50+ Ofte stillede spørgsmål om WordPress

Ofte stillede spørgsmål om WordPress

Har du et spørgsmål? Intet problem – vi får masser af spørgsmål om WordPress hver dag. For at hjælpe troede vi, at vi ville dele og udvide om nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi er blevet stillet om WordPress! Vi vil dække masser af emner, herunder:


 • Om WordPress
 • Installation af WordPress
 • WordPress Grundlæggende
 • WordPress Blogging
 • WordPress-sider
 • Tilpasning af WordPress
 • WordPress SEO
 • Fremskynder WordPress
 • WordPress Security
 • Tjener penge med WordPress

Fortsæt med at læse (og rulle) for at gennemgå alle vores ofte stillede spørgsmål til WordPress.

Contents

Spørgsmål om WordPress

Ikke sikker på, om WordPress er det rigtige for dig? Her er svar på det grundlæggende spørgsmål om WordPress, hvad det er, hvor meget det koster og mere.

1. Hvad er WordPress?

Hvad er WordPress?

WordPress er et populært indholdsstyringssystem (CMS), som du kan bruge til at drive dit websted på din egen hostingplan. WordPress muliggør oprettelse af en blog, destinationsside, online butik, forum eller andet websted for brugere over hele verden.

Forvirret over forskellene mellem de to versioner af WordPress? Se på denne komplette guide på WordPress.com vs WordPress.org, og hvorfor vi synes, WordPress.org er det bedre valg.

2. Er WordPress gratis?

WordPress i sig selv er en gratis open source websoftware, men for at bruge den skal du investere i en webhostingplan. Du kan finde hosting for så lidt som $ 1 pr. Måned på en delt hostingplan, men vi anbefaler at bruge lidt mere på en administreret WordPress-hostingplan for at gøre opsætning og vedligeholdelse af dit websted let.

3. Er WordPress tilgængeligt på mit sprog?

Måske! I øjeblikket er der 169 lokale WordPress-oversættelser tilgængelige, hvoraf 10 er 100% opdaterede. Bare besøg WordPress Polyglots side for at tjekke for dit sprog eller endda bidrage til oversættelsesprocessen.

4. Behøver jeg at vide, hvordan man koder for at bruge WordPress?

Absolut ikke! De fleste WordPress-brugere er ikke udviklere, da der ikke er behov for at lære kompliceret CSS eller PHP, når der er masser af funktionsrige temaer og plugins for at gøre det nemmere at ændre dit websted.

Installation af WordPress

Når du har besluttet at bruge WordPress, er det let at komme i gang. Bare installer WordPress, tilføj derefter et tema og endda et par plugins for at begynde at opbygge dit websted.

5. Hvordan installerer jeg WordPress?

WordPress kan installeres manuelt ved hjælp af deres 5-minutters installationsproces, men de fleste hostingfirmaer gør dette meget lettere. De fleste delte hostingplaner indeholder installation med 1 klik fra din hovedkontoside eller cPanel. Men hvis du vælger en administreret WordPress-vært som WP Engine, Flywheel eller Kinsta, behøver du ikke at gøre noget overhovedet – WordPress er allerede forinstalleret til dig.

6. Kan jeg installere WordPress på min computer?

Ja du kan! Med WordPress har du muligheden for at installere det lokalt (på din computer) på næsten ethvert operativsystem. Afhængigt af dit kvalifikationsniveau kan du bruge en tredjepartssoftware som Desktop Server eller Local af Flywheel eller manuelt installere WordPress ved hjælp af MAMP, WAMP eller LAMP.

7. Hvordan opdaterer jeg WordPress?

Opdateringer er lette, da du kan se dem på dit WordPress-dashboard. For at installere en opdatering skal du klikke på ikonet Opdater / opdater eller navigere til Dashboard> Opdateringer og klik på knappen for at “Installer nu.” Du skal se en bekræftelsesskærm, der byder dig velkommen til den nyeste version af WordPress, når installationen er afsluttet.

