Bliv en WordPress-bidragyder: Hvad du skal vide

WordPress har ikke åbnet en, ikke to, men mange døre for millioner af mennesker over hele kloden. Det være sig iværksættere, udviklere, agenturer, nyheder, freelancere osv., WordPress har givet verden i det store hele et afsætningsmarked til at udtrykke tanke, række ud og gøre forretninger. Jeg risikerer at lyde som en ødelagt post, men det skyldes stort set, at WordPress er smukt, elegant og let at lære og bruge. Det er også utroligt nemt at blive involveret i WordPress-projektet.


I dag vil vi give dig mulighed for at indtaste de insiderinformation og tip, du har brug for for at blive et værdsat medlem af WordPress-samfundet. I slutningen af ​​indlægget har du vidst, hvordan du vil bidrage til det lykkebringende projekt, der er det elskede WordPress. Med andre ord viser vi dig, hvordan du engagerer dig, kvaliteterne og de værktøjer, du har brug for for at blive en stor WordPress-bidragyder. Vi vil også se på nogle af fordelene ved at bidrage til WordPress. Parat? Lad os få denne bold til at rulle.

Fordele ved at bidrage til WordPress

Som en WordPress-bruger, hvorfor skulle du ikke ønske at bidrage til WordPress? Jeg mener, har platformen ikke i sig selv inspireret dig meget? Læg måske mad på dit bord? Hvad med at bidrage bare til at opretholde ånden i kammeratskab og give tilbage?

Medmindre du er en førsteklasses curmudgeon, kan du identificere dig med ønsket om at give tilbage til et samfund, der har hjulpet eller inspireret dig. Når alt kommer til alt, det kollektive bidrag er det, der gør WordPress-samfundet så vellykket. Vi kan ikke være tagere hele tiden. – Carrie Dils

Hvis det ikke får dig til at bidrage til WordPress, er her en fest af fordele, der giver dig den drivkraft, du har brug for at dykke på lige nu.

Bidrag hæver din status i Fællesskabet

Du ønsker at blive en respektabel WordPress-pro, ikke? Du har brug for, hvad du siger og gør for at regne med noget, ikke? Ser du efter at cementere autoritet i din vælg WordPress-niche?

Gæt hvad, teknisk dygtighed er stor, men medmindre du er klar til at hjælpe andre – især når de ikke betaler dig en krone – vil du og autoritet køre på parallelle baner. Når alt kommer til alt handler det om følelser, hvordan du får den næste person til at føle dig. At være menneske er, hvordan man fremkalder følelser af følelser og ikke basker sig i ære for din tekniske magt.

At bidrage til WordPress, uanset hvor lidt, det kan have en enorm indflydelse på din status inden for samfundet. Hvem er hvem af WordPress, de respektable og populære mennesker, vi alle kender, har én ting til fælles; de bidrager aktivt til både platformen og samfundet omkring den.

Hurtigt spørgsmål: Hvis du var ude efter en WordPress-udvikler, så fortæl mig, ville du ansætte den fyr, der blandt andet bidrager på fora, eller den fyr, der sidder behageligt bag en online portefølje? Du ville sandsynligvis gå efter den fyr, der fremstiller sine dev chops i fora, hvilket fører os til vores næste punkt.

Bidragende fører til flere forretningsforbindelser

meningsfuld-business-relationer

Hvis dette ikke er så indlysende, er WordPress et stramt samfund, hvilket betyder én og kun én ting. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du trække en masse henvisningsvirksomhed. Som vi allerede har etableret, hæver bidraget din status, og en hævet status korrelerer med flere forretningsforbindelser. Det er en enkel kendsgerning.

Som en WordPress-professional, eller bruger til at udtrykke det bredt, kommer de fleste af dine potentielle kundeemner og partnere fra lokalsamfundet. At bidrage med og forblive tæt på dette tættrukne samfund er nøjagtigt, hvordan du holder disse forretningsmæssige (og endda personlige) forbindelser i live.

