8 kontroller, der skal udføres, når dit WordPress-websted er nede

8 kontroller, der skal udføres, når dit WordPress-websted er nede

Måske har du ikke adgang til betjeningspanelet eller login-siden på dit WordPress-sted. Eller dit websted fungerer simpelthen ikke, som det normalt gør. Hvis dette sker, er det muligt, at dit WordPress-websted er nede.


Men rol ikke – der kan være et simpelt svar på, hvorfor dit websted ikke er op. Denne korte liste med foreløbige kontroller kan hjælpe dig med at holde et køligt hoved, når dit WordPress-websted er nede. Det bedste af alt, du kan udføre disse kontroller på egen hånd, før du beder om hjælp.

1. Udelukker forkerte forbindelser

Som et første trin skal du sørge for, at alle dine forbindelser er rigtige og tilsluttet de korrekte stik / porte. Sørg for, at du har forbindelse til internettet korrekt. Du ønsker ikke at bryde hovedet i to dage og derefter finde ud af, at du har fået ledningerne krydset.

2. Er det bare dig?

Ofte sker det, at problemet kan være et generelt problem, der berører mange andre brugere. Der kan være andre, der prøver på at finde ud af, om deres WordPress-websted er nede

For at finde ud af, om det er tilfældet, kan du prøve et par onlinetjenester som Ned for alle eller bare mig. Dette værktøj kontrollerer dit websted fra flere steder, så hvis problemet er med din computer, vil du vide om det. Indtast blot URL’en til ethvert websted, så ved du, om dette websted også er nede. Et andet værktøj, der stort set gør det samme Er dette websted nede.

Hjemmesiden er nede - Er den nede

Hvis du opdager, at det kun er dig, der ikke kan få adgang til dit websted, skal dit næste stop være Whatsmydns. En “Webstedet blev ikke fundet”Eller lignende fejl betyder generelt, at din DNS ikke er opdateret. Dette værktøj hjælper dig med at finde ud af det, og du bør ikke springe denne kontrol over, hvis du for nylig har ændret DNS til dit websted. Husk dog, at ændringer i DNS normalt kan tage 6 til 72 timer at opdatere.

Hvis din DNS er opdateret, er den næste ting, du skal gøre, forsøg på at tvinge siden til at genindlæse. For at gøre dette skal du klikke på Ctrl + F5 på Windows (og Cmd + R på Mac). Dette giver dig adgang til din webside direkte fra serveren ved at omgå dine cachelagrede sider.

Dernæst kan du se dit websted fra forskellige placeringer ved hjælp af proxysider. Hvis du er i stand til at se dit websted på denne måde, er det meget sandsynligt, at du oplever netværksproblemer.

Til sidst kan du også holde faner med dit websteds oppetid kontinuerligt. Der er mange værktøjer såsom Pingdom tilgængelig til dette formål. Disse værktøjer kontrollerer dit websteds status ved at pinge fra flere placeringer med hyppige intervaller og underrette dig, hvis dit websted oplever nedetid.

3. Kontroller domænes gyldighed

Det domænenavn, du har købt på tidspunktet for starten af ​​dit websted, leveres med en udløbsdato. Har du gået glip af en meddelelse om fornyelse af abonnement? Mens mange registratorer forlænger gyldigheden i ca. 30 dage efter udløbsdatoen, skubber du den, hvis du har større forventninger.

Mange webværter pakker domæneregistreringstjenester med hosting. Men hvis det ikke er tilfældet med dig, skal du kontrollere, om dit abonnement er opdateret.

Hvem er

Gå til Hvem er og feed i din websteds URL. Du vil hurtigt vide, om din domæneregistrering stadig er i live, samt en masse andre detaljer om dit websteddomæne.

4. Ikke tilgængeligt websted

Nogle gange kan det ske, at dit websted ikke rigtig er nede, bare at du ikke har adgang til det. Dette kan skyldes, at autoopdateringer til, at WordPress ikke udføres korrekt.

I sådanne tilfælde kan du prøve at få adgang til dit websted ved hjælp af disse hurtige rettelser:

 • WordPress opdateres ikke helt: Nogle gange, lige efter en forsøgt WordPress-opdatering, kan du muligvis få en planlagt vedligeholdelsesfejl, når du prøver at indlæse en side. Mest sandsynligt skyldes det, at der var en timeout, før din WordPress kunne komme ud af vedligeholdelsestilstand. WordPress opretter en .vedligeholdelse fil under opdateringsprocessen for at indikere, at dit websted er under vedligeholdelse. Du skal fjerne denne fil fra dit websted for at være i stand til at få adgang til den igen. Indtil dette tidspunkt er det sandsynligt, at du kun får beskeder som “Installation mislykkedes”Eller“Kort ikke tilgængelig for planlagt vedligeholdelsesfejl i WordPress”. Selvom det altid er en god ide at læse mere om, hvordan man opdaterer WordPress sikkert.
 • Forkerte filtilladelser: Korrekte filtilladelser er vigtige for, at auto-opdateringen fungerer korrekt. WordPress bruger htdocs / yourSite / wp-content / opgradering katalog til den midlertidige fil, den opretter under installationsprocessen, og den skal være skrivbar. Når du har gjort dette, kan du prøve automatisk opdatering igen.
 • Sluk for sikker tilstand: Prøv at slukke for sikker tilstand i din httpd.config fil, og genstart derefter Apache.
 • Vælg manuel opdatering: Hvis det sker, at du får en “Fatal fejl“, Vælg en manuel opdatering.

