7 tip til at oprette iøjnefaldende WordPress-indlæg

At gribe dit publikum opmærksomhed er et hårdt opkald, især hvis din blog indeholder et væld af indhold. Uanset om du har et produkt, du skal reklamere for, et nyhedsbrev til tilmelding til e-mail, du vil have folk til at være med på, eller blot ønsker at vokse din fanbase, vinde – og beholde – dine læsers engagement er afgørende. I slutningen af ​​dagen ønsker du bare, at folk skal lytte til, hvad du har at sige. Så hvad gør du, når du vil vinde og bevare interessen fra besøgende? Tjek nogle af disse tip til produktion af iøjnefaldende, opmærksomme gripende WordPress-blogindlæg.


1. Undgå tekst-chunking for at holde dine læsere fokuseret

make-penge-skrivning

En blog er ikke det samme som en roman – desværre har mange newbie-bloggere en tendens til at glemme denne enkle, men alligevel vigtige kendsgerning. Når folk læser blogindlæg, vil de være i stand til at brise igennem det uden særlig indsats. Når du surfer på Internettet, er de fleste utålmodige efter at finde de oplysninger, de ønsker, så dit indhold skal præsenteres på en måde, hvor skumlæsere kan få en temmelig klar idé om, hvad det handler om hurtigt.

Når tid og kræfter er faktorer for læserne, vil de ikke føle sig opgaven med at gå gennem store stykker tekst. Det er vigtigt, at afsnit er godt fordelt – (1) højst 100 ord pr. Afsnit og (2) at adskille hvert afsnit med en linjeskift er gode tommelfingerregler, der skal følges. Dette vil gøre dit indlæg lettere at læse, hvilket (forhåbentlig!) Holder dine besøgende på dit websted længere.

2. Gør god brug af kuglepunkter og underoverskrifter for hurtigt at få dit punkt på tværs

At undgå tekst-chunking er en god ide, men du bør også gøre hyppigt brug af kuglepunkter og underoverskrifter. Dine besøgende ønsker måske ikke nødvendigvis at læse hvert ord i dit indlæg, så de ser på underoverskrifter og punkttegn for at få en generel idé om dens meddelelse.

Jo kortere dine indlæg, jo større chance har du for at få dine læsere til at svare på en opfordring til handling. Bullet-point kan komme godt med her; du kan effektivt erstatte en masse indhold med deres brug. Underoverskrifter bør ikke være så lange, at de besejrer formålet, og bør heller ikke være for korte, at dine læsere stadig ikke har nogen anelse om, hvad de følgende afsnit handler om. De skal bare være lange nok og beskrivende nok til at give et kort overblik over, hvad den følgende tekst indeholder.

3. Brug et WordPress-plugin til at gøre dit indlæg mere interessant

Tilføj interesse med WordPress-underretninger

Der er mange WordPress-plugins, som du kan bruge – enten gratis eller betalt – som kan hjælpe dig med at lure dine læsers opmærksomhed. Her er et par, som du måske vil overveje:

 • OptinMonster: Vi kan ikke sige nok gode ting om dette fantastiske plugin. Tilføj en popup eller klistret meddelelsesboks for at få læserne til at abonnere på dine mailinglister.
 • FooBar: En af de mest populære muligheder, Foobar er en fantastisk opfordring til handling og anmeldelse bar til premium WordPress-plugin, der kan føjes til dit websted. Vælg brugerdefinerede farver, tilføj bjælker på en pr. Side / post-basis, og brug over 30 indstillinger til at designe din perfekte anmeldelse.
 • NotiBar: Dette gratis plugin er bare det, du har brug for, for at sende en vigtig anmeldelse øverst i dit indlæg. Bare indsæt en bestemt kode i dit plugins grænseflade, så vises din opmærksomhedsfangende meddelelse øverst. Det gode ved dette er, at dine læsere er i stand til at skjule bjælken, hvis de synes, det er for distraherende, efter at de har læst det.
 • Underretningslinje: En anden gratis mulighed, Notification Bar ligner meget NotiBar ovenfor, men giver mulighed for lidt mere fleksibilitet. Du kan vælge mellem fem forskellige farveindstillinger for bedre at matche dit websted. Og linjen gemmer sig automatisk efter syv sekunder, hvilket gør den iøjnefaldende, men ikke påtrængende.

