De bedste online værktøjer til at spore din konkurrence

De bedste online værktøjer til at spore din konkurrence

Når du driver en virksomhed eller et websted, skal du holde øje med forretningsmiljøet omkring dig. Det er vigtigt at benchmarking dig selv, sætte standarder, nå mål og overvåge og forbedre SEO. Heldigvis er det ikke så svært i denne internetvenlige verden. Der er mange gratis online værktøjer, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der sker i din niche og blive inspireret af det. Ud over at bruge dem til at spore dit eget websteds målinger, kan du også bruge disse online værktøjer til at spore din konkurrence.


Hvis du undrer dig over, hvorfor du overhovedet skal stole på online-værktøjer til at spore din konkurrence, er her nogle gode grunde:

 • Du kan holde dig opdateret med de nyeste trends og begivenheder
 • Det kan være en kilde til inspiration, når du er tom for ideer
 • Hjælper dig med at strategisere og følge med i konkurrencen
 • Hjælper dig med at indstille standarder for din egen virksomhed eller dit websted
 • Der er ingen skade i at lære af dem, der har det rigtigt

Hvilket som sagt – lad os komme ind på nogle af de bedste online værktøjer til at spore din konkurrence.

1. Google Alerts

Google Alerts er dit go-to-værktøj til at holde styr på det nøgleord, du ønsker – dit navn, din virksomhed eller din konkurrence. Du kan holde søgeordene så smalle eller så detaljerede, som du ønsker. Google Alerts søger på nettet efter enhver omtale af disse ord og advarer dig via e-mail. Selv hvis nøgleordene nævnes som et link, får du høre om det.

Online-værktøjer til at spore din konkurrence - Google Alerts

Du skal blot vælge de ord, du vil spore, og angive de kilder, du vil have Google til at overvåge. Kilderne kan være lige så forskellige som blogs, web, nyheder, videoer, bøger eller diskussioner. Du kan opbevare den til ethvert specifikt geografisk område eller kaste dit net over hele kloden. E-mails kan modtages når som helst, du vælger, eller endda som en fordøjelse i en enkelt mail.

Ud over at hjælpe dig med at holde øje med din virksomheds sociale omtale, ved du også, hvor synlig din konkurrence er.

2. Site Explorer

Hvordan identificerer du de bedste websteder i din niche? Site Explorer kan hjælpe dig herude. Det hjælper dig med at identificere websteder, der nyder maksimal domænemyndighed og backlinks til forskning. Dette giver dig et mål på de trin, du er nødt til at tage for at gøre det til toppen af ​​dit domæne.

Vi ved alle, at backlinks af høj kvalitet kan øge din SEO. Ved hjælp af Site Explorer kan du finde ud af de mest populære websteder i din niche og derefter gennemse de nyligt opdagede links, der peger tilbage til din konkurrents websted. Ved blot at sammenligne med backlink-profilen for din konkurrent, har du en god idé om, hvordan du forbedrer din egen backlink-profil.

Link Explorer

Link Explorer (stadig i beta) skal snart erstatte dette værktøj. Det nye værktøj bruger mere raffinerede algoritmer til at bestemme domæneautoritet og analysere backlinks. Og med en gratis Moz-konto kan du rejse 10 forespørgsler om måneden. Værktøjet viser også en spam-score, der afslører, hvor mange lignende sider der er blevet straffet af Google. Du vil være i stand til at bedømme kvaliteten af ​​indgående links til dit websted og spore både din egen og din konkurrents webadresser.

3. Værktøjer, der hjælper med at finde ud af CMS / Temaer / plugins

Meget ofte støder vi på funktioner på andre websteder, som vi derefter ønsker at implementere på vores egen. Hvordan ved vi, hvilken software der blev brugt af det websted til at implementere denne funktion? Nå, disse online værktøjer til at spore din konkurrence kan hjælpe her også.

For det første vil du måske vide, hvad CMS webstedet bruger. For at gøre det skal du blot besøge Hvilken CMS og indtast webadressen på webstedet. Dette værktøj er ret nøjagtigt og registrerer over 378 indholdsstyringssystemer. Et andet værktøj IsItWp, kontrollerer, om webstedet bruger WordPress såvel som tema- og plugin-detaljer.

