Alt hvad du behøver at vide om at skrive og vise en WordPress Blog Bio

At have en solid bio eller ca. sektion på dit WordPress-websted er et must.


Det betyder ikke noget, hvilken branche du er i – du har brug for en biograf for at lade folk vide, hvem du er, hvad du gør, og hvorfor du gør det. Selv hvis du er i forretning (især Hvis du er i forretning), skal du give folk lidt af dig selv. Når alt kommer til alt er hver transaktion i slutningen af ​​dagen mellem to personer, så jo mere du kan præsentere dig selv som relatabel, jo bedre.

Derfor har vi sammensat dette indlæg for at besvare alle spørgsmål, du nogensinde har haft om at skrive en blogbio, og hvordan du får vist det korrekt på dit WordPress-sted. Så få dine blyanter klar og forbered dig på at tage nogle noter!

Hvad skal der inkluderes i en bio?

Hvad du inkluderer i din blogbio afhænger meget af, hvilken branche du er i, og hvad formålet med din blog er. Hvis du er i fast ejendom, vil din blogbio naturligvis sige noget andet og fokusere på forskellige ting, end hvis du blogger for at støtte din Etsy-butik.

Først og fremmest skal du understrege din ekspertise. De, der klikker igennem for at læse din biograf, vil gerne vide, hvorfor du blogger i første omgang, og hvorfor de endda skulle gider at stole på dine ord. Brug af et eksempel vil sandsynligvis gøre det lettere at forklare dette.

Så lad os sige, at du sælger et informationsprodukt og bruger din blog som en støtteplatform til det. Din bio skal tale om, hvilken erfaring du har, der gør dig til en ekspert i det emne, dit informationsprodukt dækker. Du skal tale om, hvilken træning du har, og hvilke succeser du har opnået inden for dit felt.

Et par “must-haves” (hvis de finder anvendelse) inkluderer:

 • Din uddannelse
 • Seminarer, kurser eller konferencer, som du har deltaget i
 • Relevante publikationer
 • Påtegninger fra respekterede kammerater

Når du har talt om dine kvalifikationer som ekspert, kan du gå over til at tale om lidt personlig information. Nogle generelle baggrundsinfo er også dejlige for læserne, fordi det giver dem kontekst og et kig på, hvem du er uden for forretningen.

Tal om hvor du voksede op. Tal om dine hobbyer eller interesser. Tal om, hvordan du kom ind i dit valgte felt. Hvor meget eller hvor lidt personlig information du inkluderer er op til dig, men det kan hjælpe med at læse nogle af bios på blogs fra andre mennesker i din branche. Hvad laver de? Hvad understreger de? Brug det som din guide.

Du vil også sikre dig, at tonen i din bio stemmer overens med tonen på din blog, så det betyder, at hvis du har en all-professional stemme i dine indlæg, skal din bio forblive tro mod det. Og hvis du har en meget samtale-stil, bliver du ikke pludselig stiv i din bio. Konsistens er nøglen.

Strukturelle overvejelser

Der er et par strukturelle ting, du skal tænke på, når du sammensætter en effektiv blogbio. Før du får et enkelt ord nede på siden, skal du beslutte, om du vil skrive i første person eller tredje person.

Første person er meget mere direkte og giver dig mulighed for at tale direkte med dine læsere: “Jeg voksede op i Rugby,” mod “Tom Ewer voksede op i Rugby.” Lidt af et personligt præg kan gå langt med hensyn til at gøre dig relatabel til dine læsere.

Du vil også tænke over længden på din bio. Igen har dette meget at gøre med hvilken branche du er i. En advokat har brug for en meget længere bio end for eksempel en butiksejer. Men du bliver nødt til at beslutte, om du bare vil have en lille biograf i en forfatterboks under dine blogindlæg – som vi vil diskutere mere i et øjeblik – en fuld dedikeret “Om” -side eller en kombination af de to. Se til dine konkurrenter for vejledning, og husk, at undertiden mindre er mere.

