6 tip til styring af en WordPress-blog med flere forfattere

De fleste blogs begynder som en enkeltpersons operation. Du har et emne, som du virkelig er interesseret i og lancerer et websted for at tale om det. Efter et stykke tid begynder webstedet at vokse, og der er ganske enkelt ikke tid nok til at skabe så meget indhold til det, som du virkelig ønsker, eller du kan måske føle, at det har brug for en ny stemme til at friske ting op. For at fortsætte sin vækst træffer du den beslutning, du har brug for for at få et par flere forfattere.


Før du omdanner din blog til et websted med flere forfattere, skal du sætte et par grundlæggende processer på plads. Du har brug for ting som retningslinjer for bidragydere og en redaktionskalender for at gøre dit liv lettere i fremtiden.

Når webstedet er oppe og kører med flere bidragydere, bliver styring af alt lidt vanskeligere. Der er forskellige redaktionelle opgaver, såsom at holde øje med flere forfattere og alle fristene for tildelingen for dem, samt at sikre, at det skrevne indhold passer til din vision for webstedet og offentliggøres regelmæssigt.

Lad os se på et par tip til at hjælpe dig med styringen af ​​din blog med flere forfattere og for at holde dig fornuftig, efterhånden som dit websted vokser.

1. Arbejd altid foran

Dette er tæt knyttet til din redaktionskalender, som du oprettede, før du startede webstedet (du oprettede en redaktionskalender, ikke?). Når du har mere end en forfatter til et websted, er det en god ide at tildele emner på forhånd, hver med en frist mindst en uge før indlægget er planlagt til at blive sendt live.

At arbejde videre på denne måde giver dig tid til at redigere indlægget, give feedback til forfatteren og sikrer, at du har indhold forberedt til webstedet i et par uger. Med en masse indhold planlagt på forhånd har du så frihed til at bringe poster frem i udgivelsesplanen for at dække eventuelle problemer, du har med dine forfattere.

At arbejde videre vil gemme din sundhed mere end noget andet tip på denne liste.

2. Opret en side “Skriv til os”

WriteForUs

Hvis du er åben for at blive sat af forfattere, skal du have en side på din blog, der gør det nemt for dem at henvende sig til dig.

Denne side skal indeholde alle de oplysninger, som forfatteren har brug for, for at tone dig korrekt. Dette kan omfatte et link til dine bidragyders retningslinjer, den nøjagtige metode, som du vil have, eller bare et eller andet sted, hvor de kan indtaste deres oplysninger, så du kan henvende dig til dem.

Denne side er et værktøj til at gøre dit liv lettere i fremtiden. Jo større dit websted bliver, jo flere forfattere vil skrive for dig. Hvis der ikke er nogen klare processer på plads, bruger du det meste af din tid på at vandre gennem pladser fra forfattere i en række stilarter, hvoraf ingen måske passer til dit websted.

3. Tildel en enkelt editor

I begyndelsen af ​​din blog skal der kun være en redaktionel stemme. Uanset om det er dig eller nogen, du ansætter for at gøre jobbet, skal de have en hånd i hvert indlæg, der offentliggøres på dit websted. At have en enkelt redaktør sammen med dine bidragyders retningslinjer giver mulighed for en ensartet stil på hele webstedet, der vil være en fordel for både dine forfattere og dine læsere.

Når webstedet vokser, skal du muligvis tilføje yderligere redaktører til forskellige sektioner, eller simpelthen fordi der er for meget arbejde for en person. Hvis du har en klar stemme for webstedet fra begyndelsen, ville en måde at udfylde disse redigeringspositioner være ved at promovere dine regelmæssige bidragydere, der har vist deres kvalitet. De er allerede vant til at arbejde med den stil, der er angivet af seniorredaktøren, og vil være i stand til at håndhæve det for alle nye forfattere, de har skrevet til dem i fremtiden..

4. Opret en Writer-database

Du vil blive kontaktet af mange forfattere, der ønsker at skrive til dit websted. Nogle vil være dejlige, andre ikke. Uanset hvad skal du have disse oplysninger til rådighed, såvel som deres kontaktoplysninger, hvilke opgaver de har udført eller har udestående, og hvordan man skal betale dem, når deres opgave er afleveret.

En forfatterdatabase er en ideel måde at gøre dette på. Det behøver ikke være noget fancy, og du kan blot oprette et regneark med alle disse oplysninger eller bruge et online CRM-værktøj.

Men du nærmer dig databasen, det skal være noget, du konstant opdaterer med hver nye forfatter og hver opgave, du giver til dine nuværende forfattere.

5. Kommuniker med dine forfattere

Du skal kommunikere med dine forfattere regelmæssigt. Denne kommunikation kan variere fra at have en e-mail med dåset svar til nye forfattere, der vil skrive til dig, til feedback på kladder, som dine nuværende forfattere har sendt ind. Jo mere du kommunikerer med dine forfattere, især når de først begynder at arbejde for dig, jo mere du kommer ud af dem.

Du ønsker ikke at bombardere dine forfattere med e-mails, mens de forsøger at skrive et indlæg til dig selv. Du skal være tilgængelig for at besvare deres spørgsmål og give dem feedback, hvis de har brug for det.

Du skal også altid kommunikere hurtigt med dem, når tildelingen er udført, og det er tid til at betale dem. Der er intet, der kan fremkalde et arbejdsforhold hurtigere end forfattere, der skal jage dig for en lovet betaling.

Vær venlig og professionel, og det vil se dig gennem de fleste situationer. Disse meddelelser er en god måde at måle en forfatters sande personlighed. Hvis de ikke kommunikerer godt med dig, hvorfor skulle du så arbejde med dem i fremtiden? Det er altid lettere at arbejde med en god forfatter, der er professionel i forhold til en stor forfatter, der er flassende.

Professionel kommunikation fra begge sider er ekstremt vigtig.

6. Vis dine forfattere

Jeg har talt om dette før, men brug et plugin som Fanciest Author Box til at vise alle dine forfattere. Forfattere elsker at se deres navn i en byline eller en forfatterkasse på et websted. Hvis de har nogle midler til at linke til deres arbejde på dit websted, får du gratis markedsføring fra dem, når de deler deres arbejde over sociale medier.

Ud over at give hver forfatter deres eget postarkiv – hvilket vil ske, når du giver dem individuelle logins i stedet for at bruge et gæsteforfatter-login – kan du oprette en bidragyders side, der viser alle dine forfattere og giver dem stolthed over ejerskab over det, de skriver . Det vil få dem til at arbejde hårdere for dig og give dem det ekstra lille skub for at gøre hver artikel, de skriver til dit websted, af den højeste kvalitet, de er i stand til.

En anden måde at vise dine forfattere, der bidrager med jævne mellemrum, er at give dem en “forfremmelse”. Giv dem en titel i deres forfatterboks, der afspejler det bidrag, de yder til dit websted og bryder dem væk fra dine generelle bidragydere. Det kan være noget så simpelt som at kalde dem en “Senior Writer” eller gøre dem til hovedskribent for et specifikt emne. Det vil øge deres profil og få dem til at arbejde hårdere for at skille sig ud fra mængden for at retfærdiggøre deres højde over de andre forfattere.

Har du yderligere råd?

Jeg håber, at disse tip hjælper dig med den vanskelige proces med at styre et websted med flere forfattere. Dette er på ingen måde en omfattende liste over råd, men disse tip bør holde dig på sporet med mange af de problemer, der vil opstå.

Administrerer du et websted med flere forfattere? Har du noget, vi ikke har dækket her? Vi vil meget gerne høre fra dig i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map