De bedste WordPress-vedligeholdelsestjenester på Internettet

WordPress Vedligeholdelsestjenester

Lille eller stor, hver virksomhed i dag har en online tilstedeværelse. Hvis du vil blive bemærket eller tilgængelig, er en adresse på informationsvejen absolut nødvendig. WordPress er det mest populære indholdsstyringssystem blandt ejere af websteder. Det er let at konfigurere og vedligeholde, men det kan være en smule udfordrende for nogle og generende for mange.


For at et websted kan tiltrække besøgende, er det vigtigt, at det er hurtigt, effektivt og præstationsorienteret. For at vedligeholde et SEO venligt websted kræves det en vis vedligeholdelse løbende. Indholdet på webstedet kan være bare godt, men du vil ikke holde trafikken op til det, medmindre det fungerer som en finindstillet maskine.

Dette kan være en stor distraktion for en virksomhed. Du ønsker ikke at bruge tid på at tænke på dit websted, som du meget hellere vil bruge til kerneforretningsaktiviteter. For så travle mennesker og for dem, der ikke plejer for meget for teknologi, er WordPress-vedligeholdelsestjenester en fantastisk løsning. Du kan overlade den nitty-gritty til dem og fokusere på din virksomhed.

WordPress vedligeholdelsesindstillinger

Der er en hel del tjenesteudbydere, der kan tage sig af hele WordPress-vedligeholdelse for mindre end $ 100 pr. Måned. For denne pris tager de sig af WordPress-opdateringer (core, plugins og tema), sikkerhedskopieringer og gendannelse. Nogle kan endda smide nogle ekstramateriale, som f.eks. Udviklertid.

For at kontrollere, om en plan er en god mulighed for dig, kan det være en god ide til matematikken. Se, hvor meget tid du bruger på vedligeholdelse og pengeverdien på dette tidspunkt. Selv hvis dette ikke helt tilføjer, kan det stadig være fordelagtigt. For eksempel ønsker du måske ikke at gøre noget, du ikke kender, hvilket er fint. Nogle gange er det meget bedre at lade en ekspert håndtere det.

Hjemmesider har også brug for beskyttelse mod hackere på strejf og lurer malware. Hackere er blevet mere sofistikerede og malware mere ødelæggende. Når sikkerhed er en bekymring, kan det være bedre at overlade det til fagfolk.

Webstedsvedligeholdelsestjenester fjerner de bekymringer, der er knyttet til ejerskab af websteder. De fleste tjenester tilbyder solid support. Ofte kan de opdage problemer, før du gør det, og kan identificere og forklare dem bedre til andre tredjeparter, som f.eks. Værtsudbydere. De har også en tendens til at være proaktive og kan se katastrofer komme.

Hvornår skal man ansætte hjælp

Kort sagt, hvorfor du skal overlade vedligeholdelse til en serviceudbyder,

 • Sparer tid og sandsynligvis penge.
 • Lader dig frit koncentrere dig om kernevirksomhed.
 • Sparer på kravet om intern ekspertise.
 • Solid support fra tjenesteudbyder.
 • Tjenesteudbydere kan interagere med tredjeparter som hosting-tjenester.
 • Forebyggende handling er mulig, og potentiel nedetid undgås.
 • Tjenesteudbydere kan bemærke nedetid, også før du gør det.
 • Sikkerhedsmæssige bekymringer tages hånd om.
 • Fred i sindet, der overlader knirrende problemer til eksperter.

Hvis du har taget den beslutning, at du vil overlade WordPress-vedligeholdelsestjenester i hænder, der er mere kapable end dine egne, ville det næste spørgsmål være – hvem kan jeg stole på denne opgave med? Der er mange WordPress-vedligeholdelsestjenesteudbydere, og vi har gennemgået nogle få her for at gøre det lettere for dig.

Bemærk: Husk, at denne liste blot er til at præsentere vedligeholdelsesmuligheder for WordPress. WPExplorer repræsenterer eller garanterer ikke for de nævnte selskaber. Foretag altid din egen undersøgelse for at vælge den rigtige service til dit websted.

Fixmysite

Fixmysite

På udkig efter hurtig engangshjælp med et problem? Fixmysite.com kan bestemt hjælpe. Udbyder en bred vifte af tjenester, er deres venlige og hjælpsomme team klar til alt hvad du måtte have brug for. Priserne varierer afhængigt af det tekniske niveau for den hjælp, du har brug for. I øjeblikket (fra juni 2019) tilbyder Fixmysite følgende tjenester:

 • Temafejl og tilpasninger $ 39
 • WordPress installation $ 49
 • Migration $ 59
 • Hastighedsoptimering $ 89
 • Fjernelse af malware $ 99
 • Site revision $ 159

Alt hvad du skal gøre for at komme i gang er at åbne en billet med en detaljeret beskrivelse af den hjælp, du leder efter. Uanset om det er at tilføje sociale ikoner til din header, eller at løse et problem med din blogpagination. Holdet hos Fixmysite vil gennemgå din anmodning, fortælle dig, hvilken supportplan der kan være den rigtige til jobbet og derefter komme på arbejde. Inden du ved det, udføres opgaven, og dit websted er godt som nyt!

