6 WooCommerce-marketingteknikker for at øge salget

WooCommerce marketingteknikker for at øge salget

Spændingen ved at lancere en online butik er uovervindelig. Når du åbner de metaforiske døre i din butik for verden, finder du dig selv venter på det første salg. Og når det sker, kan du ikke undgå at være over månen. Snart nok kryber ind ivr. Du vil se flere besøgende. Du ønsker at se flere kunder, mere salg og se din fortjeneste stige.


Hvem gør det ikke?!

Når det kommer til at bygge og drive en online butik, er udfordringen ikke at arbejde med teknologi eller håndtere vedligeholdelse; den største udfordring er at få kundeemner og konvertere dem til salg.

At øge konvertering er noget, der kan gøre eller ødelægge din virksomhed. Men det er ikke noget usædvanligt. Der er brugt mange års forskning på forståelse køberpsykologi, dekodning af konverteringsudløsere og optimering af salgscyklus.

Baseret på denne omfattende undersøgelse har vi samlet de 6 øverste WooCommerce marketingteknikker og taktikker, du kan anvende for at øge salget i din online butik.

1. Tilby en personlig shoppingoplevelse

WooCommerce Marketing Techniques: Personlig shoppingoplevelse

Når du tager dig tid til at personalisere WooCommerce, kan du give dine kunder en følelse af lettelse. Relief fra hvad? Aflastning fra konstant overbelastning af information. Det føles bedre, når du hører en speciel stemme rettet til dig i kaoset ved internetstøj. Du kan bruge denne psykologiske trigger til at påvirke flere mennesker til at handle i din online butik.

Tilpasning kan være subtil. Hjemmesiden på dit WooCommerce-websted kan for eksempel væves ind i en interessant historie rettet til læseren. Hvis du kan forstå personens karakter af din køber, kan historien komme i kontakt med dine potentielle kunder, det kan få dem til at føle, at du udelukkende taler til dem, og i sidste ende føre dem til at købe dit produkt.

Jo mere du forstår købers psykologi, jo mere kan dine historier få forbindelse til publikum.

Der er også en direkte måde at gøre personalisering på. Enkle ændringer inkluderer adressering af dine kunder ved deres navn i stedet for et generelt “Hej, der”. Eller sende tilpassede e-mails ved bestemte lejligheder som jubilæer eller fødselsdage. Et godt trick er at vælge produkter fra kundens ønskeliste for at tilskynde dem til at gennemføre købet. Specifikationer som disse hjælper med at oprette forbindelse med kunderne øjeblikkeligt.

En anden effektiv teknik til personalisering er at tilpasse prisen for kunden. Baseret på det forhold, du har med kunden, siger han er en langsigtet køber eller en grossistpartner, kan du angive de passende priser. Tilpasning af prisen får kunderne til at føle sig speciel og kan tilføje det perfekte løft til din salgsstrategi.

2. Tilføj hasteudløsere

WooCommerce Marketing Techniques: Urgency Triggers

neuromarketing siger, at foretagelse af denne lille ændring på dit websted, dvs. installation af en nedtællingsur, kan føre til en markant stigning i salget. Vi kunne ikke være mere enige.

Det er baseret på overtalelsespsykologi og princippet om frygt for at gå glip af. Du kan implementere forskellige nedtællingstimere. Som en timer om lagerbeholdning, kan du tale om en rabatperiode (lynnedgangen!), Der slutter snart, eller læg en timer for at lade dine kunder benytte sig af gratis levering.

Det underliggende koncept er tydelige – presserende situationer tvinger os til at handle hurtigt. Og knaphed beder os også om at gribe ind. Det fungerer hele tiden. For eksempel kan du muligvis ikke være opmærksom på en mobiltelefon-lancering, hvis du ved, at du kan købe mobilen når som helst. Men hvis bestanden er tilgængelig i et begrænset tidsrum, eller hvis du kun kunne købe det på bestemte dage – ville du blive fascineret. Som magi er en uinteresseret køber nu opmærksom. Det er det, du vil have i din butik, ikke?!

EN planlægning plugin til WooCommerce kan hjælpe dig med at opsætte en timer på et produkt eller en kategori for en given dato og tid for at gøre ethvert produkt tilgængeligt til køb i en begrænset varighed. Når tiden løber ud, er produktet skjult. Temmelig praktisk, ikke? Vi græd ikke med den magiske del! ��

3. Tilbud om produktbundter og pakker

WooCommerce Marketing Techniques: Produktbundter og pakker

At forstå forbrugerpsykologi er en vigtigWooCommerce-marketingteknik såvel som et af de vigtigste aspekter for at opnå forretningsvækst generelt.

Træd i din kundes sko, og tænk over, hvordan vil du have alt? Deltag i vigtige fora og sociale mediegrupper relateret til din virksomhed, hvor kunderne udtrykker sig. Find ud af deres interesser, den seneste brummer, nye behov, autentisk feedback og alt hvad der hjælper dig med at tilpasse sig.

Customizers kan lide fornemmelsen af ​​at få mere værdi ved et enkelt køb.

Vineet Kumar fra Yale og Timothy Derdenger fra Carnegie Mellon gennemførte en 4-årig undersøgelse, som afsluttede,

“Blandet bundling tilbyder en unik og tidligere uudforsket metode til at udtrække mere værdi fra forbrugere i løbet af produktets livscyklus.”

Start med at analysere mulige produktbundter baseret på tidligere køb. Klub de produkter, der mere sandsynligt vil blive solgt sammen. Tilby rabatter for bundter.

Oprettelse af bundter mindsker køberens forskning og indsats. Du ender med at hjælpe din kunde med at forkorte købsrejsen. Du gør en indsats nok, så din kunde ikke behøver det. Dette er, hvad kunderne elsker.