Vil du have flere job, der kommer din vej? Bliv bidragyder, på den ene eller anden måde. WordPress er altid på udkig efter gode mennesker til at hjælpe med kode, design, oversættelser, dokumentation og mere. Der er så mange måder at bidrage med, som vi vil se i det andet afsnit af dette indlæg.

Beriget læringsmiljø

At bidrage giver ikke kun tilbage eller hjælper med at etablere en stemme i samfundet, men det er også et beriget læringsmiljø. Jeg lærte mere i mine første tre måneder at bidrage, som jeg gjorde i tre foregående år med webudvikling. – Andrew Nacin, Lead WordPress Developer

Ja det er rigtigt, du lærer ved at spille spillet og ikke stå på sidelinjen. Jeg har lært så meget om WordPress i en meget kort periode, og til tider bekymrer jeg mig for overbelastning af oplysninger. Men jeg måtte først fordybe mig i WordPress og blev chokeret over det lille, jeg vidste om platformen. Jeg lærer stadig, yder små bidrag her og der og har det sjovt!

Sjov til side, hvad gør læringen fra WordPress-samfundet for dig? Du bliver en smartere konsulent, udvikler, designer, blogger osv., Og alle vil have en smart spiller på deres team. Din viden og værdi forøges ti gange og derefter nogle, når du bidrager til WordPress.

Jo mere jeg dykkede i, jo mere interessant blev det, og jo mere vanskelige ting kunne jeg finde ud af. Nu, når jeg ser tilbage og ser, hvad jeg har lært bare ved at bidrage, er jeg forbløffet. Det har været mere end jeg nogensinde har lært på college. – Andrea Rennick

Og så er der …

Aldrig i mit liv lærte jeg så meget som i de fem år, siden jeg tiltrådte WordPress-samfundet og begyndte at bidrage til kernen. – Konstantin Obenland, WordPress Core Bidragyder

Brug for jeg siger mere?

Bidrag til WordPress gør dig lykkeligere

Hænderne op, hvis du så den film Det Forfølgelse af lykke med hovedrollen i Will Smith. Hvis du ikke var så heldig, var højdepunktet i filmen Christopher Gardners modstandskraft og beslutsomhed på et tidspunkt, hvor hans liv praktisk talt faldt fra hinanden. Jeg kunne fortsætte og fortsætte, men lad os komme tilbage til WordPress, og hvordan bidragende vil gøre dig lykkeligere.

Her er en statistik, der bliver smidt meget rundt, men de fleste mennesker ser ikke skønheden ud over procenttegnet (%). I skrivende stund driver WordPress ca. 25% af alle websteder på internettet. Dette betyder, at du vil bidrage og give tilbage til et samfund og en platform, som snart vil dominere mere end en fjerdedel af internettet.

Det føles godt at vide, om dit bidrag, uanset hvor svagt det er, hjælper omkring 25% af internettet. Det er et enormt antal mennesker! Og du ved, hvad de siger, hemmeligheden bag lykke skaber lykke for andre. At hjælpe andre ved at bidrage er, hvordan du kan gøre netop det.

Det er ikke så ofte, at noget, du gør om en eftermiddag, kan røre så mange mennesker, men WordPress er et af de steder, hvor du kan. Og for folk der er interesseret i det, er der intet bedre. – Matt Mullenweg

Bliv en del af historien (eller fremtiden)

For ca. 12 år siden var WordPress næppe ude af idéstadiet. Det var som en squab, der fladder omkring inden de til sidst flyver. Alt dette er begrænset til historien. I dag er WordPress ikke længere en squab; den er fuldvoksen med kick og træk fra en mægtig ørn.

Med den nuværende sats vil WordPress være ret udyret om ti år. Platformen kortlægger den slags historie, du vil være en del af. Den slags historie, jeg kender, at jeg vil være en del af. Hvis du ikke har så meget til historie, er WordPress’s fremtid lovende.

