AI og WordPress: Hvordan kunstig intelligens kan hjælpe dit websted

AI og WordPress: Hvordan kunstig intelligens kan hjælpe dit websted

Du kan se, det blev talt om i de daglige nyheder og endnu mere i tech-magasiner og blogs. Fremkomsten af ​​kunstig intelligens har folk til at tænke på robotter, der overtager verden, ligesom science fiction bøger, film og tv-shows er kommet for at vise os. Kunstig intelligens eller AI er imidlertid meget mere end det. Ja, vi begynder at se selvkørende biler og selvbetjeningskiosker i detailforretninger, men du har helt sikkert set kunstig intelligens spredt gennem flere brancher som medicin, uddannelse, forskning eller endda AI og WordPress.


Din første tanke kan være, “Hvilke elementer i WordPress kan erstattes med kunstig intelligens?”

Det mest kvalitetsindhold er skrevet af forfattere og forskere. Webdesignere tager detaljerede instruktioner fra klienter til at manipulere kode og justere emner som typografi, farver og billeder. Kan en computer blive så avanceret, at disse job bliver forældede? Nå, måske i fremtiden, men lige nu er det forholdsvis vanskelige opgaver at kopiere med AI.

AI har dog teknisk set været i nogen tid i verdenen af ​​WordPress og webdesign generelt. Nogle stavecheck-værktøjer lærer dine tendenser, mens du skriver og giver anbefalinger til forbedring af din skrivning. Der er også masser af værktøjer til indholdsfortegnelse til sammenstilling af tidligere genererede artikler til en blog eller et nyhedsbrev. Det samme kan siges om mange analyseværktøjer, der ser nærmere på, hvor dine kunder kommer fra, og hvordan du muligvis kan få dem tilbage til dit websted.

Kort sagt, AI eksisterer allerede i et omfang. Der er åbenlyst mere avancerede former for AI, ligesom med virksomheder, der fremstiller robotter, der kan gå rundt og lære at åbne døre. Men vi er sikker på at se flere fremskridt inden for AI-feltet, når det gælder WordPress.

Hvad er præcis kunstig intelligens (og hvordan binder det sig sammen med WordPress Web Design?)

Lige nu drejer kunstig intelligens sig om noget, der kaldes maskinlæring. Dette betyder, at en maskine afslutter opgaver, der typisk udføres af mennesker, og til sidst lærer at udføre disse opgaver bedre, ligesom et menneske ville. AI har fordele og ulemper. Optimisterne ser kunstig intelligens som en måde at erstatte de job, der ikke ses som ønskelige eller rimelige for mennesker at udføre. Mange mennesker har også lyst til, at AI kan bruges som en komplementær teknologi, så det ville ikke nødvendigvis erstatte lægen i operationsstuen, men snarere hjælpe hende med at gennemføre operationen på en mere sikker og hurtigere måde.

På den anden side føler skeptikere, at kunstig intelligens er bundet til at erstatte alle job, hvilket lader os finde ud af, hvem der vil drage fordel af disse maskiner, og hvad alle vil gøre med deres liv. Så er der naturligvis science fiction-ideen om, at maskiner bliver opmærksomme og overtager verden eller slaver menneskeheden.

Uanset hvor moderat eller ekstrem dine synspunkter er på AI, er en ting sikker: AI er her for at blive. Ikke kun det, men vi ser allerede mange plugins og temaer, der bruger kunstig intelligens.

Nogle af plugins, der er afhængige af AI, er ganske nyttige til oprettelse af indhold og fremskynde webdesignprocessen. AI-baserede plugins og integrationer er ret nye i branchen, så det er ikke en dårlig ide at teste dem og se, hvordan de fungerer for din organisation, men der er ingen garantier. For eksempel kunne nogle af disse plugin-udviklere stoppe med at frigive opdateringer når som helst. Nogle af dem fungerer måske ikke nøjagtigt, som du forventede.

AI er dog spændende, så vi vil skitsere nogle af de måder, det kan hjælpe dig og dit WordPress-websted.