WP Tech Support

WP Tech Support WordPress vedligeholdelse

Relativt nyt sammenlignet med nogle af de andre muligheder på vores liste, WP Tech Support tilbyder proaktiv generel vedligeholdelse for at hjælpe med at holde dit websted kørende.

Planerne starter på kun $ 45 pr. Måned (fra juni 2019) og dækker centrale aspekter ved vedligeholdelse af et websted. Dette starter med en første sundhedskontrol for at fejlfinde de problemer, dit websted måtte have. Derudover administrerer WP Tech Support-teamet alle dine websteds-sikkerhedskopieringer, WordPress-kerneopdateringer og hjælper med at forbedre din sikkerhed.

Leder du efter mere? Opgrader til en Pro- eller forretningsplan for ubegrænsede webstedsrettelser, administrerede WordPress-temaopdateringer og 30 minutter (60 for Business) forbedringer til at tilpasse dit websted. Med WP Tech Support kan du fokusere på dine daglige forretningsopgaver og lade din webstedsadministration være i deres stand.

Men det er ikke alt. WP Tech Support tilbyder også nødsituationer. Få en hurtig fix asap til kun $ 65. Så uanset om du vil have hjælp on-call, eller kun når du har brug for det, tilbyder de en plan skræddersyet til dig.

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care blev startet i 2012 og har et enkelt mål – at gøre bloggerne og virksomhedsejernes online liv lettere. De har en holistisk tilgang til vedligeholdelse. Fra kodeniveau kigger de nærmere på defekte koder og plugins, oppustede billeder, hostingtjenester og eventuelle annoncenetværk. De søger efter fejl og indstiller det rigtigt, så hastigheden og ydeevnen forbedres.

De sørger for, at webstedet er SEO-venligt, så Google nemt kan læse, finde og rangere dit websted. Backup udføres i realtid. Der udføres kun trinvis sikkerhedskopi, hvilket betyder, at serverplads bruges effektivt. Sikkerhedskopier oprettes til Amazon sky.

For real-time cloud-sikkerhedskopier, WordPress-opdateringsstyring og døgnovervågning og sikkerhedsoprydning, betaler du $ 79 pr. Måned, hvis du betaler for hele året på én gang.

Deres professionelle pakke tilbyder ekstra tjenester – optimering af webstedets pleje, månedlig sikkerhedsrevision, boost af stedetpleje, oppetidsovervågning og e-handelsstøtte og koster dig $ 299 pr. Måned (årligt).

Alle billetter modtager et svar inden for en time. Og for at omgå de besværlige tråde, har Site Care startet en walkie talkie-funktion, som du kan anmode om fra WordPress-sikkerhedskopien.

WP-kurve

WP-kurve

De imponerende tal på webstedet til WP-kurve er en indikation af, hvor populære WordPress vedligeholdelsestjenester er blevet.

Med deres forskellige pakker kan du købe et antal credits pr. Måned for job. Her henviser job til de forskellige WordPress-tjenester, som du kan bede udviklerne på WP Curve om at hjælpe dig med. Du kan vælge alt fra deres supportkatalog (uanset tid, hver opgave = 1 kredit). Dette kan betyde alt fra hastighedsoptimering, sikkerhedsforbedringer eller opdatering af temaer eller plugins. Deres job kan hjælpe med at øge søgemaskintrafikken, reducere afvisningsprocenten, fremskynde dit websted, øge konverteringer eller endda øge dit brand.

Job kan anmodes om via e-mail, og du vil typisk modtage opmærksomhed inden for dagen. 24/7/365 e-mail og chat-service til presserende problemer gør tjenesten attraktiv.

Priser starter ved $ 49.99 / mo for 1 kredit, op til $ 149.99 for 10.

Maintainn

MAintainn

Når du har tillid til dit websted til Maintainn, dine kampe med at kæmpe med WordPress kommer til en ende. De tager sig af alle ting WordPress, fra udvikling, til sikkerhed, til siteopdateringer og mere.

Hvis du er usikker på nogen ændring, du vil foretage på dit websted, kan Maintainn oprette en testfase, hvor du kan teste ændringerne uden at påvirke dit websteds funktionalitet. Hver pakke med dem inkluderer et abonnement på Sucuri til overvågning af serversiden og natlige sikkerhedskopier på stedet til Amazon S3.

For $ 49 pr. Måned pr. Websted tager de sig af WordPress-kerne- og temaopdateringer, 24 × 7 sikkerhedsovervågning og sikker off-site-sikkerhedskopieringer. For endnu flere funktioner og kontrol kan du overveje Enterprise. Denne plan, der kommer ind på $ 249 / mo, tilføjer muligheder for en dedikeret kontoadministrator, iscenesættelsesopdateringer og endda en klientanmeldelsescyklus.