8. Hvilken version af WordPress bruger jeg?

WordPress version nummer

Ikke sikker på, hvilken version af WordPress dit websted kører på? Bare log ind på dit WordPress-sted og i nederste højre hjørne af dit instrumentbord skal du se dit nuværende versionnummer.

9. Kan jeg importere mine indlæg fra en anden blog eller blogging-platform?

Ja – du kan eksportere indhold fra din gamle blog for derefter at importere til din nye WordPress-blog. For fuld vejledning baseret på din gamle blogplatform checkout den officielle WordPress guide til import af indhold.

10. Hvordan ændrer jeg stilen på mit WordPress-websted?

Den nemmeste måde at ændre udseendet på dit WordPress-websted er med et nyt tema. EN WordPress tema er som en stilhud til dit websted. Dit tema giver dit websted et unikt udseende, og afhængigt af hvad der er inkluderet i temaet kan det også tilføje funktioner til tilpasninger som farver, skrifttyper, menuer, widgets, sider, posttyper, postformater og meget mere.

11. Hvordan installerer jeg et WordPress-tema?

Installer et WordPress-tema

Hvis du vil installere en ny temalog på dit WordPress-websted og navigere til Udseende> Temaer> Tilføj nyt. Herfra kan du enten gennemse gratis temaer, der er tilgængelige via WordPress.org, eller du kan klikke på “Upload tema” -knappen for at uploade zip-filen til et tema, du har downloadet eller købt et andet sted.

12. Jeg får en fejl, når jeg prøver at installere mit WordPress-tema – hvad gør jeg?

Der er nogle få almindelige fejl når du installerer et WordPress-tema, men det mest almindelige er “Manglende stilark.” Dette betyder, at du prøvede at installere den forkerte fil eller mappe. Dit bedste valg er at dobbeltkontrol, at du uploader den installerbare tema-zip-fil (det skal ikke være en åben mappe eller zip-filen til alle filer og dokumentation).

En anden almindelig fejl er en hvid skærm, når du forsøger at installere et nyt tema. Dette betyder ofte, at du er nødt til at øge din serverhukommelsesgrænse. Nogle hostingfirmaer har en mulighed i hovedadministratoren eller cPanel, men du kan altid kontakte dit hostingfirma’s supportteam for at få hjælp.

13. Hvordan tilføjer jeg nye funktioner til WordPress?

Du kan tilføje en række funktioner og funktionalitet til dit WordPress-sted med plugins. EN WordPress-plugin er hovedsagelig en tilføjelse til dit websted. Plugins føjer typisk nye funktioner eller funktionalitet til dit WordPress-websted med lidt indsats fra din side. Bare installer og konfigurer plugin-indstillingerne.

14. Hvordan installerer jeg et WordPress-plugin?

Installer en WordPress PLugin

Det er meget let at installere et plugin. Gå til dit WordPress-dashboard Plugins> Tilføj nyt. Herfra kan du bruge søgningen til at finde et gratis plugin fra WordPress.org til installation, eller du kan klikke på “Upload plugin”-Knappen for at uploade zip-filen til et plugin, du har købt eller downloadet fra en tredjepart.

WordPress Grundlæggende

Nu hvor du har installeret WordPress og klar til at gå, lad os dække de væsentligste grundlæggende fakta, du skal vide om WordPress.

Skift eller upload et logo i WordPress

For at uploade et nyt logo logge ind i WordPress og navigere til Udseende> Tilpas. Afhængigt af dit WordPress-tema kan du muligvis se et “branding” eller et “header” -sektion, og indeni skal du se en mulighed for at uploade et tilpasset logo.

Alternativt, hvis dit tema bruger et brugerdefineret temapanel i stedet for WordPress-tilpasseren, skal du blot vælge dit temapanel fra hoveddashboardet, finde branding / header-afsnittet, og du skal finde en mulighed for dit logo.

