5 optimeringstips til at gøre dit WordPress-sted til mobil klar

Flere og flere mennesker bruger smartphones og tablets hver dag over hele verden. Faktisk skønnes det, at ved udgangen af ​​dette år vil flere mennesker bruge deres mobile enheder til at søge på nettet i modsætning til desktop-internet. Så meget mere grund til at sikre dig, at dit WordPress-sted er mobil-klar, ikke? Undlad at genkende styrken på det mobile marked, og du vil helt sikkert gå glip af store og små muligheder for at nå et større marked for forbrugere.


Heldigvis for dig er det ikke så teknisk udfordrende, som du måske først tænker på at optimere dit websted til mobil brug. Se på de følgende tip for at få dit WordPress-websted på niveau med resten af ​​det mobilklar web.

Hvorfor skal dit WordPress-websted være klar til at være mobil?

Kig omkring. Næsten alle bærer rundt på et eller andet mærke af mobilenheder. Selv børn har dem i dag. Da de fleste mennesker ejer en mobiltelefon, er chancerne for, at de læser nogens blog eller websted på den. Hvorfor ikke din? Du har sandsynligvis allerede gjort din due diligence, når det kommer til at føre trafik til dit websted, f.eks. Opbygge din SEO-indsats. Vil du ikke vide, at optimering af mobilenheder falder ind under denne kategori?

Du skal bruge hver kanal til at få så meget trafik, som du kan. I betragtning af det faktum, at cirka 2,7 timer bruges til at gennemlæse sociale netværk på mobiltelefoner hver dag af amerikanere, er chancerne for, at de vil komme på tværs af en masse forskellige blogs og websteder, som deres venner deler.

Du skal altid være på tæerne, når det kommer til en verden af ​​teknologi og markedsføring. Med mange mennesker, der bruger mobile enheder, er det vigtigt for webstedsejere at identificere en ny vej til markedsføring af deres websteder for at generere ny trafik. Og den bedste måde at gøre det på? Mobiloptimering, selvfølgelig! Føler du en tendens her?

Hvis dit websted ikke er optimeret til at blive vist på en mobilenhed, vil det være svært for dine seere at læse dit indhold og se dine billeder. Et websted skal optimeres korrekt, specifikt til brug på de skærmstørrelser, som mobile enheder har. Skærmstørrelsen og opløsningen skal være lige ret. Hvis ikke, finder dine besøgende et andet websted, de kan gå til. Over tid kan dette koste dig potentielle kunder.

Du ønsker, at dit websted skal generere trafik. Men når de først er der, vil du have, at deres oplevelse skal være positiv. At have et websted, der er klar til mobilbrug, forbedrer dine besøgende oplevelse og øger dine chancer for at omdanne dem til gentagne kunder.

Tip nr. 1: Brug mobilvenlige temaer

For at holde dit websteds tema konsistent mellem desktop- og mobilversioner er et mobiltema perfekt til dig. På denne måde behøver du ikke selv at udvikle en eller ansætte nogen for at gøre det for dig. Sammen med stigningen i brugen af ​​mobilenheder kommer også en stigning i antallet af tilgængelige mobiltemaer. Sjovt, hvordan det fungerer, he?

Her er et par til at tjekke ud:

Tyve-Fjorten

 • Tyve fjorten. WordPress ‘standardtema er faktisk ideelt til mange websteder. Det er lydhør, attraktivt og tilbyder adskillige menukonfigurationer, der passer til enhver størrelse skærm.
 • Samlet tema. Dette topsælgende tema er en fantastisk måde at vise dit websted på tværs af en række mobile enheder. I alt reagerer væskeligt, så dine sidelayouter justeres automatisk til browservinduet. Plus tilføjede tilpassede mobilindstillinger gør det nemt at optimere.
 • Ananas. Dette minimalistiske WordPress-tema er fantastisk som tema, der gør brug af et mobilt responsivt design.
 • Mayashop. Hvis du driver et e-handelswebsted, er Jigoshop-plugin en fantastisk mulighed, der fungerer problemfrit med Mayashop-temaet. E-handelswebsteder har en tendens til at være lidt mere udfordrende at optimere til mobile enheder. Dette tema hjælper med at passe til dit specifikke design.