Ved at bidrage kan du designe fremtidens WordPress lige som du forestiller dig det. Du kan bidrage til projektet og hjælpe med at opbygge en bedre WordPress for os alle. Du kan være en del af historien og også en del af fremtiden. Du kan være hvad som helst med WordPress; det repræsenterer frihed, da det giver dig muligheder og den magt, du har brug for for at nå dine online drømme. Uden et korn af tvivl vil respektable WordPress-bidragydere efterlade en fortegnelse i historiebøger. Hvilken arv vil du efterlade?

Den frynsegoder er mange

At bidrage til WordPress giver alt godt tilbage, selvom du til gengæld får glæde af endnu flere frynsegoder. Du hæver din status inden for WordPress-samfundet, skaber forretning, lærer og bygger en større platform for verden. At bidrage er meget sjovt. Men hvordan kommer du ind på alt det sjove? Hvordan bidrager du til WordPress? Her er juicen.

Sådan bidrager du til WordPress

cyber-computer-cafe

Der er flere tilgængelige veje for dig og alle, der ønsker at bidrage til WordPress. Det er det skønhed ved det hele; nogen og alle kan bidrage og berige platformen, når som helst og hvor som helst. Lad os begynde med den mest indlysende rute:

WordPress Core Developer

WordPress er primært bygget på PHP og MySQL blandt andre webteknologier. Hvis du er velkyndig inden for et af disse områder, kan du bidrage med din ekspertise inden for kapacitet WordPress kerneudvikler. WordPress, platformen, er altid tørst efter nye funktioner og forbedringer. Du kan yde dit bidrag som udvikler, blive committer og hjælpe WordPress med at vokse på store og unikke måder. Som en WordPress-centrale bidragyder vil dine opgaver omfatte udvikling af nye funktioner, test, bug havearbejde og frigivelse af opdateringer.

Bare rolig, hvis du ikke ved den første ting om webudvikling eller hvad PHP står for, hvis du er lidenskabelig, kan du begynde at bidrage til WordPress på en anden måde og lære, mens du er ved det. Hvem ved, du er muligvis en lederudvikler om et par måneder. Andre områder, hvor du kan involvere dig selv som udvikler inkluderer WordPress-tema og plugin-udvikling, mobil tech og dokumentation blandt andre.

Webdesigner / UXer

Tidligere har vi undersøgt, hvordan WordPress admin UI har udviklet sig gennem årene. Det er forandret fra en intetsigende platform til en smuk og kraftfuld CMS. Den smukke og elegante brugergrænseflade er webdesignere og UXers arbejde ligesom dig.

WordPress er et open source-projekt, der også kaldes det kombinerede arbejde fra tusinder af bidragydere, så ingen betaler for at sammensætte designet. Designet er tegnet og bragt til live af bidragydende designere og UXere. Deres bidrag har gjort WordPress til, hvad det er i dag, med hensyn til design. Vi er selvfølgelig endnu ikke til at se og opleve skønheden og genialiteten i dit bidrag, så lad os ikke vente.

Måske er det dit bidrag, der vil føre til en revision af hele admin-området til et mere behageligt design. Måske er det dit bidrag, der vil føre til en mere strømlinet brugeroplevelse.

Som webdesigner eller brugeroplevelsesekspert kan du også bidrage til WordPress mobilprojekt, fordi vi alle ved, at mobil er fremtiden, og at temagennemgangsteamet sikrer, at kun de bedst designede temaer kommer til slutbrugeren. Generelt er din vigtigste pligt som bidragydende designer er at gøre WordPress smukt. Det lyder godt?

WordPress Writer

Hvis du har en evne til ord, er der også plads til dig. Som et voksende projekt har WordPress konstant behov for opdateret dokumentation. Det er her du indtaster din indtastning; hvor du skinner som forfatter.

Deltag i dokumentationsteamet og vær ansvarlig for alle tingers dokumentation. Vi taler om håndbøger, Codex, inline docs, admin help og Developer.wordpress.org blandt andre. Der er aldrig mangel på opgaver, så tøv ikke med at tjekke officiel blog til WordPress-dokumentationsteamet. Holdet mødes online hver uge på torsdag fra 18:00 – 19:00 UTC.

