5 hurtige justeringer for at øge blogkonverteringer

5 hurtige justeringer for at øge blogkonverteringer

Der er mange gode ting ved at tjene penge online, men en af ​​dem er det faktum, at du kan sætte målbare mål og måle dem i en stor grad af nøjagtighed. Hvis du f.eks. Vil reducere din afvisningsfrekvens med 5%, skal du bare implementere foranstaltninger, som du tror vil hjælpe. Brug en service som Google Analytics til at overvåge effekten, skyl derefter og gentag.


Når du først har et etableret publikum eller kundebase (endda en relativt lille), er mulighederne for at finpusse din blog for at øge konverteringer og indkomst næsten ubegrænsede. Du kan ofte opnå mere med den samme indsats ved at finpusse det, du allerede har, i modsætning til at søge friske besøgende.

Dette er noget, jeg er begyndt at tage alvorligt i de sidste par måneder, da jeg har justeret min egen blog for at øge konverteringerne og i sidste ende min bundlinje. I dette indlæg vil jeg dele med dig nogle ekstremt hurtige og lette justeringer, som du kan lave for at øge din egen bloggsucces.

Betydningen af ​​sporing

Inden vi begynder, skal jeg oplyse, hvor vigtigt det er, at du har et nøjagtigt middel til at spore alle de statistikker, der er relevante for de justeringer, du opretter.

For eksempel, hvis du vil implementere en finjustering, som du håber vil øge din abonnementsrate for nyhedsbrev, vil du gerne vide, hvor mange nye abonnenter du tiltrækker med jævne mellemrum. Dog er du det også vil gerne vide antallet af besøgende på din blog i samme periode, så du kan producere din konverteringsfrekvens som en procentdel af de besøgende. En stigning i e-mail-abonnenter betyder ikke nødvendigvis, at din tweak har fungeret – det kan bare være, at du tiltrækkede flere besøgende.

For at hjælpe dig på dette front vil jeg afslutte hver justering med anbefalinger til de målinger, du skal spore.

Tag det et skridt ad gangen

Og bare en ting til, før vi kommer på det gode – Sørg for, at du kun implementerer og sporer en finjustering ad gangen. Hvis du implementerer flere tweaks på samme tid, kan de positive (eller negative) effekter “krydse kontaminering”, og du har ingen idé om, hvilken tweak der opnåede hvilket resultat.

Den hastighed, hvormed du kan få konkrete resultater, afhænger virkelig af, hvor meget trafik du får til din blog. Du kan vælge at køre et eksperiment om ugen, eller måske en om måneden, hvis du ikke får meget trafik. Spil det ved øret og se hvordan det går med din første finjustering.

Okay, det er nok af indledende – lad os komme ind på disse finpudsninger!

1. Forøg antallet af blogindlæg på din forside

Lyder ret kedeligt, ikke? Hvilken mulig forskel vil dette gøre ved konverteringer eller indkomst? Nå, hvad angår indsatsen for at implementere denne finjustering mod den potentielle fordel, er faktisk en ganske stor forskel.

Lad os først glemme, at det er enkelt at øge eller reducere antallet af blogindlæg på hjemmesiden, hvis din blog er din forside. Dette kan gøres på cirka 5 sekunder ved at navigere til Indstillinger> Generelt i dit WordPress-dashboard:

Forøg antallet af blogindlæg på din forside

Hvis du bruger en sidebygger til din startside, afhænger det af den builder, du bruger, at ændre blogtællingen. For eksempel, hvis du bruger det samlede tema (som inkluderer WPBakery-visuelle sidebygger), vil du redigere antallet af indlæg under fanen “Forespørgsel” til dit gitter:

Forøg antallet af blogindlæg på din forside med din Builder

Det er sandsynligvis den hurtigste finjustering, du nogensinde vil lave. Lad os nu tale om de potentielle fordele.

Der er argumenter begge veje, når det gælder hvor mange blogindlæg du skal have på din forside. Nogle mennesker vil sige, at du skulle have et større antal (sig 10), fordi det giver læserne en mulighed for at gennemse flere af dine indlæg uden at skulle klikke på en anden side. Andre vil hævde, at mindre blogindlæg betyder mindre indlæsningstid (og vi ved alle, hvor vigtigt det er at fremskynde WordPress), hvilket betyder gladere besøgende. Der er en enorm mængde overbevisende data til sikkerhedskopi af dette andet argument.

Som med de fleste spørgsmål af denne art er nøglen at anerkende begge sider af argumentet og derefter få test. Hvis du kun har 5 blogindlæg på din startside, prøv 10, og vice versa. Prøv måske endnu mere eller mindre afhængigt af hvor eventyrlig du føler dig.

Metrics (kun forside): afvisningsfrekvens, tid på stedet, sider pr. besøg og gennemsnitlig besøgsvarighed

2. Brug manuelle uddrag

Dette forslag følger direkte fra det foregående og kan måske afhjælpe enhver frygt for mammutbelastningstider. Især hvis du vil medtage en masse blogindlæg på din startside.

Når det kommer til at vise poster i arkivform (f.eks. På din startside eller en kategoriside), er der generelt tre måder at gøre det på:

 1. Vis hele indlægget
 2. Vis et automatisk bestemt uddrag (f.eks. 100 tegn)
 3. Vis et manuelt oprettet uddrag

Jeg er personlig tilhænger af mulighed tre. Dette gør det muligt for besøgende at læse et hurtigt overblik over hvert af indlægene på din hjemmeside uden at skulle gå i dybden i det fulde indhold, medmindre de vil. Jeg tror, ​​det er det perfekte kompromis.

