Bør du tilføje betalte medlemskaber til dit WordPress-websted?

Bør du tilføje betalte medlemskaber til dit WordPress-websted?

Hvis du har blogget et stykke tid, har du sandsynligvis forsøgt at bruge displayannoncer til at tjene penge på din blog. Men at bruge displayannoncer er ikke så lukrativt eller let, som det engang var. Ifølge forskning, klikfrekvens for displayannoncer har været faldende for nylig. Hvis du ønsker en pålidelig måde at tjene penge på dit websted, er brug af betalt indhold via betalte medlemskab en bæredygtig løsning.


I denne artikel vil vi tale om, hvorfor du skal overveje betalt indhold, fordele og ulemper ved at oprette et “kun medlem” -område for betalt indhold og dele tip til, hvordan man gør overgangsprocessen lettere.

Hvad er betalt indhold, og hvorfor skal man overveje det

Betalt indhold er ethvert indhold, der er placeret bag en paywall, i et “medlemsområde” på dit websted. Det kan være ekstra artikler, downloadede arbejdsbøger, skabeloner, checklister, lyd, video eller enhver anden type indhold, der tilføjer dine værdier ekstra værdi. Du kan også bruge den sammen med opbygning af en e-mail-liste og promovere den via pressesider, popup-popup-popups og andre konverteringsindstillede marketingstrategier, du muligvis allerede gør.

Når du gør det rigtigt, kan betalte medlemskab hjælpe dig med at skille sig ud fra resten af ​​din branche, tjene penge på dit websted eller tilføje en anden indtægtskilde. Det kan også hjælpe dig med at skabe større engagement på dit websted, samtidig med at du kan opbygge bedre forhold til dine kunder. Lad os diskutere fordelene mere detaljeret nedenfor.

Du kan tilbyde eksklusivt indhold til dine læsere

Tilføjelse af et betalt indhold for medlemmer giver dig mulighed for at tilbyde dine eksisterende læsere eksklusivt indhold, der komplimenterer det, der allerede er der. Det giver dit eksisterende indhold en bedre opfattet værdi, og du kan bruge alt fra forskellige medier som lyd og video til enkle checklister eller skabeloner.

Tilføjer en anden indtægtskilde

Hvis du allerede sælger produkter eller tjenester, tilføjer et betalt indholdsområde endnu en indtægtsstrøm på en tilbagevendende basis. Du kan opkræve adgang for en månedlig, årlig eller endda kvartalsplan eller oprette forskellige betalte medlemskab, der giver adgang til forskellige typer indhold.

Driver engagement og fremmer forholdet.

At have et område med kun medlemmer driver læsere tilbage til dit websted, så de kan få adgang til indholdet, når det er frigivet. Hvis du parrer dit medlems område med et plugin som bbPress vs BuddyPress, kan du engagere dine medlemmer i diskussioner og tillade dem ikke kun at interagere med dig, men også med andre medlemmer.

Hvad er ulemperne ved betalte medlemskaber?

Der er ingen tvivl om, at tilføjelse af betalt medlemskab med eksklusive medlemmer kun indhold kan være fordelagtigt for dit websted. Der er dog et par ulemper, som du skal overveje, før du springer ind.

At udvikle ekstra indhold kan være tidskrævende

Hvis du planlægger at tilbyde et betalt indholdsområde som en bonus til frit tilgængeligt indhold, skal du huske, at du bliver nødt til at afsætte noget af din tid til at producere og udvikle ekstra indhold. Som bloggere og virksomhedsejere er vi allerede i gang med kort tid, så hvis du ikke kan afsætte nogen tid til din tidsplan til at arbejde med mere indhold, er denne løsning muligvis ikke for dig.

Betalt indhold kan spille en rolle i din SEO-rangering

Når du gør det hurtigt, kan det at have alt dit indhold bag en betalingsmur negativt påvirke din SEO. Hvis alt dit betalte indhold er indstillet til at være noindex, har Google ingen interesse i at sende folk til dit websted. En nem måde at afhjælpe dette er at tilbyde uddrag af dit indhold, før du beskytter resten af ​​indholdet og sikrer, at begge kan indekseres af søgemaskiner.

Medlemmer Område kræver ekstra vedligeholdelse

Til sidst skal du huske, at et medlemsområde kræver ekstra vedligeholdelse. Det er et andet plugin, der skal opdateres, og sikre, at det spiller pænt med andre plugins, der allerede findes på dit websted. Du skal også sørge for, at det betalte indhold ikke kan åbnes eller misbruges af uregistrerede brugere, hvilket muligvis kræver et par ekstra sikkerhedstrin.

4 tip til overgang til betalt indhold

Opdater WordPress

Hvis du har bestemt, at overgang til betalt indhold er det rigtige valg for dit websted, her er et par tip til at gøre processen til en glat oplevelse for både dig og dine læsere.

1. Giv dine læsere masser af meddelelser

Inden du foretager en pludselig switch, skal du sørge for at forklare dine læsere, hvorfor du besluttede at debitere for at få adgang til yderligere indhold i god tid. Giv dem et smukt kig på, hvad de kan forvente, og gradvist overgå til betalt indhold. Hvis du giver dem besked på forhånd, kan de forstå din ræsonnement og stille spørgsmål, der kan hjælpe dem med at beslutte, om de vil investere i dit betalte indhold.

