Begyndervejledning til besked med WordPress (Ingen kode krævet)

Hvis du er ny med WordPress, helt eller relativt, kan det virke lidt overvældende at gøre noget andet at skrive og sende, måske kategorisere og måske installere et socialt delingsplugin eller tre. Men med lidt vejledning vil du let være i stand til at kontrollere dele af dette enorme stykke software, som du lige nu nøjes med at prøve ikke at bekymre dig om så meget.


Et problem, der ofte kommer sammen med at være ny til noget, er en frygt for at svigte eller ødelægge noget. Men paradoksalt nok er WordPress inkluderet for en masse ting, når du begynder at være det bedst mulige tidspunkt at røre noget sammen. Konsekvenserne af, at dit noget går galt med dit websted, før du har andre besøgende end nære venner og familie, og når det spiller en stor rolle i at betale dine regninger hver måned er uforlignelige.

For at sidegange med bekymringen, vedtage en holdning til at rodet rundt. Når du ikke hastigt prøver at løse sikkerhedshuller eller genindsætte et arbejdssted, er der virkelig intet at frygte, især i begyndelsen. Start med de dele, der synes naturligt interessante for dig, selvom de alle er designrelaterede, og du ikke ved noget om design. I stedet for at skulle tvinge dig selv gennem tutorials, kan du muligvis bemærke, at du naturligvis lærer mere om WordPress og udforske forskellige aspekter uden at føle dig keder.

En af de store ting ved en mentalitet af ‘rodet rundt’, når det kommer til WordPress, er, at der ikke er noget pres for at gennemgå indlæringskurven så hurtigt som muligt. Du kan give dig selv den tid, du har brug for til at udarbejde ting for dig selv, og det gør alt meget lettere og meget sjovere.

Nedenfor har jeg anført nogle områder, hvor du muligvis får en god værdi ud af at skabe rod og blive lidt mere kendt.

WordPress-postplanlægning

WordPress-postplanlægning

Dette er en af ​​de store grunde til, at det er så forbandeligt at have en CMS. Hvis du er færdig med et indlæg tidligt, eller du er nødt til at rejse på ferie, eller du tager en internetsabbatik (som vi sandsynligvis alle har brug for), kan du skrive indlæg / artikler i forvejen og planlægge dem til at komme i live, når dine indlæg / artikler gør normalt.

Eller du kan rod med posttider og prøve at finde ud af, hvad der synes at fungere bedst til at nå dit publikum. Tjek vores guide til planlægning af WordPress-indlæg for flere tip og tricks til at holde dit websted på sporet.

Bedre WordPress-sikkerhed

WordPress Security

Selvom det er let at tro, at WordPress ud af boksen er sikkert nok, er dette ønsketænkning. Faktisk lige i sidste måned fik jeg min blog hacket, fordi jeg havde været doven med at implementere nogle sikkerhedsmæssige bedste fremgangsmåder. Heldigvis var jeg i stand til at gendanne min hjemmeside let nok og følgelig massivt forbedre min sikkerhed ved at gøre et par centrale ting.

Vigtig note: Sikkerhedskopier dit websted, før du forsøger noget, og vær forsigtig med whitelisting og andre IP-relaterede løsninger til login-begrænsninger, du kan muligvis ende med at låse dig selv væk fra dit eget admin-område.

Områder, der skal kigges på:

 • Ændring af login-url
 • Tilføjelse af nogle grundlæggende firewall-begrænsninger
 • Ændring af databasepræfikset (Husk først at tage backup af din database)

WordPress Plugins for bedre sikkerhed og vedligeholdelse:

Guider med mere sikkerhedsinformation:

 • WordPress-sikkerhed: Er dit WordPress-sted virkelig sikkert?
 • Sådan sikres din WordPress-blog, nyttige tip til enhver bruger
 • Codex: Hærdning WordPress

Forbedring af WordPress SEO

WordPress SEO

SEO kan hjælpe dig med at få ensartede besøgende over lange perioder og få mere trafik til dit WordPress-sted. SEO er en smertefri måde at lokke besøgende på uden at skulle skrive eller promovere noget specifikt for dem at komme over.

Nøgleordsundersøgelse

Som jeg nævnte i min begynderguide til WordPress SEO-serier, hvis du ikke starter med nøgleordsundersøgelse, vil al din indsats være forgæves. Så næste gang du skriver et indlæg eller en artikel, skal du bruge lidt tid på at sikre dig, at du bruger det samme sprog som folk, der ønsker at lære om emnet i nævnte artikel eller indlæg.

snegle

Mange mennesker vil sige, at du bare skal ændre dine permalinks, så de viser indlægets navne, og de bliver optimeret. Men Google foretrækker tilsyneladende det, hvis du holder dine snegle korte og søde, ideelt 3 ord uden fyldstoford (ligesom og eller for eller at).

Fordi det ville være ekstremt trættende at gennemgå hele din efterslæb med materiale og mere sandsynligt end ikke; ikke så produktiv, bør du fokusere på dine mest omfattende / vigtige stillinger. De stillinger, der virkelig skiller sig ud som merværdi på et bestemt emne.

Formatering

Korrekt brug af overskrifter i dit indhold, og sørg for, at der kun er en h1 på hver side og andre faktorer. Brug overskrifter logisk og altid i rækkefølge (f.eks. Den H1, du bruger til din postoverskrift, skal følges af H2-overskrifter for sektioner inden for dit indhold, efterfulgt af H3-overskrifter og så videre). Det er meget bedre at følge et overskriftshierarki til indeksering af søgemaskiner.

