt. Jeg bygger alle websteder på børnetemaer, og det burde du også.

Takket være børnetemaer kan du tilpasse dit websted i vid udstrækning. Du kan “… oprette nye skabelonfiler, der ikke var en del af overordnet tema. Du kan tilføje nye funktioner, stilarter og så meget mere. ” Behøver jeg sige mere? Ja?

Tilpasning af et barn-tema ændrer ikke det overordnede tema en bit. Derudover har redigering af overordnet tema en større ulempe. Uden tvivl mister du alle dine tilpassede ændringer, når du (eller værre, din klient) opdaterer overordnet tema. Et underordnet tema beskytter dine brugerdefinerede stilarter, selv når du opdaterer overordnet tema.

Oprettelse af et barn-tema er så let, jeg forventer ikke, at du tilpasser et forældertema fra i dag fremover. Du kan endda bruge et nifty barn tema plugin som Barn Themify eller Child Theme Configurator. Hvis du gerne vil have en praktisk oplevelse, her er vores komplette WordPress-barnetemavejledning.

Et specielt ord til forsigtighed til freelance WordPress-designere, der redigerer WordPress-kernefiler. Bare stop. Hvorfor gør du det? Mere, så når WordPress er fuld af tilsluttelige filtre, kan du bruge til at tilføje ændringer, der ikke forsvinder, når du opdaterer WordPress-platformen. Redigering af WordPress-kernefiler og overordnede temaer er problemer med at følge.

Vigtigste afhentning: Brug et hombre-tema for børn, eller du indstiller din klient til fiasko nede på linjen, især hvis de er nybegynder. Rediger ikke WordPress-kernefiler.

3. Du har ikke et system

Freelancer fejl: Du har ikke et system

“System” er sandsynligvis et stærkt ord, og det får dig sandsynligvis lyst til at kneble. Det får dig til at føle, at du sidder fast i 9 til 5-slibningen eller Matrixen. Alligevel, du ved, at få dig til at rykke tilbage har aldrig været vores mål. Vi taler om, at du handler som en freelancer i stedet for en forretningsmand.

Og du ved, det koster dig forretning venstre, højre og midt – at brænde et hul i lommen som en tændt cigaret. Men du ved ikke, hvordan man får det til at stoppe – alt det økonomiske spild – og det trækker i hjertet. Tung er vægten på dit hjerte, men som sædvanligvis lader vi dig ikke ridse dit hoved længere.

Du har brug for en forretningsplan (lyder bedre end system). Jeg siger dette, fordi du er nødt til at kanalisere hele dig selv til din virksomhed, men hvordan gør du det, hvis du ikke ved, hvor du skal? Du ved ikke engang, hvor meget du skal opkræve, simpelthen fordi du ikke behandler dig selv som en virksomhed. Derudover vil du ikke engang afsætte tid nok til at arbejde, fordi – ingen plan.

Jeg er ligeglad med, om du arbejder hvor som helst eller din, er en en-mand operation, men du kan ikke fortsætte med at tænke som freelancer. Det er tid til at begynde at tænke som en virksomhed. Du har brug for en forretningsplan for begyndere. Desuden har du brug for systemer til spore tid og ressourcer du bruger i dit arbejde.

Du har brug for apps til kundestyring og projektstyring. Og hvis du kæmper under et bjerg af arbejde, bør du sandsynligvis overveje outsourcing, hvis du har indtægterne, hvilket ikke altid er tilfældet. Med enkle ord skal du transformere fra en freelancer til en virksomhedsejer. Køb et forretningskursus og lær.

Vigtigste afhentning: Din freelance WordPress-design-koncert skal ændre sig fra en hobby til en fuldvoksen virksomhed, hvis du skal nyde alle de søde ting, der følger med iværksætteri. Få en forretningsplan, lær noget finansiering og registrer din virksomhed allerede. Glem heller ikke skattemanden.

4. Du opretter ikke sikkerhedskopier

Freelancer fejl: Du opretter ikke sikkerhedskopier

Jeg gister her, men dit job som WordPress-designer sluttede ikke, da du gav kunden et websted. Nu og da kalder de dig normalt ind for ændringer. Gentag forretningsbarn – den gyldne gås, der undgår mange freelance WordPress-designere. Ja, jeg ved, at du får de tørre magi, så gentag forretning betyder gode ting til enhver tid.

Hvad sker der imidlertid, når klienten bryder webstedet? Vil du bygge det hele ud fra bunden, eller har du en tilbagevendende løsning på plads. For eksempel, hvis klienten rodede et par ting på ethvert websted, jeg laver, rammer jeg bare gendannelsesknappen, og dagen er gemt.

Men det skyldes, at jeg bruger ManageWP på alle klientwebsteder, jeg administrerer, og disse fyre (ManageWP) håndterer trinvise sikkerhedskopier til jeres sandhed. Hvis det ikke er nok, opretter jeg sikkerhedskopier inden for cPanel og en tredje manuel sikkerhedskopi, hver gang jeg skal til at foretage ændringer på ethvert websted.