De fleste gode temaer giver dig mulighed for at tilføje manuelle uddrag på en af ​​to måder.

WordPress Læs mere tag

Først kan du tilføje mærket “Læs mere” (Alt + Shift + T) på det punkt i dit indlæg, hvor du ønsker, at uddraget skal slutte.

WordPress Uddrag Metabox

Eller indsæt dit brugerdefinerede uddrag i metakassen “Uddrag” på skærmen Rediger indlæg.

Metrics (kun hjem / arkiv sider): afvisningsfrekvens, tid på webstedet, sider pr. besøg og gennemsnitlig besøgsvarighed

3. Gør din primære CTA mere fremtrædende

I tilfælde af at du spekulerer på, står en CTA for “Call To Action” – et element, der opfordrer besøgende til at udføre den ønskede handling. Dette kan være at abonnere på dit nyhedsbrev, købe dit informationsprodukt eller noget andet helt.

Selvom du muligvis har flere CTA’er på din blog (selvom forhåbentlig ikke er så mange at være overvældende), skal du have en, der er vigtigere end resten. For mange er dette e-mail-tilmeldingsformularen. Denne “primære” CTA skal være så fremtrædende som muligt. Hvis det ikke er det, juster det så det er. Forslag inkluderer:

 • Gør det til det mest farverige element på siden
 • Flytter det over folden (hvilket kan resultere i enorme klik-forøgelser)
 • Placering af den øverst på din sidebjælke
 • Placer det over dit hovedindhold
 • Flytning af den til en popup

Så vælg et af ovenstående (husk – ikke mere end et!) Og test resultaterne. Du får muligvis en behagelig overraskelse.

Metrics (på alle sider, hvor CTA vises): det ønskede CTA-resultat (f.eks. en ny abonnent), de samlede besøgende på din blog og det første divideret med det andet (for at give dig den procentvise konverteringsfrekvens)

4. Tilføj et fremtrædende link til din vigtigste “pengeside”

Der er sandsynligvis en bestemt side på din blog, der genererer flere indtægter (direkte eller indirekte) end nogen anden. Det kan være noget som en side “Ressourcer”. Eller måske et produkt. Uanset hvad det er, skal du gøre det let tilgængeligt for dine besøgende. Da det måske ikke giver mening at føje til din hovedmenu, kan du tilføje et fremtrædende link i din sidebjælke, sidefod eller muligvis header (afhængigt af udseendet på dit websted). På denne måde vises dit link på de mest mulige sider.

Med fremtrædende mener jeg virkelig grafisk. Det skal ikke bare være et andet tekstlink – det skal skille sig ud på samme måde som dine CTA’er gør (fordi det i det væsentlige er en CTA som enhver anden).

Et godt eksempel på dette er udbydelseslinjen, som WPExplorer bruger øverst på siden:

WPExplorer Main Callout Bar

Det skiller sig tydeligt sammenlignet med andre links på siden eller menuen.

Metrics: besøg på penge-siden, samlede besøgende på din blog og det første divideret med det andet (for at give dig den procentvise klikfrekvens)

5. Forøg prominensen af ​​social deling

Jeg håber, at du med et minimum har et socialt delingsplugin på din blog. Men der er faktisk meget mere, du kan gøre for at få sociale henvisninger til din blog.

Den enkle kendsgerning er, at mange mennesker ikke vil være så ophidset med at dele dit indhold, medmindre du gør det virkelig enkelt (og fristende) for dem. Du er nødt til at gøre det værd at deres tid.

Der er forskellige måder, du kan gøre dette på, men her er to lette.

AddThis Social Share Plugin

Prøv flydende delingsknapper. Et godt plugin er WordPress-delingsknapperne fra AddThis. Det er let at installere og understøtte mere end 200 sociale mediekanaler. Besøgende på dit websted har masser af delingsindstillinger med AddThis.

Blogindlæg Social Share

Eller inkluder delingsknapper øverst og / eller nederst på hvert indlæg. Afhængigt af dit WordPress-tema kan denne indstilling muligvis være indbygget. For eksempel med det samlede WordPress-tema, du ville navigere til Udseende> Tilpas> Blog> Enkelt indlæg og brug “Enkelt layoutelementer” til at aktivere modulet Social Share. Derefter bare træk og slip den, hvor du vil have den. Uanset om det er før det viste billede eller efter dit hovedindhold. Alternativt er denne funktion også inkluderet i JetPack-plugin – du skal blot aktivere det fra Jetpack> Indstillinger> Deling.

Du kan finde ud af mere om disse taktikker i et nyligt indlæg, jeg gjorde for at få trafik til din blog fra Twitter. Begynd med at implementere disse justeringer (og alt andet, som din fantasi kan fremkalde) og analyser resultaterne.

Metrics: antal henvisninger til sociale medier til din blog, samlede besøgende på din blog og den første divideret med den anden (dvs. øger procentdelen af ​​sociale besøgende på din blog som et resultat af din tweak?)

Skraber overfladen

I dette indlæg har jeg vist en håndfuld enkle justeringer, du kan lave for at øge blogkonverteringer. Men faktum er, at der er mange flere derude. For eksempel har jeg ikke engang det nævnte opdelt testværktøj, hvilket måske er den mest effektive form for finjustering, du kan gøre. Optimering af din blog burde være en evig proces, og tweaks ovenfor burde bare være starten.

Med det i tankerne vil jeg meget gerne vide, om du har nogle af dine egne forslag til implementering af tweaks på dit websted, der kan øge konverteringer og indtægter. Hvis dette er tilfældet, kan du dele med os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map