Accelerated Mobile Pages: AMP for WordPress Mobile Optimization

Accelerated Mobile Pages for WordPress

Surfing og browsing på internettet skal være hurtigt og let. Webmastere forsøger konstant at gøre dette muligt ved at optimere hjemmesidens ydelse og forbedre webstedshastighederne, og en fantastisk måde at opnå dette på er med AMP til WordPress.


Websteder blev primært designet til den større skærm. Men mindre skærme øges i antal og endda forbigår bærbare computere og pc’er. Mobiler repræsenterer nu 65% af tiden for digitale medier. De håndholdte enheder har brug for sider, der skal indlæses så hurtigt som på større skærme, hvis ikke hurtigere.

For at imødekomme dette krav om hurtig indlæsning af indhold er apps designet til specifikke mobile platforme tilgængelige på Apple (Nyheder), Facebook (øjeblikkelige artikler) og Snapchat (Discover). Tidligt i år. Google introducerede Accelerated Mobile Page (AMP) for at fremskynde levering af mobilt indhold og give en bedre brugeroplevelse.

Hvad er AMP?

AMP til WordPress: AMP Project

AMP-projekt blev annonceret af Google i oktober 2015, og rullet i februar 2016. Det er et open source-initiativ, der giver udgivere midlerne til at oprette mobiloptimeret indhold én gang og få det indlæst overalt på mobilenettet med det samme.

Den 24. februar 2016 begyndte Google at implementere AMP-kompatibelt indhold i en karrusel på deres mobile søgeresultatside. Brugere kan skubbe karrusellen og trykke på det emne, de vil læse. Pinterest rapporterede, at siderne var 4 gange hurtigere ved hjælp af 8 gange mindre data end normale mobiloptimerede sider. Dette er muligt på grund af den måde, siderne formateres og leveres på.

Fra august 2016 har Google Search over 150 millioner AMP-dokumenter i sit indeks og vokser med en sats på 4 millioner om ugen. Tidligt i august startede Google også en forhåndsvisning af Google-søgning efter forstærket indhold. Den forventer at gennemføre det mere bredt senere på året.

AMP til WordPress: AMP-søgeforhåndsvisning

AMP i forhåndsvisning af søgning

Du kan få et glimt af siderne med hurtig indlæsning i den AMP-aktiverede søgning her. Tjek det ved hjælp af linket på din mobiltelefon (fungerer ikke på desktops).

Hvilke websteder skal bruge AMP?

I februar blev projektet igangsat for udgivere. Men vedtagelse af AMP har spredt sig langt ud over forlagsbranchen til underholdning, rejser, e-handel og mere.

Der modtages gunstige rapporter fra de tidlige adoptører. Med en forbedring på 88% i indlæsningstid for AMP-dokumenter, Washington Post rapporterer en stigning i antallet af tilbagevendende brugere fra mobiltelefoner med 23%. eBay er et af de største e-handelsselskaber, der skifter til AMP med næsten 15 millioner AMP-baserede produktsidesøgningssider. I løbet af kort tid forventes disse sider at blive rampet op for at blive opdaget i en søgning.

Så hvilke websteder skal bruge AMP? Bestemt dem, der i høj grad er afhængige af mobil til trafik. Men i betragtning af at flere og flere brugere vælger at bruge deres mobile enheder til at surfe på internet AMP til WordPress (eller ethvert websted) kan det være en god tilføjelse.

Hvad er anderledes i AMP?

Dette indholdsleveringssystem er baseret på AMP HTML-rammen og er hurtigere end den sædvanlige HTML fordi,

 • Det er en mager version af den normale HTML-ramme minus alt JavaScript-indhold. For JavaScript er rammerne afhængige af det fælles AMP JS-bibliotek.
 • Indholdet cachelagres og gemmes i en fælles sky, så tiden, der kræves for at forespørge og hente fra serveren, fjernes.

Der er mange flere forskelle, men de nævnte her to skal give dig en hurtig, bred forståelse.

Hvorfor udgivere og blogs skal aktivere AMP

Så længe læsning af sider med langsom indlæsning på mobiltelefoner stadig er en nedslående oplevelse for brugerne, går udgiverne glip af indtægter fra reklame på mobiltelefoner. AMP vil hjælpe med at bringe og bevare en besøgende i længere perioder på webstedet og har potentialet for indtægtsgenererende klik.

