8 måder at blive involveret i WordPress Community

Netværk

Der er en række måder at engagere sig og give tilbage til WordPress-samfundet.


WordPress er et open source-projekt, hvilket betyder, at kernesoftwaren og et stort antal værktøjer til at udvide det er helt gratis at bruge og ændre. Denne ethos strækker sig til ethvert aspekt af softwaren og understøttende information.

Samfundet bander sammen for at skabe tilføjelser til WordPress, oversætte det til forskellige sprog og hjælpe med at fremme ethvert aspekt af kernesoftwaren.

Community-bidrag er dog ikke kun begrænset til udviklere derude. Enhver, der ønsker at blive involveret, kan finde en måde at hjælpe på. Alt hvad du virkelig har brug for er en WordPress.org-konto og ønsket om at sidde fast i.

Der er mange måder at engagere sig i, og vi gennemgår et par af dem til dig her.

1. Udvikle et gratis plugin eller tema

Dette er den mest almindelige metode til at give tilbage til WordPress-samfundet. Der er tusinder af gratis temaer og plugins i WordPress-lageret, som samfundet kan bruge. For at vise dig den enorme variation, der skabes, går jeg igennem dem alle og fremhæver mine yndlings plugins og temaer hver måned.

Dette er ikke en mulighed for dem, der ikke er villige til at forblive engagerede på lang sigt. Ethvert tema eller plugin, der oprettes, har brug for konstante opdateringer for at sikre, at de er fejlfri og kompatible med hver nye version af kernesoftwaren.

I øvrigt behøver du ikke at være en udvikler for at udvikle plugins og temaer. Jeg har samarbejdet med en udvikler om at oprette to plugins (med en anden to på vej).

Sikker på – det koster mig lidt penge, men jeg har oprettet plugins, som jeg havde et personligt behov for og de hjælper andre mennesker. Det skader heller ikke mit omdømme i WordPress-samfundet.

Udvikling af plugins og temaer er et fælles indledende trin for mange bidragydere i at skabe deres eget firma, der sælger premiumprodukter til WordPress. Det er det mest udfordrende niveau af bidrag, men i sidste ende uden at folk opgiver deres tid til at oprette temaer og plugins ville WordPress ikke være så varieret, som det er i dag.

2. Besvar supportspørgsmål på fora

Supportfora er en fremragende måde at blive involveret i samfundet på. Der er altid nye WordPress-brugere, der leder efter hjælp og vejledning, og med en mangel på moderatorer derude kan det være et af de bedste steder at komme i gang med at give tilbage. Du må ikke tænke du er en WordPress-ekspert, men hvis du har nogen som helst erfaring, vil der være spørgsmål, som du vil være i stand til at besvare (i betragtning af at langt de fleste spørgsmål stilles af absolutte begyndere).

Der er et stort antal åbne tråde i øjeblikket, som kan gøre at beslutte, hvor man skal begynde lidt skræmmende. En god måde at nærme sig dette er at tænke på et problem, du for nylig havde med WordPress, som du var i stand til at løse. Brug søgefunktionen i fora til at finde folk, der spørger om det samme problem, og skriv op, som du har løst det.

For at lære mere om at blive involveret i supportforaene, denne side forklarer alt hvad du har brug for at vide.

3. Vedligehold dokumentationen

Filer

Kodeks indeholder alt hvad du har brug for at vide om WordPress. Det bliver konstant opdateret og kræver frivillige at rette fejl, revidere sider og også tilføje nye artikler for at udvide WordPress-dokumentationen, især når nye versioner frigives.

Der er altid et krav for at hjælpe med at holde Codex ajour. Hvis du tror, ​​at dette kunne noget, der appellerer til dig, skal du kigge på Retningslinjer for Codex-bidragydere og blive involveret.

4. Arbejd med WordPress-oversættelse

WordPress GUI fungerer som standard på amerikansk engelsk, men det har evnen til at anvende andre sprog.