Bemærk: selvom din biograf er relativt kort, vil du stadig kun vise et par linjer under dine indlæg og vise resten på sin egen side. Det er renere og giver en mindre rodet side.

Forfatterboksen

Som vi tidligere har nævnt, er en forfatterboks en lille plads, der typisk vises under blogindlæg, der giver hurtige fakta om et indlægs forfatter. Dette er især nyttigt, hvis du har flere forfattere på din blog.

Der er mange tilgængelige plugins, både gratis og premium, der udfører denne opgave. Her er bare en håndfuld, som vi har fundet nyttige, og som du måske vil overveje:

Fanciest Writer Box

Fanciest Writer Box

Fanciest Author Box-plugin fra Thematosoup er en personlig favorit, fordi det gør absolut alt, hvad du nogensinde vil have en forfatterboks til at gøre (check ud min fulde Fanciest Author Box WordPress Plugin-anmeldelse). Du kan tilpasse det til at udføre alt, hvad du ønsker, fra en grundlæggende bioboks til noget mere komplekst. Du kan tilføje eller fjerne faner på toppen af ​​forfatterfeltet for at få vist flere oplysninger om dig, som dine sociale mediaprofiler, dine seneste blogindlæg og mere. Vi bruger faktisk en tilpasset version af Fanciest Author Box her på WPExplorer – check min forfatter bioboks nedenfor.

Det leveres også med indbygget Google forfatterskabsintegration, og du kan nemt tilpasse CSS, så den passer perfekt til dit blogtema. Fanciest Author Box koster $ 10, men der er en nedfældet, gratis version kaldet Fancier Author Box hvis du vil prøve det, før du foretager nogen form for økonomisk forpligtelse.

Forfatterboks Reloaded

Forfatterboks Reloaded

Hvis du leder efter noget virkelig enkelt, der stadig viser alle dine oplysninger på en stilfuld måde, the Forfatterboks Reloaded plugin er en god mulighed for dig.

Dit forfatterfoto og en kort biograf vises enkelt og smagfuldt under hvert af dine blogindlæg. Du bliver nødt til at downloade en udvidelse kaldet Author Box Reloaded for at tilføje ikoner på sociale medier, hvilket dog kan være en ulempe for nogle.

Igen, dette er en meget enkel mulighed, men hvis du ikke har brug for noget robust, er dette en god, gratis måde at vise din biograf og lade folk ind på, hvem du er, og hvad du gør.

Brugerdefineret om forfatter

Brugerdefineret om forfatter

Det Brugerdefineret om forfatter plugin er interessant, fordi det er et af de få derude, der ikke kræver oprettelse af individuelle brugerkonti. Normalt skal du oprette forskellige brugerprofiler, hver med sine egne tilladelser, for at få en forfatterboks til at fungere effektivt. Dette plugin giver dig imidlertid mulighed for at oprette brugerdefinerede profiler til eksklusiv brug med plugin, snarere end i WordPress-instrumentbrættet i sig selv.

Du kan vise din biograf i dette plugin, uanset hvor du vil med HTML og med alle de sociale medier, du gerne vil have. Det er gratis og en anden enkel måde at vise din biograf på.


Det er vanskeligt at skrive en overbevisende biografi til dit WordPress-sted. Det er svært at opsummere al din relevante oplevelse på en kort plads. Og det kan også være svært at tage beslutninger om, hvordan du vil vise disse oplysninger. Men forhåbentlig har du nu et godt greb om, hvordan du går til både at skrive og præsentere dine “Om mig” -info og kan fortsætte med selvtillid.

Hvad er der i din blogbio? Har du endda en? Eller er det et af dine regnfulde dagsprojekter? Vi ville meget gerne høre, hvad du har taget med i bio-biografen, hvad den skal og ikke bør omfatte, og din foretrukne måde at vise den på. Lyd fra i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map