8 tip til oprettelse af langtidsindhold med WordPress

Tip til oprettelse af langtidsindhold med WordPress

WordPress-artikler i lang form er en fantastisk måde at give dine læsere dybdegående information om et givet emne. Generelt har du kun et sekund til at fange din læsers opmærksomhed. Ellers går de videre til nogen, der kan give dem, hvad de vil. Hvis de er interesseret i et bestemt emne, er det, de ønsker, værdifuldt, forståeligt og let at navigere i oplysninger.


Betydningen af ​​langtidsindhold forklaret

Med hensyn til WordPress henviser artikler i lang form typisk til dem, der er over 1000 ord lange. Hvorfor skulle du tage dig tid til at oprette indhold så længe? Nå, der er et par grunde.

For det første øger det tiden på stedet. Jo længere kopien er, desto længere bruger brugeren aktivt på at læse en side (eller flere sider) på dit websted.

Søgemaskiner har også en tendens til at favorisere indhold i lang form. Ifølge Backlinko, indlæg, der rangerer på den første side i Googles søgeresultater har en total på 1.890 ord. Så hvis du vil rangere højere med at fokusere på længere indhold er en solid strategi.

Plus, at indhold i lang form er mere delbart. Ved at forbedre længden på dine artikler kan du også give dine sociale mediekonti (og trafik) et løft.

Mens de første grunde er mere SEO-baserede, er der også grunde til at skabe længere indhold til dit publikum. For eksempel den samlede brugeroplevelse på dit websted. Let at navigere i langtidsindhold gør det nemt for brugerne at finde de oplysninger, de leder efter. Dette skaber en positiv oplevelse, der ofte får dem til at vende direkte tilbage til dit websted næste gang de søger efter et svar.

Så hvordan kan du gøre ved at oprette indhold i lang form med WordPress? Nedenfor tilbyder vi 8 tip, du kan bruge til at drage fordel og skabe mest effekt på dit WordPress-sted med længere artikler.

1. Vælg det rigtige emne

Du skriver til dine læsere, så sørg for at give dem emner, de faktisk er interesseret i. Se hvilke typer ting de søger efter, eller se på de mest almindelige spørgsmål, du bliver stillet. At give disse oplysninger af værdi giver læserne en grund til at sætte deres tillid til dig og se dig som en autoritet til emnet.

En måde at gøre dette på er at gå til Quora og se, hvilke spørgsmål der stilles i din niche. Dette kan fortælle dig, hvad dit publikum er interesseret i. Derefter kan du bruge dine sociale medieanalyser til at gøre det samme og kontrollere, hvilke emner der er trend. Fora og lignende online rum gør ofte susen, hvis dit budget til forskning er lavt.

Moz Pro SEO værktøjssæt

Du kan også bruge Google Trends og Google News til at se, hvad folk søger efter og læser mest. Men hvis du har flere penge at spare, skal du bruge nogle af de bedste emner og trends-forskningsværktøjer. Moz er en fantastisk mulighed, der kan hjælpe dig med at tage din indholdsmarkedsføring og SEO til det næste niveau.

2. Mål for stedsegrønt indhold

Der vil naturligvis være nogle emner, der naturligvis har en udløbsdato eller kun vil være meget efterspurgte i en kort tidsramme. Denne type indhold er normalt pressemeddelelser, generelle opdateringer om begivenheder eller andet, der sker med mærket, meddelelser og så videre. Der er også kommentarer til aktuelle begivenheder eller blogindlæg, der er relateret til tendenser, der vil passere – bare husk debatten “Laurel vs Yanny” eller “White and Gold vs Black and Blue Dress”. Mange mærker sprang for trenden og skrev om det, men disse var ikke længe blogindlæg, fordi de ikke er stedsegrønne. Du kan vælge at skrive om disse ting, men det er bedst at sigte mod emner, der kan stå tidens prøve. Du vil bruge en masse tid og kræfter på at oprette dette indhold, så du vil have så meget tid og drage fordel af det som muligt.