Hvilken CMS

For at finde ud af det tema eller de plugins, som ethvert WordPress-websted bruger, skal du prøve Hvad WordPress-tema er det. Du kan også finde ud af det ved hjælp af browserudvidelser som WPSniffer til Chrome (eller prøv et af de andre værktøjer, vi anbefaler i vores guide til, hvordan du fortæller, om et websted bruger WordPress).

Den vigtige ting at huske her er, at disse værktøjer muligvis ikke viser specialtilpassede temaer eller plugins. Men i sådanne tilfælde kan du højreklikke på webstedet og slå op den kode, der er afsløret for at registrere CMS, temaer og plugins.

Og hvis din konkurrence har et superhurtigt websted, vil du vide mere om deres hosting-tjenester. Der er et værktøj til det også – WhoIsHostingThis. Selvom det ikke altid er nøjagtigt (en CDN kan smide dig ud af banen), er det værd at prøve.

4. byggetWith

builtWith er en favorit hos mange webdesignere. Dette webstedsprofilværktøj kan afsløre en række teknologier, der bruges på enhver side. Det dækker godt over 25.000 internet-teknologier, der inkluderer analyse, reklame, hosting, CMS og mere. Internet Technology Trends hjælper dig med at holde styr på ændringer i brugen af ​​internetteknologi ugentligt.

builtWith

Du kan finde ud af, hvilke websteder der bruger indkøbsvogne, analyser, hosting og filterresultater efter placering, trafik, lodret og mere. Du kan samle meget af den information, du har brug for om andre websteder for at forbedre din egen salgsinformation og markedsandel.

buildWith er et bedre værktøj end mange i samme klasse, og for hurtigere resultater kan du blot aktivere en kromforlængelse.

5. SimilarWeb

Lignende web giver dig et overblik over ethvert websted, hvis URL du indtaster – din egen eller din konkurrent. Hvad mere er, hvis du tilføjer en anden URL, kan du sammenligne de to websteder, enten i sin helhed eller på side for side-basis. Det er fantastisk til at kontrollere, hvordan du måler op til dine peer-websteder. Det rangerer også dit websted med hensyn til trafik, det modtager globalt, såvel som på land og kategori.

SimilarWeb

For enhver URL, du indtaster, opdeler den trafikken i mange grupper – trafik fra mobiler / desktops, samlede besøg over en periode, besøgets varighed, afvisningsfrekvens og antallet af sider pr. Besøg. Mange andre målinger spores også – landemæssig opdeling af trafik, steder, der linker tilbage til denne URL og de øverste nøgleord, der genererer trafik. Du finder også ud af den samlede procentdel af trafik genereret af hver social kanal og andre websteder, som dine brugere også besøger. En liste over lignende websteder og konkurrerende sider er også tilgængelig.

6. Alexa

Det sidste værktøj på vores liste over online-værktøjer til at spore din konkurrence er Alexa. Dette værktøj til siderangering kommer fra Amazon og er godt, hvis du vil holde styr på konkurrencen, der er spredt over hele kloden.

Alexa

Det giver dig mulighed for at se nærmere på din konkurrents søgeord og links og sammenligne dit websted med din konkurrence. Du vil være i stand til at sammenligne trafikmål for flere websteder og mere. Kurven med konkurrencedygtige analyseværktøjer inkluderer overlapning af publikum, topwebsteder, finde lignende websteder, websteder, der linker ind, unikke besøgende, site screener og topsider.

Alexa fås også som en browserudvidelse for lettere adgang.

Afsluttende tanker om de bedste online værktøjer til at spore din konkurrence

Ingen forretninger eller websteder fungerer isoleret. Hvis du vil tiltrække trafik til dit websted og øge konverteringsfrekvensen, er det vigtigt at vide, hvad der sker i dit forretningsmiljø. Disse online værktøjer til at spore din konkurrence kan hjælpe dig med at holde dig opdateret med trends og begivenheder i din niche. De er alle fremragende værktøjer til at hjælpe med at benchmarke din egen præstation mod dine konkurrenter og kolleger, samt potentielt generere nye kundeemner, når du optimerer dit eget websted.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer at tilføje, så lad os en note nedenfor. Vi ville elske at kende dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map