De reelle omkostninger ved at opbygge et websted med WordPress

Dagens indlæg skinner lys over et af de mest almindelige WordPress-spørgsmål, noobs og professionelle stiller hele tiden. Hvad er de reelle omkostninger ved at opbygge et WordPress-sted? For at løse dette forhold, vil jeg begynde med en kort fortælling, fordi historierne er… godt… store. Parat? godt.


Hvis du vil forkæle mig, skal du læse næste para i den britiske accent, som vi alle elsker.

Denne ene gang scorede jeg mig selv en forhandler-hosting-konto hos en populær vært i Middlesbrough, UK. Efter at have lavet mine hjerner i et par dage, besluttede jeg at gå i forretning, der tilbyder snavs-billig WordPress-hosting. Jeg mener, hvad kan du ellers gøre med en gratis forhandler-hosting-konto?

WordPress er gratis

WordPress.org, selvhostede WordPress

Jeg sammensatte et WordPress-sted og startede markedsføring. Lang historie kort, ting så godt ud efter mange standarder, fordi jeg – på den allerførste dag – modtog seks udsigter fra skovens hals. Det er lidt af en stor ting, i betragtning af at jeg kun delte linket på min Facebook-profil.

Det eneste problem? De var forsigtige med at forpligte sig, da de i deres forståelse – alle de seks af dem – WordPress (og alt, hvad der følger med), skulle være gratis! Et af udsigterne, en dame, var så oparbejdet, at hun mærkede din virkelig en con kunstner for opkræver et årligt gebyr for WordPress. Det er rigtigt, hun glemte helt hosting-delen.

Hun gik så langt som at pege mig mod WordPress.com, men inden jeg kunne forklare, debiterede jeg ikke WordPress, men var vært, var hun væk. Poof! Forsvandt i tynd luft lige sådan.

“Stop med at tildele os fyre, WordPress er gratis!” Uanset hvor du er en fair dame, var jeg ikke nogen, og jeg gjorde det solo. Der var ingen andre fyre involveret. Jeg lærte min lektion, lukkede det hele ned og solgte forhandlerkontoen for husleje. Hvad? Livet er bare.

Opbygning af websteder med WordPress koster penge

WordPress Developer Consultation

Det koster dig penge at opbygge et professionelt selvhostet websted ved hjælp af WordPress. Du skal overveje omkostninger såsom et domænenavn, hosting, design og så videre, inden du tager ud på dit WordPress-eventyr. Uden tvivl kan du begynde din blogging-rejse gratis på WordPress.com, men smagen af ​​WordPress, du får der, er meget begrænset i funktionalitet og stil.

Du er også nødt til at klare dig med tvungne annoncer og et underdomæne (dvs. dit navn.wordpress.com), indtil du opgraderer til en af ​​deres premium-pakker, og, dreng åh dreng, er de latterligt dyre eller hvad !? Hvis du vil have den samme fleksibilitet og mulighederne for et selvhostet websted, skal du springe til en VIP-pakke – vi taler om $ 5.000 + pr. Måned mennesker (tæller ikke et heftigt installationsgebyr for at starte)!

Start med en plan

Så hvad er de reelle omkostninger ved at bygge et fuldt udbygget WordPress-sted? Nå, det hele koges ned til dig og de funktioner, du har brug for. Husk, at du skal starte med en plan, der besvarer nogle grundlæggende spørgsmål, såsom:

 • Hvad er formålet eller målet med dit websted?
 • Hvem er din målgruppe?
 • Hvem er din mest ideelle kunde (også kendt som personaen)?

Din plan vil informere om alle aktiviteter på dit WordPress-sted, herunder udvikling, indholdsstrategi, marketing og så videre. I slutningen af ​​dagen, og så længe vi snakker omkostninger, vil du enten afsætte tid til at gøre alt selv eller bruge penge på lejede hænder. Det er dit valg.

Alt i alt er her en oversigt over de mest almindelige omkostninger, du pådrager dig at oprette et WordPress-sted:

 • Til at begynde med har du brug for et domænenavn såsom wpexplorer.com
 • En webhostingkonto, hvor dit websted bor
 • Udviklerafgifter eller et budget for premium WordPress-temaer og plugins
 • Generering af indhold
 • Marketing-forbrug, selvfølgelig
 • Nogle uddannelser om WordPress
 • Vedligeholdelsestjenester såsom sikkerhedskopiering og sikkerhed
 • Personlig tid, der kommer med en mulighedskostnad

Lad os grave dig ind og se på de finere detaljer med det resume.

