5 værktøjer til test af WordPress-ydelse og webstedshastighed

Værktøjer til test af WordPress-ydeevne og webstedshastighed

Har du nogensinde sad og ventet på en webside med langsom indlæsning? I stedet for at vente dyrebare sekunder på, at webstedet skal indlæses, har du valgt at vælge Tilbage knap. Med andre ord, internettet kører et feber tempo, og hvis dit websted ikke kan følge med, risikerer du at miste kunder, besøgende og abonnenter – det er derfor, det er vigtigt at regelmæssigt teste WordPress-ydeevne og foretage forbedringer på dit websted.


Hurtige sider har bedre brugerengagement, konverteringsfrekvenser og måske endda placeringer i søgemaskinerne – det er tid for dig at komme om bord. I dette indlæg udforsker jeg fem værktøjer til test af dit WordPress-websteds ydelse og hastighed, så du kan foretage de nødvendige ændringer i dag.

Hvorfor er dit WordPress-sted langsomt?

Der er flere grunde til, at dit websted kan have dårligere resultater end normalt. Indlæserhastighederne varierer fra side til side, men der er nogle få faktorer, der rejser op på de fleste steder.

For WordPress-websteder, mest almindelige årsager af langsomme nedladninger af sider er:

 • oppustede / dårligt kodede plugins
 • dårligt kodede temaer
 • store billedfiler
 • dårlig hosting (ikke egnet til dit websted)

Nedenfor viser vi dig, hvordan du løser disse almindelige problemer. Før du springer ind i at optimere dit websted, skal du dog se, hvor hurtigt det kører i første omgang.

Topværktøjer til test af WordPress-ydeevne

Følgende værktøjer til test af WordPress-ydeevne giver dig et komplet billede af, hvor godt dit websted kører. Du kan bruge et enkelt værktøj eller bruge dem alle sammen for at krydsehenvisning til webstedsdata.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights er et hjernebarn af Google. Denne smarte webapp måler og tester WordPress-ydeevne på dit websted på tværs af flere enheder, inklusive desktop- og mobilbrowsere. Dette er nyttigt, hvis dine besøgende får adgang til dit websted fra en række skærmstørrelser og enheder.

2. Pingdom-værktøjer

Pingdom værktøjer

Pingdom er et gratis værktøj, der giver dig fuld-site information om ydeevne, herunder indlæsningstid, sidestørrelse samt en detaljeret analyse af hver side på dit websted. Bedst af alt, denne app gemmer din præstationshistorie, så du kan spore, om din indsats for at forbedre indlæsningstider fungerer.

3. GTmetrix

GTmetrix Performance Test

Rapporten GTmetrix genererer viser dig en komplet historie over webstedets indlæserhastigheder samt en detaljeret rapport, der foreslår måder at forbedre ydelsen på dit websted. Ud over de første sideanalyseværktøjer har dette webværktøj også en videoafspilningsfunktion, der giver dig mulighed for at se, hvor flaskehalserne i indlæsningshastigheden opstår.

4. WebPagetest

WebPagetest

WebPagetest giver dig dit websteds indlæsningshastighed og en klassificering af dit websteds ydelse. Det er unikt, idet det giver dig mulighed for at vælge et land, du vil se din rapport fra, så du kan se, hvordan dit websted fungerer overalt i verden. Dette er nyttigt, hvis du har en stor oversøisk brugerbase.

5. YSlow Browser Plugin

YSlow Browser Plugin

YSlow er et browser-plugin, der giver dig mulighed for at spore ydelsen på ethvert websted, du besøger i øjeblikket. Det giver dig ikke den faktiske belastningstid, men det nedbrydes over 20 forskellige performance-signaler. Dette kan hjælpe dig med at sammenligne andre konkurrerende websteder inden for din niche for at se, hvordan dit websted står op.

Valgmuligheder for at forbedre din WordPress-webstedsydelse

Når du har en klar idé om, hvordan dit websted fungerer, kan du begynde at forbedre det. Nedenfor finder du et par af de mest almindelige syndere med langsom indlæsning, og hvad du kan gøre for at ordne dem.

Specialiseret hosting

WPEngine

Den billigste hostingløsning er aldrig det bedste valg til høj ydeevne på websitet. Billigere hosting har normalt ikke den dedikerede båndbredde til at imødekomme enhver detalje på dit WordPress-websted (dette er en af ​​måderne, de holder deres omkostninger i kontrol for at tilbyde dig de skøre lave priser).