16. Hvordan redigerer jeg min WordPress-menu?

Din WordPress-menu (eller navigation) skal indeholde links til nøglesider eller indlæg på dit websted. Gå til WordPress Dashboard Udseende> Menuer. Herfra kan du oprette, redigere og tildele dine menuer.

 • Opret en menu: Klik på det blå link for at “oprette en ny menu” og give den nye menu et navn.
 • Tilføj / fjern menupunkter: Brug indstillingerne til venstre på skærmen til at tilføje sider, indlæg, kategorier og tags, som du allerede har offentliggjort, eller brug indstillingen tilpassede links (som er dejligt at linke til andre websteder). For at slette et element fra din menu skal du blot klikke på “fjern” -linket på emnet.
 • Tildel en menuposition: Når du har tilføjet links til din menu, skal du bruge afsnittet Menuindstillinger nederst på siden til at vælge din menuposition. Disse placeringer afhænger af dit WordPress-tema og de placeringer (header, øverste bjælke, sidefod osv.), Som temaet har defineret.

17. Hvordan kan jeg redigere min sidepanel?

WordPress Sidebar Widgets

WordPress bruger widgets til det indhold, der vises i sidebjælken. For at ændre dine widgets skal du åbne dashboardet og gå til Udseende> Widgets. Herfra kan du trække og slippe for at tilføje, fjerne eller omarrangere dine widgets samt bruge de individuelle widgetindstillinger til at tilpasse udseendet på din sidefelt.

Baseret på dit tema kan du muligvis også finde flere sidebar-tilpasningsmuligheder under Udseende> Tilpas> Sidepanel til farver, sidebarbredde osv.

18. Hvordan ændrer jeg sidefoden?

WordPress-sidefødder som sidebjælker bruger widgets (medmindre dit tema inkluderer en brugerdefineret eller alternativ sidefod). Bare gå til Udseende> Widgets at foretage ændringer.

Og ligesom sidebjælker, hvis dit tema inkluderer tilpassede indstillinger til sidefods-kolonner, styling, copyright og mere, vil du sandsynligvis finde dem under Udseende> Tilpas> Sidefod eller inden for et tilpasset temapanel.

19. Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Hvis du allerede er logget ind på din WordPress-konto, skal du klikke på dit brugernavn i admin værktøjslinjen øverst til højre på skærmen (hvis din admin bar er deaktiveret, skal du blot gå til Brugere> Dit brugernavn via instrumentbrættet).

Generer nyt WordPress-kodeord

Rul til bunden af ​​skærmen, og klik på muligheden for at nulstille din adgangskode. Skriv din adgangskode ned, eller tilføj den til din login-app (f.eks. 1Pass), og gem derefter.

glemt kodeord

Hvis du er låst ud af din konto, skal du gå til din login-side (normalt på dinwebsite.url / wp-admin), skal du klikke på “Mistet din adgangskode?” link og følg instruktionerne for at nulstille din adgangskode via e-mail.

Og hvis ingen af ​​disse metoder af en eller anden grund fungerer, kan du gendanne din adgangskode manuelt via phpMyAdmin eller mySQL (men vi anbefaler kun dette, hvis du er tilpas med kodning).

WordPress Blogging

Når du har dit websted klar, kan du begynde at tilføje indhold. WordPress gør det nemt at tilføje indlæg og sider, så der ikke er behov for at blive skræmt. Men hvis du har et spørgsmål, kan disse spørgsmål & spørgsmål muligvis hjælpe, når du opretter dit første WordPress-indlæg.

Opret et WordPress-indlæg

20. Hvordan opretter jeg et nyt indlæg?

Hvis du vil oprette et nyt WordPress-indlæg, skal du først logge ind på din WordPress-installation og derefter gå til Indlæg> Tilføj nyt. Herfra kan du tilføje din posttitel, indhold, uddrag og mere. Lær mere i denne vejledning om, hvordan du opretter et WordPress-indlæg.