4. Titlen er billetten

Før noget andet på hjemmesiden, vil dine læsere sandsynligvis bemærke titlen på dit indlæg først. Udnyt denne kendsgerning ved at sikre dig, at titlen er interessant. Du vil have, at den skal give læseren interesse, så han lokkes til at holde sig rundt for at se, hvad dit indlæg handler om. Giv nok information væk, så de vil vide mere, men ikke give det hele væk.

5. Føj billeder til hvert indlæg

fotograferingsudstyr

Så vigtig som en titel og godt indhold er for hvert indlæg, så er tilføjelsen af ​​et lokkende billede. For meget tekst kan blive ensformigt efter et stykke tid – næsten uanset hvor engagerende din skrivning er – så du er nødt til at tilføje et billede af god kvalitet for at vække nysgerrighed og fortælle dine læsere, hvad dit indlæg handler om, uden at de behøver at læse hvert ord..

Forestil dig at læse en webside, der har et billede sammenlignet med en uden. Du vil sandsynligvis være mere tilbøjelig til at ønske at glans over den første over den anden. Alle de tilføjede besøgende på din blog, som et billede kan producere, er værd at de ekstra få minutter det tager at finde det perfekte foto.

6. Skift fontstørrelse op så ofte

Du vil sandsynligvis høre modstridende råd om størrelse, type og ensartethed på skrifttypen, der skal bruges i blogindlæg. Selvom du måske vil lege med din font, finder du sandsynligvis, at ændring af størrelse og type undertiden kan tilføje visuel interesse.

Du skal dog være forsigtig med dette. For meget variation kan faktisk få dit indlæg til at se rodet og forvirrende ud, hvilket vil distrahere dine læsere. Hvis du vil starte konservativt, skal du bruge en anden størrelse og type font til dine titler, underoverskrifter, indhold og sidefeltoverskrifter. Du kan også prøve at øge størrelsen på din skrifttype for at forbedre synligheden, hvilket fører til højere klikfrekvens. Selvfølgelig kan du gøre dette på egen hånd, men mange premium WordPress-temaer som Total inkluderer omfattende typografimuligheder, så du kan ændre skrifttype, størrelse, linjeafstand og mere med blot et par klik ved hjælp af panelet med temaindstillinger.

7. Brug gitter til optimale sidelayouts

Ultimate Layouts Grid & Gallery

Det er meget lettere at administrere dit sidelayout og vise dit indhold på en visuelt tiltalende måde ved hjælp af et gitter. Et gitterlayout er en nem måde at hjælpe dig med at få vist dine indlæg på dit websteds hjemmeside samt lægge billeder og andre interessante genstande. Brug af et WordPress-plugin er en nem måde at tilføje et gitter til dit websted for effektivt at styre udseendet og følelsen af ​​hvert blogindlæg. Her er et par plugins til at tjekke ud:

 • Essential Grid: Dette er et kraftfuldt premium-plugin, der gør det nemt at tilføje gitter til enhver posttype. Oprettet af ThemePunch (masterminds bag den fantastiske Slider Revolution)
 • USquare – Universal Responsive Grid: Dette premium plugin er meget let at konfigurere og bruge til at styre dine indlæg. Du kan oprette en række gitre og derefter tilføje, hvad du vil dem. Når du har tilføjet et specifikt emne, kan du redigere det, som det passer, inklusive farve, titel, beskrivelse og så videre.
 • Gitterlayout-chok: Dette freemium WordPress gitterlayout-plugin tilbyder alle mulige fantastiske funktioner til at hjælpe dig med at oprette et responsivt layout til dine indlæg. Builder-indstillinger inkluderer skriftstørrelse og -type, antal emner, der skal vises, hvordan emner sorteres, hvilke funktioner der skal vises, kassestørrelser osv. Selvom der er en betalt opgraderet version af dette plugin, tilbyder den gratis version en hel del funktionalitet.

Jo mere du blogger, desto mere vil du opdage nye tricks i handlen, når det gælder om at få dine indlæg til at skille sig ud. uundgåeligt at hjælpe med at holde dine besøgende på din side længere. Disse tip er bestemt værd at prøve, men jeg har sandsynligvis savnet nogle. Hvad taktik gør du bruges til at skabe opmærksomhedsfangende WordPress-indlæg? Jeg ville meget gerne høre dine ideer, så skriv dem i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map