Slip af med disse spam-kommentarer

Et af de mest populære plugins på WordPress er Akismet, hvilket gør det til en passende introduktion til, hvordan AI kan hjælpe dit WordPress-sted. Hvis du ikke er bekendt med Akismet, er det faktisk et af de plugins, der kommer forudinstalleret til hver WordPress-installation.

Derfor har du måske endda det uden at vide det. Akismet er en absolut livredder for bloggere og alle WordPress-brugere. Hvorfor? For hvis du nogensinde har kørt WordPress uden Akismet, ved du, hvor vanvittigt spam-kommentarerne bliver.

Disse kommentarer sænker dit websted og giver dig mulighed for at sile gennem rodet manuelt. Derfor bruger Akismet maskinlæring og AI til at rydde spam-kommentarer, der ikke skulle vises på dit websted. Akismet lærer, hvilke bots der mest sandsynligt rammer dit websted, og det kører i baggrunden, uden at du bemærker det.

Forbedr din SEO

Hvis du bruger et plugin som Yoast SEO, ved du, at det også foreslår forbedringer af dit indhold baseret på hvad der er skrevet. Det har nogle elementer i maskinlæring, men et plugin som WordLift analyserer faktisk dit indhold ved hjælp af AI.

AI og WordPress

Den største forskel mellem et maskinlæringsværktøj som Wordlift og Yoast SEO er, at Wordlift opretter en videngrafik til dit websted. Derfor er SEO-anbefalingerne skræddersyet til dit indhold. Det, der er cool, er, at du modtager flere fakta og tal for at hjælpe din SEO og skabe bedre blogindlæg.

Oversæt automatisk Baseret på brugeren

Mange websteder har flersprogede muligheder. En lettere måde at oversætte WordPress er imidlertid ved at drage fordel af AI-drevet Googles sprogoversætter. Du installerer plugin i din sidepanel eller med en kortkode, derefter går det til arbejde, lærer om dine besøgende og indholdet på dit websted – og leverer derfor oversættelser af højere kvalitet.

Del relateret indhold

De fleste bloggere ved, hvor vigtige “relaterede indlæg” er for at få brugerne til at læse flere artikler. Der er masser af relaterede post-plugins tilgængelige, hvoraf nogle bruger maskinlæring for at se, hvilke af dine andre indlæg relaterer til hvad der læses.

Relaterede indlæg til WordPress af Biblio er et solidt valg, da AI-algoritmerne afslører relevante artikler. Det Recomendo plugin er endnu et relateret indholdsplugin med AI. Den største forskel er, at du kan dele alle slags relateret indhold, ikke kun blogindlæg.

Få AI til din live chat

Selvom jeg ikke ville være begejstret over at lade AI og WordPress køre hele min kundesupport-chat, giver dette mening for de enklere spørgsmål, der kunne besvares af den kunstige intelligens, hvilket frigør tid for mennesker til at tale med andre kunder.

Gratis live chat + 24/7 automatiseret bot gør netop det, udfører enkle opgaver og sender kunder i den rigtige retning. For eksempel er de muligvis på udkig efter et bestemt produkt, eller måske har de brug for en kupon, der i øjeblikket er aktiv. Sammen med den læring, det gør efter aktivering, giver plugin dig mulighed for at oprette dine egne dåse svar, når et bestemt spørgsmål dukker op.

Forstå, hvilke følelser dine læsere føler

Watsonfinds er et WordPress-plugin ved hjælp af IBM Watson AI. Du har måske set Watson-reklamerne, men har ingen idé om, hvad den gør. Med hensyn til WordPress vurderer Watsonfinds, hvordan dine læsere har det, når de ser på dit indhold. Det leverer en følelsesladet score baseret på bestemte ord og sætninger, der bruges i indholdet.

Hvordan kan AI og WordPress hjælpe dit websted?

Som du kan se, er der masser af anvendelser til AI i WordPress. Nogle er stadig i værkerne, men vi foreslår, at du prøver disse for at se, hvordan de reagerer.

Hvis du har spørgsmål om AI og WordPress eller andre forslag, som du mener, vi burde have inkluderet på vores liste, så fortæl os det i kommentarerne herunder. Vi ville meget gerne høre dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map