8 grunde til at undgå billige webhosts til din WordPress-blog

Vi har alle været der, når vi valgte en webhost. Vi har alle stillet os det samme spørgsmål – kan jeg arbejde med denne vært? På et tidspunkt i vores WordPress-liv – specifikt, når vi vælger en webhost, har vi alle stillet os det samme spørgsmål – kan jeg gøre noget med denne vært?


Internettet vært, er bogstaveligt talt hjemstedet til dit WordPress-sted. Og når trafikken på dit websted vokser, er vi nødt til at opgradere værter. Men det er ikke kun trafik, der skal overvejes, vores valg styres af en lang række faktorer. Værtsens gennemsnitlige oppetid, servicekvalitet inklusive ydelse, hastighed og understøttet software, supportens tekniske færdigheder og mest vigtigt, omkostningerne.

Omkostningsfaktoren

WordPress Hosting: Omkostningsfaktoren

Næsten alle begyndere stiller det samme spørgsmål, når de vælger en webhost:

Hvor meget koster ting?

Jeg har gjort det, og jeg er temmelig sikker på, at du også har gjort det! Når du dykker ind i den vidunderlige verden af ​​WordPress, vil du gradvis forstå, at omkostningerne ved en webhost, selv om en styrende faktor for menneskelig logik, ikke er den vigtigste.

Hvorfor? Årsagen er enkel – når du lærer mere om WordPress, vil du opdage, at der er mange faktorer som f.eks automatiske kerneopdateringer, DDoS-beskyttelse, administreret hosting, integreret CDN, og en række andre, der kommer i spil, når du først er kommet ind i den store liga.

Lad mig vælge den billigste og komme i gang.

Denne lige her er en af ​​dem forkerte (men nødvendige) vendinger i livet, som de fleste af os overvejer senere. Men hey – vi lærer af vores fejl, ikke? Hvis du på en eller anden måde mirakuløst er landet på denne artikel, mens du undersøger din nye webhost – er du heldig! For at sige det ganske enkelt skal du undgå billige webhosts (du vil snart se, hvorfor).

Problemer med billige webhosts

De fleste af de faktorer, der diskuteres i de følgende afsnit, er relateret til hinanden. Det er mere af kædereaktion – et underskud, der fører til et andet problem. Hvis du tænker på det fra et forretningsmæssigt perspektiv – grundlæggende fortjenst- og tabsligninger – vil du opdage, at grundene er ganske åbenlyse. Lad os komme igang.

1. Alvorlige ressourcebegrænsninger

WordPress Hosting: Billig hosting-ressourcebegrænsninger

Billige webværter bruger normalt dårlige eller brugte servere og / eller kramper så mange brugere som muligt på disse servere. Som et resultat reduceres mængden af ​​ressourcer, der deles mellem hver bruger, kraftigt.

Overvej for eksempel en server med 8 GB RAM. Hvis vi fylder 100 mennesker på den server, får hver person ca. 80 MB RAM. (8 x 1000/100). Det er ret anstændigt. Forøg dette antal, så begynder du problemer.

Hvad er problemet?

 • Lav PHP-hukommelsesbegrænsning: Til at begynde med er der den omhyggeligt lave PHP-hukommelsesgrænse. Vi har etableret det WordPress kører på PHP, højre? Med den lave PHP-hukommelsesgrænse er WordPress ‘hænder bundet. Når du installerer et nyt tema eller kører et ressourceintensivt plugin (f.eks planlagt cloud-backup), WordPress mislykkes, og du står overfor hvid skærm af død.
 • Overbelastet database: Efter al sandsynlighed vil du være begrænset til en enkelt databaseeksempe (det betyder kun en WordPress-installation), og databaseserveren bliver meget overbelastet. Som et resultat vil generering af forespørgselsresultater (dvs. latenstiden) tage et stykke tid, hvilket i sidste ende vil forringe webstedsydelsen.

2. Harddiskforbundet

WordPress Hosting: Billig hosting Hard Drive Conundrum

Server harddiske er normalt dyrere end deres desktop-kolleger. Dette er på grund af deres forbedrede pålidelighed, hurtigere ydelse og større gennemsnitlig levetid. Enhver harddisk er en nedbrydelig ressource og har således en betyder liv. Dette betyder, at efter den specificerede levetid øges sandsynligheden for, at harddisken svig markant sammen med ydelsen, der nedbrydes under acceptabelt niveau. Kort sagt, når den specificerede levetid på harddisken er over – den skulle gerne kasseres.

Men det er ikke tilfældet med billige webhosts. De vil fortsætte med at bruge disse forliste harddiske (eller endda desktop grade harddiske), som til sidst vil mislykkes… og det vil også alle dine data!

3. Lille eller ingen sikkerhedskopier

WordPress-sikkerhedskopier

De fleste af de gange er nye brugere uvidende om vigtigheden af ​​sikkerhedskopieringer, hvilket gør det til en ansvar af et godt hostingfirma at tage regelmæssige sikkerhedskopier. Hver god vært som BlueHost eller WPEngine tager regelmæssige sikkerhedskopier af dit websted og bevarer dem op til 30 dage!

Chancerne for, at en billig webhost tager regelmæssige sikkerhedskopier er temmelig tynde. Selvom de gør det, vil der være uacceptable størrelsesbegrænsninger og korte backup-tilbageholdelsesperioder. Som en bonus opkræver de måske endda dig for at gendanne en sikkerhedskopi!