Oversigt over WordPress webstedomkostninger

Som nævnt tidligere kan WordPress muligvis være gratis, men dit websted i sig selv er det ikke. Her er en sammenlægning af omkostningerne.

Domænenavn: $ 15
SSL & domænesikkerhed: $ 8+

Dit domænenavn er, hvordan kundeemner finder dig på nettet. Tænk på det som forretningsadressen til din digitale butik, portefølje, agentur, butik osv. Nu kan dit domænenavn være alt, hvad du kan lide, bare sørg for, at det er passende for dine kunder, iørefaldende og mindeværdig. Du ved, noget du sandsynligvis kan lave en tagline ud af. Opbevar den ved maks. Tre ord.

Et typisk .com-domæne koster omkring $ 10-15 dollars pr. År (afhængigt af den registrator, du bruger), som er på det billigere websted. Du kan også få et .net, .org, .biz, .guru eller prikke noget andet, du synes om, bare husk, at priserne varierer. Nogle webværter tilslutter endda et gratis domæne i et helt år, fordi du rocker, men efterfølgende fornyelsesgebyrer kommer ud af din lomme.

Derefter har vi komplementære tilføjelser, som f.eks. WhoisGuard (privatliv) og HTTPS, fordi du ikke kan sætte en pris på anonymitet og sikkerhed. HTTPS er faktisk et must, hvis du samler følsomme data på dit websted. For øvrig er det også en Google SEO-metrisk placering i dag så ja, sikker dine sider fyre. HTTPS kan koste overalt fra $ 0 (med Let’s Encrypt) helt op til $ 960 pr. År pr. Domæne, og oven på det tilføjede domænesikkerhed eller WhoisGuard vil koste omkring $ 8 bucks pr. År pr. Domæne.

Bemærk: Nogle webhostepakker som delt hosting understøtter ikke HTTPS, så tjek først med dit hostingfirma for at undgå skuffelse.

Der er domænenavne og udvidelser, der koster en formue, men du er god til at rocke festen med en typisk overkommelig navnefix. Når alt kommer til alt er det, selvom et domæne koster mellem $ 15 og $ 100 pr. År, skal du kontrollere både de oprindelige registreringsomkostninger og den årlige fornyelse, så du ikke sidder fast med en dyre mulighed.

Mange mennesker bruger store registrarer som GoDaddy og NameCheap. Tag dig tid til at vælge dit domæne med omhu, da det vil repræsentere dig og dit brand nu og i fremtiden.

GoDaddy $ 0,99 .COM-domæner

Klik her for at få dit .COM-domæne for kun $ 0,99 for det første år fra GoDaddy. Domæner koster typisk $ 14,99, så du sparer $ 14 det første år, du tilmelder dig.

Få dit domænenavn til 99 cent

Webhosting: Del, administreret og andre

Tidligere kiggede vi på, hvordan man vælger den bedste WordPress-hosting. Derudover har vi dækket dette emne adskillige gange, hvilket betyder, at du burde være godt dækket på dette område. Netop af denne grund holder jeg dette afsnit kort, men hvis du ikke læser vores tidligere indlæg, her er juicen:

 • Hvad du har brug for at vide om Administreret WordPress Hosting
 • Sådan vælges den rigtige WordPress-hosting
 • Anbefalet WordPress Hosting

Valg af det perfekte hosting til dit WordPress-sted afhænger igen, af dig og de funktioner eller det præstationsniveau, du har brug for. En lille personlig blog kræver mindre serverressourcer sammenlignet med en blog med flere forfattere, der serverer millioner af sidevisninger pr. Dag.

I samme lys kommer forskellige WordPress-hostingpakker med forskellefunktioner og forskellige priser. Lad os begynde med den billigste og mest almindelige type webhosting.

Delt hosting: $ 2,95 + pr. Måned

Hvis du starter med en personlig blog og gerne vil teste farvandet, er delt hosting, der koster omkring $ 5 dollars om måneden, en ideel løsning for dig. Funktionerne er begrænsede, du får mindre strøm og er mere tilbøjelige til sikkerhedstrusler, fordi du deler en server med en million og et andet websted.

Alligevel er denne mulighed tilstrækkelig til letvægtssteder med lavt trafikmængde. Virksomheder, der bekæmper tand og søm på denne arena inkluderer Siteground og Bluehost.

Bluehost $ 2,95 Shared Hosting

Med vores eksklusive link kun til WPExplorer-læsere kan du få en delt hostingplan fra Bluehost for kun $ 2,95 pr. Måned for det første år (og fornyes med kun $ 7,99 / mo efter det). Dette inkluderer et GRATIS domænenavn, 1-klik på WordPress-installation og stor 24/7 support. Derudover har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe!

Få $ 2.95 delt hosting

Administreret WordPress Hosting: $ 20 + pr. Måned

Denne type service er specialiseret i WordPress-websteder og er optimeret til enorme mængder trafik, hvilket gør den ideel til små til mellemstore websteder. Disse fyre fokuserer helt på WordPress, hvilket betyder, at du får sikkerhed på højt niveau, mere magt og ekstraordinær support blandt andet.

Administrerede hostingpriser varierer med hver vært, ligesom funktionerne i hver pakke gør. Du kan finde administreret WordPress-hosting, der starter ved $ 15 (eller mindre i nogle tilfælde i salgsfremmende perioder), men typisk er pakker inden for $ 20-30-intervallet. Vi er vært for vores websteder med WPEngine og har aldrig haft et problem.

WP Engine 20% rabat plus 2 måneders gratis hosting

Med vores eksklusive link sparer du 20% på din første betaling for enhver administreret WordPress Hosting-plan fra WP Engine, plus får du yderligere 2 måneders GRATIS hosting, når du vælger en årlig plan!

Spar 20% plus Få 2 måneder gratis på WP Engine

Media Temple 2 måneder gratis hosting

Brug vores link til at få 2 måneder gratis med dig at vælge en personlig administreret WordPress-hostingplan fra Media Temple. Personlige planer er $ 20 / mo, så du sparer $ 40 dit første år.

Få 2 måneder gratis ved Media Temple

Der er selvfølgelig masser af andre hostingmuligheder. Andre høje omkostninger og kraftfulde hostingmuligheder inkluderer:

 • Virtuelle private servere – Virtuelle maskiner, der tilbyder dig superbrugerkontrol over webserveren. De er ekstremt kraftfulde, men kommer til en større pris. Gennemsnitlige omkostninger er omkring $ 75 dollars om måneden. Du deler ikke serverressourcer med nogen, men du deler den fysiske hardware med andre.
 • Dedikerede servere – Her lejer du en webserver helt alene. Du deler ikke nogen ressource, herunder den fysiske infrastruktur med nogen andre. Du er chefen, og du spiller i de store ligaer, da den anmodede pris er omkring $ 150 bucks pr. Måned.

Du kan forvente at betale omkring $ 90 til $ 150 pr. År for en delt hosting-konto. Hvis du går med administreret WordPress-hosting, går beløbet op til omkring $ 360 til $ 1200 pr. År. Samlet set, og i betragtning af alle tilgængelige hostingmuligheder på markedet, kan du betale mellem $ 90 og $ 10.000 + (ja, du læser det rigtigt) pr. År afhængigt af dine behov. Gratis hosting er et klart nej.

Design og funktionalitet

WordPress Website Design

Du ønsker bestemt, at dit WordPress-websted skal skille sig ud, hvis du skal placere konkurrencen på sin plads og tjene penge. Her har du to muligheder. Du kan:

 • Rul op ærmerne (eller leje en udvikler) og bygg dit websted fra bunden komplet med indbygget funktionalitet, der halverer din afhængighed af plugins, eller
 • Køb premium WordPress-temaer og plugins og foretag ændringer

Uanset hvad du bruger tid eller penge.

Brugerdefineret webdesign: $ 3.000+

De dyrere af de to muligheder, at opbygge et tilpasset WordPress-sted har sine fordele og ulemper. Øverst på listen over fordele er du at få et skræddersyet design, der er helt skræddersyet til dit brand – farver, personlig smag, stil osv. Med den plan, vi talte om, kan du udslette dit design nøjagtigt, hvordan du ser det med dit sind øje.

For det andet, og endnu vigtigere, kan du få hurtigere belastningshastigheder, hvis du eller udvikleren kender hans ting og ikke skærer hjørner med din indbyggede funktionalitet. Fantastisk kodning vinder stort hele tiden.

