Beviste måder at øge din konverteringsfrekvens med socialt bevis

Beviste måder at øge din konverteringsfrekvens med socialt bevis

Marketing og psykologi kan virke to meget fjerne studielinjer. Men når de kombineres, kan de udføre mirakler. Marketingfolk har anvendt psykologiens magt for at øge salget og udvide deres forretning i årevis. Den mest almindelige form, hvori det findes, er via placeringen af ​​et produkt, dets farve, dets emballage og så videre.


For det meste identificerer forbrugerne ikke deres behov korrekt. Hvilket hindrer alle de successive købstrin, såsom evaluering af tilgængelige alternativer og valg af det bedste. Det er jobbet som en marketingmedarbejder at placere et produkt korrekt foran potentielle forbrugere, inden de føler behov for at købe det. Og for at gøre det er psykologi et stærkt værktøj. Ved opbygning af socialt bevis på dit websted har du muligheden for at lege med din klients psykologi og påvirke dem til at tage en beslutning om at vokse din virksomhed.

Hvad er socialt bevis?

Produktplacering og prisfastsættelse er muligvis det første lag med markedsføring, men på et dybere niveau bruger marketingfolk FUD og FOMO.

Det FUD koncept, der står for frygt, usikkerhed og tvivl, er så magtfuldt, at det kan få dine potentielle forbrugere til at stoppe, tænke og ændre deres opførsel. FUD og FOMO er to lignende koncepter og kan bruges om hverandre. FOMO står for Fear for Missing Out, der genklarer kernekonceptet bag FUD-modellen.

Så hvordan får du dine forbrugere til at stoppe, hvad de laver, tage et øjeblik til at tænke og ændre deres købsadfærd? Et af de mest effektive værktøjer, der bruges til at udnytte FOMO- og FUD-modellen, er Social Proof.

Socialt bevis er brugergenereret indhold, der naturligt akkumuleres over tid på forskellige sociale medier-platforme. De mest almindelige former for socialt bevis er online kommentarer, anmeldelser, vurderinger og nævnelser. Men socialt bevis kan også eksistere i form af downloadtællinger og nye e-mail-tilmeldinger.

Hvorfor er socialt bevis effektivt?

Ja, det fungerer selvfølgelig. Frygt er den første og mest primitive følelse hos mennesker og den stærkeste også. Men formålet med Social Proof er ikke at tilføre frygt til dine forbrugere. De fleste af de tidspunkter er frygt allerede i dine forbrugers sind. Forbrugerne frygter at købe det dårlige produkt, de frygter at gå glip af gode produkter, de frygter at spilde penge, de frygter ikke at få alle funktionerne, de frygter ikke at få nok støtte efter købet. Listen kan fortsætte.

Som marketingmedarbejder skal du løse disse frygt og tvivl. Men hvorfor skulle du bruge Social Proof? Vi giver dig to grunde, men lad os først kaste lys over to statistikker. Ifølge en rapport foretager 60% af årtusindskabet reaktive køb på grund af FOMO. Derudover er den effektive sats for FOMO Marketing 87%. Lad os tale teori.

Ifølge Robert Cialdini, der skrev i sin bog Indflydelse: Overtalelsens psykologi, ”Vi ser en adfærd som mere korrekt i en given situation i den grad, at vi ser andre udføre den”. Så den første grund siger, hvis du ser en af ​​dine venner udføre en bestemt opgave, vil du blive opmuntret til at udføre den selv. Tilsvarende, hvis du ser dine venner vælge et produkt frem for andre alternativer, vil du sandsynligvis købe det samme produkt.

Og den anden grund siger, at vi i lyset af usikkerhed søger information fra andre. Og ikke kun det, vi antager, at de har mere eksklusive oplysninger, som vi ikke har adgang til, og dermed vil enhver beslutning, de tager, være værd at følge.

Typer af socialt bevis for at øge konvertering

Ved at udnytte socialt bevis er du i stand til at sky-raket dit salg og føre dit websted til et nyt niveau. Lad os se nærmere på nogle af de mest effektive måder, du kan tilføje socialt bevis på dit websted og øge konverteringer uden videre..

1. Kundeaktivitet i realtid

Kundeaktivitet er en god måde at lade besøgende vide, hvad de gamle brugere laver på dit websted. Dette forbedrer også masser af brugeroplevelsen på dit webstedsnavigation. Ved at vise din webstedspubliks realtidsaktivitet er du i stand til dybest set at opbygge socialt bevis på dit websted og opfordre andre til at gøre det samme i processen.

