5 væsentlige WooCommerce-regnskabstips

5 væsentlige WooCommerce-regnskabstips

Regnskab kan være smertefuldt, men vi ved alle, at det er en nødvendighed. Hvis du ønsker, at din virksomhed skal vokse (eller endda fortsætte med at køre), skal du have dine numre i orden og forberede dig til hver skattesæson.


Forårsager tanken om skattesæsonen dig stress og angst? Vil du forberede dig på at udarbejde disse skatteskemaer til din online WooCommerce-butik? Føler du, at du ikke kan se dine forretningsindsigt, som du burde, fordi du kører dit regnskab i et regneark?

Hvis svaret er ja, er disse 5 vigtige WooCommerce-regnskabstip muligvis lige det, du har brug for! Gennemfør disse tip, så vil du være perfekt forberedt næste gang skattesæsonen kommer!

Inden du bliver overvældet, lad os bare forord dette ved at sige, at de tip, vi har beskrevet nedenfor, ikke tilføjer ekstra arbejde til din allerede travle tidsplan. Faktisk vil de sandsynligvis reducere din arbejdsbyrde! Gennemfør vores forslag nedenfor og næste skattesæson, ved at sparke fødderne op med et glas vino i hånden.

Klar til at dykke i? Vi kommer i gang med det grundlæggende!

1. Bestem momsregler og Nexus

Når du opretter din online butik og forbereder dig til at sælge dine produkter eller tjenester, er en af ​​de første ting, du skal tænke på, skat. Selvom det ikke er det mest attraktive emne, skal det dækkes. Det kan føles som en forhindring i starten, men WooCommerce giver dig adskillige ressourcer til at støtte din skatteopstilling. Den gode nyhed er, at når du har regnet med dine salgsskatteregler, vil du være i stand til det konfigurere WooCommerce til at opkræve moms automatisk!

Bestem momsregler og Nexus

Bemærk – du skal markere afkrydsningsfeltet for at “aktivere skattesatser og beregninger” under Generelle indstillinger først for at aktivere fanen Skatteindstillinger.

Vi anbefaler at møde med en revisor for at sikre, at du fuldt ud forstår dine skatteforpligtelser. Din virksomheds placering, de produkter, du sælger, og skattenavnet bestemmer de skattesatser, du skal opkræve. Husk, at disse kan variere afhængigt af amt, stat og land.

Måske behøver du ikke at opkræve moms, eller måske er du en af ​​de heldige, der opkræver alle kunder en fast sats. Hvis du ikke gør det, kan du muligvis finde dig selv nødt til at beregne og opkræve skat baseret på kundens forsendelsesadresse. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi kraftigt at tage dig tid til at gennemgå og oprette dine skatter.

… og det bringer os til det næste trin!

2. Opsæt skatteregler i WooCommerce, eller brug et skattestyringsplugin

Når du har fastlagt dine forretningsskatteforpligtelser, er det tid til at konfigurere dine skatter i din online butik. WooCommerce tilbyder selv muligheden for automatisk at opkræve moms for hver ordre. Det kan automatisk beregne og opkræve skatter baseret på kundens produkter, forsendelsesadresse og / eller dine afgiftszoner. Dette betyder, at hver gang du sælger noget, kan WooCommerce automatisk opkræve den relevante moms.

Hvis din virksomhed ‘ skatteeksempel kræver, at du opkræver moms på grundlag af kundens forsendelsesadresse eller i flere stater eller lande. Du kan muligvis opleve, at du har brug for at oprette hundreder af skatteregler (såvel som at sikre, at disse hele tiden er opdaterede). Hvis dette er tilfældet, kan en automatisk plugin til skatteberegning vise sig meget nyttig.

TaxJar-plugin-indstillinger

Plugins som TaxJar og Avalara AvaTax administrerer automatisk alle dine skatteberegninger – og de hjælper endda med rapportering og arkivering af disse skatter. De videregiver derefter disse oplysninger for at sikre, at moms opkræves korrekt i din WooCommerce-ordre.

Så hvilket skat beregning plugin skal du vælge? TaxJar og Avalara er de mest populære muligheder. Vi foreslår, at du vurderer de to med hensyn til priser og funktioner for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for din virksomhed. Du finder måske ud, at TaxJars priser er lavere, men Avalara tilbyder flere funktioner.

3. Synkroniser WooCommerce-data til en regnskabsplatform

Nu hvor du er klar til at opkræve din moms, er det næste spørgsmål: Hvordan vil du holde styr på den? Du skal være i stand til at præsentere og indtaste din fakturerede moms, og du skal være sikker på, at de angivne numre er nøjagtige. Vores top tip til at holde styr på din omsætningsafgift sammen med andre bemærkelsesværdige tal såsom din salgsindtægter er at synkronisere dine data til en regnskabsplatform.

Synkroniser WooCommerce-data til en regnskabsplatform

WooCommerce er en e-handelsplatform, ikke en regnskabsplatform. Det giver ikke det niveau for regnskabsmæssig dataindsamling, som du har brug for for at forberede skatteperioden, eller for at se afgørende indsigt om din virksomheds resultater. Du kan dog indtaste alle dine WooCommerce-data på en regnskabsplatform for nøje at spore din økonomi samt have alle dine data på et sted.

