Afbrydelse af barrierer: Hvorfor WordPress-webstedets tilgængelighed er nøglen

Afbrydelse af barrierer: Hvorfor WordPress-webstedets tilgængelighed er nøglen

I dette indlæg vil jeg vise dig, hvorfor det er så vigtigt at gøre dit WordPress-websted mere tilgængeligt og introducere enkle værktøjer, som enhver kan bruge til at øge tilgængeligheden for alle sammen. Hvorfor? Fordi dit ultimative mål er at få så mange mennesker som muligt til at besøge dit websted. Hvordan kan du forvente at gøre det, hvis du ikke gør dit websted tilgængeligt for alle?


Desuden fokuserer de fleste af os på at finde magiske måder til at føre store mængder trafik til vores websted ved hjælp af de nyeste sociale medier marketingstrategier og Søgemaskine optimering metoder, men hvad mange af os glemmer er dette: De mennesker, der allerede har fundet, skal du være i stand til let at navigere rundt på dit websted.

Dette er ekstremt vigtigt, fordi mennesker, som i en forretningssituation med mursten og mørtel, kommer i alle typer, former og størrelser. I sidste ende ønsker du, at de, der har taget sig tid til at besøge din virksomhed, skal bruge lidt tid på at kigge rundt, bruge nogle penge, komme ofte tilbage, og bedst af alt, bringe andre tilbage med dem.

Hvis du ikke var interesseret i webstedets tilgængelighed før, skal du være nu. Med det sagt, lad os slå på!

Hvad er webstedets tilgængelighed?

Lad os tage et øjeblik at forstå, hvad vi taler om.

Hjemmesidets tilgængelighed henviser til praksis med at fjerne barrierer, der forhindrer interaktion med eller adgang til websteder af mennesker med handicap. Når websteder er korrekt designet, udviklet og redigeret, har alle brugere lige adgang til information og funktionalitet.

Så vi taler virkelig om praksis med at fjerne barrierer. Det lyder måske kompliceret, men det er det virkelig ikke. F.eks barriere på dit websted kan være noget så simpelt som ikke at oprette en synlig og meningsfuld titel (dvs. tekst, der vises som et værktøjstip) til et link.

Hvis du er en gennemsnitlig internetrejsende, og du pludselig bliver svækket af manglen på en lille indsats fra webstedets designer og / eller webmaster for at gøre hans eller hendes side lettere at navigere, så forestil dig hvad en person med en vision handicap føles lige nu.

Internettet gennem andres øjne

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det er for en sanseshæmmet eller på anden måde mentalt eller fysisk handicappet at surfe på Internettet? Måske ikke. Jeg opfordrer dig til at tage noget tid på at gøre det lige nu, fordi det kan ændre den måde, du opretter og kører websteder fra nu af. Lad os udforske nogle af de udfordringer, som mange webbrugere står overfor:

 • Visuel: svækkelser inklusive blindhed, forskellige almindelige typer lavt syn og dårlig syn, forskellige typer farveblindhed.
 • Motor / Mobility: f.eks. vanskeligheder eller manglende evne til at bruge hænderne, herunder rysten, langsomhed i musklerne, tab af fin muskelkontrol osv. på grund af tilstande som Parkinsons sygdom, muskeldystrofi, cerebral parese, slagtilfælde.
 • auditiv: Døvhed eller hørselsnedsættelse, inklusive personer, der er svære at høre.
 • kramper: Fotoepileptiske anfald forårsaget af visuel strobe eller blinkende effekter.
 • Kognitiv / Intellectual: Udviklingsvanskeligheder, indlæringsvanskeligheder (dysleksi, dyscalculia osv.) Og kognitive handicap af forskellig oprindelse, der påvirker hukommelse, opmærksomhed, udviklingsmæssig “modenhed”, problemløsning og logikfærdigheder osv..

Det godt nyheder er der er mange hjælpemidler tilgængelig for handicappede, der gør det muligt for dem at nyde at surfe på nettet. Dit job som webstedsdesigner er at sikre, at dit websted overholder visse retningslinjer, der gør det muligt for disse teknologier at fungere.