Kundeaktivitet i realtid

NotificationX er et af de mest effektive værktøjer, der giver dig mulighed for at vise automatiseret & realtidskundeaktivitet og opbygge øjeblikkeligt socialt bevis på dit websted. Dette GRATIS plugin til WordPress giver dig mulighed for at oprette øjeblikkelig troværdighed for din virksomhed og øge din konverteringsfrekvens med det samme.

Leder du efter en måde at tilføje nylige salgsunderretninger uden en tredjepartstjeneste? Det WooCommerce underretnings-plugin er en fantastisk måde at tilføje et live salgsfeed til dit WordPress-sted.

2. Brug socialt bevis med hastende karakter

Husk, hvor vigtig frygt er for marketingfolk. Frygt for at gå glip af produkter af god kvalitet til en lavere pris er det, der holder de fleste forbrugere vågne om natten. Men som marketingmedarbejder er dit job ikke at skræmme folk. Dit job er at udnytte deres frygt og tilskynde dem til hurtigt at tage en bestemt handling. Disse handlinger kan være en af ​​følgende:

 • Køb dit produkt
 • Tilmeld dig dine nyhedsbreve
 • Efterlad en kommentar
 • Pantdonationer

Men hvordan skaber du en følelse af presserende karakter? Et godt værktøj ville være pop-up-udseende-animationen. Du indstiller dit indhold i en pop-up-boks, og pop-up-boksen vises kun, når en bestemt handling udføres. Dette uforudsagte og pludselige udseende af pop-up-boksen vil ikke gribe opmærksomheden fra dine brugere.

MeddelelseX Pop-Up-bokse

NotificationX giver dig mulighed for at oprette pop-up-bokse, der kan indeholde enhver form for sociale bevismeddelelser. Det leveres med flere indbyggede skabeloner, som du kan implementere med det samme, så snart du har udfyldt det med dit eget indhold.

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Eller du kan bruge et plugin som Scheduler til WooCommerce til at tilføje begrænset tid eller sæsonbetonede tilbud. Brug den indbyggede nedtællingstimer til at vise kunderne, hvor meget tid der er tilbage til at hænge en aftale. Og du kan automatisk planlægge start- og sluttidspunkter samt en e-mail-meddelelse for udsolgt.

3. Eksponering eller popularitet på sociale medier

Eksponering af sociale medier er en tovejsproces. Første marketingfolk sammenstiller socialt bevis fra forskellige sociale medier-platforme og for det andet udnytter de disse for at sikre, at de har en stærk online tilstedeværelse.

Eksponering eller popularitet på sociale medier

Dette kan ske ved at tilskynde flere til at give anmeldelser og ratings for din virksomhed. Når du har etableret socialt bevis med stærk online tilstedeværelse, vil flere føle sig opmuntret til at holde forbindelsen til dine sociale mediakonti for fremtidige meddelelser, såsom rabat-tilbud og opgradering af funktioner. Og du kan nemt bruge et socialt medie WordPress-plugin til at tilføje dine links, sociale tællinger, nylige indlæg og mere til dit websted.

4. Kundevurderinger

I smart markedsføringsmetode ved virksomhedsejeren, at tilfredse kunder kan drive deres salg mere end den overbevisende salgshøjde eller repræsentant. Hvad kundeudtalelser gør, er at det giver dit websted meget tiltrængt troværdighed.

Udtalelser Socialt bevis

Gennemgang af det samlede WordPress-tema

Ved at vise den positive feedback, som dine klienter har efterladt, er du i stand til at opbygge øjeblikkeligt socialt bevis på dit websted og opfordre andre til at prøve din service. Hvis du bruger Elementor Page Builder på dit websted, kan du afprøve tilføjelser til Elementor for at vise attraktive udtalelser på dit websted med lethed. Ellers er der masser af gode WordPress-testimonial-plugins, du kan bruge til at tilføje en udtalelsesafdeling til dit websted.

5. Påvisere fra industrien eller eksperter

I dagens markedsføringsfænomener er influencer-marketing blevet en stor aftale for væksten i din virksomhed. Sagen ved denne marketingstrategi er at nå ud til et helt nyt sæt publikum. Da berømthedets influencere har deres egne sæt store tilhængere, giver det dig en interessant mulighed for at drage fordel af det. Når de anbefaler eller omtaler dit produkt gennem deres kanaler, ville det føre til indflydelse på mange af deres betroede følgere at også prøve at tjekke dig ud. Sådan kan du med denne sociale bevisteknik føre din virksomhed til en ny højde.