Oversætter

Er du en polyglot? Kan du rulle med denne Espanol så let som du kan russisk, fransk eller swahili? Vil du elske at bruge WordPress på dit eget sprog? Selvfølgelig ville du gøre det. Hvem ville ikke?

Her er din chance. Bidrag til WordPress ved at hjælpe med at oversætte platformen til ethvert sprog, du har lyst til. Det er ikke slutningen på det WordPress polyglots community byder dig velkommen til at give hånd i at skabe værktøjer, der gør oversættelse af WordPress lettere. Tænk på WPML osv.

Oversættelse af WordPress til dit (eller ethvert) sprog er en sjov oplevelse, og du kan være i gang på kort tid. Så hvad fanden venter du på soldat? Start med at oversætte! Åh forresten, den ugentlige chat sker på Slack i #polyglots hver onsdag kl 10:00 UTC. Gå ikke glip af det, lad din stemme sprog være Heard kendt. Dobbelt gennemslag lige der som en chef. Det er mit sprog, føler du mig? Haha. Komme videre.

Support kavaleri

En af de nemmeste, men alligevel effektive måder at bidrage til WordPress ved at yde hjælp til supportfora blandt andre områder kan bare være, hvordan du sætter dit præg i WordPress-samfundet. Betjeningsmantraet her er “alle ved svaret på noget”, så vær ikke sky, dykke ind og hjælpe en kollega WordPress-elsker.

Supportfora vil være din forte, din slagmark, og du vil kalde skuddene og vinde krigen. Har spillet masser af krigsspil sent, som det er tydeligt, men den bedste måde at starte på er at besvare et spørgsmål i supportforaene. I dette øjeblik. Lær mere om, hvordan du kan bidrage til WordPress ved at støtte brugere på kontorsupportbloggen.

Arrangementsarrangør

organisator

Elsker at kaste fester? At bringe venner sammen? Hvis begivenheder let kunne passere til dit andet navn, har WordPress brug for dig. Du vil slutte dig til et elitehold af andre bidragydere fra hele verden, der “… fører tilsyn med officielle begivenheder, mentorprogrammer, mangfoldighedsinitiativer, bidragsyders rækkevidde og andre måder at vokse på …” WordPress-samfundet.

Organisering af begivenheder lyder som sjovt, og når du laver noget, du elsker til en platform, du elsker, lige der er en drøm, der betyder, at sjovet let vil blive firedoblet. Du vil organisere WordCamps og meetups til dit lokale WordPress-community og chip ind på globale WordPress-begivenheder. Hvor sødt. Der er en Opsøgende blog og ugentlige kontortid (læs online-møder) på tirsdage og torsdag.

Sensei

Hvis du elsker at videregive information, kan du gøre det start din bidragyderrejse ved undervisningsarmen i WordPress lige i dette øjeblik. Hvad involverer det at være lærer eller træner i WordPress-samfundet? Du er ansvarlig for at skabe downloadbart læringsmateriale, som instruktører bruger i live-workshops.

Du vil skrive / oprette lektioner fra bunden, redigere eksisterende lektioner, designe udseendet på lektionerne og / eller teste lektionenes levedygtighed. Dette kan vise sig at være en god læringsoplevelse for dig mi amigo. WordPress Training’s ugentlige chat afholdes hver tirsdag kl. 17:00 UTC, så gå ikke glip af den næste.

Videoanmelder

Vi har WordPress.org, WordPress.com og efter min mening et lidt kendt WordPress.tv. Der er selvfølgelig BuddyPress.org og bbPress.org blandt andre, men vi går ikke der i dag. Vi handler alt om WordPress.tv, hvor du finder et væld af WordPress-centreret videoindhold.

Hvis du ansporer dig godt til videoproduktionsafdelingen, så er du hvordan du bidrager til WordPress. Velkommen til WordPress TV Review-team, og gør dig klar til at gennemgå, redigere, godkende og offentliggøre alle videoer på WordPress.tv. Du vil også dyppe en hånd i WordCamp-videoer efter produktionen, så ja, der er ingen grænse for, hvor meget sjov du kan have frivilligt din indsats og færdigheder. Se den officielle blog om tv-evalueringsteamet.