Hvis du taler mere end et sprog, kan en ideel metode til at give tilbage til WordPress være at hjælpe med at oversætte kernesoftwaren til dit sprog. Dette er især vigtigt, hvis WordPress ikke allerede er tilgængelig på dit sprog. Ud over at arbejde på softwaren kan du også hjælpe dig ved at oversætte de mange Codex-sider til et andet sprog.

Hvis du vil hjælpe med WordPress-oversættelse, kan du finde mere information om det på Polyglots team side.

5. Udvikl WordPress-brugergrænsefladen

Hvis dine færdigheder ligger mere i designfeltet, så Brugergrænsefladeteam kan være et ideelt sted for dine talenter. Dette team fokuserer på front-end udvikling og design af WordPress brugergrænseflade.

Der er konstant diskussioner om design og brugertest med folk, der leverer mockups af deres ideer i UI-gruppen. Hvis der er noget ved den aktuelle brugergrænseflade, som du er uenig i og gerne vil ændre, er denne gruppe stedet at fremsætte dette argument.

6. Forbedre WordPress-tilgængelighed

Hvis du eller nogen, du kender, bruger hjælpemidler, kan det at hjælpe Accessibility-teamet være det perfekte sted for dig at blive involveret.

Dette team arbejder med hjælpemidlerne i WordPress-kernen og leder altid efter feedback. Fortæl dem om eventuelle problemer, du måtte have oplevet, og om alle idéer, du måtte have til at gøre softwaren bedre.

Hvis dette appellerer til dig, skal du følge Lav WordPress-tilgængelig blog og skriv kommentarer til deres drøftelser derovre.

7. Hjælp med at vokse samfundet

WordCamp

Der er flere WordCamps og hundreder af WordPress-møder, der sker rundt om i verden hvert år. Disse begivenheder er ideelle steder for medlemmer af samfundet at mødes ét sted for at dele information om udvikling, design og ethvert aspekt af WordPress (check ud Carrie’s resume af hendes oplevelse på WordCamp San Francisco 2013, eller se, hvorfor veninde Pippin deltager i WordCamps ).

Hvis der i øjeblikket er et meetup eller WordCamp, der sker i dit område, kan du komme i kontakt med arrangørerne og tilbyde at hjælpe.

Hvis der ikke er et aktuelt møde eller WordCamp i dit område, hvorfor ikke prøve at komme i gang?

At køre et møde eller WordCamp er ingen let opgave og kræver en hel del arbejde både før og under arrangementet. Hvis dette er noget, du tænker på at gøre, ville det være en meget god ide at oprette forbindelse med andre medlemmer af Make WordPress Community-webstedet for at spørge om råd og support.

Community-begivenheder er ikke begrænset til fysiske placeringer. Der er adskillige fora, IRC-chats og onlineworkshops, der er målrettet med samfundets opsøgende frivillige i tankerne.

8. Doner til WordPress Foundation

Hvis du er bekymret for, at ingen af ​​ovenstående muligheder er for dig – uanset om det er, at du ikke har tid eller evnerne til at hjælpe på nogen af ​​disse måder – er der en anden mulighed åben for dig. WordPress Foundation er en velgørende organisation, der har til opgave at fremme WordPress som et open source-projekt.

Det er en non-profit, der holder WordPress-varemærket, finansierer en række open source-projekter og er en uddannelsesorganisation for WordPress og open source-udvikling.


Vi har talt om flere muligheder, som du kan blive involveret i WordPress-samfundet, men der er mange andre måder at bidrage med. For at blive involveret i samfundet, alt hvad du er virkelig behov er et ønske om at give tilbage. Så skal du bare finde ud af, hvordan du kan gøre det på en måde, der bedst passer til dine talenter.

Dit bidrag til samfundet kan være i form af anmeldelser af temaer og plugins, eller det kan arbejde med design- og brugergrænsefladeteams for at forbedre WordPress ‘udseende og fornemmelse. Dit bidrag kan endda være baseret på dit ønske om at forkæmpe WordPress til nye brugere og hjælpe dem med at komme i gang. Der er virkelig ingen grænser for de tilgængelige muligheder.

Har du givet tilbage til WordPress-samfundet på en eller anden måde? Vi vil meget gerne høre om det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector