Bør du deltage i den næste lokale WordPress-begivenhed?

Kort sagt? Ja. Men det giver ikke et meget spændende indlæg, gør det nu? Stadig er det sandheden, og hvis du ser alvorligt på WordPress, kan du drage fordel af at deltage i lokale begivenheder. Jeg vil bruge lidt tid i dag på at overveje fordelene ved at deltage, og hvad du kan forvente at komme ud af oplevelsen som helhed.


Generelle fordele

Matt Mullenweg ved WordCamp San Francisco

Først vil du måske blive overrasket over, hvor mange bevægelser og ryster, du får at møde på konferencer som disse. Som WordCamp mister, “Det er ikke ualmindeligt at møde … talere, der vises på dyre webindustrikonferencer som South by Southwest.”

Og selvom mange konferencer ikke tiltrækker store navne, er det, du får nogle gange, endnu bedre. Du kommer til at møde alle slags webdesignere og -udviklere, der arbejder på alle slags projekter, hvoraf mange bor lige i din by.

Og selv ved begivenheder uden stjernekraft er det værd at bare opleve dit lokale WordPress-samfund i sin mest “rigtige” og lidenskabelige form. Disse begivenheder styres og overværes primært af lokale mennesker, der virkelig interesserer sig for WordPress, og der er ingen måde at kvantificere fordelen ved at fordybe sig i et miljø fyldt med mennesker, der alle er sammen til et formål, du er interesseret i.

Vær dog ikke bange, hvis du ikke er oplevet nok. De fleste af disse begivenheder går ud af deres måde at byde mennesker på alle niveauer velkommen. Faktisk, hvis du er ny inden for WordPress, kan det at være et møde med mennesker, der lever af det, bare være den motivation, du har brug for for at tage dit arbejde til det næste niveau.

Og ikke forveksle disse med en af ​​dine typiske stodgy, corporatized forretningsbegivenheder. De fleste konferencer indeholder endda afterparties og netværksbegivenheder, der giver dig mulighed for at lære dine deltagere at kende i en endnu mere uformel indstilling. Brug for flere grunde? Du har det!

Netværk

Ikke kun får du information fra andre mennesker, men du skal selv give det ud. Hvis du er en dev eller en webstedsbygger, hvilken bedre måde at annoncere dine tjenester på end en til en-interaktion med folk, du kender er interesseret? Det er en sikker måde at tromme forretninger på.

Hvis du planlægger netværk, skal du sørge for at få dine ænder i træk først. Det betyder, at du har sorteret din portefølje med dine bedste værker på forhånd og lagt et sted med en let at huske URL, som du kan fortælle folk om. Det betyder, at du får trykt visitkort, hvis du ikke allerede har gjort det. Og det betyder også at arbejde på din introduktion og elevator pitch på forhånd, så du ikke snubler over dine ord, når det er tid til at sælge dine tjenester.

At finde arbejde

Dette er forbundet med netværk, men fortjener sin egen sektion nøjagtigt det samme. De fleste af de arbejdsmuligheder, du finder på konventioner, vil være gennem en-til-en-samtaler med mennesker, der har brug for hjælp til deres projekter. Det er gennem denne ægte, ansigt til ansigt interaktion, du har chancen for virkelig at appellere til potentielle kunder og bruge din personlighed til at vinde dem.

Men selvom denne form for interaktion ikke er din ting, udsender mange konferencer Jobborde, hvilket giver dig et bedre overblik over WordPress-udviklingsmulighederne og webdesignmulighederne i dit område, end du kunne få, selv ved at gennemse online-sorten af ​​det samme. Det er specialiseret, fokuseret og skræddersyet til de deltagere.

Forelæsninger

WordCamp Foredrag

Konferencer, som de fleste messer, tilbyder bemærkede eksperter i både udvikling og brug af WordPress. Disse eksperter holder foredrag om, hvordan de har opbygget karrierer, og hvordan de gør, hvad de gør. Evnen til at se, hvordan de vedvarer ved visse udfordringer, eller hvordan de gennemgår deres arbejdsproces, er uvurderlig.