Alle andre

Du har måske lyst til, at ovennævnte kanaler for involvering spærrer dig, men lad det ikke være. Enhver, gentager jeg, enhver kan bidrage til WordPress-projektet uanset race, køn og / eller færdighedsniveau. Det eneste, der kræves, er det brændende ønske, du har.

Lad ikke en ting holde dig tilbage, verden er din, og WordPress har brug for dig. Ja du, du, du og dig. Alt hvad du skal gøre er at tjekke ud Lav WordPress og tage springet. Du skal ikke bekymre dig om noget, du lærer i processen, medmindre du selvfølgelig ikke har nogen af ​​følgende attributter.

Kvaliteter hos en stor WordPress-bidragyder

forretningskvinde med bærbar computer i office

For at være en stor bidragyder, skal du blot begynde at bidrage. Ingen venter rundt, bare komme til det. Under alle omstændigheder skal du være respektabel og venlig. Til tider forbliver dit bidrag muligvis uberørt flere udgivelser senere, og hvis du går ballistisk over sådanne små ting, vil du ikke være en stor bidragyder.

Andre gange er nogen måske uenige i dine forslag, og det gør ondt ved jeg, men du kan ikke samle og droppe hele verden på sagde nogen bare for at bevise et punkt. Se, hvor jeg skal hen med dette? Du skal være opmærksom på detaljer uanset dit niveau af bidrag. Som vi allerede har sagt, styrker WordPress 25% af internettet, så alt hvad du gør har evnen til at påvirke, enten positivt eller negativt, et stort antal mennesker. Vil du gå ned i historien som den arrogante pendler, der brød WordPress?

Ydmyghed er en dejlig egenskab at have på alle livets områder. Husk, at du samarbejder med tusinder af andre mennesker, hver med unikke ambitioner og forskellige livssyn. At være arrogant vil kun gøre mere skade end gavn. Det vil i sig selv være en snublestein.

Ærlighed er også en god kvalitet at have som bidragyder. For eksempel er det okay at være ærlig, når du ikke er sikker på dit engagement / bidrag. WordPress-samfundet brister i sømmene med mennesker (læs eksperter), der er klar til at hjælpe dig.

Du bidrager og lærer, hvilket betyder, at du skal være nysgerrig og have noget at lære. Jeg har måske forkert, men jeg tror ikke, at nogen enkelt person besidder nok viden til at forstå WordPress i dets fulde. At være det kollektive arbejde for tusinder af bidragydere, har du brug for al den nysgerrighed, du kan mønstre for at lære så meget du kan om platformen. Bare tag det et skridt ad gangen, så har du det godt.

I slutningen af ​​dagen koges alt sammen til en kvalitet: tålmodighed. Enhver stor bidragyder må lære den kunst af tålmodighed, den kvalitet, uden hvilken du vil have en vanskelig tid med at håndtere den menneskelige race generelt, ikke kun medens bidragydere. Vær tålmodig lige nok, så vil du nyde eventyret. Når alt kommer til alt er tålmodighed en dyd – det vil hjælpe dig på mange andre områder i dit liv.

Bidragyderværktøjer

arbejdsstation-skrivebord

Du kan opnå så lidt uden de rigtige værktøjer, det er en no-brainer. Derfor har jeg sammensat et par værktøjer til dig som WordPress-bidragyder. Følgende værktøjer er uvurderlige, når du rejser videre til PRO-bidragyderniveau:

WordPress Slack

Den de facto kommunikationsapp til WordPress, Slack giver dig mulighed for at holde kontakten med medlemmer af det team, du i sidste ende beslutter at blive medlem af. Hvis du for eksempel vælger WordPress-kernetudviklingsteamet, kan du slutte dig til andre bidragydere til realtidskommunikation i #core-kanalen på Slack.