4. Uerfaren support

WordPress Hosting: Billige erfaren support

Først og fremmest vil svaret på en billet være langsomt. Der er muligvis ikke engang en ordentlig support-software. Hvis du formår at krydse disse to forhindringer, er her den næste – support er muligvis ikke i stand til at hjælpe dig med selv temmelig enkle hostingproblemer. Jeg tror ikke, komplicerede spørgsmål endda kommer i tvivl – du er helt alene.

5. Ufaglærte teknikere = Længere nedetid

WordPress Hosting: Billig vært i længere driftstider

Backend-teknikere er mennesker, der vedligeholder serverne – alt fra tilslutning af ledningerne til installation af OS-opgraderinger og sikkerhed. Dygtige serveradministratorer er meget dyre – et koncept, som billige værter kan undgå som pesten.

Nedetid er imidlertid en nødvendig del af delt hosting-forretning. Det bedste af partiet har avanceret software til at omgå dens virkning. Men med billige webhosts, vil du støde på utilstrækkelige og sub-par-serverressourcer – som harddiskproblemet, vi diskuterede tidligere. Par det sammen med uerfarne teknikere, og du er i for hyppige og langvarige stilstandstider.

6. Hyppige meddelelser om overforbrug

WordPress Hosting: Bekendtgørelser om overdreven brug af hosting

Nogle gange kommer der trafikspidser på dit websted. For eksempel, hvis dit link er retweetet af en berømt, eller det bliver populært på Reddit. Nogen normal delt vært logger det som en ressourceforbrug.

Men lad os ikke overveje det. Billige webhosts begrænser dine ressourcer på en sådan måde, at selv en mindre øget trafik får dig en meddelelse om overforbrug. Gentag dette et par gange, og de kan endda blokere din konto og tilbageholde dine data indtil du betaler en høj bøde!

7. Dårlig sikkerhed

WordPress Hosting: Billig hosting Dårlig sikkerhed

Sikkerhed er et aspekt, som desværre undermineres af begyndere. Men det bør ikke undskylde hostingfirmaet. De skulle være de erfarne, ikke? Billige webværter har virkelig dårlige sikkerhedsforanstaltninger. Grundlæggende firewalls, manglende beskyttelse mod malware og næsten nul-beskyttelse mod DDoS-angreb efterlader dit websted sårbart overfor en række angreb.

Dit websted bliver en legeplads for babyhacker.

Heldigvis bruger du WordPress, som har en masse indbyggede sikkerhedsmekanismer. Hvis du kører meget på dit websted, for eksempel en online butik, kan du overveje at opgradere til et premium-sikkerhedsplugin som iThemes Security Pro og VaultPress for et ekstra lag af sikkerhed.

Malware-problemet

Et fremtrædende eksempel ville være den ondsindede kodeinjektion. Hackere kan hurtigt finde sikkerhedsløjfer i databasen og roligt glide ind ondsindet kode – en proces, der kaldes MySQL-injektion. Som et resultat, uden at du ved det, bliver dit websted et malware-inficeret domæne. Google markerer dit domæne som et distributionssted for malware, og dine SEO-placeringer går ned.

Enkelt mislykket punkt

Hvis serveren bruger en enkelt databaseserver uden sikkerhedskopier, kan et enkelt malware-angreb føre til at inficere alle databaseforekomster på serveren. Dette betyder, at alle de steder, der er vært på den databaseserver, påvirkes (hver enkelt)! Som et resultat, hvis en andens domæne er angrebet, kan du også lide konsekvenserne.

8. Skjulte omkostninger

WordPress Hosting: Billig hosting skjulte omkostninger

Når et firma debiterer for produkter eller tjenester, der skal være gratis, kategoriserer vi dem som skjulte omkostninger. Billige webhosts er fyldt med sådanne vendinger. De opkræver muligvis dig for:

 1. Gendannelse af sikkerhedskopier
 2. Domæneoverførsel (et meget stort beløb)
 3. At hæve en eskaleret supportbillet
 4. Hændelser med ressourceforbrug

Der var denne ene gang, hvor jeg gav efter min grådighed og købte en billig VPS for en dollar. Jeg tænkte, hvorfor ikke prøve det? Som forventet fungerede intet. I slutningen af ​​dagen var jeg nødt til at rejse en supportbillet kun for at høre, at de allerede havde faktureret mig 5 $ for åbning af en supportbillet, lad være at svare på det!

Konklusion

WordPress Hosting: Bedste hosting

Billige webhosts stave intet andet end katastrofe. Vi skal være ekstra forsigtige, når vi vælger en webhost, der imødekommer vores behov. Det er bedst at vælge erfarne og ansete webhosts som WPEngine, Media Temple, SiteGround, Cloudways eller BlueHost, som holder dit websted sikkert. Du kan lære mere om bedste webhost i VentureHarbours hosting-guide. Når du har vokset ud af din delte vært, kan du gå videre til mere kraftfulde indstillinger som administreret WordPress-hosting.

Så har du en delt hostinghistorie? Vi ville meget gerne vide, hvad din oplevelse har været. Hvis du har nogle tip til værter at undgå eller dem at vælge, kan du dele din mulighed med vores andre læsere nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map