Tip nr. 2: Brug plugins

En af de bedste ting ved WordPress er tilgængeligheden af ​​plugins, der gør webstedsejerens job meget lettere og mere strømlinet. Plugins tjener masser af formål, herunder at hjælpe med at gøre et websted mobilvenligt.

Som siteejer vil du hellere bruge din tid og kræfter på at koncentrere dig om det faktiske indhold på dit websted end al den tekniske mumbo-jumbo, der foregår bag kulisserne for at få dit websted til at fungere, ikke? Et simpelt plugin kan hjælpe med at gøre indholdet på dit websted let at læse uden at skulle zoome ind en million gange eller rulle fra venstre mod højre, når du prøver at læse et afsnit på en telefon.

Her er et par plugins, du måske vil tjekke ud:

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack. Dette plugin giver dig total kontrol over dit websteds mobile version. Domænekortlægning gør det nemt at identificere de mest populære enheder med et enkelt tema, der tilbydes i fire forskellige farvepaletter.

WP-mobildetektor

WP-mobildetektor. Dette plugin giver en enkel måde at optimere dit websted til mobile enheder på kort tid overhovedet. WP Mobile Detector arbejder med tusinder af forskellige smartphones, tablets, internetaktiverede telefoner osv., Hvilket giver din besøgende en behagelig oplevelse uden at du skal bruge uger på at prøve at finde ud af det hele selv.

Tip nr. 3: Gør dit websted lydhør

Du har sandsynligvis besøgt et responsivt websted tidligere. Disse typer websteder reagerer passende i henhold til den enhed, den vises på. Når det ses på et skrivebord, præsenteres stedet på én måde. Når den ses på en smartphone, præsenteres den på en anden. Det samme sker, når du ser webstedet på en tablet eller bærbar computer, eller en hvilken som helst anden mobil enhed, du kan få dine hænder på.

At have et lydhørt design på dit websted betyder simpelthen, at det tilpasses automatisk, uanset hvilken kilde din seer besøger. Temmelig cool, ikke? At have et responsivt websted er let som et tærte, hvis du bruger WordPress som dit websteds platform. Alt hvad du skal gøre er at finde et lydhøre WordPress-tema, der passer til dit websteds stil (vi kan ikke stoppe med at tale om vores fuldt responsive Total WordPress-tema med indbygget drag & drop side builder, så du kan oprette ethvert responsivt layout, du ønsker! ).

Tip nr. 4: Minimer den detaljerede grafik

Tænk på størrelsen på en mobil enheds skærm. Givetvis ser de ud til at blive større hver dag, men de er bestemt mindre end det gennemsnitlige skrivebord. Glem at fylde dit websted med dekorativ grafik – for mange af dem vil bare få belastningstiderne til at stige, hvilket er et nej for mobil surfere.

Dette gælder især for e-handelswebsteder. Shoppere ønsker ikke at blive bombarderet med grafik for at skulle sile igennem. De vil være i stand til at foretage et køb hurtigt og effektivt. Så nedlægge veto mod overskydende grafik, og hold det enkelt.

Tip # 5: Vælg Tekst klogt

Ud over at minimere grafik på dit websted, vil du også minimere tekst. Besøgende har meget begrænset plads på deres skærme til at se, hvad du sælger eller skriver om. Da de ikke sandsynligvis vil zoome ind og ud eller rulle op og ned, skal du holde din tekst knivfokuseret på, hvad dit produkt handler om.

Glem alt “dikkedarer”, som mange sælgere forsøger at bruge for at få mere opmærksomhed på deres produkter. Giv kun kunderne det, de har brug for for at kunne gennemføre et informeret køb.


Optimering af dit WordPress-sted til mobile enheder behøver ikke at være kompliceret. Men det skal gøres, uanset hvad. Som en erfaren online-iværksætter ved du allerede det. Enhver med et par øjne kan se, hvordan den mobile verden overtager. Så forhåbentlig vil disse tip være nyttige.

Har du allerede gjort dit websted mobilvenligt? I bekræftende fald, hvilke skridt tog du for at gennemføre dette? Jeg ville elske at vide det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map