Den største con, selvfølgelig, er pris og tidsfaktor. Specialbyggede WordPress-temaer og -sider er ikke billige. De tager også lang tid at bygge. Ifølge Nathan B. Weller, der udgav en rigtig dejlig prisguide for WordPress på elegante temaer, du kan forvente at hoste op mellem:

 • $ 3.000 og $ 6.000 for et tilpasset WordPress-tema
 • $ 6.000 og $ 15.000 til et tilpasset WordPress-websted med indbygget plugin-funktionalitet
 • $ 6.000 og $ 20.000 for et brugerdefineret WordPress e-handelswebsted
 • $ 12.000 og $ 60.000 + for en brugerdefineret WordPress-app

I spørgsmål, der vedrører prisen, tilføjer han yderligere:

Denne tilgang fungerer bedst, når ekspertise, vision og budget alt sammen. Kunder, vil du være sikker på, at dette er den løsning, du faktisk har brug for, inden du slipper denne slags penge – og tjek referencer!

Kort sagt er det tydeligt, at et skræddersyet WordPress-sted er ude af ballpark for mange begyndere med små budgetter. Det er en fantastisk løsning, ja, hvis du har dejen, men hvis du har brug for en billigere og relativt hurtigere løsning, er vi glade for at henvise dig til premium WordPress-temaer og plugins.

Premium WordPress-temaer: $ 2+

Siden WordPress blev et årti for siden, har vi set WordPress-temaet og pluginmarkederne vokse på enorme måder. Vi har oplevet fødslen af ​​temaer og plugins af alle slags, former og størrelser.

Vi har vidunder på én side, der er helt ude af denne verden, enorme temaer, der ligner dobbeltkantede sværd, fordi de sendes med oppustethed herfra til Timboktu, og skarpe elegante WordPress-temaer, som er yndefulde at arbejde med. Jeg taler om elskværdige temaer som:

 • Bedste destinationsside WordPress-temaer
 • Uddannelse, læring og kursusstyring WordPress-temaer
 • 30+ Bedste havearbejde & landskabspleje WordPress-temaer i 2016
 • Anbefalede WordPress-temaer

Generelt starter premium-temaer ved $ 2 på Creative Market eller $ 13 på Themeforest, mens tema-medlemskab fra websteder som Elegant Themes og Themify starter omkring $ 70. Du kan endda få imponerende WordPress-temaer som Total for under $ 60. Tjek også vores WordPress-kuponside – vi har eksklusive tilbud til mange af de populære WordPress-temabutikker, så du kan lige så godt klikke på et link og spare dig selv noget kontant.

Uanset hvilket tema du vælger, skal du tage dig tid til at gennemse dine muligheder. Køb ikke bare et tema, fordi det er smukt (selvom det burde være) – sørg for at se på temafunktioner, plugin-kompatibilitet og kvaliteten af ​​forfatterens support, før du foretager dit køb.

Premium WordPress-plugins: $ 5+

Så har vi premium WordPress-plugins, der giver dig mulighed for at tilføje enhver funktionalitet til dit websted med en enkelt et par klik. Alt fra SEO til social deling til e-handel og administration blandt andre. Vi har behandlet dette område omfattende med fantastiske indlæg som:

 • De 20 bedste Drag and Drop Page Builder WordPress-plugins
 • 30+ Bedste WordPress-widget-plugins til (næsten) alt
 • 10 Bedste WordPress Multi-Author Management Plugins
 • Anbefalede WordPress-plugins

Premium WordPress-plugins er relativt overkommelige (starter kun på $ 5 på Codecanyon) og er lette at konfigurere. Jo mere komplekst plugin er, jo højere er prisen, så forbered dig selv på et klistermærke-chok, når det kommer til e-handels plugins og udvidelser, der ofte er over $ 100.

Bemærk: Hvis du har et stramt budget, eller bootstrapping lyder godt, kan du få gratis WordPress-temaer og plugins på WordPress.org tema og plugin repository henholdsvis. Du får begrænset funktionalitet med gratis muligheder, okay, men du kan stadig få fat i nogle smarte plugins og temaer der. Du skal bare grave lidt dybere.

Webstedsvedligeholdelsestjenester: $ 5+

At opbygge dit WordPress-sted er fantastisk, men det er kun begyndelsen. Efter lancering skal du vedligeholde dit WordPress-sted, der koster en pris. For eksempel har du brug for sikkerhed og sikkerhedskopieringsløsninger på plads, hvis de onde strejker. Andre vedligeholdelsesopgaver, der skal overvejes, inkluderer opdateringer, opgraderinger, spam, tune-ups og ødelagte links blandt andre.