WP Butler

WP Butler

Er du bekendt med Dave Clements of Do it With WordPress? Nå, han er manden bag WP Butler, en vedligeholdelsestjeneste, der plejer omhyggeligt dit WordPress-sted. Mens der er indstillede pakker, kan du også vælge fra en kurv med tjenester, som du vil føje til din indkøbskurv som en løn, mens du går.

oprettelse af temaer til børn, cache og generel forbedring af webstedshastighed, HTTPS-konfiguration, sikkerhedsrevision, webstedsoverførsel og generel site audit er alle på tilbud. Hvis du ikke er sikker, kan du altid falde tilbage på en af ​​deres anbefalede vedligeholdelsesplaner. Den laveste af disse er $ 39 per måned, hvilket gør det til en af ​​de mest overkommelige tjenester på markedet. Eller gå stort og tilmeld dig en månedlig holder på telefon eller tilpasset udvikling.

Betjent

Betjent

Sammenlignet med konkurrencen Betjent er en dyr WordPress-service, men hvad du får er konsultationer med et team af eksperter. Valet vedligeholder, udvikler og migrerer endda high-end WordPress-websteder. De løser problemer og hjælper med webstedsudvikling.

Design og udvikling, migration og konverteringer, løbende support er alle på bordet. De sikrer, at dit websted altid er i gang og tager både forebyggende og afhjælpende handlinger.

Deres prisfastsættelse er ikke umiddelbart tilgængelig på deres websted, og du skal udfylde en formular, hvorpå de vurderer dine behov og pris den. Med 50 + års kollektiv erfaring kan hele dine WordPress-behov overlades til deres pleje.

WP Maintainer

WP Maintainner

WP Maintainer tilbyder tjenester til en flad $ 99 pr. måned pr. websted med adgang til yderligere udvikler-timer til nedsatte priser. Hvad du får er skalerbar støtte og ro i sindet at vide, at dit websted er taget hånd om.

Vedligeholdelse, sikkerhed, sikkerhedskopiering og support er inkluderet i denne plan. Oprydning af malware og fejl håndteres af sikkerhedsfolk på Sucuri. Tjenesten sigter mod at holde dit websted sikkert, opdateret, sikkerhedskopieret og kørt uden problemer.

WordXpress

WordXpress

WordXpress tilbyder en enkel hands-off månedlig vedligeholdelsestjeneste til WordPress-websteder. Du behøver ikke længere at høre fra dine besøgende, når dit websted er nede. WordXpress vil have det tilbage online, før nogen lægger mærke til det.

Stor støtte fra et ungt team, ubegrænsede indholdsændringer, sikre opdateringer, malware-scanning, oppetidsovervågning, premium plugin-adgang og endda marketingværktøjer er alle tilgængelige under “Spisebil” -planen til $ 199 pr. Måned. Alle de samme funktioner minus den inkluderede hosting er tilgængelige til $ 149 pr. Måned på “Boxcar” -planen. Hvis det er for meget, har “Flatcar” -planen på $ 77 pr. Måned grænser for mængden af ​​redigeringer og ændringer plus et par andre premium-funktioner fjernet. Men alle deres planer tilbyder hjælpsom styring og sikkerhed for dit websted.

WP Minder

WP Minder

WP Minder tilbyder hele serien af ​​WordPress-vedligeholdelsestjeneste under 3 ordninger, den laveste starter fra $ 60 og løber op til den højeste ved $ 160. Det er specielt designet til små virksomheder og tilbyder stor support og beskyttelse til en overkommelig pris.

Hackoprydning, migrering af websteder, plugin-hjælp, sikkerhedskontrol og performancecheck tilbydes også uden for ordningerne på fornødent grundlag.

Ingen kontrakter er nødvendige, og du kan til enhver tid ændre eller annullere planer. Rabatter er tilgængelige på flere websteder, og du kan diskutere eventuelle særlige behov med dem til tilpassede pakker.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot er baseret uden for Australien, og deres supporttider fungerer muligvis bedre for dem i Australien eller Asien. De tilbyder de fleste af de regelmæssige WordPress-vedligeholdelsestjenester til priser, der starter omkring cirka $ 49. Du kan også benytte 30 minutters WordPress-hjælp månedligt. Plus du får adgang til deres WordPress-tutorialvideoer til en værdi af $ 288.

Afsluttende tanker om WordPress-vedligeholdelse

Der er mange flere udbydere af WordPress-vedligeholdelse derude. Og du kan tage dit valg efter at have vurderet dine egne behov. Automattic-teamet hos WordPress gør et godt stykke arbejde med at holde WordPress Content Management System i god form med regelmæssige opdateringer og forbedringer. Men for at få alle fordelene ved dette, skal webstedsejere være tilpasset ændringerne i WordPress.

Udbydere af WordPress-vedligeholdelsesudstyr udfylder hullet pænt. De tilføjer også et lag af sikkerhed til dit websted for at sikre, at du har et fejlfrit websted. Periodisk sikkerhedsrevision, rengøring, korrigering af sikkerhedshuller og konstant overvågning holder stedet sikkert døgnet rundt mod hackere og malware-infektioner. Potentiel nedetid undgås, og faktisk nedetid reduceres.

Så gå videre, sikre dit websted og være sikker på at vide, at dit websted er sikkert og har fremragende oppetid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map