Populære værktøjer til internetadgang

Apropos hjælpesteknologier, her er et udvalg af de mest populære plug-in til internetadgang ofte brugt:

 • Screen læser software der bruger syntetiseret tale til at læse, hvad der sker på computeren.
 • Forfriskbar punktskrift der gengiver tekst som brailletegn.
 • Skærmforstørrelsessoftware der forstørrer det, der vises på skærmen.
 • Talegenkendelse software der forvandler stemme til tekst.
 • Tastaturoverlejringer for at gøre skrivning lettere og mere nøjagtig

Og ja, der er endda en app til det:

 • Gratis hjælpeteknologi fra eSSENTIAL Tilgængelighed hjælper mennesker, der har problemer med at skrive, flytte en mus eller læse en skærm.

Nu hvor du forstår, hvad personer med handicap står overfor, når de læser en blog, eller lærer om, hvad en Echidna er (* tip *, det ser ud som en ekstra pigget pindsvin), og hvad den elsker at spise, eller måske bare shoppe efter den perfekte gave online, kan vi se på nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med at opnå et grundigt tilgængeligt websteddesign. Når alt kommer til alt, hvis dit websted er korrekt tilgængeligt for handicappede, skal du bare tænke på, hvor let det vil være for alle sammen at navigere.

Sådan vælges et tilgængeligt WordPress-tema

Det første trin til et fuldt tilgængeligt websted er at vælge et tema, der er klar til tilgængelighed. Mange temaudviklere tager sig tid til at implementere retningslinjer fra WordPress-temahåndbog, så dit bedste valg er bare at spørge forfatteren, om et bestemt tema er klar til tilgængelighed.

WAVE Tilgængelighedstest

For eksempel har vi her på WPExplorer arbejdet tæt sammen med University of Hawaii for at gøre Total WordPress-temaet mere tilgængeligt. Vil du kigge efter? Hvis du kører UH-webstedet gennem WAVE værktøj til evaluering af webtilgængelighed kan du se, hvordan de har implementeret temaets funktioner for at gøre deres websted anvendeligt for alle deres studerende.

WordPress.org Hovedtemaoversigt

Du kan også finde gratis tilgængelige temaer på WordPress.org, bare klik på Temaer menu-link øverst på siden for at åbne temakatalogen. Se efter undermenuen med titlen Funktionsfilter. Den har lidt gear ved siden af. Klik på det.

Dette åbner en overflod af muligheder, du kan vælge imellem, når du filtrerer din søgning. Under Funktioner, Klik på den øverste funktion, der er – du gætte det – Tilgængelighed Klar.

WordPress.org Hovedtema-katalog Tilgængelighedsfilter

Du kan derefter vælge så mange andre filtre, som du ønsker. Over til venstre ser du Anvend filtre knap, der viser dig, hvor mange filtre du har anvendt. Klik Anvend filtre. Hold altid dine hænder og fødder inde i køretøjet.

WordPress.org-tilgængelighedsklare temaer

Du er nu ankommet til din destination. Forbliv siddende, indtil køretøjet er stoppet helt, og dørene er helt åbnet. Vælg derefter et tema.

Det er vigtigt at bemærke, at netop fordi et tema er markeret som Tilgængelighed Klar betyder ikke, at det er ‘fuldt’ tilgængeligt. Hvis en temaudvikler imidlertid har været i vanskeligheder med at mærke deres tema som tilgængeligt, er chancerne for, at de har gjort noget arbejde på denne front. Og hvis du støder på problemer, så fortæl dem det, så de kan opdatere temaet for andre brugere.

(Gratis) WordPress Plugin-løsninger til tilgængelighed

WP-tilgængelighed

Måske bygger du dit eget WordPress-tema, eller måske vil du bruge det tema, du ønsker. Vær ikke bange. En af de fantastiske ting ved WordPress-verdenen er tilgængeligheden af ​​titusinder af plugins. Hver gang du har brug for noget, er der normalt et plugin, der passer til regningen.