21. Hvad er et postformat?

Et indlægsformat er en stil til dit blogindlæg, der typisk er baseret på medierne / indholdet i indlægget (billede, galleri, video, citat osv.). Denne indstilling kan findes, når du opretter et blogindlæg til højre på skærmen i metafeltet “Format”. Lær mere i vores indlægsformatguide.

22. Hvordan tilføjer jeg et fremhævet billede?

Når du arbejder på et indlæg, skal du klikke på linket til “Angiv vist billede” i metakassen “Udvalgt billede”. Dette åbner dit mediebibliotek. Vælg enten et billede, eller upload et nyt, og gem.

Typisk vises dit billede ved hjælp af billedets standarddimensioner, men afhængigt af dit tema kan der være yderligere beskæring (som skærer billedet ud fra højden / bredden af ​​temadesignet) eller visning (stræk, dækning osv.) Indstillinger. Henvis til dokumentationen for dit tema for at finde disse indstillinger, skønt de ofte er i Customizer eller et temapanel.

23. Hvor vælger jeg en kategori og tilføjer tags til mit indlæg?

Hvis du vil vælge en kategori og tilføje tags til dit indlæg, skal du bruge metaboksene til højre for dit indhold, når du opretter et indlæg. Du kan vælge mellem eksisterende kategorier og mest anvendte tags, eller du kan oprette nye.

24. Hvordan indsætter jeg videoer (eller lyd) i mine indlæg?

Der er flere måder at tilføje video- eller lydfiler til dine WordPress-indlæg. Den første mulighed er blot at indsætte linket i dit indhold, hvis mediet er på listen over understøttet oEmbed indstillinger (som inkluderer YouTube, Vimeo, Soundcloud og mange flere).

En anden mulighed er, hvis dit WordPress-tema inkluderer indbyggede “Indstillinger for indlæg”, som du kan tilføje video eller lyd som medier i stedet for et vist billede. Hvis denne mulighed er tilgængelig på dine indlæg, skal du blot indsætte linket til dit medie eller uploade din egen mp3- eller videofil.

25. Hvordan tilføjer jeg et billedgalleri til mit indlæg?

For at tilføje et billedgalleri kan du bruge den indbyggede WordPress galleriindstilling. Klik blot på knappen “Tilføj medier” øverst på dit indhold og vælg indstillingen “Opret galleri”. Vælg derefter de fotos, du gerne vil bruge, og klik på knappen for at “Opret nyt galleri.” Før du er færdig med at indsætte det, skal du dog kontrollere det antal kolonner, og hvor billederne linker til (hvis du linker til mediefil for en billedlysboks, vedhæftede side, hvis du vil åbne billedet i en ny fane eller brugerdefineret URL).

En anden mulighed er at bruge ethvert billedgalleri eller medieindstillinger inkluderet i dit tema. Nogle temaer inkluderer et galleriindlægsformat, og du vil se en “billedgalleri” metakasse under dit indhold, når du opretter et indlæg. Brug blot denne indstilling til “Tilføj billeder” til at vælge og indsætte de billeder, du vil bruge i dit galleri.

WordPress-sider

WordPress-sider er ikke det samme som indlæg. I stedet bruges sider til vigtigt indhold, som du vil have på dit websted, f.eks. En om-side, kontaktformular og dine seneste blogindlæg.

26. Hvordan opretter jeg en ny side?

Når du logger ind på dit WordPress-websted, skal du bruge dashboardmenuen til at navigere til Sider> Tilføj nyt. Herfra kan du give din side et navn, tilføje indhold, medier, indsætte kortkoder eller endda bruge en sidebygger til at oprette noget brugerdefineret.

27. Hvad er en sideskabelon (og hvad er den til)?

Startside skabelon

En sideskabelon anvender tilpasset styling på en side. Afhængigt af hvilket tema du bruger kan du have sideskabeloner til din startside, side i fuld bredde, blog, butik osv. For at vælge en sideskabelon skal du bare vælge et valg fra rullemenuen i metakassen “Sideattributter”.

