7 vigtige trin, der skal tages, inden der lanceres et WordPress-websted

7 vigtige trin, der skal tages, inden der lanceres et WordPress-websted

Start af dit første WordPress-websted er en spændende oplevelse. For mange er det starten på et nyt eventyr, men for andre kan det være en rigtig hovedpine.


Årsagen til dette er, at mange ikke klarer at udføre enkle, men alligevel vitale handlinger, før de lancerer deres websted, hvilket kan resultere i alt fra et hackingangreb til et fuldstændigt tab af data uden håb om at få det tilbage.

Heldigvis kan du forhindre det med de rigtige værktøjer. Nedenfor er vist syv trin, du skal tage, før du starter dit WordPress-websted.

1. Vælg det rigtige tema

Vælg det rigtige WordPress-tema

At finde den rigtige skabelon til dit websted er sandsynligvis det vigtigste trin i hele processen. Dette skyldes, at et tema sætter tonen på hele dit websted.

Hvis du for eksempel bygger et forretningswebsted, men vælger et tema, der mangler et professionelt look, bliver du ikke taget alvorligt.

Jeg anbefaler, at du søger efter skabeloner baseret på den kategori af det websted, de passer til, og derefter bestemme, hvilket design der passer bedst til dit websted.

2. Opret en sikkerhedskopi

Sådan sikkerhedskopieres WordPress

At opbygge et websted tager meget tid og kræfter. Desværre kan al den energi gå til spilde med et øjeblik. Derfor er det vigtigt at tage backup af WordPress, inklusive alle dine filer, kode og indhold.

Ved oprette en sikkerhedskopi, kan du være sikker på, at dit websted kan gendannes, når det er nødvendigt. De bedste backup-plugins giver dig mulighed for at oprette planlagte sikkerhedskopieringer, og sikre dig, at hver gang du tilføjer eller reviderer dit websted, vil du have en ny kopi gemt.

Jeg kan godt lide at oprette mine egne sikkerhedskopier og gemme dem på min computer som en ekstra foranstaltning.

3. Befæst dit administratorområde

Sådan beskyttes dit WordPress-administratorområde

Fordi WordPress er sådan en populær platform til bygning af websteder, det er mere tilbøjeligt til hackingangreb end de andre. Det er derfor vigtigt at befæste din backend ved hjælp af alle tilgængelige midler.

Den mest åbenlyse måde at starte på er ved vælge en stærk adgangskode. I stedet for at vælge et ord, der let kan gætes, skal du bruge en kombination af bogstaver, tal, specialtegn og store bogstaver.

Opret derefter en totrins verifikation behandle. Ud over en adgangskode har du også brug for en Google Authenticator-kode for at komme ind på dit websted. Vil du have en hurtig løsning? Check ud nogle af disse fantastiske 2-faktor autentificering WordPress-plugins, der kan hjælpe.

Endelig skal du beskytte dit WordPress admin-område af limiterer antallet af loginforsøg. Dette kan hjælpe med at forhindre brute force-angreb – en almindelig teknik, der bruges af hackere, hvor forskellige login-kombinationer gentagne gange forsøges. Nogle hostingfirmaer bygger denne funktion i (som WP Engine), så du vil natten dobbelt kontrollere, før du installerer et plugins som f.eks Begræns loginforsøg eller Login Lockdown.

Ved at sikre din backend er du fri til at bekymre dig om andre ting.

4. Opret forbindelse til Google Værktøjer

WordPress-plugins til at integrere Google Services

Selvom det er muligt at spore udviklingen på dit websted via værktøjer, der er tilgængelige i WordPress, anbefales det at forbinde dit websted til Google Search Console og Google Analytics.

Ikke kun leverer Google flere data end noget andet webstedssporingsværktøj, det kan også give crawlrapporter om vigtige elementer på dit websted, herunder hvor hurtigt det indlæses, om det indlæses korrekt, og at der ikke mangler eller ødelagte links.

Du kan også bruge Google Search Console at finde 404 fejl, hvilket gør det let at overvåge og løse problemer på stedet, før de begynder at påvirke din trafik.

Google Analytics er afgørende for at forstå dit publikum, deres likes og deres ikke-godt lide. Hvis du ikke kan navngive tre egenskaber om dine brugere, har du sandsynligvis ikke meget af forståelsen af, hvem de er, eller hvor de kommer fra.

Fordi disse værktøjer er så lette at opsætte, er der virkelig ingen undskyldning for ikke at have dem. Hvis du vil komme i gang med Google Analytics eller blot integrere Google-tjenester med WordPress på den lette måde, skal du sørge for at tjekke vores blog.

5. Opsæt en e-mail på dit domænenavn

Vokse / opbyg din e-mail-liste på dit WordPress-sted

Informerede webmastere ved, at en e-mail, der er knyttet til domænenavnet på et websted, er et vigtigt element, der skal opsættes, inden du starter og bygger din e-mail-liste.

Dette skyldes, at brug af en e-mail-adresse fra et andet domæne (dvs. gmail.com) kan forårsage problemer ned ad vejen. Disse kan variere fra e-mail-meddelelser, der ikke leveres til mailservere, der forvirrer dine udsendelser med forfalskede e-mails.

En domænebaseret e-mail-adresse demonstrerer også for brugerne, at dine e-mails kommer direkte fra kilden ud over at blot se mere professionelle ud.

Hvis du ikke har opsat din e-mail-konto før lancering, er det nu tid til at gøre det. Hvis e-mail ikke understøttes eller inkluderes i din hostingplan-checkout G Suite fra Google. Det er et fantastisk værktøj, der gør det nemt at administrere nyttige værktøjer til din lille virksomhed alt på ét sted,

6. Test brugeroplevelsen

Sådan strømline du dit WordPress-websted og forbedrer brugeroplevelsen

Når man opretter et websted er det nemt at blive fanget af minutia og gå glip af det store billede. Dette kan påvirke mange aspekter af et websted, men er især skadeligt for den samlede brugeroplevelse af dit websted.

Det er vigtigt at teste brugeroplevelsen og strømline dit websted inden lanceringen. Ikke kun vil det give dig en god idé om, hvordan dit websted fungerer, det kan også hjælpe med at opdage fejl eller problemer, som du ikke havde bemærket før.

Du skal dog ikke kun betro dig opgaven. Det er vigtigt at få en outsiders perspektiv på, hvordan et websted “føles”. Ofte bliver vi tilfredse med arbejdet og savner gapende problemer.

Bare sørg for at tage alle råd i skridt og overveje mange forskellige synspunkter.

7. Gør performancetest

Pingdom værktøjer

Selvom ydelse teknisk set er en del af brugeroplevelsen, er kategorien så vigtig, at jeg dedikerer et helt punkt til det. Ydeevnen på dit websted påvirker alt fra Bounce Rate til SEO. Dette skyldes, at brugere forventer hurtige belastningstider, og det samme gør Google.

Hvis dit websteds indlæsningshastighed ikke er optimal, skal du træffe foranstaltninger for at sikre, at det er ved at fremskynde det med et cache-værktøj. Du kan kontrollere, hvordan hver foranstaltning påvirker dit websted ved hjælp af værktøjer som Pingdom.

Konklusion

Disse seks trin er kun begyndelsen. De mest succesrige websteder drives af mennesker, der aldrig holder op med at lære, og som altid er på udkig efter bedre og mere effektive løsninger.

Held og lykke med din lancering!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map