Ren kode

Nu, medmindre du er en udvikler, afhænger hvor ren din kode er, afhængigt af hvem der lavede WordPress-temaet, som du bruger. Her hos WPExplorer bygger vi alle vores temaer (inklusive Total) med semantisk gyldig HTML-kode, som hjælper med at forbedre SEO.

Guider til yderligere forbedring af din WordPress SEO:

Plugins til forbedring af din WordPress SEO:

Forøg WordPress-webstedshastigheden

WordPress-webstedshastighed

Webstedshastighed bliver mere og mere vigtig. Jo mere ‘forkælet’ den gennemsnitlige bruger får, jo hurtigere belastningstider forventer en bruger fra ethvert websted, og jo hurtigere ‘hopper’ brugeren fra en langsom indlæsning. At forbedre dit websteds hastighed er en af ​​de ting, der synes meget mere komplicerede og vanskelige end de er, fordi der er meget forvirrende lingo, der bruges af ‘fagfolk’.

Hvis du bare holder dig til nogle grundlæggende retningslinjer, kan du teste, hvad der fungerer for dig og have det sjovt med det (måske gør det til et spil, hvor hver gang der er en forbedring på over 0,3 s, du griber en drink eller ofrer en gummibjørn til ære for WordPress) kan du barbere sekunder fra din indlæsningstid uden stress.

Nogle områder, du måske vil se på:

 • CDN
 • Caching
 • Billedoptimering
 • Hjemmesideoptimering
 • Lat ladning

Guider til yderligere at fremskynde WordPress:

 • 10 gratis CDN-tjenester til at fremskynde WordPress
 • Sådan fremskyndes dit WordPress-sted (hurtigt og nemt)

Plugins til at fremskynde din WordPress-installation:

WordPress Website & Tema Design

WordPress Site Design

At give dig et grundlæggende, rent design er noget, som MANGE WordPress-temaer klarer sig godt i disse dage. Problemet derfra er, hvordan man får dit websted til at skille sig ud lidt, for at fange opmærksomheden fra dine besøgende. Heldig for dig, mange temaer som vores egen Total leveres med indbyggede sidebygere, live tilpasere og mere.

Nogle områder, du måske vil se på:

 • Sidebygere
 • Temaer, der kan tilpasses
 • Header / Logo
 • Widget-område
 • Tilpasset hjemmeside

Guider til WordPress-design:

 • Lette (og overkommelige) måder til at få et WordPress-sted til at skille sig ud
 • 12 kreative måder, du kan forbedre dit blogdesign på
 • Sådan opretter du billeder til din WordPress-blog uden grafisk design

Plugins til at redesigne dit WordPress-sted:

 • De bedste sidebygere til WordPress

Begynd med at opbygge en liste

WordPress nyhedsbrevlister

Hvis en mailingliste eller e-mail-marketing er noget, der skræmmer dig, kan du slappe af. Det er ikke længere et sted nær så kompliceret og brugervenligt, som det var for over 8 år siden. Desuden giver de fleste af de store udbydere dig nu en gratis smag (Aweber 1 måned gratis prøveperiode, MailChimp gratis op til 2000 abonnenter.)

Selvom det at skrive kopi til e-mails er noget, der kan sætte en dårlig smag i munden på en, der er sælgende, som mig, finder jeg det nyttigt at bare kanalisere den samme stemme på den blog, de abonnerer på.

Guider til yderligere ‘rod’:

 • Sådan oprettes en e-mail-liste i WordPress
 • Markedsføring af dit WordPress-websted: Den ultimative guide

Plugins til yderligere ‘messing’:

Opret avancerede sider nemt med sidebygere

WordPress Page Builders

Hvis du er bekymret for at tackle det egentlige grafik på dit websted, skal du ikke bekymre dig. Og i stedet for at forsøge at genopfinde hjulet med godt design, skal du blot lade dig inspirere af de former og anvendelser af hvidafstand (mellemrum mellem tekst / billeder / andre objekter), som du ser på godt designede websteder, og efterligne, hvad du værdsætter mest.

Sidebygere giver dig mulighed for en masse kreativ kontrol over layoutet på en side uden at skulle kende en enkelt kodelinje. Dette er meget lavt pres, da det eneste, der muligvis kan gå galt, er, at du udgiver en side, der ikke ser godt ud. Og det kan undgås ved simpelthen ikke at slå public, før du er tilfreds med det.

Plugins til yderligere ‘messing’:

 • WP Bakery Visual Builder Træk & slip sideopbygning
 • Beaver Builder til WordPress
 • Dirigent WordPress Layout Builder
 • Qards Review Page Builder til WordPress
 • De bedste sidebygere til WordPress

Konklusion

Mens der er en masse ting, du kan gøre med WordPress uden at vide (eller nogensinde lære) en enkelt kodelinje, er du meget mere rodet af, hvis du er villig til at rulle ærmerne op og få dine hænder er beskidte.

Det første trin skal være at installere en lokal kopi af WordPress (eller bare scene dit websted, hvis du er på WPEngine). Brug derefter storebror Google og kodespecifikke websteder som StackExchange for at finde ud af, hvordan du gør, hvad du vil gøre.

Din kode er muligvis ikke smuk, og du ender muligvis med at bruge mange ‘inelegante løsninger’, men du lærer, og resultaterne af det kan inspirere dig til at se et dybere kig og lære at kode for rigtigt.

Er der nogle områder af WordPress, som du er bekymret for at tackle? Fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map