6 Lokaliseringshacks for at øge din WordPress-webstedstrafik

6 Lokaliseringshacks for at øge din WordPress-webstedstrafik

Webstedslokalisering er en af ​​de mere ædle og brugervenlige måder at tiltrække et nyt publikum til din virksomhed. Men med så mange sider, der allerede er til stede i din branche, er der kun så meget, du kan gøre for at skille sig ud.


I gennemsnit har mærker fodaftryk i 7 forskellige markeder gennem 7 forskellige lokaliseringstilbud (inklusive det oprindelige). Undersøgelser viser også det 75% af online-brugere foretrækker at læse og shoppe på deres modersmål. Dette gør det tydeligt, at lokalisering bliver en nødvendighed med den stigende konkurrence i adskillige onlineindustrier.

Det er også her, at uortodokse lokaliseringshakke uden for mil spiller ind. Disse oversættelsesaktiviteter er mere eller mindre kendte for branchen generelt. De kræver dog ekstra engagement og omhu i implementeringen, hvorfor de fleste virksomheder har en tendens til at forsømme dem.

Fordele ved lokalisering af indhold

Lad os først kigge på, hvorfor du skal være meget opmærksom på lokalisering.

Udvidet online synlighed

Kort sagt repræsenterer lokalisering den komplette oversættelse af dit WordPress-websteds indhold til andre sprog. Det er kun logisk, at dette skridt vil medføre flere fordele for dit brand og din trafik som helhed.

En af de mest åbenlyse fordele ved lokalisering er stigningen i søgemaskinens placering og den generelle synlighed online. Dit sted vil meget mere sandsynligt blive vist på folks søgeresultatsider i Google, Bing og Yahoo takket være lokalt indhold.

Bredere målgruppe rækkevidde

Folk behøver ikke nødvendigvis at tale engelsk for at bruge internettet. At sikre dig, at dit indhold er tilgængeligt på globale sprog, vil sikre dig, at du tiltrækker en lang række mennesker til dit websted. Dette inkluderer populære sprog som tysk, russisk, spansk og fransk.

Besøgende og kunder, som ellers ikke ville være sandsynlige at give dit websted et ekstra blik, vil være i stand til at nyde dit indhold, bestille dine produkter og ellers interagere med dit websted. Dette åbner også døre for mund til mund for at sprede sig om dit websted lokalt i forskellige regioner i verden. En person i Frankrig er meget mere tilbøjelig til at dele en artikel eller et produkt på fransk. Ved at appellere til publikum på deres modersmål kan du øge din rækkevidde og webstedstrafik.

Høj ROI

Virksomhedsejere og webstedsadministratorer ser ofte lokalisering og webstedsoptimering som unødvendig udgift. Investering i lokaliseringen af ​​dit websted giver frugt over tid. Ved at sørge for, at flere mennesker kan forstå og bruge dit indhold, vil du have langt større sandsynlighed for at konvertere dem til købere, følgere og påvirkere.

Dette ville være umuligt gennem nogen anden metode til online reklame eller SEO. Hvorfor? For den enkle kendsgerning, at flertallet af mennesker ikke taler mere end et sprog. Afkastet på investeringer (RoI), der er involveret i WordPress-lokalisering, er en reel faktor, der er værd at overveje, før man dykker ned i selve lokaliseringsprocessen.

Lokalisering Hacks at overveje

Nu til “hacks.” Her er 6 enkle måder at lokalisere indhold på dit WordPress-sted for bedre trafik.

1. Søgeordsoptimering på tværs af alle sprog

Søgeordsoptimering på tværs af alle sprog

Vi har kort berørt spørgsmålet om SEO (Search Engine Optimization), men hvad repræsenterer det i praksis? Kort sagt, SEO giver websteder mulighed for at rangere højt eller lavt afhængigt af niveauet for optimering, der findes i indholdet. Som sådan er det vigtigt at overholde SEO-standarder, der er sat af Google for at sikre høj trafik for dit WordPress-sted. En af de største bekymringer hos virksomhedsejere er det faktum, at mange internationale kunder simpelthen ikke køber produkter, der ikke imødekommer deres livsstil.

For eksempel, 33% af de interviewede shoppere sagde ganske enkelt, at de nægter at købe noget, der udelukkende er noteret i USD. Det sociale ingeniøraspekt ved salg er lige så vigtigt i konvertering som hele lokaliseringsprocessen på webstedet. Som sådan er det vigtigt at overveje internationale søgeord i dit websteds SEO.

