Brug af Snapchat til at vokse dit WordPress følgende

Brug af Snapchat til at vokse dit WordPress følgende

På en hvilken som helst dag er Snapchat forbi 150 millioner mennesker bruger, sender og modtager snaps. Mellem dem ses 2,5 milliarder billeder og 10 milliarder videoer ses. Det er hver dag! Så det er på tide, at vi finder ud af mere om verdens hurtigst voksende sociale medieplatform, og hvordan den kan bruges til at hjælpe dit WordPress-websted med at nå sine mål.


Denne artikel ser i dybden på, hvad Snapchat er, hvem der bruger den, og hvordan den kan hjælpe med at få din WordPress til at vokse efter. Vi diskuterer derefter tip og tricks til oprettelse af et Snapchat-samfund og overvejer bedste praksis, når du tilføjer snaps for at hjælpe med at markedsføre din virksomhed.

Hvad er Snapchat?

Linser

snapchat er en populær mobilapp, der giver dig mulighed for at sende og vise fotos og videoer til venner og følgere. Dens særpræg, der gør det muligt at skille sig ud i mængden af ​​sociale mediekanaler, er, at billederne eller snaps som de er kendt kun har en kort levetid, der spænder fra 1 sekund til 24 timer, hvorefter de automatisk slettes.

En af hovedattraktionerne ved at bruge Snapchat er, at det er sjovt. Du kan tilføje tekst, annotationer og emoji til billeder, før du sender dem, såvel som Snapchat-objektiver. Linser tilføjer hundeører til ansigter, bytt ansigter med dem fra en anden på skærmen og meget mere. Det lyder måske lidt skøre, men prøv det, det er sjovt!

Hvem bruger Snapchat?

Snapchat har længe været kendt for at tiltrække et yngre publikum, hovedsagelig spænder fra teenagere til dem i deres tidlige tredive. Oprindeligt blev Snapchat overvejende brugt af den yngre ende af den demografiske, især unge teenagere. I det sidste år har den hurtigst voksende gruppe dog været over 24’erne. Så hvis din målgruppe er omkring eller under 30, er det tid til seriøst at overveje Snapchat som en vigtig social mediekanal for din virksomhed.

Hvorfor du skulle bruge Snapchat

snapchat

Snapchat er ved at blive en ekstremt effektiv marketingplatform. Enhver virksomhed, der allerede bruger meget tid på at producere og indsende billeder og videomedier, finder Snapchat en naturlig pasform. Snapchats besættelse med billeder og historiefortælling gør det til den perfekte kanal til at promovere enhver forretning inden for mad, rejser, medier, fitness, musik eller modeindustrien, for blot at nævne nogle få. Sådan kan det hjælpe …

Tiltræk nye følgere

For at udvide din WordPress efter er det vigtigt at sikre dig, at du er til stede og promoverer din virksomhed på de samme steder som din målgruppe. Hvis dit potentielle publikum hænger ud på Snapchat, men det er du ikke, er det svært at få forbindelse med dem, der muligvis er interesseret i din niche. At blive en nøgleafspiller på Snapchat kan hjælpe dig med at engagere dig med nye mennesker, som muligvis er en yngre demografisk, hvilket kan føre til en stigning i følgende.

Forbedre brand Awareness

Ikke kun kan du oprette forbindelse til et nyt publikum på Snapchat, men du kan også øge brandmærke. At være konstant til stede på Snapchat vil holde dig frisk i din tilhængers sind og opfordre dem til at vende tilbage til dit WordPress-websted og blive regelmæssige besøgende.

Interagere med din målgruppe

På grund af Snapchats beskaffenhed, med sine tidsbestemte forsvindende billeder, er denne sociale mediekanal hurtigt i gang, og sker i realtid. Ved at være til stede på Snapchat, kan du se de tendenser, som dit publikum reagerer på og interagere med dem ved hjælp af relevante snaps og indhold. Denne interaktion hjælper med at holde dine følgere engagerede og interesserede i din virksomhed.

En platform, hvorfra du kan markedsføre dit WordPress-sted

Som med alle sociale mediekanaler giver Snapchat en imponerende platform, hvorfra du kan reklamere for dit websted. Uanset om du prøver at øge trafikken til dit websted, generere kundeemner, annoncere produkter og tjenester eller noget andet, giver Snapchat dig et afsætningsmarked til at gøre det.

Så nu ved du lidt om Snapchat og fordelene ved at bruge det. Men hvordan kommer du i gang?

Opbygning af en efterfølgende på Snapchat

Hent

Snapchat er hurtig og nem at konfigurere og tager kun få minutter. Download det fra Apple Store eller fra Google Play, og efter en hurtig registrering er du klar til at gå. Før du imidlertid kan begynde at bruge Snapchat til at markedsføre din virksomhed, skal du først opbygge en Snapchat følgende.

Ligesom at opbygge et følgende på Facebook, Twitter eller enhver anden social media platform, kan dette være tidskrævende. Så hvad kan du gøre for at få bolden til at rulle hurtigt?

Tilføj din Snapchat-snapkode til dit WordPress-sted

Opmuntr dine eksisterende WordPress tilhængere og besøgende til at tilføje dig på Snapchat. Dette er en effektiv måde at holde kontakten med dit WordPress-publikum, opfordre dem til at besøge dit websted eller købe dine produkter på.

Snapcode

Det Snapchat Snapcode widget giver dig mulighed for at vise din egen personlige Snapcode på dit websted. En snapcode fungerer på samme måde som en ‘Følg mig’ -knap. Dit publikum scanner blot din kode med deres telefon, og så kan de med det samme tilføje dig som en ven på Snapchat. Din Snapcode kan downloades fra din Snapchat-konto. Upload det blot til Snapchat Snapcode Widget og tilføj det til dit WordPress-websted.