28. Hvordan indstiller jeg min startside?

Hjemmesidens læseindstilling

Gå til for at indstille din startside Indstillinger> Læsning. Du kan enten forlade standard (som er “Dine seneste indlæg”) eller vælge indstillingen “Statisk side” og indstille din forside til den side, du har oprettet som din startside, og tilføje en indlægsside, hvis du har en.

Hvis du gerne vil lære mere om din startside, kan du tjekke dette indlæg om, hvordan du indstiller og redigerer din startside.

29. Hvordan opretter jeg en kontaktside?

Kontaktformular 7

WordPress inkluderer ikke en indbygget kontaktformular, men du kan nemt tilføje en ved hjælp af et plugin. Vi anbefaler Kontaktformular 7 (gratis) eller Gravity Forms (præmie). Begge giver dig mulighed for at oprette en formular, tilpasse indstillingerne og derefter indsætte den i ethvert indlæg eller side ved hjælp af kortkoden (se eksempel på kontaktformular 7 ovenfor).

Tilpasning af WordPress

WordPress er ekstremt fleksibel og let at finpusse for at passe til din egen personlige stil. Her er tip til, hvordan du hurtigt finder eller tilføjer tilpasningsmuligheder til dit WordPress-websted.

30. Kan jeg bruge Google-skrifttyper på mit WordPress-websted?

Selvfølgelig! Mange premium-temaer inkluderer indbygget Google Font-integration, så alt hvad du skal gøre er at finde fontindstillingerne enten under Udseende> Tilpas> Skrifter / typografi eller i temapanelet under et typografisektion.

Hvis dit tema ikke inkluderer disse funktioner, kan du altid installere et tredjeparts plugin.

31. Kan jeg tilpasse mine temafarver?

Ja! Der er tre måder at tilpasse dine farver og styling på.

 • Log først på dit WordPress-websted og gå til Udseende> Tilpas og se, om der er nogen indbyggede indstillinger, der er en del af dit tema.
 • For det andet, hvis der ikke er indstillinger for det temaelement, du vil tilpasse, har du muligheden for at installere et live CSS-editor-plugin, såsom gul blyant, så du kan pege, klikke og redigere stilarter.
 • For det tredje kan du oprette et underordnetema og foretage dine egne stilark-redigeringer (vi anbefaler kun dette, hvis du er komfortabel med at kode og er fortrolig med at oprette et WordPress-underordnet tema).

32. Hvordan kan jeg tilpasse mine sidelayouts?

Hvis du vil ændre dine side- eller indlægslayouts, er den nemmeste mulighed at bruge en WordPress-sidebygger. Disse plugins inkluderer brugervenlige træk og slip-buildere, så du kan oprette brugerdefinerede sider, indlæg og endda brugerdefinerede indlægstyper (såsom personale eller butiksider). Du kan se en forhåndsvisning af denne funktionalitet i vores guide til Visual Composer-siden.

En anden mulighed er at oprette et underordnet tema og foretage manuelle ændringer til temaet. Det er ekstremt vigtigt i denne situation, at du husker at bruge et underordnet tema, ellers vil alle dine redigeringer gå tabt, når du opdaterer temaet (det er også vigtigt for sikkerhed og temafunktionalitet, at du altid opdaterer dit tema – så ingen ignorering af opdateringer!).

WordPress SEO

SEO er en enorm del af opbygningen af ​​et vellykket websted, men det kan være forvirrende i starten. Her er nogle nyttige tip, så du peger i den rigtige retning!

33. Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering. Dette påvirker, hvordan du rangerer i søgeresultater på søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo. Der er mange faktorer, som SEO tager højde for, herunder indholdskvalitet, backlinks, strukturerede data, sitemaps og mere.

34. Er WordPress SEO venlig?

WordPress er SEO venligt, men det vil ikke gøre alt det arbejde for dig. WordPress er indstillet til at gøre det nemt for dig at administrere og forbedre din SEO, men bare at flytte din blog til WordPress vil sandsynligvis ikke ændre din søgemaskine placering.