Slack er en top-messaging-app til teams, der arbejder på et fælles projekt. For at konfigurere det skal du bare navigere til Lav WordPress Chat, og følg anvisningerne for at få en invitation fra WordPress. Resten er lette peasy ting, vi forventer ikke, at du løber ind i problemer. Det vil ikke tage dig mere end 5 minutter lover jeg. Jeg har ikke til hensigt at ødelægge overraskelsen, så bare bliv invitere allerede, og slutte dig til dine ægte og andre bidragydere i chatrum kanaler.

Lav WordPress

Dette kan vi referere til som bidragyderne centrale. Lav WordPress hvor du går for at starte dit WordPress-bidragende eventyr. Uanset om du er en dygtig udvikler, designer, forfatter, oversætter, supportrepræsentant, arrangør eller bare en nybegynder, der netop har opdaget WordPress, skal du gøre din vej til Make WordPress. Slip alt hvad du laver, og gå over til Make WordPress lige i dette øjeblik. Vi mener det. Vent ikke.

Devhub

Uden sukkercoating noget, Devhub er simpelthen “… projektnavnet til Developer.wordpress.org.” På devhub finder du ressourcer og dokumentation rettet mod WordPress-udviklere, designere og UXere. Når den er færdig, vil den bære håndbøger og kodehenvisninger.

Du kan yde dit bidrag ved at tilmelde dig # Meta-devhub kanal på Slack, løse en billet på Developer.wordpress.org trac, læser om Devhub, og / eller indsende en pull-anmodning til WP-Parser på Github.

Åh forresten, i skrivende stund har Devhub brug for dig, hvis du er en PHP-udvikler, front-end-udvikler, designer, UXer eller en frivillig, der ønsker at give feedback.

Onlinetutorials

Du kan lære så meget om projektet fra det officielle WordPress.org-websted. Du kan lære endnu mere ved at tjekke andre WordPress-relaterede ressourcer og blogs derude. Udgivet af WordPress-elskere (læs bidragydere), er du helt sikker på at lære noget nyt på hver WordPress-blog, du besøger.

Vær ikke også beskeden; riv igennem alle WordPress-tutorials, bog- eller blogindlæg, du får, og absorbér det væld af viden. Du ved aldrig, hvornår det kommer godt med. Jeg ved ikke, hvorfor den sidste erklæring minder mig om Den sidste af os, spillet.

WordCamp Planlægning

Hvis du er interesseret i at organisere WordCamps, skal du tjekke denne smarte guide, der er bygget med dig i tankerne. Du er nødt til at forstå, hvordan du vælger de perfekte spillesteder (du ved, spillesteder med stor WiFi, så deltagere kan bruge halvdelen af ​​tiden på at twitre om begivenheden i stedet for at lytte til højttalerne), få ​​mad og drikke, fundraise osv. Og så videre . Du kan endda registrere dig som en arrangør på WordCamp-planlægningsside, så yay!

Og nu et ord fra vores partnere på WordCamp Planning Peter Plys…

Organisering er det, du gør, før du gør noget, så når du gør det, er det ikke alt sammen. – Peter Plys

Komme videre…

WordPress Trac

Som WordPress-bidragyder ønsker du bestemt at følge med på udviklingen af ​​platformen. WordPress Trac er hvor du går for at spore ændringer i dit foretrukne CMS, WordPress. Hvad findes på Trac? Der er en Tidslinjesektion med de nyeste billetter, en RSS-feed, en mailingliste, og en form til indsend bugs. Du er virkelig forkælet efter valg.

Bidragsgiverhåndbog

Hvis du vil bidrage til WordPress-kerneudvikling, skal du bare gå og læse dette bidragyderhåndbog. Det dækker bogstaveligt talt alt hvad du har brug for at vide for at bidrage fra begyndelse til slutning. Ikke meget kan vi tilføje til det.

I sidste ende…

At bidrage til WordPress-projektet giver dig mulighed for at give tilbage til en platform og et samfund, der har givet dig så meget. Det er god karma at bidrage med, plus det hjælper med at tage WordPress til det næste niveau for dig og mig.

Har vi udeladt noget? Et af dine yndlingsværktøjer måske? Har du et spørgsmål eller bidrag at give? Vær en god sport i kommentarafsnittet. Ser dig omkring ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map