Brug push-meddelelser til at opbygge gentagen trafik

Brug push-meddelelser til at opbygge gentagen trafik

For at engagere dit publikum skal du være i stand til at fange deres opmærksomhed på meningsfulde måder. Dette er dog ikke altid en let opgave, især når der er så mange distraktioner på deres mobile enheder.


Heldigvis tilbyder push-meddelelser en effektiv løsning. Push-meddelelser er en måde for udgivere og andre virksomheder at levere direkte, realtidsbeskeder til deres målgrupper for at hjælpe med at fremme engagement og skabe trafik.

I dette indlæg diskuterer vi, hvad push-meddelelser er, og forklarer fordelene ved at bruge dem. Vi vil også lede dig gennem fire tip til, hvordan du bruger push-meddelelser til at opbygge gentagen trafik og diskutere opsætning af dem på dit WordPress-sted. Lad os komme igang!

Fordelene ved at bruge push-meddelelser

Push-meddelelser er popup-beskeder, der kan klikkes på, og som kan bruges i browsere eller mobile enheder og apps. De er en form for direkte, realtid, direkte kommunikation.

Ved at bruge push-meddelelser kan udgivere:

 • Nå ud til deres læsere, hvor de tilbringer det meste af deres tid på deres mobile enheder
 • Tilføj en ny kanal, de kontrollerer direkte, hvilket ligner et nyhedsbrev, men med højere åbne og klikfrekvens
 • Kør engagement og vende tilbage, hjælpe med at omdanne afslappede besøgende til loyale læsere og skabe vaner

Navnlig udgivere af nyheder og indhold kan drage fordel af push-meddelelser. Når alt kommer til alt tilbyder de en effektiv måde at levere tidsfølsomt indhold, historier og opdateringer til læsere. Push-meddelelser kan også udfylde den samme rolle som et nyhedsbrev, når det kommer til at opbygge en base af loyale læsere.

En anden fordel ved push-meddelelser er enkelheden i opt-in-processen. F.eks. Behøver førstegangsbesøgere på dit websted eller din mobilapp kun at vælge Give lov til når du bliver bedt om det, og kan derefter føjes til din abonnentliste.

Push Notification Opt-in

Notifikationer om push-push til mobilapper har især høje opt-in-satser. Ifølge forskning, næsten 60 procent af internettrafik kommer fra mobile enheder, hvor opt-in rate for mobile app push-meddelelser er 43,9 procent for iOS-brugere og 91,1 procent for Android-brugere (da processen er automatisk på sidstnævnte platform).

Nu hvor vi har dækket nytten af ​​push-meddelelser, lad os se på fire tip til at bruge dem til at opbygge gentagen trafik til din blog eller nyhedswebsted.

1. Opret klare, præcise meddelelser og brug emojier

Push-meddelelser er korte. Du har typisk kun omkring 40 tegn for at få brugernes opmærksomhed og få din besked på tværs. Derfor anbefales det, at du bruger simpelt, direkte sprog.

Sørg for at vælge emner, der er relevante for dine læsere. Det er også nyttigt at indramme din meddelelse på en måde, der giver en følelse af presserende karakter og inspirerer til handling. For nyhedsudgivere ville en måde at fange opmærksomhed være at inkludere et udtryk som “BREAKING NEWS” i en push-anmeldelse for en rettidig og vigtig historie.

Derudover vil du prøve at bruge iøjnefaldende linjer og Calls to Action (CTA’er). Forskning har også fundet, at brug af emojis i push-meddelelser kan øge engagementet markant.

Push-meddelelse Emojis

Emojier kan hjælpe med at formidle en vis følelse eller tone i din besked. Plus, de kan forbedre det generelle udseende af underretningen.

Det er også vigtigt at oprette en lokkende opt-in-meddelelse. I modsætning til webunderretninger, der kun bruger “tillad” eller “blokerer” opt-in-meddelelser, giver mobile push-meddelelser dig mulighed for at personalisere den meddelelse, du sender.

Når du udarbejder din opt-in-meddelelse, kan du overveje at fortælle læseren værdien af ​​at tilmelde dig og forklare, hvad de får (bryde nyheder, de seneste opdateringer, specielle kampagner osv.) Du kan også tilpasse “Tillad” og “Don ‘T Tillad’ knapper at være lidt mere personlige ved hjælp af udtryk som “Ja!” eller “måske senere”.

2. Segmenter din målgruppe

Folk ønsker ikke konstant at blive bombarderet med beskeder, især dem, der ikke er relevante for dem. Brug af en generaliseret, kringkastet tilgang til push-meddelelser kan resultere i, at dine abonnenter bliver irriterede og fravælger det.

Ifølge forskning kan segmentering af dit publikum for push-meddelelser øge CTR’er med 218 procent. Ved at identificere dine abonnenter baseret på deres interesser, kan du levere meddelelser, der er tilpasset hver enkelt. Dette skulle igen øge chancen for, at de åbner meddelelserne.

Der er en række måder, du kan kategorisere dine abonnenter på. For eksempel kan nyhedsudgivere segmentere brugere baseret på hvilke kategorier af indhold læseren er interesseret i at modtage. Andre segmenteringsindstillinger inkluderer tidszone, placering og enhedstype.

Mobile apps giver også indholdsudgivere mulighed for at lade deres abonnenter vælge, hvilken type underretninger de vil modtage, og hvornår. Dette gør det muligt for brugeren at føle sig mere i kontrol og mindre bombarderet med unødvendige beskeder.