Delt hosting kan stadig dække alle dine websteds behov; du skal bare gøre din research først. Hvis du leder efter en dedikeret WordPress-hostingtjeneste, er et af følgende gode valg:

Overvej at afinstallere bestemte plugins

Query Monitor Gratis WordPress-plugin

Det kan være meget fristende at tilføje endnu en funktion til dit websted ved hjælp af et plugin; når alt kommer til alt er der over 30.000 plugins tilgængelige fra WordPress Plugin Directory alene.

Hvis du overvejer at installere et plugin, skal du sørge for, at det er af høj kvalitet, da dårligt kodede plugins kunne nedsætte dit websted. Når du vælger et plugin, skal du sørge for, at det har en høj bedømmelse, et stort antal downloads og er blevet opdateret for nylig.

En måde at se, hvilke plugins der påvirker dit websteds ydelse, er at bruge et kaldet værktøj Forespørgselsmonitor. Du kan gå igennem hvert plugin på dit websted, deaktivere og genaktive hver enkelt, mens du foretager webstedsindlæsningstest – eller du kan bruge dette plugin. Dette plugin opretter en komplet rapport af alle databaseforespørgsler på dit websted, som derefter kan filtreres efter komponent for at se, hvilke plugins der bruger dine ressourcer. Plugin giver også info om fyrede kroge, PHP-fejl, forespørgselsvarsler, scripts & stilarter, HTTP-anmodninger, omdirigeringer, Ajax-anmodninger og mere.

Slip dit dårligt kodede tema

Vær opmærksom på, at dårligt kodede temaer og lav kvalitet kan drastisk påvirke dit websteds ydelse. Selv hvis du har betalt en præmiepris for et tema, garanterer det ikke, at det vil have kode af høj kvalitet.

Et godt benchmark er at teste dit nuværende tema eller et tema, du overvejer at købe, mod det oprindelige WordPress-tema, der er til stede efter en frisk installation (og bare så du ved, alle vores gratis WordPress-temaer og premium-temaer lavet her på WPExplorer bruger ren og gyldig kode til at hjælpe med at optimere dit websteds ydelse, inklusive vores topsælgende Total WordPress-ramme.

Komprimere og optimer billeder

TinyPNG

Billeder i høj kvalitet er afgørende for at hjælpe dit indhold og dit websted med at skille sig ud, men lad dem ikke påvirke dit websteds ydelse. Du kan komprimere og optimere billeder uden at miste kvalitet, hvilket vil holde dit websted kørende hurtigt. De følgende plugins komprimerer alt, hvad der er i mediebiblioteksafsnittet på dit websted.

Hvis du ikke ønsker at installere et plugin, er en anden mulighed at bruge et online billedkomprimeringsværktøj, f.eks TinyPNG eller Kraken, før du uploader billedet til dit websted.

Brug et cache-plugin

W3 samlet cache

Da WordPress-websteder skal fremsætte regelmæssige databaseanmodninger, reducerer et cache-plugin disse anmodninger ved at generere en statisk HTML-side, der skal vises i stedet. Cache-plugins kan hjælpe dit websted med at håndtere større mængder trafik og også komprimere og optimere andre områder på dit websted. To af de mest almindeligt anvendte cache-plugins er WP Super Cache og W3 samlet cache. Det er vanskeligt at vælge det ene over det andet, så kig dig selv og vælg det, der tager din fantasi.

Fortsat vedligeholdelse af webstedet

Hvis du ønsker, at dit websted skal forblive hurtigt, skal du vedligeholde det regelmæssigt. Fortsat vedligeholdelse på dit websted inkluderer håndtering af kommentarspam, rettelse af ødelagte links og sider og optimering af din database med et plugin som WP-DBManager. Dette vil hjælpe med at holde dit websteds ydelse høj, så du ikke kan se et fald i dit nyligt opgraderede websted, du har arbejdet så hårdt for.

Konklusion om WordPress-præstation

At have et højtydende websted med hurtige indlæsningshastigheder bliver kun vigtigere, når tiden går. Heldigvis kan du med en pakke gratis online værktøjer og WordPress-plugins teste WordPress-ydeevne på dit websted for at finde problemer, der er løst og løse dem uden for meget arbejde.

Hvordan holder du dit websted magert og kører hurtigt? Nogen plugin nævner vi savnet? Jeg ville meget gerne høre om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map