Mit personlige valg er WP-tilgængelighed, som leveres med en række forskellige værktøjer, der hjælper dig med at søge og ødelægge mange af de almindelige tilgængelighedsproblemer, du muligvis støder på ved hjælp af WordPress-temaer. Det kræver meget lidt ekspertviden og en minimal mængde installation.

WP-tilgængelighedshjælper (WAH) er en anden alt i én mulighed, der inkluderer en række nyttige funktioner til spring over links, fontstørrelse, DOM-scanning, kontrasttilstand osv. Det er en hurtig måde at tilføje et antal tilgængelige funktioner til dit websted i et sving.

Andre, som du muligvis vil tjekke, imødekommer mere specifikke tilgængelighedsbehov.

Tilgængelige skrifttyper

Det Tilgængeligheds widget opretter en switch-widget til fontstørrelse til dine sidebjælker. På denne måde kan læsere på dit websted let ændre tekststørrelsen i henhold til deres behov.

En anden mulighed for lettere læsning er Zeno Font Resizer. Plugin gør det muligt for administratorer af webstedet at indstille indstillinger for fontstørrelse (minimum og maksimal størrelse, ændre størrelse på trin ved forøgelse og karakter) samt en cookie-varighed. På denne måde kan brugerne se den korrekte størrelse font, når de vender tilbage til dit websted.

Tekst til tale

For synshæmmede læsere, der har lydindstillinger, er et must. Et plugin, jeg kan lide, er Højttaler – Side til tale. Dette plugin kan oprette en lydversion af dine indlæg og sider. Bedst af alt, plugin-programmet tilbyder 190 stemmer af menneskelig kvalitet at vælge imellem, understøtter mere end 30 sprog og fungerer godt med de fleste temaer.

GSpeech-tekst til tale-løsning er en gratis mulighed for lydtilgængelighed. Det fungerer med enhver tekst på dine sider og tilføjer en lydblok til dit websted. Derefter kan du bruge indstillinger til at ændre farver, højttalerstemme og mere.

Forms

Du kan nemt gøre dine kontaktformularer tilgængelighed klar med plugins som Kontaktformular 7: Tilgængelige standarder og WCAG-formfelter til gravitationsformularer, eller ved blot at bruge et tilgængeligt klar form plugin såsom Formidable Forms.

Derudover er der en række andre nyttige værktøjer og plugins til rådighed til at hjælpe med en række forskellige problemer forbundet med tilgængelighed på websitet. Dette er en fantastisk side at tjekke for en omfattende liste over anbefalede udviklingsværktøjer.

Test af dit websteds tilgængelighed

Når du har oprettet dit websted, kan det være en god ide at teste dine ændringer. Der er mange metoder og software, du kan bruge til at teste tilgængelighed, men der er et par, der gør test let.

WAVE værktøj til evaluering af webtilgængelighed

En, vi allerede nævner i denne artikel, er WAVE værktøj til evaluering af webtilgængelighed af WebAIM. Dette nyttige værktøj viser fejl, alarmer, funktioner, strukturelle elementer, ARIA-mærker og kontrastfejl, så du kan justere i overensstemmelse hermed.

tota11y tilgængelighedsværktøj

Et andet værktøj til udviklere er Tota11y, et værktøjssæt til tilgængelighedsvisualisering udviklet af Khan Academy. Denne JS-fil skal ganske enkelt tilføjes til dit websted for at aktivere tilgængelighedsværktøjet, der vises på et lille brilleikonfane nederst på skærmen. Klik bare for at se tilgængelige elementer på din side såvel som fejl eller overtrædelser, du måske vil løse.

Konklusion

Tilgængelighed på websteder er lige så vigtig, hvis ikke mere så end blot at dirigere trafik til dit websted. Nu kan du forstå, hvorfor det er vigtigt at sikre dig, at alle, der ankommer til deres destination, fuldt ud kan forstå og navigere sig rundt i al den utroligt underholdende og informative information, der er din hjemmeside.

Så hvad venter du på? Benyt denne lejlighed til at gøre dit websted mere tilgængeligt lige nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map