5 måder at finde de nyeste og største gratis WordPress-plugins

Jeg ved ikke om dig, men i slutningen af ​​dagen er jeg en plugin nørd. Selvom der er mange grunde til at elske WordPress, kan du ikke slå den følelse, man får ved at installere et nyt plugin og øjeblikkeligt omdanne den måde, hvorpå et websted fungerer. Vi er kommet langt fra dagene med oprettelse af statiske HTML-websteder fra bunden af ​​Notepad, det er helt sikkert.


Men hvis jeg havde en klage over plugins, ville det være den store bredde, vi har. Med næsten 25.000 plugins tilgængelige i WordPress.org depot, hvordan kan man muligvis finde diamanter i det uslebne? Det er ikke så let.

Med det i tankerne afslører jeg i dette indlæg fem forskellige måder, hvorpå du kan holde dig opdateret med de nyeste og største gratis tilgængelige WordPress-plugins. god fornøjelse!

1. Alternative plugin-kataloger

Jeg vil være den første til at sige, at WordPress.org-plugins er langt fra perfekt. Det har mange svagheder, der endnu ikke er rettet.

På grund af dette er en række alternative plugin-mapper dukket op i de sidste par år. Disse bruger typisk de data, der stilles til rådighed af WordPress.org, men anvender avancerede filtre og andre midler til at præsentere de plugins, der gør brugeroplevelsen mere velsmagende..

De to bedste muligheder, der øjeblikkeligt kommer til at tænke på er RankWP:

RankWP
Og WP-plugins:

WP-plugins
Selvom ingen af ​​disse mapper er perfekte, tilbyder de noget lidt anderledes end det officielle arkiv og søger at forbedre dets svagheder.

For eksempel giver RankWP dig mulighed for at gennemse plugins efter kategori, der derefter sorteres efter en brugerdefineret algoritme. WP Plugins giver dig mulighed for at filtrere plugins efter et antal variabler, herunder minimale downloads og ratings.

Begge er gode alternative måder at finde gratis plugins tilgængelige fra WordPress.org og gøre muligheden for at du afdækker en diamant i det grove langt større.

2. WPDaily Plugin Roundup

WPDaily har hurtigt etableret sig som den førende kilde til WordPress-nyheder på nettet, med flere indlæg offentliggjort hver eneste dag.

Blandt disse indlæg finder du Daily Plugin og Theme Roundup, hvilket er stort set hvad du ville forvente, at det skulle være: en roundup af nyligt frigivne og opdaterede plugins og temaer tilgængelige på WordPress.org. Hvis du ikke er opmærksom på det store antal plugins og temaer, der er offentliggjort på WordPress.org, så hold en åndedrag – du er inde for et chok.

Hvert af disse stillinger indeholder praktisk taget en lille biograf til hvert plugin, så du kan få en idé om funktionalitet uden at skulle forlade siden.

WPDaily-plugins.

Hvis du vil overveje hvert nyt og opdateret plugin, da det indsendes til WordPress.org, er dette uden tvivl din bedste mulighed. Alternativt kan du hente et RSS-feed direkte fra WordPress.org og gå direkte til kilden, men det er ikke for svaghjertede!

3. WPMail.me

De første to indstillinger, der er anført ovenfor, er i det væsentlige automatiserede lister – plugins er trukket fra WordPress.org-arkivet og præsenteres for dig. De næste to muligheder er dog mere afhængige af sammenlægning end aggregering. For dem af jer, der foretrækker den menneskelige berøring, er de muligvis mere egnede.

Jeg starter med WPMail.me – en WordPress-nyhedsbrevstjeneste, der har eksisteret i nogen tid nu. Når du tilmelder dig, får du en gratis ugentlig e-mail med en kurateret liste over nogle af de bedste WordPress-indlæg fra hele blogosfæren. Artiklerne er let opdelt i forskellige kategorier, hvoraf den ene er (du gætte det) plugins:

Den seneste WPMail.me-udgave.

Den seneste WPMail.me-udgave.

Du kan forvente at finde de nyeste plugin-nyheder såvel som funktioner og andre artikler. Hvis du leder efter mere end blot udviklerens resume af et plugins funktionalitet og værdighed, bør de omhyggeligt kuraterede artikler på WPMail.me være lige op i din gyde.

4. Administrer månedens plugins

Selvom jeg måske er partisk (jeg skriver trods alt indlægene), er serien ManageWP-plugins i måneden den bedste måde at holde trit med nye nye plugins.

Jeg bruger en algoritme, der filtrerer plugins baseret på en række faktorer, f.eks. Den dato, den blev oprettet / sidst opdateret, antal downloads (kun plugins med 100.000 downloads eller mindre er vist) og ratings. Derefter gennemgår jeg manuelt hver enkelt og vælger kun de ti første hver måned.

Resultatet er en liste over fantastiske plugins, som du sandsynligvis ikke har hørt om. Serien blev lanceret i begyndelsen af ​​2012, og vi indpakket året med vores Top 100 Plugins med stigende stjerner .

Hvis du vil holde dig opdateret med mindre kendte plugins, der også kan være værd at være et sted på dit websted, så sørg for at tjekke serien ManageWP Plugins of the Month – hvert nyt indlæg offentliggøres midt i måneden.

5. D.I.Y. Nærme sig

Hvis ingen af ​​ovenstående fremgangsmåder flyder din båd, er der kun en ting til det – at fordybe dig fuldstændigt i en verden af ​​WordPress-plugins.

Først og fremmest vil du sandsynligvis henvise til ovenstående ressourcer, men du vil også gerne abonnere på alle WordPress-blogs derude (der er mange). Vær særlig opmærksom på udviklerblogger som Pippins plugins og vores helt egen Rémi Corson for at sikre, at du er i forkant med udviklingen af ​​plugin. Det kan også være en god ide at tilmelde dig RSS-feeds til WordPress.orgs nye og for nylig opdaterede plugins, så du kan se bogstaveligt talt hvert eneste nyt gratis plugin derude, når det offentliggøres.

For at være ærlig, som en person, der gør dette (og heldigvis betales for at gøre det!), Er det ikke værd at tænke på de tilgængelige alternativer. Faktum er, at der er store ressourcer derude, der giver dig de oplysninger, der ellers ville tage dig aldre at finde. Mens en god plugin lejlighedsvis kan glide gennem dit net, vil du sandsynligvis støde på det til sidst.

Vi er heldige som samfund at have en flok mennesker dedikeret til at gøre vores liv lettere ved at samle og præsentere top plugins til os. Hvorfor selv søge efter plugins, når nogen allerede har gjort det hårde arbejde for dig?

Hvad er dit foretrukne ukendte plugin?

Jeg vil gerne afslutte med at bede dig om at bidrage i kommentarfeltet. Mens vi alle har hørt om SEO af Yoast, W3 Total Cache og lignende, er der utallige fantastiske plugins derude, som så mange mennesker derude ikke har hørt om. Bedre intern link-søgning (nævnt ovenfor) er et sådant eksempel – en fantastisk plugin med bare et par tusinde downloads.

Med det i tankerne ville jeg elske, at du deler hvad du anses for at være det bedste “ukendte” WordPress-plugin – dvs. et plugin, du bruger og elsker, der har måske et par tusinde downloads. Del med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map