5 typer support, som enhver webdesigner har brug for

5 typer support, som enhver webdesigner har brug for

Det er ikke let at køre et websted, endnu mindre, når du står i spidsen for din egen freelance designvirksomhed. Sammen med dit kreative arbejde forventes det, at du jonglerer med dit eget sted såvel som dine kunders behov.


Uanset om du er alene eller har et team bag dig, kan det blive overvældende. Konstante tekniske forstyrrelser, faldende besøgende trafik eller malware, du ikke er udstyret til at tackle, kan give dig følelse af håbløs og frustreret.

Men der er andre steder at vende sig mod; Hvis du kæmper for at holde dig opdateret med alle disse problemer, er det at bruge et specialiseret supportteam en god måde at komme tilbage på dine fødder – så du kan glemme disse problemer og komme tilbage til at designe!

1. Webhostesupport

Webhostesupport

En webdesigner er intet uden websteder, og alle websteder har brug for hosting. Hvis der opstår tekniske problemer, er den første, der konsulterer ofte hosting-udbyderen. Det er normalt gratis, og et flertal tilbyder support 24/7.

Husk, at det at vælge en solid vært bør være højeste prioritet. En, der har hjælpsom support, gratis sikkerhedskopiering, grundlæggende sikkerhed og SEO-funktioner og WordPress-optimering er ting, du skal holde øje med. Ingen grund til at afskalde hundreder for unødvendige funktioner. Som højst skal du kun styrke det med sikkerhedssoftware eller ekstra SEO-optimering.

Kort sagt: Se efter en webhost, der tilbyder det meste eller alt det, du har brug for. Support, der er villig til at arbejde sammen med dig, er et must-have, og eventuelle tilføjelser, der eliminerer behovet for tredjeparts sikkerhedskopier eller sikkerhedssuiter, er også store.

Du kan gå til større virksomheder som Siteground eller Bluehost, men nogle gange er det at vælge en mindre virksomhed, fordi det kan tilbyde specialiseret support.

Vi anbefaler typisk administreret WordPress-hosting, da du i de fleste tilfælde får det, du betaler for. Vores øverste valg er WP Engine (hvilket er det, der styrker WPExplorer), der tilbyder fantastisk live chat og billet support. Afhængig af den plan, du vælger, tilbyder de også telefonstøtte til planer for vækst og skala. Andre gode muligheder inkluderer Kinsta og svinghjul (selvom du kan tjekke vores bedste WordPress-hostingliste, hvis du vil se mere).

Hold øje med et firma med et venligt team, der tilbyder support via e-mail og telefon. Tjek online anmeldelser for gode virksomheder, der prioriterer kundeservice, og du vil ikke gå galt.

2. Support til tema og plugin

Support til tema og plugin

Hvis du bruger temaer eller plugins foretaget af tredjepartsudviklere, kan du opstå på problemer eller konflikter på et tidspunkt. Klip af billeder, forsvandt blogindlæg osv. Du kan tage dette op med udvikleren, og ofte er de glade for at se og tilbyde forslag. De fleste premium-temaer eller plugin-websteder indeholder et forum eller i det mindste kommentarer, hvor du kan skrive om dit problem. Bare husk at være ærlig, når du anmoder om hjælp. Hvis du har foretaget ændringer eller tilpasninger på egen hånd, skal du sørge for, at udvikleren er opmærksom, så de bedre kan hjælpe dig.

Hvis problemet løber dybere, end de kan hjælpe med, eller du bare ønsker et dedikeret team, fungerer en typisk WordPress-supporttjeneste fint. Bare sørg for, at de tilbyder support og tema. To virksomheder, der gør det WPFixIt, en hurtig-fix service med et engangsgebyr, og WPMaintainer, med sit dyrere, men meget professionelle designteam.

3. WordPress-opdateringer og teknisk support

WordPress-opdateringer og generel teknisk support

Hvis du bruger WordPress, ved du sandsynligvis nu, at det ikke altid er nemt at administrere. Hver dag skal et plugin opdateres, webstedet skal finjusteres, og nu og da eksploderer noget. Dette gælder både dine egne websteder og dine kunders websteder. Du er en designer! Du skulle arbejde på at opbygge et nyt websted eller et tema og ikke håndtere mindre tekniske problemer.

Heldigvis er der en overflod af WordPress-vedligeholdelsestjenester, der gør disse manuelle opgaver mindre skærpende og lader dig komme tilbage til de sjove ting. Eksempler inkluderer Maintainn, WP Curve, WP Butler og mere (bare klik på linket for at se mere). Vælg en, der leverer de tjenester, du har brug for, først og fremmest, mens du forbliver inden for et rimeligt budget. Hvor meget er din tid værd for dig?

Som en ekstra note: Selvom det muligvis ikke er i stand til at automatisere dine plugin-opdateringer til dig, kan dit hostingfirma muligvis stadig hjælpe. Se efter en vært, der understøtter WordPress og tilbyder hjælp til eventuelle problemer, du måtte løbe ind med at bruge det. Ikke alle værter tilbyder WP-support, så se, om den er fortrolig med platformen, før du henvender sig til dem for at få hjælp.