Andre årsager kan være, at PHP-hukommelsen er opbrugt, eller serverout-timeout, og du bliver nødt til at lave en smule WordPress-fejlfinding her.

5. Suspenderet konto

De fleste hosting-tjenester suspenderer din konto, hvis den er ubetalt i et stykke tid. Normalt får du en e-mail fra din vært, der fortæller dig, hvornår en betaling ikke er gennemgået, så det er muligt, at den glider forbi. Sørg for, at dine faktureringsoplysninger er ajour for at undgå suspension af hostingtjenester.

6. Din server er nede

Hvis din server oplever nedetid, er du overhovedet ikke i stand til at få adgang til dit websted. Selvom du muligvis får en besked om, at din server oplever nedetid, er du nogle gange i mørke – det er let at glemme det. Enhver ressourceintensiv brug af serverressourcer, der overskrider dine båndbreddegrænser, kan også få dit websted til at gå ned.

Begynd med at tjekke ved blot at opdatere siden, og hvis det er et midlertidigt problem, løser det sandsynligvis sig selv.

Overvej derefter, om den hostingtjeneste / pakke, du har valgt, er den rigtige til dit websted. Hvis du har valgt billig webhosting, er det muligt, at værtsserverne ikke leverer din tilstrækkelige support til 100% oppetid. Nedetid kan ske oftere med billigere hosting, der ikke understøttes af korrekt infrastruktur, og din eneste løsning er at vente på det eller komme på telefonen med din tjenesteudbyder. Eller du kan vælge at skifte til hosting-tjenester af høj kvalitet, såsom Bluehost (hvor WPExplorer-læsere kan få 63% rabat), eller til WordPress-administrerede hostingløsninger som WP Engine.

Bluehost-serverstatus

Tjenester som Bluehost holder dig informeret om serverudfald, men du kan også besøge cPanel for at kontrollere status på din konto. Igen er det en god ide at indstille et automatisk oppetidsovervågningsværktøj, og så snart du får besked om nedetid, skal du komme i kontakt med din hostingudbyder.

7. Tema- eller plugin-konflikt

Dubiuos-temaer og plugins, der ikke spiller godt med hinanden eller med WordPress-kernen, kan også afskære dig fra din WordPress. En måde at forhindre dette på er at købe temaer og plugins af høj kvalitet fra anerkendte markedspladser.

Kvalitets plugins

Et godt sted at søge efter WordPress-plugins er vores egen liste over bedste WordPress-plugins.

Mange forfattere tager problemer med at påpege de kendte konflikter med deres produkt med andre temaer eller plugins, og du bør tage dig tid til at gennemgå dem, før du installerer dem. Og hvis du nogensinde er i tvivl om kompatibilitet, så spørg bare udvikleren.

8. Du er blevet hacket

Hvis du har kørt et websted i nogen længere tid, vil du helt sikkert vide, at webstedssikkerhed er en løbende øvelse. Hele pointen er at forblive et par skridt foran de onde fyre. Ofte forsøger ondsindede bots gentagne gange at få adgang til en række høyfrekvente forsøg, og nogle gange lykkes det (derfor behovet for stærke adgangskoder og beskyttelse af dit admin-område). I sådanne tilfælde og i tilfælde af DoS-angreb, skal din hostingudbyder træde op for at hjælpe dig med at forblive beskyttet. Du bliver nødt til at arbejde tæt sammen med dem og give dem alle de oplysninger, du har til rådighed.

Det kan også ske, at bots eller hackere lykkes og overtager dit websted. For at kontrollere, om dit websted er blevet hacket, skal du køre en Sucuri-sitecheck og se på de resultater, du får.

Sucuri SiteCheck

Hvis dit websted ikke har nogen malware, der påvirker det, skal du bare gå igennem disse Ofte stillede spørgsmål om WordPress Codex og prøv at indsamle mere information om, hvad der får den til at gå offline eller køre underligt.

Afslutter

At være låst ud af dit websted kan være en hård oplevelse. Men der er en række måder at finde ud af, hvorfor din WordPress-webside er nede. Bevæbnet med disse oplysninger kan du prøve at indstille tingene helt alene. Der er desuden en række kvalitetsindlæg, der hjælper dig med fejlfinding af WordPress, herunder WordPress-kodeks. Og hvis du finder ud af, at du ikke kan håndtere det på egen hånd, kan du altid bede om hjælp udefra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map