Et eksempel på denne teknik i handling kan ses i The New York Times push-indstillinger for push-meddelelser til sin mobilapp.

Indstillinger for push-meddelelsessegment

Indholds- og nyhedsudgivere kan bruge disse indstillinger til at oprette værdifulde beskeder til deres målgrupper. Du kan lære hvilke historier dit publikum er interesseret i at modtage push-meddelelser om og tilpasse dem i overensstemmelse hermed.

3. Vær opmærksom på meddelelsestiming og frekvens

En undersøgelse fandt det næsten 40 procent af brugere siger, at de fravælger push-meddelelser, fordi de forstyrrer dem på det forkerte tidspunkt. Derudover sagde mere end halvdelen, at de valgte fra, fordi de fandt, at push-meddelelserne var irriterende.

Forskning har vist, at de højeste klikfrekvenser for push-meddelelser forekommer på tirsdage og i løbet af ikke-arbejdstid. Dette er selvfølgelig en generalisering. Det kan tage nogle eksperimenter at bestemme de mest effektive tidspunkter og hyppighed for dine push-meddelelser.

Dette er en anden grund til, at segmentering er nøglen; det kan hjælpe dig med at bestemme, hvornår du skal sende meddelelser til hver kategori af abonnenter. For eksempel kan e-handelswebsteder bruge push-meddelelser til at imødegå afgivelse af indkøbsvogn.

e-handels push-meddelelse

Derudover giver segmentering af dit publikum dig mulighed for at skræddersy beskeder baseret på deres tidszoner og placeringer. Hvis halvdelen af ​​dit publikum befinder sig i en anden tidszone end du er, ønsker du ikke at sende beskeder, som de får midt på natten.

Nyheder, blogs og andre indholdsudgivere kan ofte drage fordel af at sende beskeder først om morgenen. F.eks. Sender New York Times en push-anmeldelse med ”Morning Briefing” hver dag.

4. Spor de rigtige målinger

Som med enhver markedsføringsstrategi er det vigtigt at spore effektiviteten af ​​dine push-meddelelser, hvis du vil se, hvad der fungerer og ikke fungerer. Det kan tage lidt tid at finde ud af, hvilken slags meddelelser og timing dit publikum reagerer på.

Der er visse målinger, du skal være opmærksom på, som kan hjælpe dig med at evaluere push-meddelelsesydelse, herunder:

 • CTR
 • Opt-in og opt-out satser
 • Åbne satser
 • Opbevaringsgrader

De bedste metoder til indfangning og analyse af data varierer afhængigt af de platforme og systemer, du bruger til at sende underretninger. Den vigtige ting er dog, at din sporingsstrategi forbliver konsekvent, så du kontinuerligt kan optimere og forbedre dine push-meddelelser.

Sådan sendes push-meddelelser vha. WordPress

Det er vigtigt at forstå, at der er nogle forskelle mellem web- og mobil push-meddelelser. Web-underretninger tilbyder ikke personaliseringsindstillinger for opt-in-meddelelser, som f.eks. Mobilunderretninger gør. De lader dig heller ikke nå iOS-brugere. Hvad der mere er, har forskning fundet, at push-meddelelser til mobilapp har højere åbne og klikfrekvens.

Der er flere måder, hvorpå du kan sende push-meddelelser af begge typer ved hjælp af WordPress. For at sende webunderretninger kan du f.eks. Bruge et værktøj som f.eks OneSignal.

OneSignal gratis web-push-meddelelses-plugin

For at installere dette WordPress-plugin skal du gå til dit WordPress-dashboard og navigere til Plugins> Tilføj nyt. Søg efter OneSignal-pluginet, og installer og aktiver derefter det. Derfra kan du henvise til vores praktiske guide til at tilføje push-meddelelser til WordPress for yderligere instruktioner.

Hvis du vil sende mobile push-meddelelser, kan du på den anden side oprette en mobil-appversion af dit websted ved hjælp af en service som MobiLoud.

MobiLoud WordPress Mobile Apps

deres gratis plugin hjælper til blot at processen med at omdanne dit WordPress-sted til en app, som du derefter kan bruge til at sende underretninger. Med MobiLoud opretter og sender du automatisk push-meddelelser direkte fra dit WordPress-dashboard. Det giver også en mulighed for læsere at bestemme, hvilke emner de ønsker at modtage push-meddelelser til. Dette er ideelt til blogs, nyhedswebsteder og andre indholdsudgivere, der ønsker at øge engagementet.


I dette overfyldte digitale miljø har du kun så mange muligheder for at engagere besøgende og overtale dem til at vende tilbage. Push-meddelelser er en effektiv måde at gøre netop dette på.

Heldigvis er det let at oprette web- og mobil push-meddelelser via WordPress. Når du gør det, skal du huske disse fire tip:

 1. Lav klare, iørefaldende og kortfattede beskeder med emojier for at øge engagementet.
 2. Brug en mobilapp til at segmentere din målgruppe og oprette målrettede meddelelser.
 3. Vær opmærksom på tidspunktet og hyppigheden af ​​meddelelseslevering.
 4. Spor de metrics, der er mest vigtige for din virksomhed, for at optimere og forbedre din push-meddelelsesstrategi.

Har du spørgsmål om brug af push-meddelelser? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map