Generel teknisk support

Bruger du ikke WordPress? Teknisk support er muligvis ikke så billig. Næsten hver webdesigner kender lidt af HTML, CSS eller Javascript – men når større problemer rammer, ved du måske ikke, hvad de skal gøre.

Før du beslutter dig for en IT-konsulent, skal du søge efter anmeldelser off-site og se, hvad brugerne har at sige. Det kan betyde forskellen mellem at vælge et firma, der ikke er meget værd, endda en direkte scam eller en kvalitetsinvestering.

4. Sikkerhed på websteder og sikkerhedskopier

Sikkerhed på websteder og sikkerhedskopier

Når du lægger dit websted derude, åbner du dig for et potentielt angreb. Uskyldige websteder kan omdannes til vektorer til distribution af malware, eller ransomware kan få fat i vigtige filer og kræve betaling. Selvom de er sjældne, er disse situationer en nøgtern påmindelse om vigtigheden af ​​online sikkerhed.

Heldigvis har sikkerhedsfunktioner en tendens til at komme sammen med andre it-tjenester. Hvis du dog har taget et første-tankesæt med sikkerhed eller har besluttet at springe over den generelle tekniske support, kan et værktøj, der sætter dit websted nedlåst, være det, du har brug for.

For sikkerheds skyld anbefaler vi stærkt Sucuri – en supportpakke, der er usædvanligt overkommelig for alt, hvad den tilbyder. Du kan også købe en firewall, der leveres med DDoS-beskyttelse. Selvom der er masser af plugins og måde at forbedre din WordPress-sikkerhed på, er en professionel service som Sucuri det ultimative forsvar (for dig og dine klienter).

Ligesom med it-virksomhederne, skal du tjekke anmeldelser, før du investerer i en sikkerheds- eller backup-service.

Backups

At holde dit websted sikkerhedskopieret, selvom det ofte overses, er en af ​​de vigtigste ting, som enhver websteejer skal gøre. Du ved ikke, hvor meget du gik glip af disse billeder eller blogindlæg eller databasefiler, indtil de er væk – udslettet af en virus eller en naturkatastrofe eller anden ulykke. Vi anbefaler stærkt at lære at sikkerhedskopiere WordPress på egen hånd, hvad enten det er manual eller med en service som f.eks VaultPress.

De fleste teknologiservices suiter leveres med sikkerhedskopier, så det er muligvis ikke nødvendigt at bruge ekstra på dette. Værter, sikkerhedstjenester, teknisk supportpakker – mere end sandsynligt har en af ​​dem denne afgørende funktion kastet i. Hvis du bliver uheldig, skal du opsøge en service som WP Site Care. Daglige sikkerhedskopier, flere overkommelige planer, generøse mængder af plads … Det er alt hvad du skal være på udkig efter.

5. SEO Support

SEO Support

Det kræver en masse arbejde at forbedre din WordPress SEO; det er bedst at gøre det, når du begynder fra bunden i stedet for i midten. Imidlertid kan SEO-optimeringstjenester være uvurderlige for at øge besøgende på webstedet.

Når du søger efter en SEO-specialist, er det vigtigt at holde øje med vildledende praksis, der kan beskadige dine søgerangeringer eller få dig fjernet fra motorer helt. Denne vejledning af Google skitserer kun et par lyssky praksis, du måtte støde på.

Men lad ikke dette afskrække dig. Bare sørg for altid at forske på en virksomhed på forhånd. Vi ønsker, at vi kunne anbefale et specifikt firma til dette, men for at være ærlig afhænger det af din virksomhed og placering. Hvis du er et pizzeria, har du det bedre med lokale SEO-specialister – sandsynligvis folk med et kontor i din by. De skal kende området og hjælpe dig med at målrette søgeord som “bedste pizza Toronto” eller “downtown Toronto pizza”, hvis det er her, du befinder dig. Online-virksomheder (som WPExplorer) kan sandsynligvis klare sig godt med et eksternt firma, men helst et, der er specialiseret i deres branche. For WPExplorer ser vi efter nogen, der forstår WordPress-niche. Du får ideen.

Ikke flere katastrofer

Uanset om det er en veletableret virksomhed eller en enkelt person, der tager det første dyk i freelancing, er det vigtigt, at begge måder har et supportnetværk til at fange dig, når der er en krise.

At sikre, at din valgte webhost er hjælpsom og dedikeret til sine kunder, kan gøre vidundere. Men hvis du finder dig selv i behov for lidt ekstra support, er der masser af virksomheder derude mere end villige til at tage arbejdsbyrden af. Som nævnt før, skal du kontrollere anmeldelser (eller endda kontakte virksomheden direkte) for at være sikker på, at den, du vælger, er den rigtige for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map