Du kan endda ende med at lære om aspekter af webdesign, som du aldrig troede at studere før. En person, der er ekspert i hele processen, kan ende med at afsløre, at nøglen til et problem, du har haft, er et sted, du aldrig ville have troet at se ud. For eksempel, hvis du altid har været mere fokuseret på den tekniske side af webudvikling, kan det hjælpe med at deltage i præsentationer om, hvordan mere traditionelle metoder til grafisk design kan anvendes på WordPress. Og det er kun et eksempel. Der er så mange andre!

Talking Shop

Men tro ikke, det er bare de fremhævede præsentationer, som du kommer til – du kan lære meget om din handel bare ved at tale med dine med deltagere. Mange af dem kan ende med at blive lige så vidende som folkene bag podierne, og hvis du er heldig, kan du finde en ny mentor eller samarbejdspartner.

Der er ingen bedre måde at lære nogen evner end en-til-en-interaktion på. At arbejde isoleret kan være langt vanskeligere end når du har nogen til rådighed for at hjælpe dig. Begivenheder som disse vil ofte hjælpe dig med at få venner, der kan være disse kilder til støtte senere på vejen.

Oplysninger om nye funktioner

Du kan også få live demonstrationer af de nyeste opdateringer til WordPress og dets plugins på lokale begivenheder. Du finder dig også udsat for aspekter af WordPress og funktioner, som du måske aldrig har tænkt at bruge, eller tredjepartsrammer, som du aldrig ville have set forklaret.

Hvordan finder jeg disse begivenheder?

WordCamp, det største navn når det kommer til WordPress-konventioner, afholder snesevis af begivenheder overalt i verden, hvilket negerer behovet for at retfærdiggøre at bruge hundreder på at rejse til den anden side af landet for at deltage i en. Det fuld WordCamp-plan kan findes på deres hjemmeside.

En af de mest interessante funktioner ved WordCamp-begivenheder er Genius Bar – ja, ligesom den i Apple Store – der fungerer under konferencens varighed og giver en one-stop shop for alle dine WP-relaterede spørgsmål.

WordCamp-begivenheder er generelt ret overkommelige – normalt inden for intervallet $ 40- $ 60 for hele weekenden – og til den pris kan jeg næsten garantere, at du får et massivt afkast på din investering.

Hvis du gerne vil starte mindre, kan du deltage i et lokalt møde i stedet for en konference. De sker alligevel meget oftere og mere regelmæssigt, så du vil måske starte med en af ​​den grund alene. De er også normalt gratis – WordPress Foundation betaler arrangørafgiften for mange af dem, hvilket betyder, at de ikke behøver at videregive omkostningerne til dig. Så hvis du vil have en forhåndsvisning af din lokale WordPress-scene uden at skulle udskille nogen dej til det, kan du tjekke en af ​​dem ud.

WP Mød Montreal

Der er over 1.500 WordPress Meetup-grupper over hele verden også. Chancerne er, at der er en i det nærmeste befolkningscenter til dit hjem. Til side er en af ​​de mest interessante træk ved Meetup, at de kan tema. For eksempel vil mange Meetup-grupper have begivenheder, der specifikt kan forhåndsvise særligt spændende nye funktioner, eller for at udvikle visse typer apps. Så hvis der er et specifikt emne, du er interesseret i, skal du sørge for at overvåge mødeplanerne for at se, om det snart kommer op.


Virkelig, hvis du har nogen interesse i WordPress ud over hobbyfasen, er der ingen grund til ikke at deltage i mindst et møde. Og virkelig skal du også deltage i WordCamp-begivenheder. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

Eventuelle WordPress meetup- eller konventionrelaterede oplysninger, du vil dele? Gik jeg glip af noget? Eller måske har du en sjov WordCamp-hukommelse eller råd du; vil du dele? Fortæl mig det i kommentarerne!

WordCamp-billeder: Morten Rand-Hendriksen, Eva Blue, Josh Hallett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map