6 Tvingende årsager WordPress er den bedste platform til dit websted

Årsag til, at WordPress er den bedste platform til dit websted

Valg af en platform er en af ​​de første og mest afgørende beslutninger, du vil tage for dit nye websted. Dit Content Management System (CMS) hjælper dig med at bestemme, hvor godt dit websted kører sammen med antallet af værktøjer og tilpasningsmuligheder, du har til rådighed. Med alle de potentielle valg derude, kan det imidlertid være let at føle sig overvældet.


Heldigvis er der en mulighed, der er en sikker indsats i næsten enhver situation: WordPress. Dette gratis open source CMS er den perfekte ramme til at opbygge alt fra en simpel blog til et blomstrende e-handelswebsted. Det er let at bruge, men alligevel kraftfuld og fleksibel nok til at imødekomme dine unikke krav.

Hvis du stadig ikke er overbevist, skal du læse videre – vi giver dig seks solide grunde til, at WordPress er vores valg af CMS, så du kan tage en mere informeret beslutning. Lad os tjekke dem ud!

1. WordPress er gratis og open source

WordPress.org-startsiden.

Hvis du leder efter en gratis, men alligevel kraftig måde at opbygge dit websted på, kan du ikke gå galt med WordPress.

Et af WordPress ‘største salgspunkter er, at kerneplatformen er helt gratis. Dette betyder, at du kan tjekke det ud uden at betale for privilegiet, og på lang sigt vil der være en mindre løbende omkostning at bekymre dig om. Hvis du vil gøre brug af de avancerede funktioner, der tilbydes af temaer, plugins og andre værktøjer, er der masser af gratis og lave omkostningsindstillinger at vælge imellem.

WordPress er gratis, fordi det er et open source-projekt. Brug af en open source CMS, der har eksisteret, så længe WordPress leveres med sit eget unikke sæt fordele. Platformen er ofte opdateret, let at tilpasse og omfattende testet – og der er et enormt samfund, der tilbyder en uovertruffen dybdesupport. Når du bruger WordPress til dit websted, vælger du med andre ord en fleksibel og tidstestet løsning, der ikke bryder dit budget.

2. WordPress er et begyndervenligt CMS

WordPress-betjeningspanelet.

WordPress-betjeningspanelet er intuitivt for nytilkomne og let at bruge.

Brug af ny software af enhver type kan være skræmmende, og hvis du opretter dit første websted, har du sandsynligvis ikke erfaring med indholdsstyringssystemer. Heldigvis er det let at komme i gang med WordPress, selvom du er en komplet begynder; behøver du ikke nogen kodningskendskab for at oprette et perfekt funktionelt sted. Desuden er admin-betjeningspanelet let at forstå og navigere, uanset om du skriver indhold, tilpasser indstillinger eller installerer temaer og plugins.

Men hvis du er ikke en nybegynder, lad ikke WordPress ’tilsyneladende enkelhed vende dig væk. Det er enormt kraftfuldt ‘under hætten’ og giver dig mulighed for at tilpasse ethvert aspekt af dit websted, som du finder passende, hvis du har de tekniske chops.

3. WordPress-temaer og plugins giver dig enestående styrke og fleksibilitet

Bedste Drag and Drop Page Builder WordPress-plugins

WordPress-kerne tilbyder en række nøglefunktioner, men mange steder kræver yderligere funktionalitet. Det er her temaer og plugins kommer ind, da disse værktøjer gør det muligt at tilpasse dit websteds design og funktionalitet let. Der er tusinder af muligheder derude, der er enkle at finde, og mange er helt gratis (eller overraskende overkommelige).

Temaer = let design

I modsætning til andre platforme er dit webstedsdesign virkelig kun begrænset af din fantasi med WordPress. Du kan finde temaer til bestemte typer websteder, fyldt med alle de designelementer, du er ude efter. Disse nichespecifikke muligheder dækker alt inklusive fotograferingstemaer, e-handel WordPress-temaer, personlige blogs og næsten alt andet.

Ikke sikker på nøjagtigt, hvad du leder efter? Intet problem – det er her, flerfunktionelle temaer lyser! Multifunktionelle temaer eller temarammer tilbyder masser af funktioner, designelementer og normalt prøver demoer for at give dig mere inspiration og muligheder for at oprette dit websted. Ofte udråbt som de bedste muligheder for forretningssted, de er virkelig en fantastisk mulighed for enhver type websted. Et par af vores favoritter er Total-temaet, Divi og Avada.

Plugins = Kraftige funktioner

Det samme gælder plugins – der er et værktøj derude til næsten enhver funktion, du måtte ønske. Uanset om det er en kontaktformular, gratis forum eller integration i sociale medier. Bare prøv ikke at blive for transporteret.