Du kan selv holde dit WordPress-sted i god form, hvilket tager meget tid, eller du kan outsource.

Til WordPress-sikkerhedskopier, du kan bruge tredjeparts tjenester såsom:

 • VaultPress, som håndterer sikkerhedskopier og sikkerhed for så lidt som $ 99 pr. år
 • Backup Buddy, priser i øjeblikket til $ 80 for en 1 års licens til et enkelt sted
 • BlogVault, der starter på $ 89 dollars om året for små virksomheder og bloggere
 • Eller nogen af ​​de andre tjenester og plugins, som vi skitserer i vores bedste guide til sikkerhedskopieringstjenester

Top WordPress sikkerhed tjenester inkluderer:

 • Akismet, der starter på $ 5 bucks pr. måned (men er også inkluderet i $ 99 VaultPress-medlemskab)
 • Sucuri, der tilbyder prisvindende sikkerhed, der starter ved $ 199,99 årligt
 • iThemes sikkerhed (gratis, men pro-versionen starter ved $ 80 pr. år med 25% rabat ved tilmelding
 • WP Security Lock (begynder ved $ 147 pr. Måned)

Og hvis du ikke ønsker at administrere din daglige WordPress vedligeholdelse (opdateringer til WordPress, temaer, plugins osv.) Du kan også leje et firma til at gøre det også for dig. Tjek vores artikel om de bedste vedligeholdelsestjenester for WordPress for at lære mere.

Marketing og reklame

Marketing, Annoncering, SEO og Oprettelse af indhold

Hvis du trykker på udgivelsesknappen for første gang, sendes bølger af spænding op i rygsøjlen, men dette vil hurtigt forsvinde, hvis ingen kommer til at læse dit indhold. Du er nødt til at investere tid og penge i markedsføring for at få dit indhold, og dermed dit tilbud, bemærket.

Du har brug for SEO, fantastisk indhold og nyhedsbreve blandt andre for at få ordet derude. Mens du kan markedsføre billigt eller gratis, tager det meget tid at få resultater.

Søgemaskineoptimering: $ 69+

Du er nødt til at indstille dit indlæg til søgemaskiner, som, hvis det gøres rigtigt, vil give dig en masse målrettet trafik. Du kan bruge premium plugins-tjenester eller gratis indstillinger, selvom sidstnævnte vil tage mere af din tid. SEO-plugins og tip til at overveje inkluderer:

 • Moz tilbyder masser af gode gratis SEO værktøjer, men deres Pro-service (starter ved $ 99 pr. måned) tilbyder tonsvis mere (der er en 30-dages prøveperiode, hvis du vil prøve det)
 • Yoast SEO, som er gratis, men premium-versionen sætter dig tilbage mellem $ 69 og $ 1499 pr. År afhængigt af antallet af sider
 • Tip om styring og forbedring af SEO på din egen check ud:
  • WordPress SEO bedste praksis for 2015 og videre
  • 10 vigtigste funktioner ved WordPress SEO af Yoast
  • Begyndervejledning til WordPress SEO (postserie)
  • WordPress SEO: Rangering højere i søgemaskiner
  • Blandt mange andre WordPress SEO-artikler

Indholdsgenerering: $ 50 + pr. Artikel

Jeg vil ikke lyve for din kammerat, at oprette effektivt webindhold regelmæssigt er ingen let opgave. Spørg mig, jeg gør det for at leve, men jeg kan ikke klage fordi – regninger. Det og jeg får en masse glæde ved at skrive. Kan vi sige det samme om dig? Alligevel har du brug for nyt indhold for at ønske Google og sælge dine produkter / tjenester.

Hvis du har kort tid eller ikke kan skrive et enkelt afsnit uden at en killing dør, skal du investere i websted og ansætte en freelance-forfatter. Du betaler en ryddig sum afhængigt af kompleksiteten i dit emne og den forfatter, du ansætter, men græd ikke ondt; det er det hele værd. Blogger med flere forfattere fungerer meget bedre end solo-missioner, da du:

 • Få artikler fra eksperter
 • Opdater regelmæssigt din blog, og
 • Spar tid til andre opgaver

Gode ​​indlæg begynder i intervallet $ 50-80, men mere etablerede forfattere (ofte med større sociale opfølgninger og en masse fantastiske blogs, der banker på deres dør) vil opkræve $ 150 + et stykke. Du kan strukturere en månedlig kontrakt med din forfatter for at få mest muligt ud af din sorteper. Alternativt kan du komme ned for at arbejde og skrive dit eget indhold. Ligesom at danse, er det nemt at skrive, når du får din rille på.

