5 lette trin til at vælge et WordPress-tema

Du har valgt dit domænenavn, valgt en stor webhost til at bruge og lært, hvordan du med succes installerer WordPress. Nu er det tid til at vælge det specifikke “look” til dit websted.


WordPress bruger en række forskellige temaer til at hjælpe webstedsejere med at strukturere og præsentere deres indhold. Selvom standardtemaet muligvis ser attraktivt ud (Twenty Seventeen-temaet er temmelig fantastisk, især hvis du tilføjer et par vigtige plugins), er der bogstaveligt talt tusinder af andre at vælge imellem for at give dit websted en unik spin. Selvom overfloden af ​​temaer at vælge imellem er spændende, kan det også være noget overvældende. Dit websted er i det væsentlige som dit globale visitkort, så de valg, du foretager, skal gøres omhyggeligt.

Så hvor begynder du at vælge det perfekte tema fra alle de valg derude? Her er fem enkle trin til at indsnævre dit valg, indtil det rigtige tema bliver en klar vinder.

1. Bestem, om du skal gå med et gratis eller premium-tema

Vælg et gratis eller premium WordPress-tema

Der er masser af gratis temaer tilgængelige i WordPress Directory, som muligvis fungerer for mange typer websteder. Det anbefales imidlertid generelt at gå med et premium-tema, der tilbyder det tilpassede niveau, du har brug for. Premium WordPress-temaer leveres med en masse ekstra fordele i forhold til de gratis. De leveres typisk med kundesupport, opdateres hyppigere, har typisk flere funktioner og kan tilpasses til dine specifikke behov lettere end gratis temaer.

Hvis du vælger at købe dit tema, skal du være opmærksom på, om du vil blive opkrævet et engangsgebyr (Themeforest, Creative Market, Templatic osv.) Eller på abonnementsbasis, enten månedligt eller årligt (f.eks. Elegante temaer eller Themify bare for at nævne et par stykker). Den sidstnævnte mulighed giver dig friheden til at vælge fra ethvert tema, du kan lide fra den pågældende udgiver. Det er klart, at du er nødt til at se på dit budget for at hjælpe dig med at bestemme, hvor meget du er villig (og i stand til) at bruge på et premium-tema.

Typisk, jo mere du betaler for et tema, jo flere funktioner kan du forvente. De fleste premium-temaer kører i området fra $ 29 til $ 89, så det er de ikke også frygtelig dyrt. Plus-premium-temaer inkluderer ofte premium-support, så hvis du har et spørgsmål, kan du stille udvikleren i stedet for at stole på de gratis WordPress.org-fora. Da dit websted er en stor investering, vil du bestemt tage dig tid til at overveje dine muligheder og finde ud af, hvilket tema der er rigtigt for dig.

2. Match WordPress-temaet til din branche

Match dit WordPress-tema til din branche

Dette kan lyde som en no-brainer, men det er blandt de første og vigtigste faktorer, der skal overvejes. Du skal vælge et tema, der vedrører din branche eller virksomhed. Et websted med et blomstrende tema ville ikke give meget mening for en tømrervirksomhed. I stedet ville noget med træ i temaets baggrund passe det meget bedre. Meget ligesom en autodele selskabets hjemmeside ville blive matchet godt med et tema, der involverer biler. Hvis du har brug for hjælp til at vælge et tema, kan du tjekke nogle af disse indlæg fra WPExplorer:

 • Sådan oprettes en kirkeside med WordPress
 • Bedste medicinske WordPress-temaer til læger
 • Bedste fast ejendom WordPress-temaer
 • Bedste WordPress-porteføljetemaer
 • Skal have Pinterest-lignende WordPress-temaer

Bare sørg for, at uanset hvilket tema du vælger nøjagtigt afspejler tjenester og værdier for dit særlige brand. For at gøre det mere enkelt: Forvirr ikke dine besøgende!

3. Bestem browserkompatibilitet

Bestem dit WordPress-temas browserkompatibilitet

Det er vigtigt at sikre, at det nye tema, du vælger, er kompatibelt med alle browsere. Forskellige besøgende på dit websted bruger sandsynligvis forskellige browsere, så det er vigtigt ikke at tælle nogen ud. Mange tech-designere foreslår muligvis, at man ignorerer ældre browsere som Internet Explorer for kompatibilitetsproblemer, da flere og flere brugere opgiver browseren til fordel for nyere versioner som Google Chrome. Alligevel er der stadig masser af internet-surfere derude, der er afhængige af ældre browsere, så sørg for at være opmærksom på browserkompatibiliteten for det tema, du tænker på at bruge til dit websted.