Platformer som Google Adwords og SEM Rush er blevet oprettet fra bunden op for at imødekomme SEO-behov fra individuelle websteder. Disse værktøjer er en fantastisk indgang til lokalisering af indhold i hele verden, især når det gælder at øge din samlede trafik. De vil sikre dig, at du er opmærksom på de nyeste branche tendenser og nøgleord, hvilket giver mulighed for meget mere præcis og meningsfuld lokalisering af selve indholdet.

2. Lokalisering af multimedieindhold

WPML Media Oversættelse

Det er ingen hemmelighed, at folk søger gennem indhold, mens de surfer på Internettet. Dette er imod at holde dem engagerede på dit websted. For at ændre dette, skal du overveje at lokalisere dit multimediaindhold udover den forventede brødtekst på hver side. Dine billeder, videoer og lydmateriale tilføjer alle til slutresultatet, som er lejlighedsvis-men-hyppig besøgende konvertering.

Transkriptioner, undertekster eller endda fuld lokaliseringsindsats, der er placeret i multimedieindhold, taler for dig som mærke. Folk er meget mere tilbøjelige til at møde dit websted og engagere sig i dit indhold, hvis de kan opleve det fulde omfang af det, du prøver at kommunikere.

Liderlig eller ufuldstændig lokalisering er undertiden værre end overhovedet ingen lokalisering. Gå ikke ind på indholdsoversættelse gennem DIY-metoder, og sørg for, at hvert stykke information på dit websted er lokaliseret i henhold til dets indholdstype.

Et godt WordPress-oversættelsesplugin skal omfatte muligheder for oversættelse af medier. På denne måde kan du redigere titlen, billedteksten eller endda selve billedet baseret på sprog.

3. Kulturspecifik lokalisering

En almindelig misforståelse omkring lokalisering er, at det er den samme ting som oversættelse. De to kunne dog ikke være mere langt fra hinanden. Oversættelse repræsenterer direkte en-til-én-oversættelse af originalt indhold til et andet sprog. Hvad der adskiller lokalisering fra denne proces er den kulturelle, sociale faktor bag den.

For eksempel vil besøgende fra Kina og USA se tingene på forskellige måder trods din bedste indsats for at tilfredsstille begge sider. Det er her lokalisering af dit indhold på hvert specifikt sprog spiller ind.

For at gøre det korrekt er det god praksis at arbejde med indfødte talere og forfattere med grader på forskellige sprog. Tosprogede indholdsskabere er muligvis ikke nok, hvis dit websteds indhold kræver teknisk ekspertise og et menneskeligt præg i lige høj grad. Som vi har nævnt før, undgå DIY-oversættelse for at sikre, at dit WordPress-websteds stigning i trafik og efterfølgende konverteringsfrekvenser over hele kloden.

4. Gennemse dit brugergrænseflade og din navigation

Gennemse dit brugergrænseflade og navigation

Bare fordi du oversatte dit indhold til sprog som japansk, græsk og italiensk betyder det ikke, at dit job er udført. Faktisk ligger en af ​​de største forhindringer inden for lokalisering af websteder den tekniske optimering af selve WordPress-webstedet.

Tekstkodningsproblemer kan opstå når som helst, når der findes mange alfabeter. Ikke kun bliver du nødt til at ændre din brugergrænseflade (UI) for at imødekomme disse ændringer, men du bliver også nødt til at ændre back-end-kodningen af ​​dit præsenterede indhold. Unicode-teksttyper som UTF er det perfekte valg til lokaliserede websteder, især dem med et dusin sprog, der tilbydes.

Tilsvarende skal brugergrænsefladen til din navigation, destinationsside og kategorier omdesignes for at imødekomme hvert sprogs tekniske behov. Dette vil sikre meget højere SEO-placering for dine sider såvel som mere trafik til dit WordPress-sted i det lange løb.

Brug af et godt kodet WordPress-tema (såsom Total WordPress-temaet), der understøtter RTL og en række teksttyper, er et godt sted at starte.

5. Gør konvertering let og tilgængelig

Gør konvertering let og tilgængelig

Mens konverteringsfrekvenser følger den oprindelige trafik, kan deres rolle i dit websteds synlighed ikke overdrives. Websteder med e-handelsopgaver bør gøre det til en prioritet at understrege købsknapperne på deres websteds interface så meget som muligt.

Blogs skal gøre det samme for deres kommentarsektioner og sociale medieknapper. Mens virksomhedswebsteder bør prioritere deres kundesupport og kontaktlinjer. Afhængigt af dit websteds primære rolle i online-repræsentation af din virksomhed, skal du sikre dig, at det er let at engagere og konvertere for alle, der måtte besøge.