Lad os sige for eksempel: Bob WP er indflydelsesrige personer for WordPress. Med hans ekspertopgaver gennem Podcast- eller YouTube-anmeldelser er flere mennesker villige til at tjekke, hvad dit produkt tilbyder, og prøv dem også selv. Dette er grunden til at Influencer-markedsføring kan være helt afgørende for dit brand-anerkendelse og rækkevidde til et bredere publikum.

6. Integrationer med andre platforme

Forretningspartnerskab kan være meget vigtigt for væksten i din virksomhed. Det er en meget populær markedsføringsstrategi at nå ud til et nyt sæt brugerbase og få adgang til nye produkter også. Vigtigst er det, at flere integrationer med populære platforme vil tilskynde folk til at sætte deres tro på dine produkter.

wp optin-hjulintegrationer

WP Optin Wheel integrationer

Bare tænk på det på denne måde, når du køber fra en e-handel butik, har du en tendens til at tjekke for ægthed først, ikke? Efter at have set integrationer af andre platforme, føler vi os meget mere komfortable med at stole på virksomheden. Med denne sociale proof-teknik kan du gøre din virksomhed til troværdighed over for de nye besøgende og massivt forbedre din konvertering.

7. Sociale andele tæller

I dag påvirker sociale medier platform meget for de besøgende fra at læse enhver blog til at tage købsbeslutning. At fremvise sociale aktietællinger på dit websted tilføjer øjeblikkeligt socialt bevis på dit indhold. Det opfordrer dit publikum til at sætte deres tro på din virksomhed og prøve, hvad du tilbyder.

Gennem årene har social deling været en bevist måde at øge konverteringen af ​​websteder på. Med hensyn til indholdsmarkedsføring påvirker visningen af ​​det samlede antal deletællinger på din blog andre besøgende til at tjekke det ud selv. Jo flere mennesker deler eller ser dit indhold, vil du sandsynligvis få mere engagement.

8. Bedømmelser & anmeldelser

Grundlæggende er det online ratings og anmeldelser, der har det fulde omdømme for din forretningsplatform for omverdenen. Det er en mulighed for at efterlade et godt førsteindtryk blandt dine besøgende på webstedet. Nyere mennesker vil føle sig interesserede i at købe dine produkter, hvis dine kunder efterlader positiv feedback til at prøve din service.

Bedømmelser & anmeldelser Socialt bevis

Ifølge forskningen udført af Feedvisor 90% af mennesker køber ikke noget produkt fra Amazon under 3 ratings. Ikke kun det, 50% af købsbeslutninger træffes efter at have besøgt et websted, når de ser på positive anmeldelser med god vurdering. Derfor er det absolut vigtigt at udnytte socialt bevis til din forretningsplatform ved at fremvise kundevurderinger.

WooCommerce har indbygget ratings sammen med muligheden for kun at tillade anmeldelser fra faktiske kunder. Dette sikrer, at dine anmeldelser er reelle og pålidelige.

9. Nævnelser om sociale medier

Omtale af sociale medier betyder, når folk mærker dig i deres indlæg eller kommentarer for at søge din opmærksomhed. I denne dag er det den mest populære måde at få dit brand til at ringe rundt i verden på. Så når folk anbefaler din virksomhed gennem deres konto, kan det være meget fordelagtigt for dig. Det fungerer som et socialt bevis, og andre mennesker vil føle sig påvirket til at prøve det i processen.

Sociale medier nævnelser

Det er sådan, at sociale medier omtaler kan have en enorm indflydelse på din virksomheds vækst. Ved hjælp af FOMO marketing plugin NotificationX kan du nemt fremvise dine sociale medier omtaler på hjemmesiden. Du kan forbinde dine sociale mediekonti med Zapier og begynde at udnytte socialt bevis til dit websted ved at vise popups, når nogen anbefaler dig.

10. Kundeanbefalinger

Husk ordtaket ‘Kunder har altid ret?’ Det er en intet brainer, at de også er de vigtigste ting ved din virksomhed. Nå, dine tilfredse kunders værdifulde ord kan føre til en stor kilde til trafik for din virksomhed. Desværre er mange mennesker ofte ikke klar over, hvor vigtigt dette aspekt er. Ifølge forskningen udført af Ragan’s PR Daily, 83% af køberne er faktisk påvirket af anbefalingerne fra deres venner og familie.

Det samme trick kan også anvendes til din WordPress-drevne butik. Ved hjælp af NotificationX kan du vise fantastiske gennemgangsteasere af dine WordPress-plugins og udvide din virksomhed.