Bundles kan også tilpasses, så du kan glæde enhver køber på tværs af kundespektret.

4. Fang potentielle kundeemner

WooCommerce marketingteknikker: Fang fører

Hver besøgende i din WooCommerce-butik er en leder og bør behandles på den måde. Nogle kundeemner er mere indlysende end andre. F.eks. Dem, der føjer produkter til indkøbskurven og derefter bare forlade din butik uden at sælge. Men der er dem, der vil købe, men ikke gør det. De tavse dem, du vil få fat i.

Mens forladte vogn-plugins kan bruges til at prøve at lukke et køb, kan plugins til ønskelister eller forespørgsler bruges til at målrette dem, der gennemsøger dit websted. Disse kundeemner er måske undgået ubemærket, hvis du ikke gav dem muligheden for at gemme produktet til køb eller stille spørgsmål til det, før du beslutter at købe det.

Et råd er, at en solid e-mail-marketingstrategi skal kobles med dine blyfangst-plugins. Tænk på at oprette personlige e-mails, der er målrettet mod kunder efter deres tilstand i købsrejsen.

5. Brug af sociale signaler

WooCommerce marketingteknikker: sociale signaler

Lad os se på nogle relevante statistikker. 57% af forbrugerne siger, at sociale medier påvirker deres shopping, ledet af Facebook på 44%. Dette gør sociale medier til en af ​​de mest afgørende WooCommerce marketingteknikker

50 millioner virksomheder bruger Facebook. Der er stor sandsynlighed for, at du også har en virksomhedsside. Men er det engagerende nok?

Sørg for, at du har det tilladte henstillinger på din side, så dine kunder er i stand til at gennemgå din virksomhed. Andre øjeblikkelige handlinger kan være at svare på aktuelle indbakke-meddelelser på Facebook- og Twitter-sider.

Du kan arbejde på at øge engagementet på sociale medier gennem dit websted. Sørg for, at der er sociale medieknapper på alle produktsider, så kunderne er i stand til at dele de produkter, de kan lide. Kontroller også, at e-mails sendes til kunder, hver gang et køb foretages, der beder dem om at gennemgå forretningen og produktet på sociale medier.

Hvis der er negative anmeldelser til stede, så prøv ikke at slette dem, før de er ærekrænkende. Svar på hver anmeldelse. Dette øger din troværdighed.

Folk bruger ofte Twitter for at nævne deres problemer eller oplevelser. Hold dit Twitter-håndtag aktivt, og svar på hver forespørgsel, forslag eller feedback.

Du kan gå et skridt foran ved at udpege en Social Media Manager til at passe håndtagene. Facebook giver dig en uudnyttet mulighed for at oprette og konvertere nye kundeemner.

6. Spørgsmål og svar på produkt

WooCommerce Marketing Techniques: Produkt spørgsmål og svar

Dette har du bemærket på Amazon-produktsider. De mest populære kundespørgsmål bliver sendt sammen med produktet og svar fra kunderne selv. Dette er en interessant måde at opbygge indhold til et produkt og besvare spørgsmål, som en kunde måtte have, før han foretager et køb.

Færre kunder vil føle et behov for at bruge live chat eller andre supportfunktioner, når du på forhånd har lagt ud svarene på populære produktrelaterede spørgsmål. Dette vil give lidt vejrtrækning til dit supportteam.

Det tilrådes at indramme reelle spørgsmål. Ikke bare noget teknisk jargon. Sproget skal være enkelt, og løsningen må ikke være forvirrende.

Prøv at inkludere en Kontakt support knappen i nærheden af ​​sættet med spørgsmål og svar, bare i tilfælde af at kunderne har mere at stille. Hver leder er lige så vigtig. Sørg for, at du ikke efterlader nogen margen for, at den glider væk.

Inden vi sammenpakker WooCommerce-marketingteknikker, er her et andet råd

Ovenstående WooCommerce marketingteknikker giver dig hurtigere resultater. Det næste trin er at analysere dit websted mere og komme med unikke teknikker i henhold til din virksomhed.

Til at begynde med kan du begynde at stille dig selv spørgsmål om dit publikum. Begynd med at se på demografien, og kom med passende markedsføringsstrategier. Detaljeret analyse hjælper dig med at finde ud af, hvordan kunderne handler på dit WooCommerce-websted.

Prøv at finde de grundlæggende årsager til, at kundeemner ikke bliver konverteringer. Er det indholdet eller manglen på en bestemt funktionalitet? Er brugergrænsefladen årsag til, at kunderne har svært ved at gennemse hjemmesiden? Er der tekniske fejl, der førte til uafsluttede transaktioner? Eller er det det svage supportsystem, der forhindrer besøgende i at nå beslutningsfasen?

Find ud af gennemsnittet tid at konverterede kundeemner brugt i din butik. Prøv at analysere webstedets besøg fra kunder, og hold denne gennemsnitlige tid som reference. Begynd med at diagnosticere årsager bag både vellykkede og mislykkede konverteringer for at finde relevante mønstre.

Handle som kunder og besøge forskellige konkurrent sites. Sammenlign det med shoppingoplevelsen på dit websted. Se nøje forskellen og find det manglende link.

Vurderinger som disse skal udføres regelmæssigt, og observationer skal udarbejdes for hurtig adgang. Mønstre begynder at dukke op, kun hvis du analyserer nok med den rigtige tilgang.

Som Roy T. Bennett siger, ”Skub dine grænser ud over det almindelige; være den “ekstra” i “ekstraordinær.”

Hvis du har spørgsmål til ovenstående tip, eller nogle af dine egne til at tilføje, skal du bare skrive en kommentar nedenfor. Vi vil meget gerne høre dine tanker om WooCommerce-marketingteknikker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map