Mens plugins er fantastiske, har du sandsynligvis kun få brug for at få dit websted, hvor du vil have det. Installer kun plugins, du har brug for, og gør dit bedste for at undgå duplikatfunktionalitet. For eksempel skal du kun installere WooCommerce, hvis du planlægger at tilføje en butik til dit websted. Eller hvis du vil bruge en WordPress-sidebygger, skal du vælge en og holde sig til den. Duplicerede plugins (som at prøve at bruge to sidebygere) kan føre til konflikter, der igen kan ødelægge dit websted. Alt i moderation!

4. WordPress-sikkerhedsfunktioner giver ro i sindet

Wordfence WordPress Security Plugin

Plugins som Wordfence Security tilbyder en enkel måde at beskytte dit websted.

Uanset om du kører en personlig blog eller et stort websted for e-handel, vil du sikre dig, at dit websted er sikkert. WordPress-kernen er designet med sikkerhed for øje, så det vil hjælpe med at beskytte dine oplysninger og indhold lige ud af boksen. Ud over, sikkerhedsopdateringer frigives regelmæssigt for at tackle de seneste problemer og bekymringer.

Hvis det ikke er nok, kan du vælge at downloade et af de øverste sikkerhedsplugins for at gøre dit websted endnu mere sikkert. Der er masser af fremragende gratis muligheder, der vil beskytte dit websted med lidt indsats fra din side, f.eks Wordfence Security. Selvfølgelig er det altid smart at være praktisk på at beskytte dit arbejde. De fleste sikkerhedsbrud er et resultat af menneskelig fejl snarere end din CMS-fejl, så sørg for at tage nogle enkle forholdsregler for at forbedre WordPress-sikkerhed på dit websted.

5. WordPress hjælper dig med at placere højt i søgemaskiner

Yoast SEO-plugin

For at sikre, at søgemaskiner kan finde og forstå dit indhold, skal du bruge et WordPress-plugin som Yoast SEO.

Hvis du vælger at oprette et websted, er chancerne for, at så mange mennesker skal besøge det som muligt. En af de bedste måder at gøre dette (udover blot at oprette awesome indhold) er at praktisere effektiv søgemaskineoptimering eller SEO kort. Kort sagt betyder det at ‘finjustere’ dit websted, så søgemaskiner som Google nemt kan finde og vise det i relevante søgeresultater.

Ligesom med sikkerhed er WordPress-kernen godt optimeret til søgemaskiner lige ud af kassen. For eksempel er både webstedshastighed og lydhørhed for mobile enheder nøglen til korrekt SEO og WordPress har begge baser dækket. For endnu flere muligheder, kan du tjekke en SEO-plugin. Vi vil anbefale det Yoast SEO, baseret på brugervenlighed og bredde af funktioner. For yderligere rådgivning, vil en simpel Google-søgning give dig mange guider til forbedring af WordPress SEO.

6. WordPress tilbyder uovertruffen support

De officielle WordPress supportfora.

Der er masser af support tilgængelig på det officielle WordPress-websted såvel som på communityfora og blogs.

Selv ved hjælp af et intuitivt CMS som WordPress er det stadig et stort stykke arbejde at oprette et websted. Dette gælder især, hvis du aldrig har gjort det før. Heldigvis, som vi nævnte tidligere, har WordPress et stort og blomstrende samfund af brugere på alle niveauer. At finde hjælp i form af guider, rådgivning eller endda direkte hjælp er sjældent vanskeligt.

Her er blot et par af de mange måder at få support på dit WordPress-sted:

  • Den officielle WordPress informationsdatabase og supportfora
  • Online WordPress-tutorials og kurser (både gratis og premium)
  • Supportfora til individuelle temaer og plugins (for eksempel Yoast SEO har sit eget forum)
  • WordPress-blogs som vores (her er 40+ blogs, vi elsker)!

Uanset hvad du kæmper med eller ønsker at lære at gøre, skal en hurtig Google-søgning eller forumsøgning afsløre nogen med bare det svar, du leder efter.


WordPress har eksisteret i over et årti, og ingen af ​​den tid er gået til spilde. Dette open-source CMS har tiltrukket et blomstrende, lidenskabeligt samfund, der sikrer, at det forbliver så sikkert, fleksibelt, funktionelt og opdateret som muligt. Mellem de vigtigste funktioner i WordPress-kernen og de tusinder af tilgængelige temaer og plugins til at udvide platformen er der ikke meget du kan ikke gør med det.

Har du spørgsmål til, hvordan du kommer i gang med WordPress? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector