5 måder at øge trafikken til dit WordPress-websted med kraften fra Pinterest

5 måder at øge trafikken til dit WordPress-websted med kraften fra Pinterest

Pinterest er den næststørste henvisning til sociale medier efter Facebook, der kører langt flere henvisninger end Twitter, StumbleUpon og Reddit tilsammen. Hvis du ikke allerede har investeret tid i at udvikle din Pinterest-strategi, er chancerne for, at du går glip af en enorm trafikskilde.


Heldigvis behøver det ikke at være vanskeligt at opbygge en tilstedeværelse på Pinterest. Der er masser af enkle taktikker, du kan indføre, der hjælper med at udnytte kraften i platformen og øge dit websteds trafik. Ved at gøre dit indhold Pinterest-venligt og bruge lidt tid på at “feste”, kan du introducere dit websted til et stort nyt publikum.

Denne artikel forklarer for det første, hvordan Pinterest fungerer, og hvorfor du bør overveje at udvikle en passende strategi til dit websted. Vi vil derefter tilbyde dig fem måder, du kan få mere trafik fra Pinterest.

Lad os blive revnet!

En introduktion til Pinterest

pinterest er et websted på sociale medier, der viser links i form af ‘pins’ i et gitter i murstil. Din Pinterest-startside viser et feed af billeder (hver er linket til en webside) baseret på dine indstillinger og tidligere aktivitet. Når du klikker på en nål, udvides den til at vise et større billede og yderligere detaljer. Når du klikker igen, er du ført til billedkilden – det være sig et blogindlæg, en nyhedsartikel eller en anden type webside.

Bortset fra at se stifter i feedet, kan du også gemme pins på dine egne offentlige eller private bestyrelser eller til gruppebræt, som du er medlem af. Pinterest har også en indbygget visuel søgemaskine, så du kan indtaste søgeord eller sætninger for at se relaterede stifter.

Et eksempel på et Pinterest-søgeresultat

Et eksempel på et Pinterest-søgeresultat.

I 2015 overgik Pinterest det 100 millioner aktive brugermærke og fortsætter med at vokse. Med 75 milliarder stifter og 2 milliarder månedlige søgninger, skal denne platform ikke overses som en potentiel trafikskilde. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Pinterest, kan du prøve det nu og sætte fast!

5 måder at udvide din webstedstrafik med kraften fra Pinterest

Som med enhver anden social media marketing, er det vigtigt at implementere en gennemtænkt Pinterest-strategi for at maksimere henvisninger. Lader dybe ned i fem taktikker, du kan bruge til at hjælpe med at få Pinterest-trafik til dit websted.

1. Føj Pinterest-delingsknapper til dit websted

Inden Pinterest kan fungere som et henvisningsværktøj, skal dit indhold faktisk vises på platformen. Du kan pin dit eget indhold, men du vil også sikre dig, at andre nemt kan fastgøre det også. Dette kan gøres ved at aktivere sociale delingsknapper – specifikt Pinterest-knapper – på dit websted, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er mange måder at inkorporere Pinterest-delingsknapper på dit websted. Her er et par af dem:

 1. Hvis du har Jet pakke, du kan aktiver enkle sociale delingsknapper – inklusive Pinterest-knappen.
 2. Du kan også bruge en dedikeret Pinterest plugin at tilføje Fastgør det knappen til dine billeder, sider og indlæg.
 3. Hvis du vil have flere tilpasningsmuligheder, skal du overveje et social media-plugin som f.eks MashShare eller Easy Social Share-knapper til WordPress.

2. Brug Pinterest-specifik grafik på dit websted

Når du deler dit indhold med Pinterest via de dedikerede knapper, henter webstedet automatisk billeder fra din side eller andre steder på dit websted. Det vil typisk give dig flere pin-layoutindstillinger at vælge imellem:

Tre pin-indstillinger trukket fra et blogindlæg

Pinterest tilbyder adskillige pin-layouts til indhold.

Visse typer grafik har vist sig at fungere bedre på Pinterest, få flere repins og klik. Det kan være en god ide at tænke på at medtage dedikeret Pinterest-grafik i dine indlæg eller sider for at maksimere succes for dine pins.

Her er et par tip til oprettelse af disse billeder:

 1. Brug de passende dimensioner: Den typiske pin-grafiske størrelse er 736px x 1104px, men for nylig har der været en tendens til længere stifter med højder op til 2061px.
 2. Tilføj tekstoverlejringer: Når du har en titel eller en beskrivelse på dit billede informerer læseren og opfordrer dem til at klikke.
 3. Brug et konsistent layout: Overvej at oprette en skabelon med et designværktøj såsom Canva. Et konsistent layout til alle dine Pinterest-billeder hjælper med at skabe et sammenhængende brandbillede. Det vil også minimere designarbejdet på lang sigt.
 4. Skjul billederne i dit indlæg: På grund af deres dimensioner kan du opleve, at Pinterest-specifik grafik simpelthen ikke ser godt ud i dine indlæg eller sider. Hvis dette er tilfældet, kan du forhindre, at billederne vises i forreste ende af dit websted ved at indpakke dem med et simpelt stykke kode.

Pinterest har også udgivet en praktisk guide, hvis du vil lære mere om at skabe perfekte pins.

3. Aktivér Rich Pins

Sidens overskrift på Rich Pins.

Rich Pins er specifikt for virksomheder at tilføje ekstra information og funktioner til deres pins. Der er seks typer Rich Pins tilgængelige, og de ekstra funktioner afhænger af den type, du bruger. F.eks App Pin vil have en Installere knap og Placer pins medtage et kort og kontaktoplysninger:

Et eksempel og en kort beskrivelse af artiklen pins

Det er enkelt at aktivere Rich Pins, og fuld vejledning findes på Pinterest-websted.

4. Brug SNAP til at automatisere pins

SNAP WordPress Plugin

Hvis du undrer dig over, hvor ofte du skal fastgøre, har undersøgelser vist, at folk, der pin 15 til 30 gange om dagen, får de bedste resultater. Det ville dog være temmelig upraktisk for de fleste at gøre det manuelt, og det er her SNAP (the Social-netværk Auto-plakat-plugin) Kommer ind. Dette værktøj er en web- og mobilapplikation, der giver dig mulighed for at planlægge dine pins (og tweets, delinger osv.) I forvejen. Ikke kun fungerer det som en platform, hvorfra du kan fastgøre, men det giver dig også muligheden for at “spin” beskeder, vælge dine billeder og mere.

5. Bliv medlem af gruppebord på Pinterest

Endelig, mens de fleste brugere opretter flere personlige tavler på Pinterest, kan du også deltage gruppe bestyrelser. De kan have hundreder af tusinder af tilhængere, hvilket betyder, at der er mange flere, der kan se og sætte dit indhold på ny. Der er masser af ressourcer til rådighed til at finde ud af nogle gode strategier for gruppeplacering og mange mennesker, der har udviklet deres egne strategier for at drage fordel af dem.

Du kan også oprette dit eget gruppebræt og stræbe efter at blive en Pinterest-autoritet inden for dit felt. Ved at invitere bidragydere og se efter at opbygge en følge af mennesker, der vil se og dele dine pins, kan du sprænge dit indhold relativt passivt.


Pinterest giver dig mulighed for at køre enorme mængder trafik til dit websted. Selvom du måske er usikker på, hvordan du kan bruge denne platform som en effektiv markedsføringsmetode, er det ikke så svært.

Ved hjælp af de fem tip, som vi har skitseret i denne artikel, kan du være godt på vej til at udnytte kraften i Pinterest og øge dit websteds trafik.

Hvilke Pinterest-centrerede strategier vil du implementere for at få trafik til dit websted? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map