AMP-siderne vises ved siden af ​​et lynikon for at markere dem fra normale websider. Seere, der klikker på denne mulighed, føres direkte til AMP-siderne i AMP-fremviseren. Ikke kun det, indhold vil være øjeblikkeligt tilgængeligt på en Google-søgning og tilgængeligt via sociale platforme som Twitter, LinkedIn, WordPress, Parse.ly, Adobe Analytics, Nuzzel og Pinterest.

Desuden har udgivere adgang til Google Analytics for at se, hvordan deres sider fungerer. De kan udskrive deres bedste indhold og bruge det til at optimere hjemmesidens ydelse og brugeroplevelse.

AMP tilbyder en anden fordel, idet den tager sig af høj ydeevne og brugeroplevelse, så udgiverressourcer kan fokuseres på at levere stort indhold.

Hvilke optimeringer der kræves til AMP

AMP er faktisk en hel masse optimeringer til hjemmesiden udført på en ensartet måde som krævet af Google. De forskellige optimeringer, du skal udføre for at gøre en webside AMP-kompatibel, er,

 • Tillad kun asynkron JavaScript – for at forhindre, at det forsinker gengivelse af sider. Dette betyder, at du ikke kan bruge nogen JavaScript, du opretter, og er nødt til at stole på AMP-elementer for at håndtere det interaktive indhold på dine sider. JS i iframes er tilladt, men kun hvis det ikke hindrer gengivelse.
 • Størrelse af alle ressourcer statisk – AMP indlæser siden uden at vente på ressourcer som billeder og iframes, der skal downloades. Størrelsen på disse ressourcer skal angives i HTTP, så størrelsen og placeringen af ​​disse ressourcer kendes, inden downloadingen starter.
 • Lad ikke udvidelsesmekanismer blokere gengivelse – Hvis nogen udvidelse skal inkluderes på siden, skal det brugerdefinerede script informere systemet om det. Så der oprettes en plads til udvidelsen, allerede før AMP ved, hvad den vil omfatte. Udvidelser til lightboxes, Instagram-indlejringer og tweets er fine, da de ikke blokerer for gengivelse af sider, selvom det kræver yderligere HTTP-anmodninger.
 • Hold al tredjeparts JavaScript væk fra den kritiske sti – tilpasset JavaScript er kun tilladt i sandboxed iframes. På denne måde blokerer den ikke hovedsiden for indlæsning.
 • Al CSS skal være inline og størrelse bundet – dette hjælper med at reducere antallet af HTTP-anmodninger i den kritiske sti.
 • Font-udløsning skal være effektiv– AMP-systemet tillader ikke HTTP-anmodninger, før skrifterne begynder at downloade.
 • Minimal genberegning af størrelse – genberegninger forsinker gengivelsen, så det skal holdes på et minimum.
 • Kør kun GPU-aktiverede animationer – alle animationer skal kunne køre på GPU (Graphical Processing Unit).
 • Prioriter indlæsning af ressourcer – Kun indhold, der er nødvendigt, indlæses først, med annoncer og billeder hentet så hurtigt som muligt, men kun indlæst, når det kræves. På den måde holdes kravet om CPU til et minimum.
 • Indlæs sider på et øjeblik – pre-rendering bruger en masse båndbredde og CPU. AMP-forudgivelse indlæser kun det krævede indhold først og downloader kun tredjeparts iframes og andre ressourcer, hvis det er nødvendigt.

En standard række af annonceformater, annoncenetværk og teknologier vil være tilgængelig. På samme tid kan udgivere også vælge deres egne formater, så længe det ikke er et træk på hastighed.

Sådan tilføjes AMP til WordPress

Google har en tutorial som du kan henvise til for at oprette grundlæggende AMP HTML-sider, iscenesætte dem, validere dem som værende AMP-kompatible, offentliggøre og distribuere dem. Validerer AMP-sider er vigtig, fordi på den måde tredjeparter som Twitter og Instagram er sikre på, at siderne vises godt på deres platforme.

For så vidt angår websteder, der er vært på WordPress.com, understøttes de automatisk til WordPress uden at skulle gøre noget yderligere. WordPress-websteder, der selv er vært, kan aktivere AMP til WordPress ved at installere et plugin.

AMP WordPress Plugin af Automattic

AMP WordPress Plugin af Automattic

Når du har downloadet, skal du installere og aktivere AMP-plugin på WordPress-websted vil dine indlæg automatisk have en dynamisk genereret AMP-version. Du kan få adgang til disse sider ved at tilføje amp i slutningen af ​​din URL (eksempel.com/my-post/amp). Hvis du ikke har smukke permalinks aktiveret, så tilføj ?amp = 1 til links (som ser ud som eksempel.com/?p=100&amp=1). Det eneste andet trin er at teste og validere dine sider som nævnt ovenfor.