Den mest populære regnskabsplatform er QuickBooks. Der er flere forskellige versioner af QuickBooks, og den mest populære er QuickBooks Online. Du har adgang til denne platform fra enhver enhed når som helst. QuickBooks tilbyder utroligt nyttige funktioner, såsom nem udgiftssporing (klik blot et billede af en kvittering!) Samt faktureringsmuligheder.

QuickBooks koster dig mellem $ 40- $ 70 om måneden og betaler hurtigt for sig selv i den tid og arbejde, det sparer dig. Faktisk kan det ende med at automatisere en masse af det arbejde, som du bliver nødt til at betale en revisor for.

Opsætning af dit QuickBooks-selskab tager normalt ca. 30 minutter, og vi foreslår, at du møder en revisor for bedste praksis, mens du opsætter.

Når du har indstillet QuickBooks, kan du muligvis begynde at indtaste dine WooCommerce salgsdata i QuickBooks. Selvom du teknisk set kunne indtaste dit WooCommerce-salg manuelt, kan det tage ganske lang tid, hvis du har mere end en håndfuld ordrer. Heldigvis er der måder at automatisere denne proces på!

QuickBooks-synkronisering til WooCommerce af MyWorks

QuickBooks Sync for WooCommerce af MyWorks synkroniserer automatisk alle WooCommerce-data med din QuickBooks-regnskabsplatform.

Vores øverste anbefaling er at synkronisere dine WooCommerce-data med QuickBooks automatisk ved hjælp af QuickBooks-synkronisering til WooCommerce af MyWorks Software. Synkroniseringen overfører alt dit salg, kunde, produkt, lager, betalingsdata og mere og synkroniserer det til QuickBooks. Det hele sker automatisk og i realtid, og kræver ingen ekstra indsatsstid fra din side.

Resultatet? Alle dine salgsdata synkroniseres automatisk med QuickBooks og bliver kategoriseret korrekt! Du kan derefter spore dine indtægter, udgifter, omkostninger til varer og mere! Beholdningsniveauer vil endda holde sig ajour mellem WooCommerce og QuickBooks!

4. Spor og rapporter nøgletal

Spor og rapporter nøgletal

Når du synkroniserer din WooCommerce-butik til en regnskabsplatform som QuickBooks, vil du være i stand til at overvåge din virksomheds sundhed ved at spore vigtige tal. Disse nøgletal inkluderer dine indtægter, udgifter, omkostninger ved solgte varer og overskud.

Regnskabsplatforme gør det utroligt nemt at køre disse rapporter, og QuickBooks opretter endda oversigtsdashboards, der giver dig mulighed for at overvåge din virksomheds helbred med et øjeblik. Som vi sagde før, ved at synkronisere dine WooCommerce salgsdata til din regnskabsplatform, har du altid nøjagtige numre og vil derfor være i stand til at overvåge din virksomheds helbred til enhver tid!

Vi anbefaler at køre rapporter og afstemning af dine konti tit. Det er som at gå til lægen – det er bedst at tjekke regelmæssigt og fange problemer, før de udvikler sig!

En af de vigtigste tal til overvågning er din pengestrøm. Hvis du ikke allerede har en separat virksomhedskonto, foreslår vi, at du opretter en. At holde din forretningsøkonomi adskilt fra din personlige økonomi gør alt meget lettere. Den nemmeste måde at sikre, at din virksomhed tjener penge, er at se din pengestrøm. Spor hvad der kommer ind, og følg, hvad der kommer ud for at være sikker på, at du kan opfylde alle økonomiske forpligtelser til tiden.

Dernæst foreslår vi også, at du sporer din inventar og omkostninger til solgte varer. Dette er et nøgletal for at forstå, hvad du rent faktisk drager ud af hvert solgt produkt. Du kan endda opleve, at du mister penge med noget produktsalg! QuickBooks kan nemt beregne dette for dig, så du skal bare holde øje med tallene.

Et andet vigtigt er udgifter! Din regnskabsplatform vil også være i stand til at kategorisere dine udgifter – så vær opmærksom på det samlede antal og de individuelle numre. Vi foreslår også at kategorisere dine udgifter som faste eller som variable.

Husk derefter at spore dit samlede antal salg og overskud, selv før skattesæsonen. Du skal overveje, om dine skatteudgifter kommer til skatteperioden og afsæt penge til at dække dem.

5. Kend dine frister

Sådan planlægges WordPress-indlæg i bulk

At miste en frist er som at gå glip af en fødselsdag – undtagen skattekontorerne vil aldrig glemme det forkerte, du gjorde! Slå dine frister op, tilføj dem til din kalender, indstil alarmer, gør hvad du har brug for at huske. Der er endda premium-tjenester som f.eks LegalZoom-overholdelseskalender som du kan bruge til at holde dig ajour med din rapporteringsplan. Glem bare ikke at arkivere til tiden!

Husk, at du muligvis endda bliver nødt til at indgive kvartalsskatter. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte din revisor. De er din bedste ven, når det kommer til tal!

Mens du kan outsource dit regnskab, har du ikke noget at bekymre dig om næste gang denne skattesæson kommer, hvis du forbereder dig på forhånd og sætter automatiserede systemer på plads! Nu kan du sige farvel til de regnskabsmæssige hovedpine og skobokse fulde af kvitteringer og sige hej til problemfri og bekymringsfri regnskab.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map