Inden du forpligter dig til et specifikt tema, skal du teste det ud på et antal browsere. Hvis du allerede har et websted og kører, er den nemmeste måde at gøre dette at tjekke din Google Analytics for at se, hvilke browsere dine besøgende bruger til at få adgang til dit websted. Oddserne er, at du bliver nødt til at tjekke alle de store browsere, herunder Firefox, Safari, Google Chrome og Internet Explorer.

Google Analytics identificerer også dem, som de fleste af dit besøg bruger. Du kan bruge Browsershots.org at teste browsere, når du ved, hvilke du skal være bekymret for. Alt hvad du skal gøre er at vælge den browser og version, du gerne vil have testet, og Browsershots.org genererer en test på hver enkelt. Derefter vises resultaterne, som du kan evaluere.

4. Vælg et tema, der er simpelt at redigere

Vælg et WordPress-tema, der er let at redigere

Forhåbentlig vil din virksomhed fortsætte med at vokse. Og som det gør, vil der blive foretaget en række ændringer undervejs. Du kan begynde at tilbyde nye produkter eller tjenester senere ned på linjen eller vælge at flytte på et tidspunkt. Dit websted skal følge med i alle de ændringer, der sker med din virksomhed, og som sådan er det vigtigt at vælge et tema, der er let at redigere.

En almindelig fejl er at vælge et tema, der kræver, at du dykker ned i koden og ændrer alt omkring bare for at foretage en enkel ændring. Der er masser af temaer derude, og selvom de muligvis ser fantastiske ud, kan de også være temmelig komplicerede at redigere. Udsigter er ikke alt. Vælg i stedet et tema, der giver dig mulighed for at foretage ændringer, som du synes passer med et par enkle museklik.

For at bekræfte et kortopført temas tilpasningsmuligheder skal du kontrollere for funktioner såsom farveindstillinger, indlægstyper, forskellige blog- og sidelayouter, det indeholder, og hvis du har brug for bestemte specielle funktioner (som en kalender, porteføljevisning) osv.) kom med det.

Identificer, om tematikken også leveres med kortkoder eller en sidebygger. Disse giver dig mulighed for at tilføje specifikke funktioner eller sideelementer til dit indlæg og sider. Selvom der er masser af plugins derude (du kan tjekke vores liste over de bedste kortkode & sidebygger plugins for kun at se nogle få) for at hjælpe dig med at tilpasse dit websted, er det meget lettere, hvis den nødvendige kernefunktionalitet allerede er inkluderet – Derfor er masser af kraftfulde tilpasningsmuligheder indbygget i vores samlede WordPress-tema.

5. Se i teknisk support og opdateringer

WordPress Theme Support

Der skal tilbydes teknisk support til det tema, du vælger, især hvis du betaler for det. Med support mener vi assistance med temafel og opdateringer – ikke tematilpasninger, hvis du har brug for tilpasninger, skal du overveje at ansætte en WordPress-temaudvikler eller bruge en service som Elto, da dette er uden for supportområdet..

Visse WordPress-temaer kommer med e-mail-support, mens andre kun vil tilbyde et forum til forespørgsler. Du skal afgøre, hvilken mulighed der passer dig. Er du okay med ventetiden forbundet med svar, der er givet i en forumindstilling, eller har du brug for mere tidsfølsom kommunikation? Du skal også finde ud af, hvornår den sidste opdatering til temaet blev foretaget, og hvor mange opdateringer der er foretaget siden temaets første udgivelse. Gode ​​temaer opdateres ofte, og især når der frigives nye versioner af WordPress (for eksempel opdateres temaet Total WordPress fra WPExplorer konstant for at være kompatibelt med den nyeste version af WordPress, og for at inkludere de nyeste funktioner som front-side-bygning ).

Du har det bedre med at gå med aktuelle temaer. Du ønsker ikke at risikere at betale for en for kun at få det til at bryde dit websted, når en ny WordPress-version kommer ud. Du skal føle dig sikker på, at udviklerne bag det tema, du vælger, holder sig ajour og holder deres temaer opdaterede.

Bonustips: Læs anmeldelser

Når du tror, ​​at du har valgt temaet til dig, skal du tage et par minutter på at læse anmeldelser fra andre bloggere og webstedsejere. Foretag en Google-søgning på navnet på temaet og udviklerens navn. Find ud af, hvad andre mennesker har at sige om det. De ekstra fem minutters research kunne spare dig for en masse hjertesorg!

Konklusion

WordPress er et af de nemmeste måder at udvikle og styrke din online tilstedeværelse på. Selv dem, der ikke er teknologisk kyndige, kan piske et websted på få timer med brug af WordPress som deres platform for valg. Bare følg disse hurtige og enkle trin for at vælge det ideelle tema til dit websted for at gøre det skiller sig ud fra pakken!

Det, jeg vil vide, er, hvordan du vælger et tema til dit websted? Har ovennævnte kriterier noget for dig? Eller er der involveret en anden metrik? Del dine tanker nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map