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

Der er masser af værktøjer, du kan bruge, og et af de bedste eksempler er CoSchedule-plugin, der kan hjælpe dig med at planlægge dit indhold og forskellige opdateringer, så dit indhold altid forbliver frisk og interessant for dine læsere. Dette praktiske værktøj giver dig mulighed for at samarbejde med dit team og tildele opgaver, få et overblik over hele din markedsføringsstrategi, vide, hvad de bedste tider er at sende, og så videre.

3. Brug værktøjer til at redigere og læse korrektur

Det er ikke altid nemt at skrive, især når det kommer til redigering og korrekturlæsning af indhold, når du er færdig. Der kan være mange grammatiske fejl eller stavefejl, og disse er aldrig gode for dit omdømme. Men heldigvis er der værktøjer, der kan hjælpe dig med at blive bedre på dette område.

Grammatisk skriveassistent

Grammatik er et værktøj, du sandsynligvis er bekendt med, da milliarder af mennesker bruger det, og det er et af de vigtigste værktøjer for enhver forfatter. Du kan stole på Grammarly for at intuitivt kontrollere alle dine grammatik- og stavefejl, tegnsætningsfejl og stilfejl. Dets brug går langt ud over enhver standard korrekturlæser som dem, du kan finde i Word eller Google Docs. Det er gratis, men hvis du får en betalt version, kan du nemt tjekke for plagiering og få en endnu bedre indholdsanalyse.

Korrekturlæsning af gratis WordPress-plugin

Den gratis korrekturlæsning-plugin af Scribit er på den anden side et plugin, du kan bruge direkte i WordPress. Du kan konfigurere det, så det understreger alle dine fejl, mens du skriver, eller disse fejl kan vises i et separat vindue. Du kan tilføje særlig terminologi, så den er tilpasset og klar til, at du kan bruge den.

Style Guide Checker Gratis WordPress Plugin

Endelig er Style Guide Checker et plugin, der hjælper dig med at oprette et sæt regler, som dine indholdsskabere kan følge, hvilket giver dig mulighed for at have ensartet indholdskvalitet gennem hele strategien for indholdsmarkedsføring. Det kan dække alt fra tegnsætning til formatering.

4. Gør indholdet delbart

Folk elsker at dele indhold, som de synes er interessant, og at de tror, ​​at andre ville være lige så interesserede i. Gør dit indhold let at dele for at udvide din rækkevidde og virkningen af ​​dine artikler i lang form. Og som med alle WordPress-ting, har du en masse sociale delings-plugins at vælge imellem.

Integrer sociale medier med AddThis

AddThis tilbyder et par plugins, du kan bruge til at gøre dit indhold mere delbart. Det er en fantastisk platform, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tilføje flydende delingsknapper, følgeknapper for social profil og endda relaterede indlæg. Du skal tilmelde dig en gratis AddThis-konto for at bruge plugins og for at se analyser for dit top delte indhold, henvisningsnetværk, sidevisninger og mere.

Candy Social Widget

Eller hvis du leder efter en enklere mulighed, kan du overveje plug-in til Social Candy Widget. Det tilføjer en intuitiv social widget-builder, som du kan bruge til at tilføje dine foretrukne sociale profil-links til et hvilket som helst widget-klart område. Vælg mellem 25 sociale netværk, 3 knapstiler og tilpassede dimensioner.

5. Formater dit indhold

Læsere ønsker indhold, der er let at fordøje, hvor de hurtigt kan finde det nøjagtige stykke information, de leder efter. En god måde at hjælpe dem med dette er at formatere dit indhold til at have klare overskrifter, undertekster og lister, så de kan skumme igennem den langvarige artikel og hurtigt finde det nøjagtige emne, de leder efter.

Download Easy Indholdsfortegnelse

Du vil måske også overveje at tilføje en indholdsfortegnelse. For langformet indhold er dette ofte yderst nyttigt for læserne. Hvis dit WordPress-tema ikke inkluderer denne funktion, vil et plugin som Easy Table of Contents gøre susen. Dette plugin er nøjagtigt som annonceret – en nem måde at tilføje en indholdsfortegnelse til dine indlæg eller sider. Plugin fungerer automatisk ved at gribe tak i overskrifter. Brug de inkluderede indstillinger til at vælge en indholdsfortegnelse, kugleformatering, hierarkisk support, glat rulle med mere.