Dette vil sikre, at dine besøgende engagerer sig med præsenteret indhold, uanset deres modersmål eller lokaliseringsvalg, når de ankommer til webstedet. Dette kan igen føre til højere konverteringsfrekvenser, bedre SEO-placering samt flere indtægter for din virksomhed afhængigt af den niche, du opererer i (salg, reklame, tjenester osv.).

Optimer dit websted til leadgenerering, mens du også tager SEO og lokalisering i tankerne. For eksempel kan du med OptinMonster oprette målrettede kampagner baseret på placering. På denne måde kan du vælge en optin-stil (popup, dias i form, exit-intention osv.) Og tekst, der bedst passer til din målgruppe.

6. Kommunikation om feedback og målgruppe

Endelig er et af de bedste værktøjer til din rådighed med hensyn til lokalisering af websitet publikum selv. Sørg for altid at være åben for forslag, feedback, konstruktiv kritik og afslappet svindel med dit publikum. Brug enhver lejlighed, du har til rådighed, til at slå en samtale og tale om relevante brancheemner samt deres tanker og meninger om dit websted og brand.

Dette er en uvurderlig kilde til feedback og kritik, som du ville være hårdt presset for at finde en erstatning for. Det internationale publikum, der kommer til dit websted, vil uden tvivl have tip og råd om, hvordan du forbedrer din lokalisering yderligere. Dermed bliver deres input et værdsat aktiv i din igangværende webstedsoptimering, hvilket gør deres meninger vigtige i praktisk forstand.

Igen gøres dette for at sikre højere trafikpriser for dit WordPress-sted. Men det betyder ikke, at du skal holde tingene strengt tekniske og professionelle. Deltag i samtale, ligesom du ville gøre på sociale medier og populære fora for at få det bedste indtryk på dine tilhængere.

Bedste lokaliseringsplugins

Lokalisering er et fantastisk værktøj, men at oversætte dit indhold kan være kedeligt. Du skal også udtænke en måde at vise lokalt indhold til dine læsere uden at skade din SEO. Det er her, et godt oversættelsesplugin kommer ind.

WPML

WPML-oversættelse WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Selvom det ikke er en selvstændig platform i sig selv, er dette stadig et af de bedste WordPress-plugins dedikeret til indholdslokalisering. Det er ganske intuitivt og diskret, hvilket giver mulighed for en dybdegående lokalisering både manuelt og automatisk. WPML har også SEO-integration og andre livskvalitets tilføjelser, som i høj grad kan øge din trafik på ingen tid.

TranslatePress

TranslatePress - WordPress Oversættelse og flersproget plugin

Oversættelse af dit WordPress-sted behøver ikke være en vanskelig proces, hvis du bruger det rigtige plugin for at komme til det udførte job. TranslatePress er et nemt at bruge plugin, der er i stand til at oversætte en hel webside på en gang, inklusive formularer. Det er fuldt integreret med Google Translate og har derfor adgang til snesevis af sprog, som du kan bruge. Translate Press er perfekt egnet til e-handelswebsteder, fordi det er let og diskret.

Weglot

Weglot flersproget WordPress-plugin

Hvis du prøver at lokalisere dit WordPress-websted for forskellige lande og målgrupper, tilbyder Weglot en måde at strømline din proces på. Det gør dette ved automatisk registrering af indhold, hvilket betyder, at du har centraliseret adgang til alt dit skriftlige indhold gennem Weglot UI. Det giver også mulighed for teamsamarbejde, så du kan invitere andre forfattere og oversættere til dit websted for en meget bedre kvalitet af oversættelser i det lange løb.

I sammendraget

På trods af den åbenlyse længsel efter mere trafik og konvertering er det vigtigt at placere dig selv i sko fra dit publikum derved. Sørg for at undersøge de mest populære sprog i din branche, og om de vil give mening med hensyn til dit eksisterende indhold eller ej.

Vær ikke opmærksom på at tendenser uden for meninger fra succesrige virksomheder er, fordi succes ikke er universel – den er meget subjektiv. Når du nøjes med de sprog, du vil forfølge i din igangværende optimeringsindsats, skal du huske disse hacks. Det er en fantastisk måde at øge den samlede ydelse på dit WordPress-sted!

Har du andre lokaliseringstips eller -tricks? Eller spørgsmål om dem, vi delte? Efterlad en kommentar – vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map