Formularer + Nyhedsbreve: $ 39+

Du har brug for formularer for at indsamle information fra dine læsere. Tænk på din lejeform, din kontaktside, undersøgelser og tilmeldinger til nyhedsbrev, og hvad de to sidste kan gøre for dine e-mail-marketingkampagner. Her har du et par muligheder, såsom:

  • Gravity Forms, der integreres med de største e-mail-marketingtjenester
  • WPforms som har en super let træk og slip form-builder-interface

Disse værktøjer kombineret med en e-mail-tjeneste som MailChimp, AWeber eller Mad Mimi kan hjælpe dig med at oprette en nyttig abonnentliste. Og da vi taler om markedsføring, her er flere stillinger til din fornøjelse:

 • WordPress Marketing Trends: Et fokus på en højere touch salgsproces
 • Facebook-tip og -tricks til at arbejde med dets magi til dit WordPress-sted
 • Sådan får du mere trafik til dit WordPress-sted

WordPress Uddannelse: $ 0+

Før du kan bruge WordPress til at opbygge og køre dit websted, skal du lære rebene. Hvor mange penge og tid du bruger her, afhænger af de ting, du leder efter. Og omfanget er bredt med emner som WordPress-blogging og udvikling, der gør højdepunkterne. Vi har en samling gratis WordPress-tutorials og ressourcer lige her på WPExplorer, men der er mange muligheder som WP101, Lynda, Treehouse og andre, hvis du leder efter guidede videokurser at lære af.

Omkostninger ved din tid

Uanset om du ansætter entreprenører eller gør det selv, vil det at bygge og drive et WordPress-websted tage en enorm del af din tid. Dette er især tilfældet, hvis du gør det på fuld tid.

At arbejde med og i WordPress er lette ting, men som ethvert andet engagement i livet, vil det tage din tid. Hvis du i øjeblikket tjener $ 20 bucks i timen, men har brug for 2 timer hver dag for at arbejde på dit WordPress-websted, koster det dig $ 40 dollars om dagen.

Selv hvis du ikke tjener et cent og ser efter at vende tabellerne med et WordPress-sted, er der mulighed for at tænke på. En eller anden måde vil du bruge tid og / eller penge på dit WordPress-sted. Hvor meget præcist? Det afhænger helt af dig, og hvad du ønsker at opnå med dit websted.

Den sidste sammenhæng

Omkostningerne ved et kørende WordPress-websted

Alt sammen, hvis du vælger Managed WordPress-hosting, et rimeligt gratis tema og et par centrale plugins, ser du på lidt over $ 1200 for at køre dit websted det første år. Dette tager ikke højde for nogen oprettelse af indhold (som vil koste alt fra et par hundrede til over tusind hver måned, hvis du outsource), markedsføringsomkostninger (som vil variere afhængigt af hvor du annoncerer, hvilke nøgleord du målretter mod osv.) ) eller yderligere plugins til e-handel.

Så for omkring $ 100 pr. Måned (plus din tid) kan du have dit helt eget super awesome WordPress-drevne websted med alle klokker og fløjter. Ikke så slemt ret?

Afsluttende ord

WordPress-platformen er 100% gratis. Det er et open source-projekt, der er gjort muligt af et samfund af udviklere, bloggere, oversættere, designere og mere.

Opbygning og styring af et professionelt WordPress-websted kommer på den anden side til en pris. Du lægger timer og bruger penge på at opbygge et vellykket websted ved hjælp af WordPress. Imidlertid må man ikke bekymre sig om nogen, det er det hele værd, og til sidst koster det ikke så meget. Det er et stort eventyr og en af ​​de bedste oplevelser, du nogensinde vil have.

Besvarede dette indlæg alle dine spørgsmål? Har du et forslag eller en anbefaling, du gerne vil komme med? Vi vil meget gerne høre fra dig som et værdsat medlem af WPExplorer-samfundet. Tøv ikke med at dele i kommentarfeltet nedenfor. Tak på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map