6. Tilføjelse af visuals er et must

En god måde at få information til læserne på er gennem visuals som infografik, diagrammer eller andre billeder. De er perfekte til kondensering af oplysninger i et enkelt format. Og selv når der ikke er brug for billeder, er det en god ide at tilføje dem alligevel for at opdele den lange tekst.

Infographic Maker - iList

iList Infographic Maker er et WordPress-plugin, der kan hjælpe dig med at skabe en visualisering af data og information, der ser godt ud og straks fanger læserens opmærksomhed. Du kan oprette smukke lister, infografik, diagrammer og grafer, og det kan gøre hele forskellen i din strategi for indholdsmarkedsføring.

Vision Interactive - Image Map Builder til WordPress

Vision Interactive Image Builder giver dig mulighed for at gøre mere med dine billeder – tilføj tekst, noter, links, figurer, linjer og andre ting, der kan hjælpe dig med at afklare dit punkt og inspirere folk. Du kan oprette interaktive billeder, brochurer og fortælle en historie på få sekunder.

Visualizer: Tabeller og kort manager til WordPress

Endelig skal du bruge Visualizer-tabeller og diagrammer til at oprette interaktive diagrammer, grafer og andre visualiseringsværktøjer, der kan hjælpe dit publikum med at forstå de data, du præsenterer. Det er virkelig simpelt at bruge, og der er mere end 9 korttyper, du kan bruge. Alle diagrammer er interaktive og lydhøre, hvilket vil være endnu bedre for dine besøgende.

7. Bliv promovering

Hvis du har fået læserens opmærksomhed, og de betragter dig som en kyndig og pålidelig kilde til information, kan du begynde at promovere de produkter og tjenester, du har at tilbyde. Når du har givet dem værdifulde oplysninger om et emne, kan du eventuelt tilbyde dine tjenester for at hjælpe med at skabe en løsning på det spørgsmål, de oprindeligt henvendte dig til med.

En mulighed er at tilføje et opkald til handling (eller CTA). Der er masser af WordPress-opkald til handling-plugins at vælge imellem. Med disse kan du henvise læsere til din nyhedsbrev tilmeldingsformular, prisside, en kontaktformular for at komme i kontakt osv.

Alternativt, hvis dit websted også indeholder en e-handelsbutik, kan du muligvis bruge en kortkode til at tilføje relaterede produkter til din tekst. For eksempel, hvis du bruger WooCommerce, kan du bruge og tilpasse kortkoden [produkter] til at vise relevante emner i henhold til kategori, SKU, popularitet osv. (Se en komplet liste over WooCommerce-kortkodevariabler at lære mere).

8. Opret med SEO i tankerne

For at nå ud til flest læsere skal du naturligvis have en høj placering af søgemaskinerne. Og for at opnå det skal du have SEO-optimeret indhold.

Først skal du starte med nøgleordsundersøgelse. Googles søgeordsplanlægger er et fantastisk værktøj til at opdage og undersøge nøgleord samt vurdere din konkurrence.

Yoast SEO-plugin

Men når du først har fundet dig på dine målnøgleord, vil du ikke proppe din tekst. Dette kommer ofte ud som akavet og unaturligt (for læsere og søgemaskiner). Yoast er et fantastisk plugin, der giver dig mulighed for at tilføje disse nøgleord og derefter kontrollere for læsbarhed. Dette er for at sikre, at intet lyder unaturligt og hjælper med at optimere dit indhold til dine læsere (og søgemaskinsbots). Derudover er plugin praktisk til at tilføje vigtige SEO-funktioner til dit websted, herunder et sitemap og brødkrummer. Gør det til et altomfattende aktiv for din WordPress SEO-indsats for at få din lang formede artikler rangordning.


Når du søger at oprette WordPress-artikler i lang form, der har stor indflydelse, skal du huske at huske disse tip under hele oprettelsesprocessen. Langformede artikler har bestemt deres plads og tjener deres formål; Og når de er gjort ordentligt, vil du se fantastiske resultater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map