Vis et galleri med snaps på dit WordPress-sted

Bare fordi du har føjet din Snapcode til dit WordPress-websted, betyder det ikke, at dit publikum straks tilføjer dig som en ven. Markedsfør din Snapchat-konto ved at have et galleri med snaps på dit websted, som du tidligere har delt på Snapchat. Dette er en fantastisk måde at vise dine WordPress tilhængere, hvad de går glip af, og det kan muligvis bare skubbe dem til at slutte sig til dig på Snapchat.

Cross Promote Snapchat på andre sociale medier platforme

Det er vigtigt at promovere Snapchat på dine andre sociale mediekanaler. Send snaps fra din Snapchat-konto til Facebook eller Twitter for at vise folk, du er til stede og aktiv og er værd at følge. Og vis din Snapcode for at hjælpe folk med let at finde dig på Snapchat.

Du kan også vise din Snapchat-URL enhver anden social mediekanal, du bruger. For at finde din Snapchat-URL skal du blot åbne Snapchat og vælge ‘Tilføj venner> Del brugernavn’. Dette vil hjælpe dine sociale medier tilhængere med let at søge og finde dig på Snapchat.

Giv et incitament

Mens du promoverer din Snapchat-konto på dit WordPress-websted eller på sociale medier, kan du tilbyde et incitament til at opmuntre besøgende til at tilføje dig som en Snapchat-ven. Hvis folk tilføjer dig, kan du sende dem et kort af en rabatkuponkode eller en URL til en hemmelig side på dit websted. Gør det til noget, der er relevant for din niche, så du tiltrækker den rigtige type person.

Brug GhostCodes

Ghostcodes

GhostCodes er et godt sted at finde andre, der er interesseret i din branche, og for dem at finde dig. Denne app er dybest set en database over Snapchat-brugere, der har udtrykt interesser i forskellige nicher. Send dig selv på GhostCodes, så folk kan finde dig, og søg også efter dem, der er interesseret i dit ekspertiseområde. Dette er en fantastisk måde at udsætte din virksomhed for dem på Snapchat, der aktivt leder efter mærker og virksomheder i dit felt.

Snapchat bedste praksis

Når du har oprettet en Snapchat-fanbase, skal du nøje planlægge, hvordan du skal bruge Snapchat til at udvide din WordPress efter og promovere din virksomhed. Tænk på dine mål med Snapchat, og hvad du vil nå. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type ‘snaps’ der er bedst for din virksomhed og publikum.

Føj snaps til ‘Min historie’

Som vi allerede har nævnt, fungerer Snapchat ved, at du tager et billede eller en video og derefter sender det til en ven. Det vises derefter i et antal sekunder, før det forsvinder.

Imidlertid, og vigtigst af alt, kan snaps også føjes til ‘Min historie’. Det er denne funktion, der virkelig kan bruges til at markedsføre virksomheder. Her har billeder en 24-timers levetid og kan ses af enhver af dine følgere. Dette betyder, at du har længere tid til at nå et bredere publikum og gøre indflydelse med dine snaps.

Brug videoer og andet sjovt og interessant indhold

snaps

Husk, Snapchat er sjovt og cool. Så sørg for, at dit indhold også er! Brug kraften i videoen til at samarbejde med dine tilhængere, tilføj tekst og klistermærker og få dine snaps til at springe! Hvis du er i fødevareindustrien, skal du lægge fantastiske billeder af mad. Hvis du er involveret i fitness, skal du tilføje klip af træning. Eller hvis du driver en eCommerce-butik, skal du vise, hvilke produkter der bruges. Dette er din chance for virkelig at markedsføre din virksomhed, service eller produkter, så få mest muligt ud af det.

Tilføj realtidsnyheder, meddelelser, kampagner og rabatter

Når du lægger snaps på ‘Min historie’, får hvert billede eller video 24 timer at blive vist. Derefter slettes de. Dette gør Snapchat til et meget ‘nu’ rum. Brugere er ikke interesseret i fortiden eller fremtiden, bare den øjeblikkelige nutid.

Forsøg derfor altid at sende nyheder og meddelelser i realtid. Tilføj en snap af et nyt produkt, der er ankommet den dag. Send en rabatkode, der kan bruges i kun de 24 timer, hvor snap er synligt. Udbyd timede freebies eller kampagner til dit WordPress-websted, der presser seerne til at reagere straks, skabe trafik og øge tilhængere. Brug den korte levetid på snaps til din fordel ved at sætte dit publikum under pres for at være opmærksomme og handle hurtigt.

Opret din egen GeoFilter

GeoFilter

For mursten og mørtelfirmaer, skab dine egne GeoFilter er en fantastisk måde at annoncere på Snapchat. Et Geofilter er et filter, der kan tilføjes øverst på et billede, som normalt er tekst eller et logo relateret til din virksomhed. Så når folk kommer ind i dine lokaler, kan de tilføje dit filter til deres snap for at forklare, hvor de er. Dette er en fantastisk måde at øge brandmærke og få dit publikum til at markedsføre din virksomhed for dig.

Andre reklamemuligheder på Snapchat inkluderer videoannoncer eller Snap-annoncer som de er kendt, og oprette din egen linse. Dette er dog super dyre indstillinger og egentlig kun tilgængelige for store virksomheder i øjeblikket.

Afsluttende tanker

Snapchat er et uudnyttet marked, men alligevel bruges det af millioner hver dag. Hvis din virksomhed er målrettet mod yngre forbrugere og handler om at promovere dit brand gennem visuelle billeder og videoer, er dette en social mediekanal, du vil have ombord med. Uden tvivl er mulighederne for dit WordPress-websted enorme.

Hvad er dine første indtryk af Snapchat? Del dine tanker om denne sociale mediekanal i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map