11. Populære indlæg eller produkter

Visning af relaterede indlæg eller produkter er en af ​​de mest populære måder at få dine besøgende til at tjekke, hvad du ellers tilbyder. Det er en ganske effektiv teknik til at hjælpe brugerne med at finde den nøjagtige ting, de leder efter. Ved at finde alternativerne på samme sted, behøver de ikke at gå til et andet sted. Derfor kan det være en fordel at holde dit publikum interesseret og øge engagementet på websitet i processen.

Populære indlæg eller produkter

For en e-handelsplatform kan du kategorisere dine produkter til de mest sælgende eller mest populære. Synlige sektioner som disse er bundet til at få fat i dine besøgende med det samme, og også se på dine andre produkter. Ved hjælp af denne sociale bevisteknik er det sådan, du kan sky-raket din webstedskonvertering. For eksempel inkluderer WooCommerce en widget “Products by Rating”, der allerede er indbygget. Så du kan nemt annoncere dine topbedømte varer i dit sidebar, sidefoden eller et andet widget-klart område. Eller brug den integrerede WooCommerce-opsalgsfunktion (under fanen “Tilknyttede produkter”, når du opretter et produkt) til at anbefale supplerende elementer på din produktside – ligesom afsnittet “Andre købte også” på billedet ovenfor.

12. Brug socialt bevis fra relevante mennesker

I marketingpsykologi, hvis du er i stand til at vise dit samlede antal køberinformation med placering på webstedet, vil dette påvirke dine nye besøgende til at få din service på stedet. Ved at vise realtidsalarmer om salgsmeddelelser på dit websted er det meget effektivt at tilføje din virksomheds troværdighed og øge din webstedskonvertering i stor skala.

13. E-mail-abonnent eller antal brugere

E-mail-nyhedsbreve er en fantastisk måde at annoncere om kommende funktionsopdateringer og tilbud på rabatter på. Men ofte kan potentielle brugere ikke tilmelde sig et nyt nyhedsbrev, der frygter spam. Ingen kan lide at modtage e-mails, der ikke tilføjer nogen værdi til dem.

Hvordan overbeviser du så disse uvillige mennesker til at tilmelde dig dit nyhedsbrev? Svaret er enkelt: Socialt bevis. Når de ser andre, der glæder sig til at tilmelde sig dit nyhedsbrev, vil de føle sig mere motiverede til at tilmelde sig selv.

E-mail-abonnent eller antal brugere

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan få vist e-mail-tilmeldingsalarmer på vores websted, kan du bruge NotificationX. Dette plugin giver dig mulighed for at vise de nylige abonnementer som attraktive underretningsalarmer på dit websted uden kodning.

Nyhedsbrev Callout

Eller du kan oprette din egen tilpassede opkaldssektion ved hjælp af din sidebygning. For eksempel med WPBakery eller Elementor kan du nemt indsætte en udbudssektion, der inkluderer dit sociale bevis sammen med en tilmeldingsformular.

14. Genindlæg brugergenereret indhold

Brugere kan rose din virksomhed, eller de kan brutalt slå dig på sociale medieplatforme. Så ja, brugergenereret indhold kan være et mareridt. Men som marketingmedarbejder kan du sammenstille positiv feedback og bruge dem som socialt bevis på dit websted. Brugergenererede mediefiler, gennemgangsblogger og gennemgangsvideoer er alt godt marketingindhold, der kan bruges som socialt bevis på dit websted og deles igen på sociale medier.

15. Kommentarengagement på blogindlæg

Blogs er den næst mest populære form for online-indhold lige efter videoer. På trods af introduktionen af ​​nye former for onlineindhold mistede blogs ikke deres popularitet. Opmuntr dine læsere til at forblive engagerede og forlade en egen kommentar ved at fremvise nye kommentarer.

Kommentarengagement på blogindlæg

En nem måde at opnå dette på er ved at tilføje en widget “Seneste kommentarer” til din sidebar eller sidefod. Dette er en teknik, mange populære blogs udnytter godt til, inklusive WP Tavern.

Alternativt kan du vise Kommentaralarmer ved hjælp af et plugin som NotificaitonX. Med det installerede plugin kan du vise nylige kommentarer foretaget af brugere som en underretnings popup. Med denne sociale proof-teknik vil du være i stand til at tilskynde dit publikum til at deltage i diskussionen og øge engagementet på dit websted.