Det lyder som en masse arbejde, men det er det ikke, og det er det hele værd. Jeg kan gendanne et websted på rekordtid, hvilket sparer mig meget tid. Klienten er glad for, at webstedet øjeblikkeligt er tilbage online, hvilket betyder, at de ikke har betænkeligheder med at betale for at gendanne deres websted. Er det ikke returnerende forretning? Efter min mening er det godt tjent med penge – alt fra at trykke på gendannelsesknappen.

Fanden, jeg forstår ikke, hvorfor du belastede din klient med al denne sikkerhedskopieringsvirksomhed, når der er en million og en måde at oprette automatiske sikkerhedskopier på. Faktisk opfordrer jeg newbie-klienter til at lege med hjemmesiden og bryde så meget som de kan, fordi jeg har sikkerhedskopier på plads. Haha. Ja, nogle klienter lærer ikke, fordi de er bange for at ødelægge ting inden for WordPress-admin-området!

Åh, forresten, jeg mistede seks websteder til en hacker for et stykke tid tilbage. Jeg var nødt til at genopbygge hjemmesiderne fra bunden, fordi jeg ikke havde nogen sikkerhedskopier. Du kan forestille dig, hvor lang tid jeg har mistet genopbygning af ting, som jeg simpelthen ville have gendannet fra sikkerhedskopier. Og vær venlig ikke stol på de sikkerhedskopieringsløsninger, som din vært tilbyder.

Vigtigste afhentning: Opret sikkerhedskopier allerede kompis, ellers betaler du prisen i tilfælde af, at det værste sker. En sikkerhedskopi hjælper dig med at løse de fleste af dine klients problemer på kort tid. Der er mange automatiske backup-løsninger, som jeg føler, at du ikke er seriøs, hvis du ikke har sikkerhedskopier. En stor, overkommelig og pålidelig mulighed er VaultPress – som blev udviklet af skaberne af WordPress.

5. Ignorering af at uddanne klienten

Freelancer fejl: Ignorerer at uddanne klienten

WordPress er en sød skabelse, som du finder nem at bruge. Men det er kun sandt, fordi du har arbejdet på og med platformen i et stykke tid nu. Din nye klient ønsker simpelthen et websted, og de ved sandsynligvis ikke engang, at du vil bygge det på WordPress.

Så du går på arbejde, fordi du har en frist, og sender webstedet til klienten. Desværre ved klienten ikke engang, hvordan man logger ind på WordPress-administratoren. Og hvis du viser dem, hvordan man logger på, ser instrumentpanelet helt fremmed ud for dem. Desuden kan de ikke sende en artikel for at redde deres liv.

Personligt tror jeg den smarte WordPress-designer kan dræbe i dette område. Jeg har haft klienter til at betale for træning længe før de bad om træningssessionen! En af klienterne var som, “Hej, jeg sendte dig nogle penge på forhånd, så jeg kan få en time af din tid.” Følte mig som passiv indkomst bro.

Forestil dig, at du kan tjene penge på at opbygge websteder, og få lidt mere træning til de samme fyre, der hyrede dig i første omgang. Og hvad træner du dem i at gøre? Overgangsopgaver som udstationering af artikler, oprettelse af sider og måske kommentarstyring. Nå, jeg havde en klient, som ikke vidste, hvordan man gendanner deres adgangskode, så også det.

Hvis du er interesseret i at blogge, kan du dele disse emner på din webdesignblog og tjene dig flere kunder, fordi den måde, som online-markedet er indstillet på, ved at dele sådanne ting som normalt tjener dig fører. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror, ​​at når du deler tip, tjener du slags ekspertemblemet automatisk.

Glem ikke at spørge klienten, om de har brug for lidt træning til at bruge deres nyoprettede WordPress-site. Tro mig, de fleste mennesker ved ikke engang WordPress er et indholdsstyringssystem (munddråber). De vil være logget ind på WordPress admin-kontrolpanel og ved stadig ikke, at de stirrer på WordPress. Det er ikke altid sjovt.

Vigtigste afhentning: Skynd dig ikke at slippe webstedet på klientens skrivebord og sæt fart, ligesom du er på speedway. Hvad er brugen af ​​at bygge noget, som klienten ikke effektivt bruger? Lås op for denne indtjeningsmulighed ved at gøre det til dit ansvar at uddanne klienter. De vil elske dig for det, tak senere. Leder du efter en nem måde? WP101 tilbyder hvidmærkede kurser, du kan dele med klienter.

Afsluttende ord

Der er selvfølgelig mange andre fejl, som du kan lave som freelance WordPress-udvikler, men jeg tror, ​​de alle passer ind under de punkter, vi diskuterede i dette indlæg. Men vi ville hader at være subjektiv, så del de fejl, du er skyld i, og hvordan du undgår fejlene.

Bortset fra det opfordrer vi dig til først at tænke på værdien og ikke den monetære gevinst. Vær på vagt over for grimme klienter, der vil sutte dig tør. Husk, at hver parasit har brug for en vært, så tag ikke en giftig klient til at tro, at du arbejder din magi og gør dem fantastiske.

Bortset fra det, skal du være fantastisk og aldrig underopkræve, fordi enhver virksomhed har brug for pengestrøm for at overleve. Når alt kommer til alt regler kontanter alt, så saml dig op og gå og lav nogle. Hvilke fejl har du lavet som freelance WordPress designer? Fortæl os dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map