35. Hvordan kan jeg forbedre min SEO?

En af de nemmeste måder at forbedre din SEO er med et WordPress-plugin. Vi anbefaler at bruge Yoast SEO, som tilføjer muligheder for:

 • Titler & meta
 • Sociale links
 • XML-sitemaps
 • Brødkrummer
 • Og mere

Også klar til awesome SEO tip til hæderlige blogs som Moz, Yoast, ahrefs, Backlinko eller endda WPExplorer’s WordPress SEO-tip på bloggen.

Fremskynder WordPress

Webstedshastighed er en enorm bekymring for enhver webmaster, uanset hvilken platform du bruger til at køre dit websted. Men med WordPress er der masser af måder, du kan optimere og fremskynde dit websted på i en jippy.

36. Hvordan kan jeg fremskynde mit WordPress-websted?

Der er mange måder, du kan optimere og potentielt fremskynde WordPress på din hjemmeside. Her er et par måder, du kan forbedre dit websteds hastighed i dag:

 • Aktivér WordPress-cache
 • Opgrader din PHP
 • Invester i bedre hosting
 • Vælg et kvalitetstema
 • Oprydning af dine plugins
 • Optimer billeder
 • Oprydning af din database
 • Brug en CDN

37. Hvad er WordPress-cache?

WordPress-cache gemmer og serverer dynamisk en HTML-version af dit websted for dine besøgende. Dette lægger mindre belastning på dine serverressourcer, begrænser databaseopslag og kan i høj grad fremskynde den tid, det tager for dine sider at gengive.

38. Skal jeg bruge et cache-plugin?

Du behøver ikke at bruge et cache-plugin, men det kan hjælpe med at fremskynde dit websted. Faktisk vil vi kun anbefale at springe et cache-plugin over, hvis du allerede har cache indbygget i dit hosting. Ellers kan det ikke skade at give WP Super Cache eller W3 Total Cache en prøve (to af de mest populære gratis cache-plugins til WordPress).

39. Hvad er et CDN?

CDN står for Content Delivery Network. CDN gemmer kopier af dit websted indhold (specifikt billeder, Javascript og CSS filer) og leverer det til dine læsere ved hjælp af en netværk af servere rundt om i verden. Denne måde, når læsere besøger dine webstedsdata, indlæses fra den server, der er tættest på dem. CDN’er har også en tendens til at have meget hurtig respons- og indlæsningstid med minimal nedetid.

Hvis du vil teste et CDN for at se, om det ville hjælpe dine webhastigheder, kan du tjekke vores roundup af de bedste gratis CDN-tjenester til WordPress. Det er et godt sted at starte uden at skulle investere en del af skiftet foran.

40. Hvad er forskellen mellem et cache-plugin og et CDN? Og har jeg brug for begge dele?

Et cache-plugin gemmer og HTML-version af dit websted for at reducere databaseanmodninger og fremskynde dit websted. En CDN gemmer og betjener dine webstedsaktiver (billeder, CSS, Javascript) for at øge webstedshastigheden og reducere brugen af ​​båndbredde. Det er heller ikke nødvendigt at bruge det, men for det hurtigste websted, du skal bruge, skal du bruge begge dele.

41. Vil det bremse min hjemmeside, hvis jeg installerer for mange plugins?

Vi ser meget på dette spørgsmål, og svaret er måske. Problemet er typisk ikke det antal plugins, du installerer, men snarere størrelsen, funktionen og kvaliteten af ​​plugins.

 • Store plugins: Alt undtagen køkkenvaske-plugins inkluderer typisk funktioner til næsten alt, hvad der gør plugin-administration let for dig som bruger, men det kan bremse dit websted, jo mere et enkelt plugin gør, jo flere ressourcer kræver det..
 • Plugin-konflikter: De øverste problemer, vi ser relateret til plugins, er inkompatibilitet eller duplikatfunktioner. Nogle plugins fungerer simpelthen ikke, når de installeres på det samme websted (for eksempel fungerer WooCommerce ikke med W3 Total Cache). Tilsvarende bør du virkelig undgå duplikatfunktionalitet. Du har kun brug for et skyderplugin, et SEO-plugin, et sikkerhedsplugin osv.
 • Dårlig kvalitet: Du kan støde på et plugin, der lyder godt, men når det først er installeret, bremser eller bringer dit websted helt ned. Desværre er der en masse dårligt kodede plugins, der flyder rundt på nettet, hvorfor vi altid anbefaler at bruge plugins til velrenommerede kilder (som f.eks. WordPress.org eller CodeCanyon).

WordPress Security

WordPress bruges af mere end 1 ud af 4 websteder, så det giver kun mening at det fra tid til anden kan blive et mål. Men dette skal ikke være noget, du skal bekymre dig om, hvis du følger et par grundlæggende tip for at holde dit WOrdPress-websted sikkert.

42. Hvordan kan jeg sikre mig, at mit websted er sikkert?

Den bedste måde at sikre, at dit websted forbliver sikkert, er at følge et par enkle trin:

 1. Brug stærke adgangskoder for alle brugerkonti.
 2. Tage sikkerhedskopier af dit WordPress-websted (her er en nyttig guide til, hvordan du sikkerhedskopierer WordPress).
 3. Opdatering din WordPress-installation, temaer og plugins (selvom vi anbefaler, at du tester opdateringer på en localhost-installation eller på et iscenesættelsessted først). Og hvis tema eller plugin, du i øjeblikket bruger, ikke er blevet opdateret i de sidste par år, kan du overveje at skifte til et nyt.
 4. Installer ikke ulovlige downloads af premium-temaer og plugins, som næsten altid inkluderer ondsindet kode (virus, spam, hacker bagdør osv.).
 5. Brug kun plugins og temaer fra pålidelige websteder. Vi anbefaler ikke at downloade fra fora eller delingswebsteder fra tredjepart (torrents). Hvis du ikke er sikker på, om et websteds troværdighed er, skal du tjekke kundeanmeldelser, varevurderinger og sociale konti.

43. Er der en nem måde at styre min WordPress-sikkerhed på??

Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om din websikkerhed, foreslår vi, at du vælger en god administreret hostingplan, der inkluderer daglige sikkerhedskopier, firewalls og malware-scanning for at holde din server sikker. Og hvis du vil tilføje et ekstra lag, skal du overveje et sikkerhedsplugin som f.eks iThemes sikkerhed eller Wordfence.

44. Hvad er spam?

Spam er off-emnet, irrelevante, upassende og uønskede kommentarer, pinger og endda tags på sociale medier, du får på et tidspunkt, når du kører et websted. Normalt er dette bots og ikke rigtige mennesker, der efterlader kommentarer på dit websted.

45. Hvad kan jeg gøre med spam?

En af de bedste løsninger til at kontrollere spam på et WordPress-websted er med Akismet plugin af Automattic (skabere af WordPress). Akismet hjælper med at filtrere, ødelægge og forhindre spam ved hjælp af en række indbyggede funktioner og indstillinger. Hvis du bruger JetPacks kommentarmodul, er du heldig – alle kommentarer køres automatisk gennem Akismets filtre.

Ledere snarere dit websted uden hjælp af et plugin? Du kan aktivere strengere kommentarregler via betjeningspanelet under Indstillinger> Diskussion. Ved at aktivere kerne WordPress-indstillinger til kun tilladte registrerede / indloggede brugere at kommentere og kræve manuel godkendelse af alle kommentarer kan du forhindre spam, men dette er tidskrævende og kan afskrække brugerne fra at kommentere.

Tjener penge med WordPress

At have et websted er fantastisk til eksponering, men vidste du, at du også kan tjene penge på dit websted, så det betaler for sig selv (og derefter nogle)? Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål

46. ​​Kan jeg tjene penge med WordPress?

Ja du kan! Der er masser af måder at tjene penge med WordPress – det er vores hele forretning, så vi lever bevis.