16. Tryk på dækning for at opnå troværdighed

Pressedækning er den ældste form for markedsføring. Fra begyndelsen af ​​1900-tallet har markedsførere udnyttet tv-reklamer og medier til eksponering. Og antallet af mennesker, der regelmæssigt ser tv, læser magasiner og følger populære blogs, er imponerende. Men hvordan forstærker du denne dækning til dit potentielle målmarked?

Tryk på dækning for at opnå troværdighed

Du viser det selvfølgelig på dit websted. Den enkleste og nemmeste måde at forstærke din markedsføringsbudskab blandt dine potentielle kunder, det for at skabe et udstillingsvindue med de ressourcer, hvor dine produkter blev gennemgået eller omtalt. Medtag logoet, et citat fra artiklen og selvfølgelig et link, så dine læsere kan tjekke det ud selv. Denne forstærkningsmetode er lige så effektiv til TV-kommercielle, tilknyttede bloganmeldelser og sammenligningsblogs.

17. Topklientens logoer

Penge tjener penge. Dette gælder for generering af nye klienter. Gamle forbrugere har magten til at konvertere en ny brugerbase. De kan også hjælpe dig med at benytte dig af et helt nyt markedssegment. Derfor er det vigtigt at fremhæve dine officielle partnere, så andre virksomheder føler sig opmuntret til også at handle med dig.

Tilføjelse af et par logoer eller casestudier for at skabe socialt bevis på dit websted og give dit websted troværdighed til at tage det til næste niveau. Hvis du bruger en sidebygger, kan du designe en imponerende Logo-karrusel på kort tid.

Logo Karrusel

Logo Carousel Pro er smukt og kraftfuldt logoadministrationssystem til WordPress. Det giver dig mulighed for nemt at vise og administrere forskellige firmalogoer gennem et brugervenligt indstillingspanel til kortkodesgenerator som en karrusel, gittervisning, liste, filter og meget mere måder. Det har over 100 nyttige premium-funktioner, der hjælper dig med at vise logoerne i en enkleste, hurtigste og unikke stilarter.

Dette plugin vil helt sikkert hjælpe dig med at vise dine logoer smukt og smart end noget andet plugin. Det praktiske indstillingspanel for Logo Carousel Pro vil også helt sikkert hjælpe dig med at vise logoer på din måde, der er mere fantastisk! Enhver, der har mindste færdigheder inden for WordPress eller teknisk savviness, kan let håndtere dette plugin. Her får du alt om Logo Carousel Pro, som ikke kan gå glip af på dit websted. Efter at have gennemgået hele beskrivelsen og funktionslisten, vil du være i stand til let at administrere plugin og vise logoer smart. Så lad os se, hvad du virkelig har med Logo Carousel Pro.

18. Vis dine bedste numre

Som virksomhed kan der være flere milepæle, som du betragter som bevis på din vækst. I hvor mange dage du rammer 100K-downloads / køb kan det for eksempel være et fantastisk marketingindhold. Ved at sætte fokus på nøgletalene i din virksomhed, vil det påvirke dine besøgende på deres side sætte deres tillid til din virksomhed.

Vis dine bedste numre

Denne socialt beviste taktik har en dokumenteret track record for at få flere konverteringer. Vi anbefaler dog, at du først sammenligner dette antal med branchens gennemsnit. Sådanne tal kan hjælpe dig med at skabe et positivt image om din virksomhed i tankerne på dit målmarked. Hvis du er i Elementor sidebygning, kan du fremhæve de vigtigste oplysninger for din virksomhed på en fantastisk måde.


For at pakke dette op er vigtigheden af ​​at udnytte socialt bevis på dit websted helt ubestridelig. Succesen med hele din virksomhed afhænger af den måde, du implementerer socialt bevis på dit websted. Ligegyldigt hvor gode dine produkter eller tjenester er, vil du næppe nogensinde kunne påvirke nogen til at prøve dem uden det. Derfor bør du finde det egnede værktøj til at tilføje socialt bevis på dit websted og tage din virksomhed til en ny højde.

Der er mange WordPress-løsninger, du kan bruge til at tilføje socialt bevis på dit websted. Tag dig tid til at overveje, hvad dit websted har brug for, og brug plugins til sociale links eller popups efter behov. Eller give en alt-i-løsning til socialt bevis som MeddelelseX et forsøg. Der er endda en GRATIS version fuld af grundlæggende funktioner for at begynde at opbygge troværdighed for dit WordPress-sted.

Så hvad synes du om de sociale bevisværktøjer, vi har nævnt? Fortæl os det, hvis vi har gået glip af noget som helst punkt i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map