Du vil slet ikke bemærke nogen indstillinger eller funktioner til dette plugin. Der er en tilføjet dashboardindstilling til AMP Analytics, hvor du kan indsætte din egen JSON-konfigurationskode, men det er alt sammen.

Dette plugin er det officielle plugin fra Automattic-stalden, og i øjeblikket understøtter det ikke sider og arkiver, og du kan heller ikke tilpasse siderne. Men det er en meget enkel og let at bruge mulighed, og du kan finde nogle vejledninger via dokumentation om Github til tilpasning.

AMP til WP – Accelerated Mobile Pages

AMP til WP Gratis WordPress Plugin

En anden stor gratis mulighed er AMP for WP. Dette gratis WordPress-plugin tilbyder hurtig og nem installation – bare installer, aktiver indstillinger og begynder automatisk at generere din AMP til dit websted. Bonus – dette plugin er også kompatibelt med flere steder.

Der er indbyggede indstillinger til aktivering af AMP (indlæg, sider, arkiver), tilføjelse af mobile annonceområder, strukturerede data (en vigtig del af SEO), Yoast SEO metatagintegration, avancerede indeks / ingen-indeks muligheder, push anmeldelse, native AMP-kommentarer, brugerdefinerede AMP-oversættelser (hvis du bruger et andet sprog end engelsk, vil du opdatere dette) og mere. Indstillingerne er meget omfattende til et gratis plugin, som er fantastisk.

Bedst af alt, dette plugin tilbyder designmuligheder, så du kan tilpasse udseendet og følelsen af ​​din AMP-output. Brug inkluderede standard AMP-temaer, eller brug deres AMP-temarammen at skabe dit eget unikt design.

AMP til WP tilbyder også premium udvidelser at tilføje funktioner (som en opfordring til handling eller AMP-cache) og support til populære plugins inklusive WooCommerce, Advanced Custom Fields og Kontaktformular 7.

Flere måder at tilføje AMP til WordPress

Dette er naturligvis ikke den eneste måde at tilføje AMP til dit WordPress-drevne websted. Andre plugins, der kan hjælpe dig med AMP til WordPress-websteder inkluderer:

 • WP AMP – at skabe brugerdefineret AMP-design uden kodning og øge SEO. Du kan læse mere om det her.
 • Accelerated Mobile Pages (AMP) til WordPress – for at oprette et AMP-tema til dit websted.
 • Tilpasset AMP – for at hjælpe med at tilpasse dit AMP-indhold.
 • Facebook-øjeblikkelige artikler og Google AMP-sider – at offentliggøre og administrere dit indhold direkte fra WordPress til Google AMP-sider med support til annoncer og analyse.
 • Lim til Yoast SEO & AMP – at sikre, at standard WordPress AMP-plugin bruger de rigtige Yoast SEO-metadata og tillader ændring af AMP-sidedesign.

Skal du tilføje AMP til WordPress?

Selvom AMP ikke er obligatorisk for, at websider opdages af Google, er det temmelig indlysende, at Google sigter mod at implementere AMP-projektet på en mere bredt funderet måde efterhånden. For tiden er det ikke en separat faktor at være AMP-kompatibel søgerangering af Google. Skønt det er rimeligt at antage, at det vil være vigtigt på et tidspunkt,

Hvis du husker, at sidehastighed er en faktor i søgemaskinens placering, har du virkelig ikke meget af et valg, hvis du vil være en del af det mobile internet. Hvis placeringerne i søgemaskinerne er vigtige for dig, kan alle andre tanker om at gå AMP-vejen forsvinde.

Men at være en del af projektet kræver streng overholdelse af den formatering, der kræves af Google, og det er måske ikke alles kopp te. Det begrænser, hvad du kan lægge på dit websted, og kan få alle blogs til at virke noget ensartede og mangler individualitet. Nogle animationer er ikke tilladt, og formularer understøttes ikke. Og hvad angår destinationssider, er AMP muligvis overhovedet ikke en god idé. Der kan desuden være websteder, der understreger æstetik og branding over hastighed, for hvilke AMP kan vise sig at være en dæmper.

Hvis du imidlertid ønsker at skabe en hurtig og engagerende oplevelse for dine brugere og få dem til at holde sig længere, skal du alvorligt overveje AMP for WordPress (eller enhver anden type websted, du muligvis kører). Hvis det er et sted på AMP-karrusellen på Google-søgesider, du vil hjørne, skal du hoppe videre til AMP-båndtvungen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map