47. Hvad er nogle nemme måder at tjene penge med WordPress?

Den nemmeste måde at tjene penge på dit websted er at drage fordel af din webstedstrafik ved at tilbyde reklamepladser og anbefale tilknyttede produkter eller ved at starte din egen butik.

 • Reklame: Det enkleste var at tjene penge på dit websted er at inkludere annoncepladser i dit header, sidebar, sidefod eller endda i dine indlæg. Dette kan let udføres ved hjælp af tredjepartsnetværk som Adsense eller BuySellAds eller ved at udarbejde dine egne kontrakter med annoncører privat.
 • Affiliate marketing: Når du tilmelder dig et tilknyttet program for et produkt, modtager du monetær kompensation for at henvise kunder til et produkt eller en virksomhed. De fleste programmer er enten et fast beløb, når en kunde gennemfører et køb eller en procentdel af en kundes første køb.
 • Start en butik: Med WordPress kan du sælge dine egne digitale eller fysiske varer, tilbyde onlinekurser eller endda levere tjenester. Mulighederne er uendelige – alt hvad du har brug for er en god idé og et hæderligt plug-in til e-handel for at komme i gang.

For flere ideer om, hvordan du kan få et overskud med dit websted, kan du se denne guide til, hvordan man kan tjene penge med WordPress.

48. Er der nogen særlige regler, jeg skal følge som tilknyttet?

Hvis du vil bruge tilknyttede links på dit websted, er det ekstremt vigtigt, at du følger reglerne fra FTC (Federal Trade Commission). Disse er meget vigtige og inkluderer strenge politikker, der lægger vægt på videregivelse af brug af tilknyttede links, sponsorerede indlæg (herunder på sociale medier), giveaway-retningslinjer, ærlige produktanmeldelser og mere. Besøg FTC websted for komplette ajourførte regler og forskrifter.

49. Hvordan starter jeg min egen butik med WordPress?

For at bygge en butik med WordPress skal du blot installere et e-handelsplugin. Populære muligheder er WooCommerce og Easy Digital Downloads – som begge er gode valg for nye web-iværksættere.

50. Hvad er kravene til en e-handelsbutik?

Hvis du planlægger at starte din egen online butik, skal du bare huske det HTTPS kræves for at indsamle kundedata, så sørg for at købe dit SSL-certifikat, før du starter dit websted (ellers bliver du nødt til at omdirigere HTTP til HTTPS, og det kan blive kompliceret). Du vil også overveje at oprette sider til din Brug af websteder og privatlivsbetingelser såvel a Tilbagebetalings politik.

Dette er selvfølgelig ud over arkivering af papirarbejde, der kræves i dit land (land, stat, provins osv.) For at sælge produkter og / eller tjenester.

Bonus: Spørgsmål om WPExplorer

Vi får en masse spørgsmål om, hvordan vi lavede WPExplorer, men her er de top 4, vi får stort set hver uge:

 • Hvilket tema bruger WPExplorer? Vores er brugerdefineret, så du ikke kan finde det på nettet (undskyld!).
 • Hvilken authorbox bruger du? Vi bruger en brugerdefineret forfatterboks, men vi kan varmt anbefale det Fanciest Authorbox-plugin (som vi brugte på vores websted).
 • Hvilket social deling plugin bruger du? Desværre er dette også en brugerdefineret funktion, vi har indbygget på vores hjemmeside, selvom du kan oprette en lignende udseende social delingslinje ved hjælp af Bloom eller Social Warfare.
 • Hvordan kan jeg rapportere en fejl til et gratis WPExplorer-tema? På højre side af hver gratis temaside er der et link til Github-arkivet for det tema. Bare klik på linket, vælg fanebladet Problemer og åbn et nyt problem, så ser vi på det!

Afslutter

Forhåbentlig har vi været i stand til at besvare nogle af dine spørgsmål om WordPress. Hvis dit spørgsmål ikke var på denne liste, bedes du skrive en kommentar og vi vil gøre vores bedste for at give dig et svar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map