2. Hold noget af dit indhold gratis

Overvej at holde noget af dit indhold gratis, så nye besøgende kan blive fortrolige med dit brand, før de tilmelder sig for at få adgang til det betalte indhold. Du kan også bruge det gratis indhold til at skabe trafik til dit websted og fremme det betalte.

3. Vær klar til at hjælpe dine brugere

Når du introducerer betalte medlemskab, skal du sørge for, at dine medlemmer kender betalingsbetingelserne, annulleringspolitikkerne, og hvordan de kan komme i kontakt med dig. Overvej at oprette en FAQ-side, hvor de kan få øjeblikkelige svar eller tilføje et Live Chat-plugin på tilmeldingssiden.

4. Vælg det rigtige plugin

Til sidst skal du sørge for at vælge det rigtige plugin til at beskytte dit betalte indhold. Der er ingen mangel på WordPress-medlemskab plugins, der kan håndtere dette for dig, men sørg for, at de har den funktionalitet, du har brug for. Her er nogle funktioner, du skal kigge efter:

 • Muligheden for at vise indtægtsstatistikker – dette vil hjælpe dig med at måle, hvor succesfuldt dit medlemsskab er, og hvilket indhold eller planer der fungerer bedst, så du kan planlægge at tilføje mere af det i fremtiden
 • Forskellige betalingsmetoder – En af de værste ting, du kunne gøre, er at tilbyde en enkelt betalingsmetode. Folk er meget beskyttende med deres økonomiske oplysninger, så sørg for at tilbyde flere betalingsmetoder, så de kan vælge den, de føler sig mest behagelige med
 • Fleksibel priser – Hvis du lige er kommet i gang, skal du vælge et plugin, der kan støtte dit medlemsområde, når det fortsætter med at vokse, snarere end at investere i den dyreste plan med det samme. Dette sparer dig penge i det lange løb og justerer dig i overensstemmelse hermed.
 • SEO-venlige – vælg et plugin, der ikke maskerer eller kager dit indhold til søgemaskinerne, mens du stadig tillader ikke-abonnenter at se en forhåndsvisning af indholdet.
 • Tilpasningsmuligheder – Sørg for at vælge et plugin, der integreres problemfrit med dit websted og opretholder mærkegenkendelse, så dine læsere kan genkende afsnittet om betalt indhold som et område på dit websted.
 • Evnen til at håndtere kvitteringer og refusioner – Det er ikke let at håndtere betalinger, så vælg et plugin, der giver dig mulighed for ikke kun at indsamle betalinger, men også sende kvitteringer til dine brugere. Sørg for, at du kan udstede refusioner, hvis nødvendigt, eller annullere en persons abonnement let samt kontrollere adgangen til alle dine medlemmer.

Er du stadig ikke sikker på, hvilket plugin du skal bruge? Her er vores topanbefalinger for at tilføje betalte medlemskab til dit WordPress-websted.

Begræns Content Pro til WordPress

Begræns Content Pro er et af de mest tilgængelige plugins for medlemskab. Opret enkle gratis eller betalte medlemskaber og abonnementer, sporer brugere og fornyelser med indbygget rapportering, eller tilføj flere funktioner med tilføjelser til formopbygning, BuddyPress, AffiliateWP-tilknyttet styringssystem, Easy Digital Downloads e-handel, Kampagnemonitor, bbPress og mere Læs vores gennemgang af begrænsning af indholdspro for at lære mere.

MemberPress WordPress Medlemskab Plugin

Info & DownloadSe demoen

Vores anden anbefaling er MemberPress – et komplet plugin til medlemskab af webstedets medlemskab og abonnement. MemberPress er hurtig og nem at konfigurere. Bare installer, tilføj planer eller medlemsniveauer, vælg dine betalingsportaler og tilføj dine registrerings / login-links til dit websted. Plugin inkluderer også e-mail-integration, kupon- eller rabatindstillinger, indbygget analyse og mere. Stadig ikke solgt? Se, hvor nemt det er at bruge i vores MemberPress-gennemgang.

Download medlemskab og indholdsbegrænsning - Abonnerede betalte medlemmer

Og sidst op – Betalte medlemsabonnementer Pro er en anden mulighed. Dette plugin tilbyder en hurtig måde at acceptere betalinger, oprette abonnementsplaner, tilføje en paywall til premium-indhold og mere. Plus WooCommerce-kompatibilitet, brugervenlige kortkoder og indbyggede rapporter gør dette plugin til et godt valg. Der er en gratis version tilgængelig, som du kan bruge til at teste farvande, eller du kan (som de andre indstillinger, vi har nævnt) se på vores gennemgang af betalte medlemsabonnementer for at se flere plugin-funktioner.

Men dette er bare tipset om medlemskabet plugin-isbjerget. Der er masser af gode WordPress-medlemskab plugins, tage dig tid til at læse funktionerne, plugin-kompatibiliteter (da du vil have det til at fungere med eventuelle plugins, du i øjeblikket har installeret på dit WordPress-sted) og vigtigst af de nyeste kundeanmeldelser for hver for at finde det plugin, der passer til dig.


Tilføjelse af betalt indhold til dit websted er en fantastisk måde at engagere dine læsere og tjene penge på dit indhold. Det kræver dog lidt ekstra vedligeholdelse og tidsinvestering for at gøre det umagen værd. Brug tipene i denne artikel til at hjælpe dig med at beslutte, om du skal gå over til at bruge betalt indhold.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map